Elbiseler yeni ve kirli olmadığı için ben 30 derece elde yıkamada yıkadm bebek kıyafetleri için zaten 30 dan fazla yazmıyorsun etiketler de.doğum izni çok kısa ya raporu alırken baya söylendim bizi bunlara mecbur bıraktıkları için
bugün işe gitmedim ya dünya varmış dedim artık zorlanıyodum baya.tuvalet falanda sorun olmaya başlamıştı
kızlar bişey sorucam bebek çamaşırlarını hangi programda yıkadınız.malum ilk bebek tecrübe yok :)
makinemde bebek programı var onda mı yıkamak gerek yoksa pamuklu programında mı yıkasam
Aa geçmiş olsun canım yaa, valla arka arkaya nedir bu başımıza gelenler. Bide senle rüya görmüştük. Rüyalar gerçek oldu. Rabbim korusun, acil doktora git. İnşallah bişey yokturTam evden çıkacaktım kanamam oldu
Kendi doktoruna gidecektn ne yaptın gidebildin mi kanaman devam ediyormu canım?Tam evden çıkacaktım kanamam oldu
Tam evden çıkacaktım kanamam oldu
Amin canım, rabbim sanada nasip etsin inşallahKızlarr Sağlıkla gelsin bebişleriniizz Ramazan yüzü suyu hürmetine Rabbim sağlıcakla bağışlasın yavrularınızı inşallah.
Hoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.herkese merhaba. bu başlığı yeni gördüm. benim de tüp bebek, 2019 aralık gözüküyor.
herkese hayırlı ramazanlar, sağlıklı gebelikler, mutlu ferah doğumlar...
İyilik canım uğraşıyoruz iş güç. noluyor dedim yahu moral bulmak için okurken ben de telaş ettim sizinle.. ❤Amin canım, rabbim sanada nasip etsin inşallahNasılsın
Valla ya, gebelikler zorluyor biraz. Rabbim korusun. Daha yeni toparladım biraz,Çok şükür. Tüp bebek olunca biraz sıkıntılı geçiyorİyilik canım uğraşıyoruz iş güç. noluyor dedim yahu moral bulmak için okurken ben de telaş ettim sizinle.. ❤
yok kuzum öyle düşünme her gebelikte sıkıntılar oluyor sadece tüpte dışarda döllendirip rahme yerleştiriyorlar..Valla ya, gebelikler zorluyor biraz. Rabbim korusun. Daha yeni toparladım biraz,Çok şükür. Tüp bebek olunca biraz sıkıntılı geçiyor
İnşaallah canım benim.yok kuzum öyle düşünme her gebelikte sıkıntılar oluyor sadece tüpte dışarda döllendirip rahme yerleştiriyorlar..
geldi geçti gitti diyelim biizz.. hep iyi haberlerini okuyalım inşallah.
ayy sorma kürtaj geçeli 1 sene oluyor neredeyse 3 ay korunduk hala kalamadım kuzu, doktora mı görünsem normal denemeye devam mı etsem karar veremiyorum.. koca da istemeyince tedavi falan zor olacak.. olursa olur diyor. ama her ay beklemek de artık yordu beni. hatta vazgeçtim gibi :) çocuğum zor bir çocuk değil ama yaş da geçince ne yapacaksın bebeği diyorum bir tarafım da aaa hadi ama dünyanın en güzel şeyi diyor :) hayırlısı kuzum.İnşaallah canım benim.
Önceki gebeliğimde böyle sıkıntılı geçmişti. Allahtan hayırlısı. Sen ne yaptın çocuk işini.?
Bi kardeşi olsa fena olmazdı, tabi herşey Allahtan. İnşallah olur hayırlısı ile. Rabbim kızına saglık sıhhat versin. Olmazsa eşini ikna eder tedavi görürsünüz :)ayy sorma kürtaj geçeli 1 sene oluyor neredeyse 3 ay korunduk hala kalamadım kuzu, doktora mı görünsem normal denemeye devam mı etsem karar veremiyorum.. koca da istemeyince tedavi falan zor olacak.. olursa olur diyor. ama her ay beklemek de artık yordu beni. hatta vazgeçtim gibi :) çocuğum zor bir çocuk değil ama yaş da geçince ne yapacaksın bebeği diyorum bir tarafım da aaa hadi ama dünyanın en güzel şeyi diyor :) hayırlısı kuzum.
amiin kuzumm Rabbim bütün bebeleri :) korusun amiiin.Bi kardeşi olsa fena olmazdı, tabi herşey Allahtan. İnşallah olur hayırlısı ile. Rabbim kızına saglık sıhhat versin. Olmazsa eşini ikna eder tedavi görürsünüz :)
Kisa programda yikayip iki kere durulama yapin diye duymustum biyerden oyle yapsakBenim makinede hijyen plus var onda yıkadım. Sizinkiler yeni oldugu için kısa devrede yıkayın, yeterli :) zaten yıkandıkca yıpranıyor
Simdi nasilsin devam ediyormuTam evden çıkacaktım kanamam oldu
Öyle de olabilir, benim bi çok çamaşır oglandan kalma oldugu için deterjanla yıkadım :) ütüleyip kaldırdım dolaba. İyiki de yapmışım. Şimdi olsa yapamazdım. Sürekli yatıyorum vallaKisa programda yikayip iki kere durulama yapin diye duymustum biyerden oyle yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?