Elbiseler yeni ve kirli olmadığı için ben 30 derece elde yıkamada yıkadm bebek kıyafetleri için zaten 30 dan fazla yazmıyorsun etiketler de.

Valla ya, gebelikler zorluyor biraz. Rabbim korusun. Daha yeni toparladım biraz,Çok şükür. Tüp bebek olunca biraz sıkıntılı geçiyor
yok kuzum öyle düşünme her gebelikte sıkıntılar oluyor sadece tüpte dışarda döllendirip rahme yerleştiriyorlar..
geldi geçti gitti diyelim biizz.. hep iyi haberlerini okuyalım inşallah.

yok kuzum öyle düşünme her gebelikte sıkıntılar oluyor sadece tüpte dışarda döllendirip rahme yerleştiriyorlar..
geldi geçti gitti diyelim biizz.. hep iyi haberlerini okuyalım inşallah.
İnşaallah canım benim.
Önceki gebeliğimde böyle sıkıntılı geçmişti. Allahtan hayırlısı. Sen ne yaptın çocuk işini.?

İnşaallah canım benim.
Önceki gebeliğimde böyle sıkıntılı geçmişti. Allahtan hayırlısı. Sen ne yaptın çocuk işini.?
ayy sorma kürtaj geçeli 1 sene oluyor neredeyse 3 ay korunduk hala kalamadım kuzu, doktora mı görünsem normal denemeye devam mı etsem karar veremiyorum.. koca da istemeyince tedavi falan zor olacak.. olursa olur diyor. ama her ay beklemek de artık yordu beni. hatta vazgeçtim gibi :) çocuğum zor bir çocuk değil ama yaş da geçince ne yapacaksın bebeği diyorum bir tarafım da aaa hadi ama dünyanın en güzel şeyi diyor :) hayırlısı kuzum.

Bi kardeşi olsa fena olmazdı, tabi herşey Allahtan. İnşallah olur hayırlısı ile. Rabbim kızına saglık sıhhat versin. Olmazsa eşini ikna eder tedavi görürsünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…