Canim iş mi yaptin ne yaptin yordun kendini canim
Makinaya çamağır attım kahvaltı öğle-akşam yemeği yaptım. Bebeklere dolap boşalttım. Çokta iş yok aslında
Bende altı üstü bulaşık makinası yerleştirdim Acayip bir vajinal sızı başladı. Allah kimseye muhtaç etmesin canım yanında biri olması çok önemliymiş bu dönemde
Aman canım dikkat et, şurda 4 hacta daha dayansın kuzular.
Bende sahura kalkarım en sevdiğim☺ Ama bir şey yiyemem malum şeker
Canım yaa bende bu hafta çok acıkmaya başladım, acıktıkça da kaçamak oluyor.

Cnm insan yoruluyor artik dikkat et.dayanalim biraz.haklisin yapmadan da olmuyo ama daha az yapmaya calis.dikkat et kendine

Ben artık öğün zamanı gelsin diye resmen bekliyorum canım çok acıkıyorum. Bebekler büyüdükçe yetmiyor yediklerimiz sanırım

He okdir canim yeni bisi mi oldu diye sormak istedm sagol bilgi icin. Ah ah cok zor zor yuruyorum agirliktan artik. 30. Haftam doluyo ctesi alcam raporu ama calsmaya devam malesef gittgi yere kadr haziranda gelmem zatn hayirli dogumlar hepimize

Duramiyoruz bazen iste biz kadnlar kuzum sana ne sorucam ya ciger gelstirici oldum ben ctesi aksam 8 pazar sabah 8 gibi. Sahura kalktm yanaklarm kizarmsti. Sabah kalktim yanaklari burnum pembe. Normalde yuzum hic kizarmaz beyazim kanda dusuk sennde bi etki olms mydu igneden sora? Doktorada yazdm smdi. Alerjk reaksiyon degl ole olsa vucudmdada olurdu bisi yok genelde.

Sagol canim size de hayirli sahurlarr yemiyosun sende dimiiii
Yok canım yemiyorum. Eşimle birlikte kalktım sadece
Aynen bana da yetmiyor.benim icin en tehlikelisi ekmekonacdikkqt etmeye calisiyorum☺
Ahh ah ekmek galan yesem içim yanmaz herşeye dikkat etmek zorundayım maalesef. Bir Ramazan pidesi bile yiyemeyeceğim
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar bugün 10. Günüm 286.75 çıktı çok şükür rabbime
Gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Bir hafta patlıcan gibi gezdim ben canım. Progesteron da kızartıyor benim yüzümü benek benek oluyor

Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah vakti gelince sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar bugün 10. Günüm 286.75 çıktı çok şükür rabbime
Sagol canım benim, sende saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah, gözün aydın olsun

He okdir canim yeni bisi mi oldu diye sormak istedm sagol bilgi icin. Ah ah cok zor zor yuruyorum agirliktan artik. 30. Haftam doluyo ctesi alcam raporu ama calsmaya devam malesef gittgi yere kadr haziranda gelmem zatn hayirli dogumlar hepimize

doğum izni çok kısa ya raporu alırken baya söylendim bizi bunlara mecbur bıraktıkları için
bugün işe gitmedim ya dünya varmış dedim artık zorlanıyodum baya.tuvalet falanda sorun olmaya başlamıştı

kızlar bişey sorucam bebek çamaşırlarını hangi programda yıkadınız.malum ilk bebek tecrübe yok :)
makinemde bebek programı var onda mı yıkamak gerek yoksa pamuklu programında mı yıkasam

Benim makinede hijyen plus var onda yıkadım. Sizinkiler yeni oldugu için kısa devrede yıkayın, yeterli :) zaten yıkandıkca yıpranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…