Canım Allah sabır versin... bol bol dinlen... kasılmalar ne kadar normaldir bilemiyorum Rabbim yardımcın olsunIyi aksamlar kizlar kasilmalarim cok pes pese olmaya basladi ayakta veya oturuyorken farketmez oldu. Karnim semsert oluyor bazen kasiklarimdan dogru tamamen bazen sadece orta kismi. Eki Görüntüle 2266006 yamuluyor doktora mesaj attim donmedi. Ne zaman dikkate almaliyim ben bu yamulmalari.
Senin ikiz canım, biri saga gitse biri sola gider. Benimki tek oldugu halde yamuk yumuk yumuk oluyor :) eger bebekler sertleşip bırakıyorsa, toplanıyorlarsa doktor gel dedi bana. Kasılma var mı bakılır dedi. Başka şikayetın yoksa sorun yoktur benceIyi aksamlar kizlar kasilmalarim cok pes pese olmaya basladi ayakta veya oturuyorken farketmez oldu. Karnim semsert oluyor bazen kasiklarimdan dogru tamamen bazen sadece orta kismi. Eki Görüntüle 2266006 yamuluyor doktora mesaj attim donmedi. Ne zaman dikkate almaliyim ben bu yamulmalari.
Amin canim Allah razi olsun. Uzandim simdiCanım Allah sabır versin... bol bol dinlen... kasılmalar ne kadar normaldir bilemiyorum Rabbim yardımcın olsun
Valla belimin solunda da bi aci var duzgun yuruyemiyorum egilip kalkamiyorum bugun yordum kendimi. Belimden sol kasik kismima aci vuruyo.sanci mi var cozemiyorumSenin ikiz canım, biri saga gitse biri sola gider. Benimki tek oldugu halde yamuk yumuk yumuk oluyor :) eger bebekler sertleşip bırakıyorsa, toplanıyorlarsa doktor gel dedi bana. Kasılma var mı bakılır dedi. Başka şikayetın yoksa sorun yoktur bence
Yorgunluktan olmuştur canım, fazla ayakta kalmak istemiyor bu dönemlerde. Olabilir, eger şikayetin devam ederse bi doktora git, muayne ol. Vücut ağırlaşıyor. Geçende bende kendimi çok yordum, akabinde kanamam kasılmam oldu. Allah korusun, son düzlüğe girdikValla belimin solunda da bi aci var duzgun yuruyemiyorum egilip kalkamiyorum bugun yordum kendimi. Belimden sol kasik kismima aci vuruyo.sanci mi var cozemiyorum
Evet canim yordum salonun camini icten sildim balkonu sildim evi sildim supurdum toz aldim banyo wc camasir utu. Bi gunde abandim islere tutamadim kendimiYorgunluktan olmuştur canım, fazla ayakta kalmak istemiyor bu dönemlerde. Olabilir, eger şikayetin devam ederse bi doktora git, muayne ol. Vücut ağırlaşıyor. Geçende bende kendimi çok yordum, akabinde kanamam kasılmam oldu. Allah korusun, son düzlüğe girdik
Valla canim belimin tek tarafinda agri var egilip kalkmaktan mi agrittim cozemedim ki. Agri genel mi sanci mi bi anlam veremedim resmen.Belden kasıga vurursa iş degisiyor, sen bi acile git istersenOrkide_sever
Ooo naptın sen canım ya, bende sen gibi tutamadım kendimi ama tutmak gerekiyormus. İnşallah geçer ağrıların, magnezyum varsa içEvet canim yordum salonun camini icten sildim balkonu sildim evi sildim supurdum toz aldim banyo wc camasir utu. Bi gunde abandim islere tutamadim kendimi
Çok normal canım ben geçenlerde 2 gün ağrı çektim resmen hafif hafif peşpeşe oldu benimde karnım sertleşti hatta dedim biraz daha devam ederse gidicem doktora sertleşme korkuttu aslında beni ama sonra kendi kendine düzeldi yalancı kasılma yaşadım yine sanırım ılık duş al dinlen kasilmalarinin dksini tut benimki düzensizdi 10 dk da bir sonra 20 dk sonra 5 dk gibi idi o yüzden telaş etmedim.Iyi aksamlar kizlar kasilmalarim cok pes pese olmaya basladi ayakta veya oturuyorken farketmez oldu. Karnim semsert oluyor bazen kasiklarimdan dogru tamamen bazen sadece orta kismi. Eki Görüntüle 2266006 yamuluyor doktora mesaj attim donmedi. Ne zaman dikkate almaliyim ben bu yamulmalari.
