Alla alla sennde kizardi dmeek canimYok canım yemiyorum. Eşimle birlikte kalktım sadece
Ahh ah ekmek galan yesem içim yanmazherşeye dikkat etmek zorundayım maalesef. Bir Ramazan pidesi bile yiyemeyeceğim
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Bir hafta patlıcan gibi gezdim ben canım. Progesteron da kızartıyor benim yüzümü benek benek oluyor
Canım geçmiş olsun iyisin inşallah. Devamı gelmemiş kanamanın inşallah bir daha yaşamazsın. Drun ne dediTam evden çıkacaktım kanamam oldu
Bununla geçmiş olsun canım, rabbim tekrar yaşatmasınŞimdilik iyiyim canım arkası gelmedi kıpkırmızı taze kan olumca bende korktum açıkcası. 1700grolmuş bebiş, büyük ihtimalle polipten kaynaklı
Öyle de olabilir, benim bi çok çamaşır oglandan kalma oldugu için deterjanla yıkadım :) ütüleyip kaldırdım dolaba. İyiki de yapmışım. Şimdi olsa yapamazdım. Sürekli yatıyorum valla
Cok sükür canimŞimdilik iyiyim canım arkası gelmedi kıpkırmızı taze kan olumca bende korktum açıkcası. 1700grolmuş bebiş, büyük ihtimalle polipten kaynaklı
Kendi doktoruna gidecektn ne yaptın gidebildin mi kanaman devam ediyormu canım?
Simdi nasilsin devam ediyormu
Canım geçmiş olsun iyisin inşallah. Devamı gelmemiş kanamanın inşallah bir daha yaşamazsın. Drun ne dedi
Maşallah gerçekten rahatmış drun. Benim perinatalogda öyle çok rahatKızlar hepinize teşekkürler hepinizden Allah razı olsun. Benim doktor çok rahat bişey kanamam oldu diyorum şakır şakır kanasa bile 12 saat doğurmazsın demezmi benim zaten relax koca hepten gevşedi. İnşsllah tekrarı olmaz. Ben anlıyorum aslında, belden kasığa vuruyor acil tuvalete gidiyorum barsaklarımda ishal gibi kıvrandırıyor.
Bu doktorlarnda ortası yok heralde canım biz temkinli olalimda bende doktoruma sordum hocam hangi durumlarda acil geleyim diye en acili kanamadr siddetli olursa dedi o zaman plesanta ayrılmış olabilir diye düşünurz dedi diğer ağrılar suyun gelmesi falan normal bı doğum süreci dedi insanın kanaması olunca korkuyor yani kaç aylık olmusuz hepimz artk bidaha yasatmasn Allah canım.bebiste iyi Maşallah.Kızlar hepinize teşekkürler hepinizden Allah razı olsun. Benim doktor çok rahat bişey kanamam oldu diyorum şakır şakır kanasa bile 12 saat doğurmazsın demezmi benim zaten relax koca hepten gevşedi. İnşsllah tekrarı olmaz. Ben anlıyorum aslında, belden kasığa vuruyor acil tuvalete gidiyorum barsaklarımda ishal gibi kıvrandırıyor.
Evet canm malesef ucretli olan izin cok kisadoğum izni çok kısa ya raporu alırken baya söylendim bizi bunlara mecbur bıraktıkları için
bugün işe gitmedim ya dünya varmış dedim artık zorlanıyodum baya.tuvalet falanda sorun olmaya başlamıştı
kızlar bişey sorucam bebek çamaşırlarını hangi programda yıkadınız.malum ilk bebek tecrübe yok :)
makinemde bebek programı var onda mı yıkamak gerek yoksa pamuklu programında mı yıkasam
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar bugün 10. Günüm 286.75 çıktı çok şükür rabbime
Masallah ya gozun aydin cok sevindm canim mubarek ayda kavustun saglikla kucagina almak nasip olsn saglkla ilerlesnHayırlı ramazanlar arkadaşlar bugün 10. Günüm 286.75 çıktı çok şükür rabbime
Masallah canim saglkla dogsn inssherkese merhaba. bu başlığı yeni gördüm. benim de tüp bebek, 2019 aralık gözüküyor.
herkese hayırlı ramazanlar, sağlıklı gebelikler, mutlu ferah doğumlar...
Gecms olsn canimŞimdilik iyiyim canım arkası gelmedi kıpkırmızı taze kan olumca bende korktum açıkcası. 1700grolmuş bebiş, büyük ihtimalle polipten kaynaklı
Yapabilir canım steroid ilaç o yüzden rahat ol☺ Benim surat hep benek benek birde sıcak bastı mı aman AllahSaye- hafif yan etkilere baktim cilt renk pigmentlerinde artis veya azalis gorulebilir yaziyordu bu etkilemis olabilir bugun benmkide rahatti allahtn alerjk reaksiyon nedir biliyorm ilac alerjm oldugndn oyle bisi olsa kosardim acile
Ben jilet kullandım bi iki seferlik maalesef agdayi iptal ettim çünkü ilk zamanlar irkilmek falan bide hassas oluyor hormonlardan dolayı normalde benimde ağrı eşiğim düşüktr çıtm çıkmaz ama tedirginlik vardi ne olur ne olmazMerhaba hanımlar iyi akşamlar. Deneyimli tüpbebek hamişlerine bir sorum olacak.
Benim henüz kesem görülmedi beta hcg miz güzel arttı 14 Mayıs nasipse Kese için randevumuz var. Size sorum bu ilk gebelik günlerinde sir Ağda ihtiyacınız olduğunda n’aptınız, yani ağrı eşiğim düşük Ağda yapmaya korkuyorum kasarsam sıkarsam Bebeğime bişey olurmu diye ama temizlenmemde gerekecek muayene için
Merhabalar muayne için ben de mecbur jilet kullandım. Zaten 8. Haftadan sonra karından bakmaya başlıyorlar genelde.Merhaba hanımlar iyi akşamlar. Deneyimli tüpbebek hamişlerine bir sorum olacak.
Benim henüz kesem görülmedi beta hcg miz güzel arttı 14 Mayıs nasipse Kese için randevumuz var. Size sorum bu ilk gebelik günlerinde sir Ağda ihtiyacınız olduğunda n’aptınız, yani ağrı eşiğim düşük Ağda yapmaya korkuyorum kasarsam sıkarsam Bebeğime bişey olurmu diye ama temizlenmemde gerekecek muayene için
kolay gelsin canımBurada hep yagmur var daha yeni yapicam bende nasi yaparim bakalim artik yarin yapicam havalar iyi olursa
geçmiş olsun tekrar, doktorunda baya baya rahatmış. Hala devam ediyor mu kanaman?Kızlar hepinize teşekkürler hepinizden Allah razı olsun. Benim doktor çok rahat bişey kanamam oldu diyorum şakır şakır kanasa bile 12 saat doğurmazsın demezmi benim zaten relax koca hepten gevşedi. İnşsllah tekrarı olmaz. Ben anlıyorum aslında, belden kasığa vuruyor acil tuvalete gidiyorum barsaklarımda ishal gibi kıvrandırıyor.
Yok canımmkesti sadece vajinal sızı ve bel ağrısı varkolay gelsin canım
geçmiş olsun tekrar, doktorunda baya baya rahatmış. Hala devam ediyor mu kanaman?
Dikkat et canım, inşallah geçerYok canımmkesti sadece vajinal sızı ve bel ağrısı var
Geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın. Temkinli olmak gerek... tekrar çok geçmiş olsunYok canımmkesti sadece vajinal sızı ve bel ağrısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?