Canım Allah sabır versin... bol bol dinlen... kasılmalar ne kadar normaldir bilemiyorum Rabbim yardımcın olsun

Senin ikiz canım, biri saga gitse biri sola gider. Benimki tek oldugu halde yamuk yumuk yumuk oluyor :) eger bebekler sertleşip bırakıyorsa, toplanıyorlarsa doktor gel dedi bana. Kasılma var mı bakılır dedi. Başka şikayetın yoksa sorun yoktur bence

Valla belimin solunda da bi aci var duzgun yuruyemiyorum egilip kalkamiyorum bugun yordum kendimi. Belimden sol kasik kismima aci vuruyo.sanci mi var cozemiyorum

Valla belimin solunda da bi aci var duzgun yuruyemiyorum egilip kalkamiyorum bugun yordum kendimi. Belimden sol kasik kismima aci vuruyo.sanci mi var cozemiyorum
Yorgunluktan olmuştur canım, fazla ayakta kalmak istemiyor bu dönemlerde. Olabilir, eger şikayetin devam ederse bi doktora git, muayne ol. Vücut ağırlaşıyor. Geçende bende kendimi çok yordum, akabinde kanamam kasılmam oldu. Allah korusun, son düzlüğe girdik

Evet canim yordum salonun camini icten sildim balkonu sildim evi sildim supurdum toz aldim banyo wc camasir utu. Bi gunde abandim islere tutamadim kendimi

Çok normal canım ben geçenlerde 2 gün ağrı çektim resmen hafif hafif peşpeşe oldu benimde karnım sertleşti hatta dedim biraz daha devam ederse gidicem doktora sertleşme korkuttu aslında beni ama sonra kendi kendine düzeldi yalancı kasılma yaşadım yine sanırım ılık duş al dinlen kasilmalarinin dksini tut benimki düzensizdi 10 dk da bir sonra 20 dk sonra 5 dk gibi idi o yüzden telaş etmedim.

Evet canim yordum salonun camini icten sildim balkonu sildim evi sildim supurdum toz aldim banyo wc camasir utu. Bi gunde abandim islere tutamadim kendimi
Yorgunluktan bende geçenlerde ev işi yemek derken bide yürüyüşü fazla kacrdm baya yürümüştüm akşamı sancilandm. Derdim neyse 32. Haftaya gelmişim ayakta biraz fazla kalayım belim kopuyor.

Bugun dusta aldim canim benim pes pese oldu kasildi en uzunu 2 dkdan biraz daha uzun surdu gecti dakikasi dolmadan bi daha oldu sonra bi daha. Simdi uzandim soluma belim agriyo gibi ama hala cozemedim kasiklarimda agri var mi.

Yorgunluktan bende geçenlerde ev işi yemek derken bide yürüyüşü fazla kacrdm baya yürümüştüm akşamı sancilandm. Derdim neyse 32. Haftaya gelmişim ayakta biraz fazla kalayım belim kopuyor.
Aynen bunca isin ustune aksam iftar sofrasi telasindan dinlenemedim. Gece sahura kalk 2 saat uyumadan okul icin kalk derken ne uyku uyudum ne bugun oturabildim cezasini cekiyorum.

Bugun dusta aldim canim benim pes pese oldu kasildi en uzunu 2 dkdan biraz daha uzun surdu gecti dakikasi dolmadan bi daha oldu sonra bi daha. Simdi uzandim soluma belim agriyo gibi ama hala cozemedim kasiklarimda agri var mi.
Valla bu kadar niye yordun kendini, bide ikiz gebesin.
Aynen bunca isin ustune aksam iftar sofrasi telasindan dinlenemedim. Gece sahura kalk 2 saat uyumadan okul icin kalk derken ne uyku uyudum ne bugun oturabildim cezasini cekiyorum.
Hülya, daha çok küçükler kuzum, dikkat et kendine bebişlere. Ben doktora gidince dedim, hocam oglum var durmuyor ne yapim. Karnındakide senin çocugun onada dikkat edeceksin dedi. Ev işini arka arkaya yapma bari. Eşin yardım etsin hafta sonu

Kiz arka arkaya yapmasam da olurdu tum gun evdeyim gelenim gidenim yok. Camlari silmekle hata ettim daha cok. Sadece icten sildim gozum hala dislarini silmekteydi perde yikatmak vardi aklimda. Huyum iste baslayinca duramiyorum ama agirlastigimi kabul etmem lazim. Su iste bitsin bu iste ciksin aradan diye diye aksam etmisim. Doktor hakli bunlarda evladimiz kendimizle onlari da etkiliyoruz

Insallah canim geciyo sanki agrisi. Bide yaramazlar vurmasa asagi asagi
Bundan sonra dikkat ederiz inşallah. Eşim her arasam bişey oldu zannedip korkuyormuş bidaha çocuk mu aman diyor

Bundan sonra dikkat ederiz inşallah. Eşim her arasam bişey oldu zannedip korkuyormuş bidaha çocuk mu aman diyor
Benimki de ne zaman arasam telasli bi sesle bisey mi var diye aciyo telefonu gun icinde en az 3 kere arar kolacan eder. Napiyosun dediginde temizlik demeye korkuyorum soylemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…