gözünaydın canım.sıkıntıdan ağrıyordur başın.bununla geçmiş gitsin olsun inşallahKızlar ben taburcu oldum. Evdeyim, başım felaket ağrıyor. Progestan antibiyotik adalat verdi. Haftaya bişey olmazsa kontrol
Kızlar ben taburcu oldum. Evdeyim, başım felaket ağrıyor. Progestan antibiyotik adalat verdi. Haftaya bişey olmazsa kontrol
Canım Allah tekrarını yaşatmasın çok geçmiş olsun bol bol dinlenmen gerek sanırım artık vaktinde ve hayırlı doğumlar nasip etsin RabbimSagol canım, Allah razı olsun
Ahhh canım kıyamam ya o bulantılar yüzünden ben nerdeyse depresyona girecektim ama sabret az kalmış inşallah yakında geçecektir. Benim 14.haftada geçmeye başladı 16.haftada bulantıdan eser kalmadı çok şükür.Hanımlar merhaba uzun bir süre giremedim bulantılarla başım dertteydi birde rahimde kanama alanım oluşmuştu çok şükür bebekler büyüdükçe kanama alanı geçmiş ama çok korktum Allahım tekrarını yaşatmasın 12. Haftaya girdik şimdilik herşey yolunda inşallah bulantılarım da geçer artık 4 kilo verdim 2 ayda zaten zayıftım 48 kiloya düştüm inşallah toparlarım zamanla
Canım benim inşallah geçer inşallah tek korkum bebekler beslenemeyecek korkusu ama çok şükür günlerinden önde gidiyolar sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu artıkAhhh canım kıyamam ya o bulantılar yüzünden ben nerdeyse depresyona girecektim ama sabret az kalmış inşallah yakında geçecektir. Benim 14.haftada geçmeye başladı 16.haftada bulantıdan eser kalmadı çok şükür.
Canım acaba bunu şekere bağlıyorlarsa sana insülin başlansa düşük doz da olsa. İşe yarar mı acaba.Kızlar bugün perinatolog randevum vardı kaç kilo aldın bebeğin suyu üstünde üstü dedi. Aslında pekte kaçamak yapmıyorum ama diet dedi başka bişey demedi. Nedense nstde sancım çıktı dediğimde rahim ağzı iyi olduğu için önemsemedi. 22. Haftadan beri pozisyonumuz değilmedi, hala makat gelişi. Sağ böbreğim ve kaburgamda kafasını hissediyorum. Boyu normalden kısa ama göbek ve baş 2 hafta önden gidiyor.
Düşündüm ama şekerim tokluk 120yi geçmiyor, insülin sonra bayıltır beni. 7 haftada 1 kg aldım sadece, askında regüle gidiyor hersey.Canım acaba bunu şekere bağlıyorlarsa sana insülin başlansa düşük doz da olsa. İşe yarar mı acaba.
Geçmiş olsun canımKızlar ben taburcu oldum. Evdeyim, başım felaket ağrıyor. Progestan antibiyotik adalat verdi. Haftaya bişey olmazsa kontrol
Sagol canımAllah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun canım
aldım, hastanede de 3 kiloluk serum, 2 antibiyotik serum, 1 tane ferritin serum, 1 tane agrı kesici serum, 2 tane ciger geliştirici igne, 2 tane progestan igne, 2tane progestan fitil, 2 tane de makattan fitil, 2 kez yarımşar adalat içtim. Gözlerim başım yerinden çıkıyor. Sabah oldu hala devam ediyor. Kaç kez agladıgımı bilmiyorum. Çok kötü oldum, hala da devam ediyor. Bu gece hiç uyuyamadım. Başımı sıktım, yine yok. Parol içtim yine yokAğrı kesici aldın mı canım baş ağrısı için. Stres skntidan da olur gerildin ya 2 gundur.
Sagol kuzumGozun aydin canim tekrar gecmis olsun. Sorunsuz cikmaniza sevindim
Sağolasıncanim cok gecmis olsunn yeni gordum yazdikalrini
bi o kaldı zaten yapmadığım. Sagol canımGecmis olsun canim patates sarmayi deneyebilirsin basina.ben oyle yapiyorum
İnşallah canım, sagolasıngözünaydın canım.sıkıntıdan ağrıyordur başın.bununla geçmiş gitsin olsun inşallah
Sagol canım, doktor da öyle dedi zaten.Hadi gözün aydın canım, çok sevindim taburculuğuna. Adalat normalde tansiyon ilacı acaba onun etkisi olmuş olabilir mi baş ağrında?
