Evet dopplerde problem var perinatolog yapıyor takibimi ne olur ne olmaz yapalım dedi bende 4 doz olunca şaşırdım onu mrk ettimNeden 4 doz yapıldı? Erken dogum riskin mi var? Bana iki doz yapıldı
Anladım, inşallah sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın canımEvet dopplerde problem var perinatolog yapıyor takibimi ne olur ne olmaz yapalım dedi bende 4 doz olunca şaşırdım onu mrk ettim
O etki gecti allahtn canim hafif pembeyimYapabilir canım steroid ilaç o yüzden rahat ol☺ Benim surat hep benek benek birde sıcak bastı mı aman Allah
Kiz sadece salonu icten sildim o da boydan oldugu icin pencereler. kucuk olsa disini da silerdimO kadar işi hamile olmayan kişi de yapsa her yeri ağrırdı. Ne cesaret var sende, cam silmek falan
Sagol cancanimmmOrkide_sever canım geçmiş olsun, kendini yorduğun için oldu sanırım kasılmaların,bende geçen hafta 2 cam sildim ama benimkiler minik daha etkilemedi, seninkiler ağırlaştıda yerleride daraldı pozisyonların onları etkiliyor birde yorgunluk uyku değişikliği, aman dikkat et
Selam canim doktorun dondumi merak ettim. Normalde oluyordu toplanmalarda cok sklasti gibi geliyor bana da can acitiyo baya gerilip sertlesiyolar hadi acilin kizlar diyorumIyi aksamlar kizlar kasilmalarim cok pes pese olmaya basladi ayakta veya oturuyorken farketmez oldu. Karnim semsert oluyor bazen kasiklarimdan dogru tamamen bazen sadece orta kismi. Eki Görüntüle 2266006 yamuluyor doktora mesaj attim donmedi. Ne zaman dikkate almaliyim ben bu yamulmalari.
Sen dikat et artik canim benim napiyosun kiyamamEvet canim yordum salonun camini icten sildim balkonu sildim evi sildim supurdum toz aldim banyo wc camasir utu. Bi gunde abandim islere tutamadim kendimi
Bnde 2 doz seklinde oldum canim 29. Hfta dolnca onerdi haftasonu oldmEvet dopplerde problem var perinatolog yapıyor takibimi ne olur ne olmaz yapalım dedi bende 4 doz olunca şaşırdım onu mrk ettim
Sana da gecmis olsun canim. Evet insan bi enerji patlamasi yasiyor ama sonra acisi cikiyor. Bende uzunca bi sure akillanmis sekilde yaparim isleriAman kızlar yormayın kendinizi hele ikiz olanlar. Dün ben de enerji patlaması yaşayıp dün bayağa yürüyüş yaptım hemen arkasından yemek yaptım, bulaşık topladım vs hep arka arkaya denk geldi işler gece benim de bacaklarım, kasıklarım çok ağrıdı. Bir daha kendimi çok iyi hissetsem de dinlene dinlene yapıcam yoksa acısı sonra çıkıyor.
