Maşallah canım onaheyet raporu ne için?
Hayırlı olsun inşallah kanda da yüksek bir değer görürsünBugun 5 ci günüm transferimin.
Silikçıktı idrarda Buda pozitif demekmiş, açıklamada öyle yazıyo ama kan testine bakıcam. Mühim olan o
İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı herkese hayırlı ramazanlarHayırlı olsun inşallah kanda da yüksek bir değer görürsün
Bugun 5 ci günüm transferimin.
Silikçıktı idrarda Buda pozitif demekmiş, açıklamada öyle yazıyo ama kan testine bakıcam. Mühim olan o
AminHayırlı ramazanlar kızlar. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla vakti zamanında kucaklamak nasip etsin, evlat isteyen kardeşlerimizin de tez zamanda kucağını doldursun inşallah.
Canim iş mi yaptin ne yaptin yordun kendini canimÖnemli olan kan testi. İnşallah ordada pozitifi görürsün.
Kızlar bugün saat başı karın sertleşmem oldu. Bugün çok yoruldum Allah kimseyi yalnız bırakmasın.
Bende altı üstü bulaşık makinası yerleştirdimÖnemli olan kan testi. İnşallah ordada pozitifi görürsün.
Kızlar bugün saat başı karın sertleşmem oldu. Bugün çok yoruldum Allah kimseyi yalnız bırakmasın.
Haklisin canim yalniz olmak zor bu dönemde.yapamadigin anda birak orda işi. Ben oyle yapmaya calisiyorumBende altı üstü bulaşık makinası yerleştirdimAcayip bir vajinal sızı başladı. Allah kimseye muhtaç etmesin canım yanında biri olması çok önemliymiş bu dönemde
Hayirli olsun canim benmde olmstu yerlesme wc gidnce geliyodu peceteye dedigin gibi hemen igne olmstm onlem amcli dusuk ignesi dr yaptirdi sukur tekrari olmadi saglikliyz darisi basina olsnAradım normal dedi ama işte insan korkuyor progestan iğneye çevirdi dururken gelmiyor lavaboya gidince peçeteye geliyor ama çok gelince sabah korktum
Bende ole canim esim diyo hadi iyisiniz gece de yiyip yatarsin sen sabah yine kahvalti 4 ogune cikar bebisler bayram eder diyoIyi aksamlar kizlar simdiden hayirli ramazanlar. Tutamasam da her gece sahur hazirlamaya kalkicam
Heyet raporu kabul ediliyormuyms bu seklde canim oyleyse bende bi arastirayim. Calisabilir raporunun getirme tarihi geldikten sonra 32-30. Haftadn sora yani normal rapor kabul edilmiyor dogum izni baslatiliyor diye biliyorum. Bende cuma gunu 30. Haftam dolck ctesi alcam calisabilr raporunu. Gtmeme durumu varsa degerlendiririm cok zor geliyo ikizle☺☺mayıs ayında daha çalışmıycam canım onun için heyet raporu şeklinde çıkardılar
doğum iznim bayramdan sonraya kalıyo daha fazla çalışacak halimde kalmadı
son iki haftadır çok yoruluyorum eşimde daha fazla çalışmamı istemiyo
Birz yorulp ayakta kaldimi sertlesiyor hemen ya benmdeÖnemli olan kan testi. İnşallah ordada pozitifi görürsün.
Siliklerde pozitif anlamnda zatn bebis vrsa 1 2 gune idrar testi belrginlesir en kesin kan tsti ins guzel sonuc alirsinBugun 5 ci günüm transferimin.
Hayirli ramazanlar canim aminnn Allah kmseyi evlatla sinamasin dileyenlere nasip etsin bizlerede hayirli zamanli saglkli dogumlar nasip etsinHayırlı ramazanlar kızlar. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla vakti zamanında kucaklamak nasip etsin, evlat isteyen kardeşlerimizin de tez zamanda kucağını doldursun inşallah.
Yok yok olmuyo vala egilinmiyo hemen agri sizi makinedn camasiri bile alamiyorm zorlaynca ben cekiyorm acisini ikizsin sende daha zor halimizBende altı üstü bulaşık makinası yerleştirdimAcayip bir vajinal sızı başladı. Allah kimseye muhtaç etmesin canım yanında biri olması çok önemliymiş bu dönemde
Heyet raporu kabul ediliyormuyms bu seklde canim oyleyse bende bi arastirayim. Calisabilir raporunun getirme tarihi geldikten sonra 32-30. Haftadn sora yani normal rapor kabul edilmiyor dogum izni baslatiliyor diye biliyorum. Bende cuma gunu 30. Haftam dolck ctesi alcam calisabilr raporunu. Gtmeme durumu varsa degerlendiririm cok zor geliyo ikizle☺☺
Haftalardır ilk defa yaptım kuzum. Bir daha elimi sürmem korkuyorum böyle oluncaHaklisin canim yalniz olmak zor bu dönemde.yapamadigin anda birak orda işi. Ben oyle yapmaya calisiyorum
Bende sahura kalkarım en sevdiğimIyi aksamlar kizlar simdiden hayirli ramazanlar. Tutamasam da her gece sahur hazirlamaya kalkicam
Aminn inşallah canım. Uzun zamandır elimi sürmemiştim yapmam bir daha. Annem köye gitmişti işte yapıvereyim dedim ne bileyimSiliklerde pozitif anlamnda zatn bebis vrsa 1 2 gune idrar testi belrginlesir en kesin kan tsti ins guzel sonuc alirsinheyecan iste bekleyemi
Hayirli ramazanlar canim aminnn Allah kmseyi evlatla sinamasin dileyenlere nasip etsin bizlerede hayirli zamanli saglkli dogumlar nasip etsin
Yok yok olmuyo vala egilinmiyo hemen agri sizi makinedn camasiri bile alamiyorm zorlaynca ben cekiyorm acisini ikizsin sende daha zor halimizesime cikarttiriyorm makna alt katinada egil kalk zorlar tabi dikat et cabim aksama bu isleri birakmk iyi olur destk almak anlamnda
Ayy evet yiyip yatican bi kac saat sonra yine kalkican zor olur canim. Esim de bana kalkma diyo ama kalkmazsam kendi kalkip bisey hazirlayamaz ac kalir iyice 1 ayda kaybolur yoksaBende ole canim esim diyo hadi iyisiniz gece de yiyip yatarsin sen sabah yine kahvalti 4 ogune cikar bebisler bayram eder diyobnde nasi kalkicam derdndeym halbuki calisirken zor oluyo
Evet canim seninde sekere dikkat etmen lazimHaftalardır ilk defa yaptım kuzum. Bir daha elimi sürmem korkuyorum böyle olunca
Bende sahura kalkarım en sevdiğim☺ Ama bir şey yiyemem malum şeker
Aminn inşallah canım. Uzun zamandır elimi sürmemiştim yapmam bir daha. Annem köye gitmişti işte yapıvereyim dedim ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?