romatizma bende de mevcut.öyle olunca arada geçiyordu. Bu geçmiyor, sürekli agrıyor. İnsallah sağlıkla kucagımıza alırız. Aman bidaha yemek iş mi yapmam. Kayınvalide bugune kadar yapmadı. Şimdi yapsın bi zahmetBenim ki romatizmadan oluyor biliyorm ama sinir sıkışması da var üstüne rahim boyutu artıkça kask sinirlerine baskı yapmıyoms oda ellere ayaklara bile uyuşma ağrı yapmıyoms doktorum demişti .
Günaydın canım iyiyim. Arada nst ye baglanıyorum. Serum takılı, adalat içtim. Doktor 9 da gelecekmiş bakalımCnm gunaydin iyisin daha iyisindir insallah
Valla ben iyiki yapmışım diyorum. Son haftalar sıkıntılı geçiyor :) sonra eli ayagı dolaşıyor insanınAhh bugün aynı şeyi dedim neden daha erken yapıp halletmedm bazı şeylerisonra böyle telaşa kaliyosn ne yaparm son anda diye .
Yağmur yağmaya görsün benim hemen ağrır bilirsn agrisinida nasıl olurromatizma bende de mevcut.öyle olunca arada geçiyordu. Bu geçmiyor, sürekli agrıyor. İnsallah sağlıkla kucagımıza alırız. Aman bidaha yemek iş mi yapmam. Kayınvalide bugune kadar yapmadı. Şimdi yapsın bi zahmet
Günaydın canım iyiyim. Arada nst ye baglanıyorum. Serum takılı, adalat içtim. Doktor 9 da gelecekmiş bakalım
An itibariyle ben mesela şimdi doğum olsa kaldm öyleceValla ben iyiki yapmışım diyorum. Son haftalar sıkıntılı geçiyor :) sonra eli ayagı dolaşıyor insanın
Boşver yat dinlen, ev çürümez ya. Yemek de 2 tencere olsa yine yetiyorYağmur yağmaya görsün benim hemen ağrır bilirsn agrisinida nasıl oluryapma boşver bende yapmıyorm artk yemek bitek oda bazen yapıyorm bazen kv yapıyor bı iki haftaya onuda yapamam şimdiden yataktan kalkıp oturamiyorm öyle hop diye.
Gir bi magazaya, ne eksik varsa al gitsin :) yoksa tek tek baş olmuyorAn itibariyle ben mesela şimdi doğum olsa kaldm öyleceyarın benimki götürecek alışverişe nasıl gideceksen netten bişey bulamadm zaten güvendm ordan alırım diye.
Cok geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsın dikkat et kendine bebeğin iyi olmasına.cok sevindim neden olmuş ki doktorun birsey Dedi miKızlar bana dua edin. Kanamam oldu, hastanede yatıyorum.Bebek iyi şükür
Sagol canım, doktor vajinal kanama dedi. Bebegin durumu suyu plesantası iyi. Rahim ağzı uzunluğu da iyi dedi.Cok geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsın dikkat et kendine bebeğin iyi olmasına.cok sevindim neden olmuş ki doktorun birsey Dedi mi
onla geçmiş olsun kuzu dikkat et aman diyim.Sagol canım, doktor vajinal kanama dedi. Bebegin durumu suyu plesantası iyi. Rahim ağzı uzunluğu da iyi dedi.
Çok şükür insallahh saglikla zamanında gelir bebişinSagol canım, doktor vajinal kanama dedi. Bebegin durumu suyu plesantası iyi. Rahim ağzı uzunluğu da iyi dedi.
Sagol canım, bundan sonrası istirahatle geçecek zatenonla geçmiş olsun kuzu dikkat et aman diyim.
İnşaallah canımÇok şükür insallahh saglikla zamanında gelir bebişin
Günaydın canım, iyiyim şükür. Bir daha kanamam olmadı. Sabaha kadar serum takılıydı. Şuan sancım yok. Hastanedeyim.
Şikayetlerim bel agrısı, vajinada baskı oluyordu ve bebek karnımda sertleşiyordu.