Yorgunluktan bende geçenlerde ev işi yemek derken bide yürüyüşü fazla kacrdm baya yürümüştüm akşamı sancilandm. Derdim neyse 32. Haftaya gelmişim ayakta biraz fazla kalayım belim kopuyor.Evet canim yordum salonun camini icten sildim balkonu sildim evi sildim supurdum toz aldim banyo wc camasir utu. Bi gunde abandim islere tutamadim kendimi
Var canim da kalsiyum magnezyum karisik bisey. bugun icmistim yine icim miOoo naptın sen canım ya, bende sen gibi tutamadım kendimi ama tutmak gerekiyormus. İnşallah geçer ağrıların, magnezyum varsa iç
Bugun dusta aldim canim benim pes pese oldu kasildi en uzunu 2 dkdan biraz daha uzun surdu gecti dakikasi dolmadan bi daha oldu sonra bi daha. Simdi uzandim soluma belim agriyo gibi ama hala cozemedim kasiklarimda agri var mi.Çok normal canım ben geçenlerde 2 gün ağrı çektim resmen hafif hafif peşpeşe oldu benimde karnım sertleşti hatta dedim biraz daha devam ederse gidicem doktora sertleşme korkuttu aslında beni ama sonra kendi kendine düzeldi yalancı kasılma yaşadım yine sanırım ılık duş al dinlen kasilmalarinin dksini tut benimki düzensizdi 10 dk da bir sonra 20 dk sonra 5 dk gibi idi o yüzden telaş etmedim.
Aynen bunca isin ustune aksam iftar sofrasi telasindan dinlenemedim. Gece sahura kalk 2 saat uyumadan okul icin kalk derken ne uyku uyudum ne bugun oturabildim cezasini cekiyorum.Yorgunluktan bende geçenlerde ev işi yemek derken bide yürüyüşü fazla kacrdm baya yürümüştüm akşamı sancilandm. Derdim neyse 32. Haftaya gelmişim ayakta biraz fazla kalayım belim kopuyor.
Vitamin gibi mi? İçtiysen iç diyemiyecegimVar canim da kalsiyum magnezyum karisik bisey. bugun icmistim yine icim mi
Valla bu kadar niye yordun kendini, bide ikiz gebesin.Bugun dusta aldim canim benim pes pese oldu kasildi en uzunu 2 dkdan biraz daha uzun surdu gecti dakikasi dolmadan bi daha oldu sonra bi daha. Simdi uzandim soluma belim agriyo gibi ama hala cozemedim kasiklarimda agri var mi.
Hülya, daha çok küçükler kuzum, dikkat et kendine bebişlere. Ben doktora gidince dedim, hocam oglum var durmuyor ne yapim. Karnındakide senin çocugun onada dikkat edeceksin dedi. Ev işini arka arkaya yapma bari. Eşin yardım etsin hafta sonuAynen bunca isin ustune aksam iftar sofrasi telasindan dinlenemedim. Gece sahura kalk 2 saat uyumadan okul icin kalk derken ne uyku uyudum ne bugun oturabildim cezasini cekiyorum.
Kiz arka arkaya yapmasam da olurdu tum gun evdeyim gelenim gidenim yok. Camlari silmekle hata ettim daha cok. Sadece icten sildim gozum hala dislarini silmekteydi perde yikatmak vardi aklimda. Huyum iste baslayinca duramiyorum ama agirlastigimi kabul etmem lazim. Su iste bitsin bu iste ciksin aradan diye diye aksam etmisim. Doktor hakli bunlarda evladimiz kendimizle onlari da etkiliyoruzValla bu kadar niye yordun kendini, bide ikiz gebesin.
Hülya, daha çok küçükler kuzum, dikkat et kendine bebişlere. Ben doktora gidince dedim, hocam oglum var durmuyor ne yapim. Karnındakide senin çocugun onada dikkat edeceksin dedi. Ev işini arka arkaya yapma bari. Eşin yardım etsin hafta sonu
Insallah canim geciyo sanki agrisi. Bide yaramazlar vurmasa asagi asagiVitamin gibi mi? İçtiysen iç diyemiyecegimayaklarını yükseğe uzatıp yat. Geçer inşallah
Kiz arka arkaya yapmasam da olurdu tum gun evdeyim gelenim gidenim yok. Camlari silmekle hata ettim daha cok. Sadece icten sildim gozum hala dislarini silmekteydi perde yikatmak vardi aklimda. Huyum iste baslayinca duramiyorum ama agirlastigimi kabul etmem lazim. Su iste bitsin bu iste ciksin aradan diye diye aksam etmisim. Doktor hakli bunlarda evladimiz kendimizle onlari da etkiliyoruz
Bundan sonra dikkat ederiz inşallah. Eşim her arasam bişey oldu zannedip korkuyormuşInsallah canim geciyo sanki agrisi. Bide yaramazlar vurmasa asagi asagi
Benimki de ne zaman arasam telasli bi sesle bisey mi var diye aciyo telefonuBundan sonra dikkat ederiz inşallah. Eşim her arasam bişey oldu zannedip korkuyormuşbidaha çocuk mu aman diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?