Ayy masallah canim senin bisey kalmamis rabbim hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsinnn. Bizim son premature kiyafetler ve penye battaniyeler vardi onlari yikattim utuledim canta hazirlamak kaldi.Kizlar kiyafetleri nevresim takimini falan yikamaya basladim yaa gitgide yaklasiyoruz ben cok heyecanlaniyorum bugunumuze sükür
Yok kiz donmedi hain doktor. Benimde arkama dogru yaslaninca daha cok oluyor kasilmam. evde dolasirken bisey olmuyo geciyo. Gunluk isler zorlamiyo asla beni canim. Ama pencereyi silerken cok egilip kalktim bezi yikarken o yapti kesin beni boyle.Selam canim doktorun dondumi merak ettim. Normalde oluyordu toplanmalarda cok sklasti gibi geliyor bana da can acitiyo baya gerilip sertlesiyolar hadi acilin kizlar diyorumovalamak iyi geliyor sanki
Sen dikat et artik canim benim napiyosun kiyamamsupurmeyi hic yapmiyordum kucuk suprgeyle gecn masa altini aliyim sole bi dolaniym dedim yok altta nasi bi baski acik kaldm oyle esimde kizdi dokunmuyorm daha suprme hareketi cok zorluyo insani
Bnde 2 doz seklinde oldum canim 29. Hfta dolnca onerdi haftasonu oldm
Canım ben yaptırdım aynı şekilde.23. Haftada hatta.sen drunun gerekli gördüğü dozu yaptır aksatmaKızlar bana doktor 4 doz ciğer geliştirici iğne verdi 2 bugün 2 yarın yapılıcak yaptıran varmı aramızda
Canım sen sakın bu işleri yapma nolur. Dikkat et neler yaşadık bugünlere gelmek için. Ben bugün altı üstü endokrin kontrolüne gittim araç kullandım. Şimdi ağrıdan kıvranıyorum. Ne gerek var evi bırakKiz sadece salonu icten sildim o da boydan oldugu icin pencereler. kucuk olsa disini da silerdimbi de havalar isindi actigim pencere kisminin disini sildim. Valla butun camlar silinecek perdeler yikanacak utulenecek asilacak. Ayy gozume gozume giriyorlar. Bi tarafim dogumdan sonra zaten kalmicam yapma diyo bi tarafim yaz geldi daha var doguma yavas yavas yap diyo
Canim haklisinda senin yine gelenin gidenin var. Ben biraksam ucundan tutanim yok maalesef. Cocuk bi yandan valla her gun ev supurmeden olmuyor. Aksam odev yapiyo surekli silgi tozu yerler acik renk en kotu supuruyorumCanım ben yaptırdım aynı şekilde.23. Haftada hatta.sen drunun gerekli gördüğü dozu yaptır aksatma
Canım sen sakın bu işleri yapma nolur. Dikkat et neler yaşadık bugünlere gelmek için. Ben bugün altı üstü endokrin kontrolüne gittim araç kullandım. Şimdi ağrıdan kıvranıyorum. Ne gerek var evi bırakgötürsün benimkini eşim haftada iki süpürüyor, arada annem geliyor. Heryer her yerde ama ne olursa olsun elimi sürmem birde kedim var benim düşün. Ay sonuna doğru halıları yıkatıp bulacağım birini oldu bitti
Gecmis olsun canim diyet ise yaramadi mi yaaKızlar bende insüline başlıyorum artık. Yarın sabahtan itibaren 4 ünite olarak. Haftaya tekrar kontrolüm var gerekirse dozu artacaklaiyka canım sen nasılsın
Gecmis olsun cani. artis cok iyi duruyor ama nolucagini kimse bilemez. Rabbim evladini sana bagislasin. Biran once toparlanirsin insallahMerhabalar herkese. Sabah çok fazla kanamam oldu. Önce sadece peçeteye geldi daha sonra küçük bir parça düştü ve kanamam artmaya başladı. Hastanede iki pes değiştirdim dolu dolu. İki kere de hastanede pıhtı şeklinde kanama geldi. Progesteron vurduk kanama durmaya başladı. Doktor kese yerinde duruyor ama küçük dedi. Beta hcg perşembe 2061 bugün 9600 çıktı. Sizce bir sorun var mı? Yarın tekrar beta hcg bakacaz. Böyle bir durum yaşayan oldu mu. Kasık ağrılarım da devam ediyor hala
Geçmiş olsun tekrar canım düzelmissindir inşallah tamİnşaallah canım, hala başım geçmedi. Acaba sinüzit iltihaplanması mı oldum, anlamadım.
O akşam duş almıştım, sacım tam kuru degildigözlerim sürekli akıyor. Başım desen içi acıyor, agrıyor
anladım iyi düşünmüşsün beni de haftaya çağırdı çalışacaksan çalışabilir raporu verecekmişmayıs ayında daha çalışmıycam canım onun için heyet raporu şeklinde çıkardılar
doğum iznim bayramdan sonraya kalıyo daha fazla çalışacak halimde kalmadı
son iki haftadır çok yoruluyorum eşimde daha fazla çalışmamı istemiyo
canım sen 2 kere dikkat et kendine yormaIyi aksamlar kizlar kasilmalarim cok pes pese olmaya basladi ayakta veya oturuyorken farketmez oldu. Karnim semsert oluyor bazen kasiklarimdan dogru tamamen bazen sadece orta kismi. Eki Görüntüle 2266006 yamuluyor doktora mesaj attim donmedi. Ne zaman dikkate almaliyim ben bu yamulmalari.