Aman dikkat edin
Geçmiş olsun canım sabaha kadar ağrı çekenlerden biri de benim. Çok şükür şu an yokGünaydın kızlarC A N O nasılsın ağrın sızın varmı ?
Kızlar gece den beri çok hafif sancim varuyutmayann cinsten değil ama arada giriyor adet ağrısı gibi kasıklarıma gecmezse burdaki hastaneye bı gidicem nst falan falan varmı onuda bilmiyorum sancı kontrolü yapabilirler mi off çok gerildimmm ya... Bebekte geceden beri aşırı hareketli.
Canım iyi olmana sevindim daha da iyi olursun inşallah bebekte sendrGünaydın canım, iyiyim şükür. Bir daha kanamam olmadı. Sabaha kadar serum takılıydı. Şuan sancım yok. Hastanedeyim.
Şikayetlerim bel agrısı, vajinada baskı oluyordu ve bebek karnımda sertleşiyordu.
Aman dikkat edin
Aynen dediğin gibi yapacam canım yoksa olmuyorBoşver yat dinlen, ev çürümez ya. Yemek de 2 tencere olsa yine yetiyor
Gir bi magazaya, ne eksik varsa al gitsin :) yoksa tek tek baş olmuyor
Aman olmasn canım valla strese girdim üşüttüm sanırım kendimi isitcam bı kahvaltı yapıp dikkat edelim hepimz.Geçmiş olsun canım sabaha kadar ağrı çekenlerden biri de benim. Çok şükür şu an yok
Canım iyi olmana sevindim daha da iyi olursun inşallah bebekte sendr
İnşallah canımGeçmiş olsun canım sabaha kadar ağrı çekenlerden biri de benim. Çok şükür şu an yok
Canım iyi olmana sevindim daha da iyi olursun inşallah bebekte sendr
Sagol canım, benim rahimde degilde safra kesemde polip vardı. Doktor onla alakası yok dedi. Az önce geldi, akşam rahim ağzını tekrar ölçecek. Dedigin gibi damardan kan ilacı verecek bakalımTekrar geçmiş olsun canım, acaba seninde rahim ağzında polip vardıda omu kanadı? Benim 24. Haftada fark edildiğinde vajinal kanama yapabilir demişlerdi. Benimde acile gitme sebebim bel ağrısı, böbreklerime yayılan kasık ağrısı ve saate 5-6 kere kasık sertleşmesiydi. Dikkat ettim dün kvye sinirlendim karnım yine sertleşti, yorgunlar kadar streste önemli.
Merhabalar canım. Ben 8.hafta gittiğimde ilaçlarımın çoğunu kestik ve o hafta doktorum artık istersen başka bir doktorla devam edebilirsin ama irtibatta kalalım yine dedi. Ben doktorumu çok sevdiğim için kendisiyle devam ettim değiştirmedim. Ama cidden bayağa maliyetli oluyor. Devletteki doktora da gidiyorum ilaç, rapor, tahlil vs işlemleri orda hallediyorum.Merhabalar herkese size bişey sormak istiyorum. Hamileliğizi öğrendikten ne kadar sonra başka doktora geçtiniz? Ben tüp bebek yaptırdığım doktora gitmek istemiyorum hem uzak hem de sgk ile anlaşması olmadığı için rapor sıkıntılı oluyor. Sizce ne zamana kadar debçvam edip bırakmalıyım
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildirKızlar bana dua edin. Kanamam oldu, hastanede yatıyorum. ☹Bebek iyi şükür
Durumun şuan için iyi olmasına çok sevindim canım. Demekki bu haftalarda artık kendini fazla yormaman lazım, bol bol istirahat et. Azcık daha büyüsün kuzucuklar ondan sonra sağlıklı sağlıklı gelsinlerİnşallah canım
Sagol canım, benim rahimde degilde safra kesemde polip vardı. Doktor onla alakası yok dedi. Az önce geldi, akşam rahim ağzını tekrar ölçecek. Dedigin gibi damardan kan ilacı verecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?