Benim ki romatizmadan oluyor biliyorm ama sinir sıkışması da var üstüne rahim boyutu artıkça kask sinirlerine baskı yapmıyoms oda ellere ayaklara bile uyuşma ağrı yapmıyoms doktorum demişti .
romatizma bende de mevcut.öyle olunca arada geçiyordu. Bu geçmiyor, sürekli agrıyor. İnsallah sağlıkla kucagımıza alırız. Aman bidaha yemek iş mi yapmam. Kayınvalide bugune kadar yapmadı. Şimdi yapsın bi zahmet
Cnm gunaydin iyisin daha iyisindir insallah
Günaydın canım iyiyim. Arada nst ye baglanıyorum. Serum takılı, adalat içtim. Doktor 9 da gelecekmiş bakalım

Yağmur yağmaya görsün benim hemen ağrır bilirsn agrisinida nasıl olur yapma boşver bende yapmıyorm artk yemek bitek oda bazen yapıyorm bazen kv yapıyor bı iki haftaya onuda yapamam şimdiden yataktan kalkıp oturamiyorm öyle hop diye.

Boşver yat dinlen, ev çürümez ya. Yemek de 2 tencere olsa yine yetiyor
An itibariyle ben mesela şimdi doğum olsa kaldm öylece yarın benimki götürecek alışverişe nasıl gideceksen netten bişey bulamadm zaten güvendm ordan alırım diye.
Gir bi magazaya, ne eksik varsa al gitsin :) yoksa tek tek baş olmuyor

Tekrar geçmiş olsun canım, acaba seninde rahim ağzında polip vardıda omu kanadı? Benim 24. Haftada fark edildiğinde vajinal kanama yapabilir demişlerdi. Benimde acile gitme sebebim bel ağrısı, böbreklerime yayılan kasık ağrısı ve saate 5-6 kere kasık sertleşmesiydi. Dikkat ettim dün kvye sinirlendim karnım yine sertleşti, yorgunlar kadar streste önemli.

Geçmiş olsun canım sabaha kadar ağrı çekenlerden biri de benim. Çok şükür şu an yok
Canım iyi olmana sevindim daha da iyi olursun inşallah bebekte sendr

Geçmiş olsun canım sabaha kadar ağrı çekenlerden biri de benim. Çok şükür şu an yok

Canım iyi olmana sevindim daha da iyi olursun inşallah bebekte sendr
İnşallah canım
Sagol canım, benim rahimde degilde safra kesemde polip vardı. Doktor onla alakası yok dedi. Az önce geldi, akşam rahim ağzını tekrar ölçecek. Dedigin gibi damardan kan ilacı verecek bakalım

Merhabalar canım. Ben 8.hafta gittiğimde ilaçlarımın çoğunu kestik ve o hafta doktorum artık istersen başka bir doktorla devam edebilirsin ama irtibatta kalalım yine dedi. Ben doktorumu çok sevdiğim için kendisiyle devam ettim değiştirmedim. Ama cidden bayağa maliyetli oluyor. Devletteki doktora da gidiyorum ilaç, rapor, tahlil vs işlemleri orda hallediyorum.

İnşallah canım

Sagol canım, benim rahimde degilde safra kesemde polip vardı. Doktor onla alakası yok dedi. Az önce geldi, akşam rahim ağzını tekrar ölçecek. Dedigin gibi damardan kan ilacı verecek bakalım
Durumun şuan için iyi olmasına çok sevindim canım. Demekki bu haftalarda artık kendini fazla yormaman lazım, bol bol istirahat et. Azcık daha büyüsün kuzucuklar ondan sonra sağlıklı sağlıklı gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…