Eşim de devletten bir doktorla devam edelim diyor ama ben çok korkuyorum. 7 sene bekledim ben bu çocuk için ve 4. Denememde çok şükür pozitifi gördük. Yeterince ilgilenemezler, sorunu erken farkedemezler gibi geliyor bana. Belki de boşuna bu kadar kasıyorum ama elimde değil

Ben İzmir in bi ilçesindeyim bizim buradaki devlet hastanesinde kadın doğumcular gerçekten çok kötü dünyadan bi haberler doğru düzgün ultrasonda filan bakmıyorlar bile, sonradan genç bir doktor geldi nispeten daha iyi ama bu seferde herkes ona sıra aldığı için acaip yoğun o da yoğunluktan 2-3 dk bakıp yolluyor. Özelde ki doktorum en az 15-20 dk ultrasonla herşeyini inceliyor kilom, tansiyon, vitaminler, ilaçlar herşeyini düzenli şekilde takip ediyor, ultrason sonrası görüşme yapıp bir şikayetin var mı sorun var mı diye ayrıyetten bi daha görüşüyor. Yani özel ya da devlet olması mesele değil de iyi takip eden, başından savmayan bir doktor bulmanı tavsiye ederim. Devlete gidip doktorum çok iyi çok ilgili diyenler de oluyor. Ben dediğim gibi ilaç, rapor, tahlil vs için devletteki genç doktora gidiyorum her ay 1 defa, özelde ki doktoruma da takip için gidiyorum ayda 1. Bi aksilik olmazsa özelde ki doktorumla doğum yapıcam ama sgk lı olmadığı ve de prof olduğu için acaip pahalı

Bizim devlet hastanesinde tanıdık ebe vardı acil bi durum olursa doğum için buraya geleyim mi dedim akşam veya haftasonu olursa salın buraya gelme doğru düzgün doktor bile olmuyor dedi. Bunları araştırmak lazım.

Kızlar birsey sorcam benim kahvaltı saatim bazen 12 1 falan oluyor gece yatınca da 2 3 anca yatıyorum aceba kahvaltı o saatte yapınca bebek iyi beslenmezmi uykuyu çok seviyorum saat 10 da bilr kalksam direk uyuya kalıyorum sizce kendimi düzene mi sokmaliyim yoksa bu şekilde de devam edilebilrmi. Korkuyorum bebek aç kaliyordur diye kendimi suçlu hissediyorum uyuyunca

Sabahı bilemem de erken yatmaya çalışsan güzel olur canım, biliyorsun bazı hormonlar gece biz uykudayken salgılanıyor 23.00 ile 02.00 arası uykudaysak salgılanıyor diye biliyorum. 12-1 gibi bile yatsan güzel olur. Erken yatınca zaten sabah da otomatik daha erken uyanırsın. Ben de çok erken kalmıyorum ama 10-11 gibi yapıyorum kahvaltımı.

Şuan benim de en büyük sıkıntım rapor meselesi. Bulduğum birkaç tane iyi doktor var ama rapor yazamıyorlar. Sanırım ben de bir devlette bir de özelde doktor ayarlayacağım

Oyleymis canim ya bilmiyodum. Ayaklarim da sisiyo bu ara. Doktorum tansiyonu takip edelim enzimlerde yukselme goruluyor geldginzde testi tekrarlariz dedi. Yuzyuze konusmk lazim neleri etkilr blmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…