Bugun dusta aldim canim benim pes pese oldu kasildi en uzunu 2 dkdan biraz daha uzun surdu gecti dakikasi dolmadan bi daha oldu sonra bi daha. Simdi uzandim soluma belim agriyo gibi ama hala cozemedim kasiklarimda agri var mi.
Zaten o ne olduğunu anlayamamak insanı tedirgin ediyor geçer umarm hemen bide stres yaptıkça ağrı artıyor sakin olmaya çalış gece dinle kendini uyuyamamazsan bı gidin canım.

Orkide_sever canım geçmiş olsun, kendini yorduğun için oldu sanırım kasılmaların,bende geçen hafta 2 cam sildim ama benimkiler minik daha etkilemedi, seninkiler ağırlaştıda yerleride daraldı pozisyonların onları etkiliyor birde yorgunluk uyku değişikliği, aman dikkat et

Aman kızlar yormayın kendinizi hele ikiz olanlar. Dün ben de enerji patlaması yaşayıp dün bayağa yürüyüş yaptım hemen arkasından yemek yaptım, bulaşık topladım vs hep arka arkaya denk geldi işler gece benim de bacaklarım, kasıklarım çok ağrıdı. Bir daha kendimi çok iyi hissetsem de dinlene dinlene yapıcam yoksa acısı sonra çıkıyor.

Bünye iş yapmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…