Düşündüm ama şekerim tokluk 120yi geçmiyor, insülin sonra bayıltır beni. 7 haftada 1 kg aldım sadece, askında regüle gidiyor hersey.
Anladım canım düşük doz falan işe yarar mı diye düşündüm de. Endokrin kontrollerine devam ediyorsun değil mi

Canım adalatı ne zaman bırakacaksın? Dün perinatolog randevum vardı endol 48saatten fazla kullanılmaz dedi. Bebeğin kalbindeki boşlukların kapanmasını engelliyormuş.
Şuan içmiyorum, evde bulunsun diye kendisinde varmış 10 tane kesip verdi. Zaten eczanelerde zor bulunuyor diye progestan fitil verdi

Anladım canım düşük doz falan işe yarar mı diye düşündüm de. Endokrin kontrollerine devam ediyorsun değil mi
Canım ozaman hipoglisemiye girerim. Bu ay düzenli ölçmedim, ama bende durum şimdilik böyle. Arada kaçamak yapınca yüksek çıkanları yazmadım yani o kaçamak olduğu için öyle, mesela kızartma yiyince direk 150 tokluk, dikkat edersem herşey normal. Perinatologda diet dışı yapacak birşey yok baban diabet dedi.

Eklentiler

• image.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 25
Senin ölçümler gerçekten iyi. Ben dayanamıyorum arada hurma yiyorum yüksek çıkıyor iki haftadır endokrinci izinli Pazartesi görüşeceğim artık nasipse

Senin ölçümler gerçekten iyi. Ben dayanamıyorum arada hurma yiyorum yüksek çıkıyor iki haftadır endokrinci izinli Pazartesi görüşeceğim artık nasipse
Valla bende pilav ve patates kızartmaları gömüyorum arada bitterli çikolata 3 kare ama yüksek değerleri yazmadım, insülin başlar ozaman. Çünkü yemediğimde sorun yok.
Bende bugün sonunu içeceğim adalatın. Kardeşimin arkadaşı istanbuldan gönderecek üç kutu o gelene kadar kullanmayacağım mecburen
Canım senin nstde kasılman yok sana neden başladı? Benim nst kasılması olduğu halde kasılman yine olursa hastaneye gel eve ilaç vermicem dedi. Benim doktorum çok rahat yaa

Aklımda olsun canım alayım hemen sadece kaşarlı tost ile yaşar oldum hiçbirşey yiyemiyorum meyve ve kaşarlı tost gelip geçici inşallah

Cnm 10 dakika surdu gecti heralde kafayi asagi aldi benim bebiş
İki gündür bende öyleyim benimde sağ kasigima dayandı başı taş gibi hareket ettiremiyordm bacağımi yukarı doğru falan şimdi geçti doktor artık bu haftalardan sonra doğum için pozisyonunu ayarlar dedi

Bende bazen yazmıyorum yüksek olanları zaten yazınca da takılmıyor arada olur diyor adam rahat. Canım ben rahim ağzı yetmezliğini öğrendiğimden beri kullanıyorum kasılma olmasın diye. Kasılma olursa rahim ağzı iyice kısalır zor duruma düşeriz diye düşünüyor. Önlem amaçlı verdi. Gel gör ki bu Bayer firmasından bıktım artık ilaçları piyasada yok. Proluton da aynı firmanın

Günaydın arkadaşlar bugün 8 günüm gece pembe lekelenmeler oldu şimdide normal kanamaya dönüştü peçeteye sildikçe çok çok geliyor korkuyorum varmı böyle olup sağlıkla devam eden

Evet. Dün internette okudum haziran ayında piyasaya sürülecekmiş. Belkide sorun için eczacılar odası yada bakanlıkta aranabilir. Bans 32ye kadar 48saati geçmediği sürece endol alabilirsin dedi. Adalatında bebek üzerinde olumsuz etkisi varmıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…