Canım drunla görüştün mü. Mutlaka bir ara. Yerleşme kanaması yalayan oluyor ama sen önlemini alGünaydın arkadaşlar bugün 8 günüm gece pembe lekelenmeler oldu şimdide normal kanamaya dönüştü peçeteye sildikçe çok çok geliyor korkuyorum varmı böyle olup sağlıkla devam eden
Canım lekelenme tarzında vardı ama ped koyacak kadar olmamıştı. Kadındoğumcunu ara ulaşamazsan kdoğumcu olan acile git.Günaydın arkadaşlar bugün 8 günüm gece pembe lekelenmeler oldu şimdide normal kanamaya dönüştü peçeteye sildikçe çok çok geliyor korkuyorum varmı böyle olup sağlıkla devam eden
Endol kalple ilgili dorun yapabiliyormuş canım. Adalat için bilmiyorum araştırdığım kadarıyla bir şey bulamadım. Birde günde iki içiyorum ben. 34 e kadar devam edeceğiz dedi en don kontrolde bütün ilaçlaraEvet. Dün internette okudum haziran ayında piyasaya sürülecekmiş. Belkide sorun için eczacılar odası yada bakanlıkta aranabilir. Bans 32ye kadar 48saati geçmediği sürece endol alabilirsin dedi. Adalatında bebek üzerinde olumsuz etkisi varmıymış?
Normalmis demekki canim tecrubesiz olunca biraz korktum sonra gectiİki gündür bende öyleyim benimde sağ kasigima dayandı başı taş gibi hareket ettiremiyordm bacağımi yukarı doğru falan şimdi geçti doktor artık bu haftalardan sonra doğum için pozisyonunu ayarlar dedi
Allah korktuğuna uğratmasın canım, uzan dinlen.Aradım normal dedi ama işte insan korkuyor progestan iğneye çevirdi dururken gelmiyor lavaboya gidince peçeteye geliyor ama çok gelince sabah korktum
Amin canım inşallah iğneyi yaptırdım yattım test yaptım yine iki çizgi çıktıAllah korktuğuna uğratmasın canım, uzan dinlen.
Canım dinlen mümkün mertebe kalkma. İlçalarını da düzenli kullan inşallah herşey yolunda gidecekAmin canım inşallah iğneyi yaptırdım yattım test yaptım yine iki çizgi çıktı
Aldim canim gec gordum kusura bakma. Gayet guzel yumusacik %65visko %35polyester karisimi. S-m L×XL olarak gelmisti. Dogumdan sonra gayet rahat giyilirOrkide_sever canım pijamayı aldın mı nasıl
Endol ve adalatı günde kaç defa kullanıyosun canım doktor beni hastanede yatırp endolu bir hafta kullandırdı bebeğin birinin suyunda azaltma yaptı hemen şimdi bıraktım tek adalat içicem evde sen endole de devam ediyomsnEndol kalple ilgili dorun yapabiliyormuş canım. Adalat için bilmiyorum araştırdığım kadarıyla bir şey bulamadım. Birde günde iki içiyorum ben. 34 e kadar devam edeceğiz dedi en don kontrolde bütün ilaçlara
Sağol canım kaldıysa bende bakayım olmazsa sanmam amaAldim canim gec gordum kusura bakma. Gayet guzel yumusacik %65visko %35polyester karisimi. S-m L×XL olarak gelmisti. Dogumdan sonra gayet rahat giyilir
Canım endolu sadece iki gün günde iki kere kullandım, adalatı uzun zamandır kullanıyorum ama bulmak çok zor. Ben hastanede yatmadım bu arada senin durumun için özellikle vermiş olabilir endolü drunEndol ve adalatı günde kaç defa kullanıyosun canım doktor beni hastanede yatırp endolu bir hafta kullandırdı bebeğin birinin suyunda azaltma yaptı hemen şimdi bıraktım tek adalat içicem evde sen endole de devam ediyomsn
Ay evt sorma prolutonu zar zor topladım bulduk şimdide adalat çıktı iyki bu yıl hamile kaldık yani bu zamana kadar piyasada olan bu ilaçlar bu yıl bize lazım ya üretimi durduSağol canım kaldıysa bende bakayım olmazsa sanmam ama
