Alla alla sennde kizardi dmeek canim igne sknti yapma diyo bska bisi dokndu die dusndm bnde. Cok ilacda iciyorz tetklems olabilir bncede

Öyle de olabilir, benim bi çok çamaşır oglandan kalma oldugu için deterjanla yıkadım :) ütüleyip kaldırdım dolaba. İyiki de yapmışım. Şimdi olsa yapamazdım. Sürekli yatıyorum valla

Burada hep yagmur var daha yeni yapicam bende nasi yaparim bakalim artik yarin yapicam havalar iyi olursa

Kendi doktoruna gidecektn ne yaptın gidebildin mi kanaman devam ediyormu canım?
laiyka nasıl oldun canım, bizi merakta bırakma
Simdi nasilsin devam ediyormu
Canım geçmiş olsun iyisin inşallah. Devamı gelmemiş kanamanın inşallah bir daha yaşamazsın. Drun ne dedi

Kızlar hepinize teşekkürler hepinizden Allah razı olsun. Benim doktor çok rahat bişey kanamam oldu diyorum şakır şakır kanasa bile 12 saat doğurmazsın demezmi benim zaten relax koca hepten gevşedi. İnşsllah tekrarı olmaz. Ben anlıyorum aslında, belden kasığa vuruyor acil tuvalete gidiyorum barsaklarımda ishal gibi kıvrandırıyor.

Maşallah gerçekten rahatmış drun. Benim perinatalogda öyle çok rahat

Bu doktorlarnda ortası yok heralde canım biz temkinli olalimda bende doktoruma sordum hocam hangi durumlarda acil geleyim diye en acili kanamadr siddetli olursa dedi o zaman plesanta ayrılmış olabilir diye düşünurz dedi diğer ağrılar suyun gelmesi falan normal bı doğum süreci dedi insanın kanaması olunca korkuyor yani kaç aylık olmusuz hepimz artk bidaha yasatmasn Allah canım.bebiste iyi Maşallah.

Evet canm malesef ucretli olan izin cok kisa ikizdede bitek arti 2 hafta hak taniyorlar sagolsnlar bnde ona cok sinirlenmstm☺

Ben 30 derecede yikadm canim zatn yeni temiz sudan gecip arinsin mantk suan etiketlerdese 30 yaziyodu leke vs yok suan die oyle yikadim utuledim

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar bugün 10. Günüm 286.75 çıktı çok şükür rabbime
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar bugün 10. Günüm 286.75 çıktı çok şükür rabbime
Masallah ya gozun aydin cok sevindm canim mubarek ayda kavustun saglikla kucagina almak nasip olsn saglkla ilerlesn
herkese merhaba. bu başlığı yeni gördüm. benim de tüp bebek, 2019 aralık gözüküyor.

herkese hayırlı ramazanlar, sağlıklı gebelikler, mutlu ferah doğumlar...

Masallah canim saglkla dogsn inss
Şimdilik iyiyim canım arkası gelmedi kıpkırmızı taze kan olumca bende korktum açıkcası. 1700grolmuş bebiş, büyük ihtimalle polipten kaynaklı
Gecms olsn canim kuzucuk buyums masallah ya

Saye- hafif yan etkilere baktim cilt renk pigmentlerinde artis veya azalis gorulebilir yaziyordu bu etkilemis olabilir bugun benmkide rahatti allahtn alerjk reaksiyon nedir biliyorm ilac alerjm oldugndn oyle bisi olsa kosardim acile
Yapabilir canım steroid ilaç o yüzden rahat ol☺ Benim surat hep benek benek birde sıcak bastı mı aman Allah

Merhaba hanımlar iyi akşamlar. Deneyimli tüpbebek hamişlerine bir sorum olacak.
Benim henüz kesem görülmedi beta hcg miz güzel arttı 14 Mayıs nasipse Kese için randevumuz var. Size sorum bu ilk gebelik günlerinde sir Ağda ihtiyacınız olduğunda n’aptınız, yani ağrı eşiğim düşük Ağda yapmaya korkuyorum kasarsam sıkarsam Bebeğime bişey olurmu diye ama temizlenmemde gerekecek muayene için

Ben jilet kullandım bi iki seferlik maalesef agdayi iptal ettim çünkü ilk zamanlar irkilmek falan bide hassas oluyor hormonlardan dolayı normalde benimde ağrı eşiğim düşüktr çıtm çıkmaz ama tedirginlik vardi ne olur ne olmaz

Merhabalar muayne için ben de mecbur jilet kullandım. Zaten 8. Haftadan sonra karından bakmaya başlıyorlar genelde.

Burada hep yagmur var daha yeni yapicam bende nasi yaparim bakalim artik yarin yapicam havalar iyi olursa
kolay gelsin canım
geçmiş olsun tekrar, doktorunda baya baya rahatmış. Hala devam ediyor mu kanaman?

Iyi aksamlar kizlar kasilmalarim cok pes pese olmaya basladi ayakta veya oturuyorken farketmez oldu. Karnim semsert oluyor bazen kasiklarimdan dogru tamamen bazen sadece orta kismi. yamuluyor doktora mesaj attim donmedi. Ne zaman dikkate almaliyim ben bu yamulmalari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…