İnşallah sende saglıkla kavuşursunKızlar bugün perinatolog randevum vardı kaç kilo aldın bebeğin suyu üstünde üstü dedi. Aslında pekte kaçamak yapmıyorum ama diet dedi başka bişey demedi. Nedense nstde sancım çıktı dediğimde rahim ağzı iyi olduğu için önemsemedi. 22. Haftadan beri pozisyonumuz değilmedi, hala makat gelişi. Sağ böbreğim ve kaburgamda kafasını hissediyorum. Boyu normalden kısa ama göbek ve baş 2 hafta önden gidiyor.
Amin canım, hepimiz saglıkla kavuşalımCanım Allah tekrarını yaşatmasın çok geçmiş olsun bol bol dinlenmen gerek sanırım artık vaktinde ve hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
ben 30 da yıkadımKızlar müslinlerde 30derecede yıkama demiş, siz bebiş kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız?
İnsallah canım, sagolasın. Zaten iş yapmak mı tövbe, yatıyorum evde. Bi oglanın yemeğini yediriyorum. Wc ye babası babaannesi çıkarıyorC A N O
Canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm mesajlarını
Çok şükür iyisiniz eve geçmişsiniz
rabbim korusun inşallah yavrunla seni
çok dikkat et kendine hiç bi iş yapma sakın bırak kvdenyapsın
Bida Tekrarı olmaz inşallah
Yoo hiç korkma şuan çok küçük oldukları için onların ihtiyaç duyduğu besin miktarı çok az, en kötü ihtimalle senin depolardan alır yine de besinsiz kalmazlar şuan. Asıl 3-4.aydan sonra besin ihtiyaçları artıyor o zaman da bulantın azalacaktır inşallah. Sen yiyebildiğin ne varsa onu ye, kendini zorlama. Ben yoğurt-ekmek, elma, muz yiyordum arada zoraki portakal suyu, tost filan. Naneli şeker bulantıya birazcık iyi geliyor aklında olsunCanım benim inşallah geçer inşallah tek korkum bebekler beslenemeyecek korkusu ama çok şükür günlerinden önde gidiyolar sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu artık
Bebegin kafası göğüs ortasında olabilir. Pozisyon degiştirince gecer belkiGünaydin kizlar sabah uyandim gögus kafesimde baski hissediyorhm zor nefes aliyorum sanki nefes bogazimdan gecmiyo.boyle durumlar yasayan var mi
Canım o kadar ilaca bünye ne yapsn baş ne ne yapsn geçecek ama sabır çok az kaldı kuzulara kavuşmayaSagol canım
aldım, hastanede de 3 kiloluk serum, 2 antibiyotik serum, 1 tane ferritin serum, 1 tane agrı kesici serum, 2 tane ciger geliştirici igne, 2 tane progestan igne, 2tane progestan fitil, 2 tane de makattan fitil, 2 kez yarımşar adalat içtim. Gözlerim başım yerinden çıkıyor. Sabah oldu hala devam ediyor. Kaç kez agladıgımı bilmiyorum. Çok kötü oldum, hala da devam ediyor. Bu gece hiç uyuyamadım. Başımı sıktım, yine yok. Parol içtim yine yok
Sagol kuzum
Sağolasın
bi o kaldı zaten yapmadığım. Sagol canım
İnşallah canım, sagolasın
Sagol canım, doktor da öyle dedi zaten.
İnşallah sende saglıkla kavuşursun
Amin canım, hepimiz saglıkla kavuşalım
ben 30 da yıkadım
İnsallah canım, sagolasın. Zaten iş yapmak mı tövbe, yatıyorum evde. Bi oglanın yemeğini yediriyorum. Wc ye babası babaannesi çıkarıyor
Evet canım, inşallah saglıkla zamanında kavuşuruzCanım o kadar ilaca bünye ne yapsn baş ne ne yapsn geçecek ama sabır çok az kaldı kuzulara kavuşmaya
Canım adalatı ne zaman bırakacaksın? Dün perinatolog randevum vardı endol 48saatten fazla kullanılmaz dedi. Bebeğin kalbindeki boşlukların kapanmasını engelliyormuş.0
Evet canım, inşallah saglıkla zamanında kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?