Benim de son olcumum yuksek ciktiKızlar bende insüline başlıyorum artık. Yarın sabahtan itibaren 4 ünite olarak. Haftaya tekrar kontrolüm var gerekirse dozu artacaklaiyka canım sen nasılsın
Çok geçmiş olsun canım, benim o kadar kanamam olmadı ama arkadaşımın sürekli kanaması oluyordu ona rağmen bebeğini sağlıkla dünyaya getirdi. Sen bol bol istirahat et, ilaçlarını düzenli kullan. Değerin gayet iyi maşallahMerhabalar herkese. Sabah çok fazla kanamam oldu. Önce sadece peçeteye geldi daha sonra küçük bir parça düştü ve kanamam artmaya başladı. Hastanede iki pes değiştirdim dolu dolu. İki kere de hastanede pıhtı şeklinde kanama geldi. Progesteron vurduk kanama durmaya başladı. Doktor kese yerinde duruyor ama küçük dedi. Beta hcg perşembe 2061 bugün 9600 çıktı. Sizce bir sorun var mı? Yarın tekrar beta hcg bakacaz. Böyle bir durum yaşayan oldu mu. Kasık ağrılarım da devam ediyor hala
Çok sağol canm Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım, benim o kadar kanamam olmadı ama arkadaşımın sürekli kanaması oluyordu ona rağmen bebeğini sağlıkla dünyaya getirdi. Sen bol bol istirahat et, ilaçlarını düzenli kullan. Değerin gayet iyi maşallah
Sağol canım yok sabahları o kadar açlığa hep yüksek çıktı. Hayırlısı bakalım az kaldı neyseki dayanacağızGecmis olsun canim diyet ise yaramadi mi yaa
Canım benim şu an yediğim günde en fazla 1800 kalori o da kaçamak yaparsam. Sen beslenmez bebek diye düşünme karbonhidratı azalt. Şeker daha tehlikeli İnan ki. Ben 31. Haftaya giriyorum bak iki kilo almışım ama bebekler gayet gününde kiloları iyi. Birde öğünleri düzenli ye mutlaka. Ara öğün atlama. Sana diyet listesi verdiler miGeçmiş olsun tekrar canım düzelmissindir inşallah tam
anladım iyi düşünmüşsün beni de haftaya çağırdı çalışacaksan çalışabilir raporu verecekmiş
Bayrama kadar ancak çalışırım gibi sonra izne ayrılırım 18 haziranı bekleyemem
canım sen 2 kere dikkat et kendine yorma
Benim de son olcumum yuksek ciktidoktorun biri sabah ve ogle yemegine dikkat et dedi digeri de olcum tekrari istedi bakalim ne olacak senin bas agrin oluyor mu Saye- daha da az yesem beslenir miyiz normal insan porsiyonu yiyorum ben 7 haftadır 500 gram aldım bebek buyuyor çok sukur
Evet canim neyse ki az kaldi. Bebeklerde iyi cok sukur. Hayirlisiyla atlatirsiniz bu sureci deSağol canım yok sabahları o kadar açlığa hep yüksek çıktı. Hayırlısı bakalım az kaldı neyseki dayanacağız
Canım benim şu an yediğim günde en fazla 1800 kalori o da kaçamak yaparsam. Sen beslenmez bebek diye düşünme karbonhidratı azalt. Şeker daha tehlikeli İnan ki. Ben 31. Haftaya giriyorum bak iki kilo almışım ama bebekler gayet gününde kiloları iyi. Birde öğünleri düzenli ye mutlaka. Ara öğün atlama. Sana diyet listesi verdiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?