Canım endolu sadece iki gün günde iki kere kullandım, adalatı uzun zamandır kullanıyorum ama bulmak çok zor. Ben hastanede yatmadım bu arada senin durumun için özellikle vermiş olabilir endolü drun
Ben yine hesapta erken ciktim evden. 9 da aciliyo market diye 9 a 10 kala ciktim. Gittim yine millet dolusmus sepetlerin basina 1 tane beyaz s-m kalmisti baktim alt pijamaya suan olur ama dogumdan sonra zor giyerim sisliklerle diye hemde cok beyazdi hosuma gitmedi. ordan cikip baska bime yurudum orda hem pembe hemde L-Xl buldum. Xl yazilmis ama kaliplari kucuktu. Insallah sende bulursun canimSağol canım kaldıysa bende bakayım olmazsa sanmam ama
Canım endolu sadece iki gün günde iki kere kullandım, adalatı uzun zamandır kullanıyorum ama bulmak çok zor. Ben hastanede yatmadım bu arada senin durumun için özellikle vermiş olabilir endolü drun
Hiç sorma canım Türkiye’nin dört bir yanında aradım ilacı şimdi de afakta arıyorum. Bayer firması yaktı bizi ilaçları piyasaya sürmüyorAy evt sorma prolutonu zar zor topladım bulduk şimdide adalat çıktı iyki bu yıl hamile kaldık yani bu zamana kadar piyasada olan bu ilaçlar bu yıl bize lazım ya üretimi durdu
Benim bulma durumum hiç yok o zaman teyzeler halletmiştir onuBen yine hesapta erken ciktim evden. 9 da aciliyo market diye 9 a 10 kala ciktim. Gittim yine millet dolusmus sepetlerin basina 1 tane beyaz s-m kalmisti baktim alt pijamaya suan olur ama dogumdan sonra zor giyerim sisliklerle diye hemde cok beyazdi hosuma gitmedi. ordan cikip baska bime yurudum orda hem pembe hemde L-Xl buldum. Xl yazilmis ama kaliplari kucuktu. Insallah sende bulursun canim
Maşallah canım onagünaydın kızlar
bugün kontrolüm vardı 1250gr olmuşuz teyzeleri
böbregimdeki genişlik aynen devam ediyor bol su içmeyle atlatacaksın diyo doktorum
pazarteside işyeri için heyet raporumu çıkarıcak artık bol bol alışveriş yapabilirim :)
Ne kadar çok serum ilaç vermisler bir daha korkutmaz insallahSagol canım
aldım, hastanede de 3 kiloluk serum, 2 antibiyotik serum, 1 tane ferritin serum, 1 tane agrı kesici serum, 2 tane ciger geliştirici igne, 2 tane progestan igne, 2tane progestan fitil, 2 tane de makattan fitil, 2 kez yarımşar adalat içtim. Gözlerim başım yerinden çıkıyor. Sabah oldu hala devam ediyor. Kaç kez agladıgımı bilmiyorum. Çok kötü oldum, hala da devam ediyor. Bu gece hiç uyuyamadım. Başımı sıktım, yine yok. Parol içtim yine yok
Sagol kuzum
Sağolasın
bi o kaldı zaten yapmadığım. Sagol canım
İnşallah canım, sagolasın
Sagol canım, doktor da öyle dedi zaten.
İnşallah sende saglıkla kavuşursun
Amin canım, hepimiz saglıkla kavuşalım
ben 30 da yıkadım
İnsallah canım, sagolasın. Zaten iş yapmak mı tövbe, yatıyorum evde. Bi oglanın yemeğini yediriyorum. Wc ye babası babaannesi çıkarıyor
İnşaallah canım, hala başım geçmedi. Acaba sinüzit iltihaplanması mı oldum, anlamadım.Ne kadar çok serum ilaç vermisler bir daha korkutmaz insallah
Evdekiler yeterli canım.Kızlar slm biberonlar kaynatmak için kullanılmamış tenceremi gerekli yoksa evdekilerden kullansak oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?