Anladım canım düşük doz falan işe yarar mı diye düşündüm de. Endokrin kontrollerine devam ediyorsun değil miDüşündüm ama şekerim tokluk 120yi geçmiyor, insülin sonra bayıltır beni. 7 haftada 1 kg aldım sadece, askında regüle gidiyor hersey.
Şuan içmiyorum, evde bulunsun diye kendisinde varmış 10 tane kesip verdi. Zaten eczanelerde zor bulunuyor diye progestan fitil verdiCanım adalatı ne zaman bırakacaksın? Dün perinatolog randevum vardı endol 48saatten fazla kullanılmaz dedi. Bebeğin kalbindeki boşlukların kapanmasını engelliyormuş.
Canım ozaman hipoglisemiye girerim. Bu ay düzenli ölçmedim, ama bende durum şimdilik böyle. Arada kaçamak yapınca yüksek çıkanları yazmadımAnladım canım düşük doz falan işe yarar mı diye düşündüm de. Endokrin kontrollerine devam ediyorsun değil mi
Hay allah razı olsun doktordan, adalat piyasaya haziranda sürülecekmiş, gerçektende yok.Şuan içmiyorum, evde bulunsun diye kendisinde varmış 10 tane kesip verdi. Zaten eczanelerde zor bulunuyor diye progestan fitil verdi
Cnm 10 dakika surdu gecti heralde kafayi asagi aldi benim bebişBebegin kafası göğüs ortasında olabilir. Pozisyon degiştirince gecer belki
Senin ölçümler gerçekten iyi. Ben dayanamıyorum arada hurma yiyorum yüksek çıkıyorCanım ozaman hipoglisemiye girerim. Bu ay düzenli ölçmedim, ama bende durum şimdilik böyle. Arada kaçamak yapınca yüksek çıkanları yazmadımyani o kaçamak olduğu için öyle, mesela kızartma yiyince direk 150 tokluk, dikkat edersem herşey normal. Perinatologda diet dışı yapacak birşey yok baban diabet dedi.
Bulunmayan ilacı vermek istemiyorum dedi. İnşallah gerek kalmaz da bu günlerde geçerHay allah razı olsun doktordan, adalat piyasaya haziranda sürülecekmiş, gerçektende yok.
Artık alan daralıyor, büyüyorlar :)Cnm 10 dakika surdu gecti heralde kafayi asagi aldi benim bebiş
Bende bugün sonunu içeceğim adalatın. Kardeşimin arkadaşı istanbuldan gönderecek üç kutu o gelene kadar kullanmayacağım mecburenBulunmayan ilacı vermek istemiyorum dedi. İnşallah gerek kalmaz da bu günlerde geçer
Valla bende pilav ve patates kızartmaları gömüyorum arada bitterli çikolata 3 kare ama yüksek değerleri yazmadım, insülin başlar ozaman. Çünkü yemediğimde sorun yok.Senin ölçümler gerçekten iyi. Ben dayanamıyorum arada hurma yiyorum yüksek çıkıyoriki haftadır endokrinci izinli Pazartesi görüşeceğim artık nasipse
Canım senin nstde kasılman yok sana neden başladı? Benim nst kasılması olduğu halde kasılman yine olursa hastaneye gel eve ilaç vermicem dedi. Benim doktorum çok rahat yaaBende bugün sonunu içeceğim adalatın. Kardeşimin arkadaşı istanbuldan gönderecek üç kutu o gelene kadar kullanmayacağım mecburen
Arada banada oluyor aynısını cnmCnm 10 dakika surdu gecti heralde kafayi asagi aldi benim bebiş
Ya kaburgalarima bir haftadir hafif hafif vurmaya baslamisti zaten.sabah nefesimi darltti ondan korktum ama cabuk gecti.senin nasil oluyo canim.bizim zamanlarimizda cok yakinArada banada oluyor aynısını cnm
Bulunmayan ilaclar zor oluyo az mi ankarada bilmedigim yerlerde ilac aradim tüp bebege baslarken.Allah kolaylik versin hepimize.Bulunmayan ilacı vermek istemiyorum dedi. İnşallah gerek kalmaz da bu günlerde geçer
Aklımda olsun canım alayım hemen sadece kaşarlı tost ile yaşar oldum hiçbirşey yiyemiyorum meyve ve kaşarlı tost gelip geçici inşallahYoo hiç korkma şuan çok küçük oldukları için onların ihtiyaç duyduğu besin miktarı çok az, en kötü ihtimalle senin depolardan alır yine de besinsiz kalmazlar şuan. Asıl 3-4.aydan sonra besin ihtiyaçları artıyor o zaman da bulantın azalacaktır inşallah. Sen yiyebildiğin ne varsa onu ye, kendini zorlama. Ben yoğurt-ekmek, elma, muz yiyordum arada zoraki portakal suyu, tost filan. Naneli şeker bulantıya birazcık iyi geliyor aklında olsun
Benim nefesim kesiliyor sanki kalbimde bi anlık baskı oluyor gibi özellikle uzanınca oluyorYa kaburgalarima bir haftadir hafif hafif vurmaya baslamisti zaten.sabah nefesimi darltti ondan korktum ama cabuk gecti.senin nasil oluyo canim.bizim zamanlarimizda cok yakin
İki gündür bende öyleyim benimde sağ kasigima dayandı başı taş gibi hareket ettiremiyordm bacağımi yukarı doğru falan şimdi geçti doktor artık bu haftalardan sonra doğum için pozisyonunu ayarlar dediCnm 10 dakika surdu gecti heralde kafayi asagi aldi benim bebiş
Bende bazen yazmıyorum yüksek olanlarıValla bende pilav ve patates kızartmaları gömüyorum arada bitterli çikolata 3 kare ama yüksek değerleri yazmadım, insülin başlar ozaman. Çünkü yemediğimde sorun yok.
Canım senin nstde kasılman yok sana neden başladı? Benim nst kasılması olduğu halde kasılman yine olursa hastaneye gel eve ilaç vermicem dedi. Benim doktorum çok rahat yaa
Evet. Dün internette okudum haziran ayında piyasaya sürülecekmiş. Belkide sorun için eczacılar odası yada bakanlıkta aranabilir. Bans 32ye kadar 48saati geçmediği sürece endol alabilirsin dedi. Adalatında bebek üzerinde olumsuz etkisi varmıymış?Bende bazen yazmıyorum yüksek olanlarızaten yazınca da takılmıyor arada olur diyor adam rahat. Canım ben rahim ağzı yetmezliğini öğrendiğimden beri kullanıyorum kasılma olmasın diye. Kasılma olursa rahim ağzı iyice kısalır zor duruma düşeriz diye düşünüyor. Önlem amaçlı verdi. Gel gör ki bu Bayer firmasından bıktım artık ilaçları piyasada yok. Proluton da aynı firmanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?