- 23 Şubat 2019
- 124
- 198
- 18
- 39
Çok geçmiş olsun biran önce iyi olursunuz ins. Benimde bugün kanamam oldu benimki daha cok küçük cok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.Kızlar bana dua edin. Kanamam oldu, hastanede yatıyorum. ☹Bebek iyi şükür
Sagol canım, sanada çok geçmiş olsun. İnsallah sağlıkla kavuşuruz. Anne olmak kolay değil malesef. Bugunlerde gececek inşallahÇok geçmiş olsun biran önce iyi olursunuz ins. Benimde bugün kanamam oldu benimki daha cok küçük cok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.
Sagolun kızlar, iyiyim şükür. Çok yordum kendimi. Çocuk da ayrı yordu. Dinlemedim.
Kayınvalide evde, ogluma o bakıyor. Eşim de izne çıktı. Şuanda serum takılı, iyiyim şükür. Beklemedeyiz. Bebek 1 bucuk kilo, daha çok küçük ☹
laiyka kasılma var nst ye baglandım. Eşim sonucları konuşmaya gitti
Canım sen üzülme o dayanacak. Hayırlısıyla sağ Salim sonuna kadar gidecek inşallahSagolun kızlar, iyiyim şükür. Çok yordum kendimi. Çocuk da ayrı yordu. Dinlemedim.
Kayınvalide evde, ogluma o bakıyor. Eşim de izne çıktı. Şuanda serum takılı, iyiyim şükür. Beklemedeyiz. Bebek 1 bucuk kilo, daha çok küçük ☹
Canım sonucunu yarın drunla görüş mutlaka kaşıntında varsa atlama. Karaciğer fonksiyon testleri onlar gebelikte önemliKizlar sizin bilginiz varmi Ast alt degeri hakkinda. Saglik ocagi izlemesine gittm bugunde kanla idrar verdim bi suredir vermiyodm iyi oldu. Idrarda sanirm enfksiyon var lokasit araligin baya bi ustnde ckms 35 yaziyodu. ALT AST de araliktn yukskti baya ve daha onceki tstlerimde bu degeri gormemstm bilgim yok doktorada aticm smdi. Karacigerle ilgili bisi sanirm bunlar. Cildmdeki kuruluk hatsafhadydi 1 2 haftadir cok kasntm oluyodu ayklarm yara oldu nrdyse blki bunla alakalidir tabi ben dun dra solemeyi unuttm bu kurulk kasnti olayini neseki test oldu bugun
Valla tam bilmiyorum. Eşime hafif var demiş doktor. Kan degerlerim de 8 çıkmış. 15 inde 9 du. Çok kansızımCanım korkma benimde düzenli sancım vardı 1 gece yattım. Çok şükür geçti seninde geçecek. Nst sancın kaçları buldu?
Sagol canım, inşallahCanım sen üzülme o dayanacak. Hayırlısıyla sağ Salim sonuna kadar gidecek inşallah
Canım sonucunu yarın drunla görüş mutlaka kaşıntında varsa atlama. Karaciğer fonksiyon testleri onlar gebelikte önemli
Acaba direk sanada damardan ferritinmi taksalar?Valla tam bilmiyorum. Eşime hafif var demiş doktor. Kan degerlerim de 8 çıkmış. 15 inde 9 du. Çok kansızım
Sagol canım, inşallah
Canım umarım önemli birşey çıkmaz sağlıkla zamanında gelir bebişin dikkat et kendine dua ediyorumKızlar bana dua edin. Kanamam oldu, hastanede yatıyorum. ☹Bebek iyi şükür
sabah doktora söyleriz bakalım.Acaba direk sanada damardan ferritinmi taksalar?
İnsallah canım benim, sagolasınCanım umarım önemli birşey çıkmaz sağlıkla zamanında gelir bebişin dikkat et kendine dua ediyorum
Günaydın canım, iyiyim şükür. Bir daha kanamam olmadı. Sabaha kadar serum takılıydı. Şuan sancım yok. Hastanedeyim.Günaydın kızlarC A N O nasılsın ağrın sızın varmı ?
Kızlar gece den beri çok hafif sancim varuyutmayann cinsten değil ama arada giriyor adet ağrısı gibi kasıklarıma gecmezse burdaki hastaneye bı gidicem nst falan falan varmı onuda bilmiyorum sancı kontrolü yapabilirler mi off çok gerildimmm ya... Bebekte geceden beri aşırı hareketli.
Gecmis olsun canim insallah hayirlisiyla cikicaksin yarin.Günaydın canım, iyiyim şükür. Bir daha kanamam olmadı. Sabaha kadar serum takılıydı. Şuan sancım yok. Hastanedeyim.
Şikayetlerim bel agrısı, vajinada baskı oluyordu ve bebek karnımda sertleşiyordu.
Aman dikkat edin
Sagol kuzum, inşallahGecmis olsun canim insallah hayirlisiyla cikicaksin yarin.
İyi olmaniza sevindim canım şükür dinlemedeyim düzenli sancı olsa hemen gidicem ama sacma sapan bişey üşütme de olabilir dün hava soğuktu dizlerm ağrıdı falan yağmurdan ılık bı duş alicam şimdi rahatlatır umarm biraz.Günaydın canım, iyiyim şükür. Bir daha kanamam olmadı. Sabaha kadar serum takılıydı. Şuan sancım yok. Hastanedeyim.
Şikayetlerim bel agrısı, vajinada baskı oluyordu ve bebek karnımda sertleşiyordu.
Aman dikkat edin
İnsallah canım, benimde bacak ağrılarım çok oluyordu. Anlam verememiştim. Bilmiyorum neden olduİyi olmaniza sevindim canım şükür dinlemedeyim düzenli sancı olsa hemen gidicem ama sacma sapan bişey üşütme de olabilir dün hava soğuktu dizlerm ağrıdı falan yağmurdan ılık bı duş alicam şimdi rahatlatır umarm biraz.
Benim ki romatizmadan oluyor biliyorm ama sinir sıkışması da var üstüne rahim boyutu artıkça kask sinirlerine baskı yapmıyoms oda ellere ayaklara bile uyuşma ağrı yapmıyoms doktorum demişti .İnsallah canım, benimde bacak ağrılarım çok oluyordu. Anlam verememiştim. Bilmiyorum neden oldu
Cnm gunaydin iyisin daha iyisindir insallahYapılacak işlerinizi yapın, aradan çıkarın. İleri ki dönemde zor oluyor
Ahh bugün aynı şeyi dedim neden daha erken yapıp halletmedm bazı şeyleriYapılacak işlerinizi yapın, aradan çıkarın. İleri ki dönemde zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?