Maşallah canım ona heyet raporu ne için?

mayıs ayında daha çalışmıycam canım onun için heyet raporu şeklinde çıkardılar
doğum iznim bayramdan sonraya kalıyo daha fazla çalışacak halimde kalmadı
son iki haftadır çok yoruluyorum eşimde daha fazla çalışmamı istemiyo

Bugun 5 ci günüm transferimin.

Silikçıktı idrarda Buda pozitif demekmiş, açıklamada öyle yazıyo ama kan testine bakıcam. Mühim olan o

Önemli olan kan testi. İnşallah ordada pozitifi görürsün.

Kızlar bugün saat başı karın sertleşmem oldu. Bugün çok yoruldum Allah kimseyi yalnız bırakmasın.

Kızlar bugün saat başı karın sertleşmem oldu. Bugün çok yoruldum Allah kimseyi yalnız bırakmasın.
Bende altı üstü bulaşık makinası yerleştirdim Acayip bir vajinal sızı başladı. Allah kimseye muhtaç etmesin canım yanında biri olması çok önemliymiş bu dönemde

Aradım normal dedi ama işte insan korkuyor progestan iğneye çevirdi dururken gelmiyor lavaboya gidince peçeteye geliyor ama çok gelince sabah korktum
Hayirli olsun canim benmde olmstu yerlesme wc gidnce geliyodu peceteye dedigin gibi hemen igne olmstm onlem amcli dusuk ignesi dr yaptirdi sukur tekrari olmadi saglikliyz darisi basina olsn

Iyi aksamlar kizlar simdiden hayirli ramazanlar. Tutamasam da her gece sahur hazirlamaya kalkicam
Bende ole canim esim diyo hadi iyisiniz gece de yiyip yatarsin sen sabah yine kahvalti 4 ogune cikar bebisler bayram eder diyo bnde nasi kalkicam derdndeym halbuki calisirken zor oluyo

Heyet raporu kabul ediliyormuyms bu seklde canim oyleyse bende bi arastirayim. Calisabilir raporunun getirme tarihi geldikten sonra 32-30. Haftadn sora yani normal rapor kabul edilmiyor dogum izni baslatiliyor diye biliyorum. Bende cuma gunu 30. Haftam dolck ctesi alcam calisabilr raporunu. Gtmeme durumu varsa degerlendiririm cok zor geliyo ikizle☺☺

Birz yorulp ayakta kaldimi sertlesiyor hemen ya benmde bize dinlen diye bir sinyal sanki. Aminn canimm

Bugun 5 ci günüm transferimin.

Silikçıktı idrarda Buda pozitif demekmiş, açıklamada öyle yazıyo ama kan testine bakıcam. Mühim olan o
Siliklerde pozitif anlamnda zatn bebis vrsa 1 2 gune idrar testi belrginlesir en kesin kan tsti ins guzel sonuc alirsin heyecan iste bekleyemi
Hayırlı ramazanlar kızlar. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla vakti zamanında kucaklamak nasip etsin, evlat isteyen kardeşlerimizin de tez zamanda kucağını doldursun inşallah.
Hayirli ramazanlar canim aminnn Allah kmseyi evlatla sinamasin dileyenlere nasip etsin bizlerede hayirli zamanli saglkli dogumlar nasip etsin
Bende altı üstü bulaşık makinası yerleştirdim Acayip bir vajinal sızı başladı. Allah kimseye muhtaç etmesin canım yanında biri olması çok önemliymiş bu dönemde
Yok yok olmuyo vala egilinmiyo hemen agri sizi makinedn camasiri bile alamiyorm zorlaynca ben cekiyorm acisini ikizsin sende daha zor halimiz esime cikarttiriyorm makna alt katinada egil kalk zorlar tabi dikat et cabim aksama bu isleri birakmk iyi olur destk almak anlamnda

doğum izni başladıktan sonra heyet raporu olmuyormuş canım ben şimdi 28 haftadayım ya şuanda kabul ediliyo 31 mayısa kadar raporlu olacam
bayram haftasından sonra 33hafta oluyorum o zaman mecbur doğum iznimi başlatıcam aktarma gibi bi durumum olmayacak şuanda bile çok zorlandım çalışırken o zaman hiç çalışamam

Haklisin canim yalniz olmak zor bu dönemde.yapamadigin anda birak orda işi. Ben oyle yapmaya calisiyorum
Haftalardır ilk defa yaptım kuzum. Bir daha elimi sürmem korkuyorum böyle olunca
Iyi aksamlar kizlar simdiden hayirli ramazanlar. Tutamasam da her gece sahur hazirlamaya kalkicam
Bende sahura kalkarım en sevdiğim Ama bir şey yiyemem malum şeker
Aminn inşallah canım. Uzun zamandır elimi sürmemiştim yapmam bir daha. Annem köye gitmişti işte yapıvereyim dedim ne bileyim

Bende ole canim esim diyo hadi iyisiniz gece de yiyip yatarsin sen sabah yine kahvalti 4 ogune cikar bebisler bayram eder diyo bnde nasi kalkicam derdndeym halbuki calisirken zor oluyo
Ayy evet yiyip yatican bi kac saat sonra yine kalkican zor olur canim. Esim de bana kalkma diyo ama kalkmazsam kendi kalkip bisey hazirlayamaz ac kalir iyice 1 ayda kaybolur yoksa

Evet canim seninde sekere dikkat etmen lazim neyse az kaldi oyle boyle derken gunler geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…