Makinaya çamağır attım kahvaltı öğle-akşam yemeği yaptım. Bebeklere dolap boşalttım. Çokta iş yok aslındaCanim iş mi yaptin ne yaptin yordun kendini canim
Aman canım dikkat et, şurda 4 hacta daha dayansın kuzular.Bende altı üstü bulaşık makinası yerleştirdimAcayip bir vajinal sızı başladı. Allah kimseye muhtaç etmesin canım yanında biri olması çok önemliymiş bu dönemde
Canım yaa bende bu hafta çok acıkmaya başladım, acıktıkça da kaçamak oluyor.Bende sahura kalkarım en sevdiğim☺ Ama bir şey yiyemem malum şeker
Cnm insan yoruluyor artik dikkat et.dayanalim biraz.haklisin yapmadan da olmuyo ama daha az yapmaya calis.dikkat et kendineMakinaya çamağır attım kahvaltı öğle-akşam yemeği yaptım. Bebeklere dolap boşalttım. Çokta iş yok aslında
Aman canım dikkat et, şurda 4 hacta daha dayansın kuzular.
Canım yaa bende bu hafta çok acıkmaya başladım, acıktıkça da kaçamak oluyor.
Ben artık öğün zamanı gelsin diye resmen bekliyorum canım çok acıkıyorum. Bebekler büyüdükçe yetmiyor yediklerimiz sanırımMakinaya çamağır attım kahvaltı öğle-akşam yemeği yaptım. Bebeklere dolap boşalttım. Çokta iş yok aslında
Aman canım dikkat et, şurda 4 hacta daha dayansın kuzular.
Canım yaa bende bu hafta çok acıkmaya başladım, acıktıkça da kaçamak oluyor.
Hayırlı sahurlar canımGunaydin hanimlar iyi sahurlarrrkalkip bisey yememek cok kotuuu yaaa
Sagol canim size de hayirli sahurlarr yemiyosun sende dimiiiiHayırlı sahurlar canım
Aynen bana da yetmiyor.benim icin en tehlikelisi ekmekonacdikkqt etmeye calisiyorum☺Ben artık öğün zamanı gelsin diye resmen bekliyorum canım çok acıkıyorum. Bebekler büyüdükçe yetmiyor yediklerimiz sanırım
Amin canım, güzel haberlerle gelin inşallahGünaydın kızlar, hayırlı ramazanlar, ramaxanın bereketi üzerimize olsun, evimiz neşe huzur sağlık bollukla dolsun. İnşallah bebişlerimiz sağlıkla gelir
Bugün kendi doktorumla randevum var, bakalım ne diyecek.
Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah vakti gelince sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimGünaydın
Hayırlı ramazanlar hepinize.
He okdir canim yeni bisi mi oldu diye sormak istedm sagol bilgi icin. Ah ah cok zor zor yuruyorum agirliktan artik. 30. Haftam doluyo ctesi alcam raporu ama calsmaya devam malesef gittgi yere kadr haziranda gelmem zatndoğum izni başladıktan sonra heyet raporu olmuyormuş canım ben şimdi 28 haftadayım ya şuanda kabul ediliyo 31 mayısa kadar raporlu olacam
bayram haftasından sonra 33hafta oluyorum o zaman mecbur doğum iznimi başlatıcam aktarma gibi bi durumum olmayacak şuanda bile çok zorlandım çalışırken o zaman hiç çalışamam
Duramiyoruz bazen iste biz kadnlarHaftalardır ilk defa yaptım kuzum. Bir daha elimi sürmem korkuyorum böyle olunca
Bende sahura kalkarım en sevdiğim☺ Ama bir şey yiyemem malum şeker
Aminn inşallah canım. Uzun zamandır elimi sürmemiştim yapmam bir daha. Annem köye gitmişti işte yapıvereyim dedim ne bileyim
Ne güzel bı haber canım allahm devamını getirsn kucağına almayı nasip etsin hayırlı aya hayırlı haberle girdinizHayırlı ramazanlar arkadaşlar bugün 10. Günüm 286.75 çıktı çok şükür rabbime
Yok canım yemiyorum. Eşimle birlikte kalktım sadeceSagol canim size de hayirli sahurlarr yemiyosun sende dimiiii
Ahh ah ekmek galan yesem içim yanmazAynen bana da yetmiyor.benim icin en tehlikelisi ekmekonacdikkqt etmeye calisiyorum☺
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımGünaydın kızlar, hayırlı ramazanlar, ramaxanın bereketi üzerimize olsun, evimiz neşe huzur sağlık bollukla dolsun. İnşallah bebişlerimiz sağlıkla gelir
Bugün kendi doktorumla randevum var, bakalım ne diyecek.
Gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahHayırlı ramazanlar arkadaşlar bugün 10. Günüm 286.75 çıktı çok şükür rabbime
Bir hafta patlıcan gibi gezdim ben canım. Progesteron da kızartıyor benim yüzümü benek benek oluyorDuramiyoruz bazen iste biz kadnlarkuzum sana ne sorucam ya ciger gelstirici oldum ben ctesi aksam 8 pazar sabah 8 gibi. Sahura kalktm yanaklarm kizarmsti. Sabah kalktim yanaklari burnum pembe. Normalde yuzum hic kizarmaz beyazim kanda dusuk sennde bi etki olms mydu igneden sora? Doktorada yazdm smdi. Alerjk reaksiyon degl ole olsa vucudmdada olurdu bisi yok genelde.
Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah vakti gelince sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Sagol canım benim, sende saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah, gözün aydın olsunHayırlı ramazanlar arkadaşlar bugün 10. Günüm 286.75 çıktı çok şükür rabbime
He okdir canim yeni bisi mi oldu diye sormak istedm sagol bilgi icin. Ah ah cok zor zor yuruyorum agirliktan artik. 30. Haftam doluyo ctesi alcam raporu ama calsmaya devam malesef gittgi yere kadr haziranda gelmem zatnhayirli dogumlar hepimize
Benim makinede hijyen plus var onda yıkadım. Sizinkiler yeni oldugu için kısa devrede yıkayın, yeterli :) zaten yıkandıkca yıpranıyordoğum izni çok kısa ya raporu alırken baya söylendim bizi bunlara mecbur bıraktıkları için
bugün işe gitmedim ya dünya varmış dedim artık zorlanıyodum baya.tuvalet falanda sorun olmaya başlamıştı
kızlar bişey sorucam bebek çamaşırlarını hangi programda yıkadınız.malum ilk bebek tecrübe yok :)
makinemde bebek programı var onda mı yıkamak gerek yoksa pamuklu programında mı yıkasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?