İnşallah canım. Nasıl yorulduysam baya zorluyor beni bu akşamEvet canim neyse ki az kaldi. Bebeklerde iyi cok sukur. Hayirlisiyla atlatirsiniz bu sureci de
Sagol canım, şuan bi şikayetim yok çok şükür. İlaç kullanıyorum. Perşembe kontrole gidecegimGeçmiş olsun tekrar canım düzelmissindir inşallah tam
anladım iyi düşünmüşsün beni de haftaya çağırdı çalışacaksan çalışabilir raporu verecekmiş
Bayrama kadar ancak çalışırım gibi sonra izne ayrılırım 18 haziranı bekleyemem
canım sen 2 kere dikkat et kendine yorma
Benim de son olcumum yuksek ciktidoktorun biri sabah ve ogle yemegine dikkat et dedi digeri de olcum tekrari istedi bakalim ne olacak senin bas agrin oluyor mu Saye- daha da az yesem beslenir miyiz normal insan porsiyonu yiyorum ben 7 haftadır 500 gram aldım bebek buyuyor çok sukur
Ayy dun aksamda ben oyleydim hemen yat uyu canim iyi geliyor.İnşallah canım. Nasıl yorulduysam baya zorluyor beni bu akşam
Benimkilerde şu an aynı kıpır kıpır. Sağdaki kuzumda kafayı kaburgalara sokuyorAyy dun aksamda ben oyleydim hemen yat uyu canim iyi geliyor.
Simdide benimkiler hickiriyo vuruyorlar. Kasiklarim da seyimde her yerde bi darbe var suan. Cok rahatsiz ettibi de utanmadan kendi hickiriklarindan rahatsiz olup tepiniyolar.
çok geçmiş olsun canım, rabbim yavrunu sana bağışlasın. İnşallah durur kanaman.Merhabalar herkese. Sabah çok fazla kanamam oldu. Önce sadece peçeteye geldi daha sonra küçük bir parça düştü ve kanamam artmaya başladı. Hastanede iki pes değiştirdim dolu dolu. İki kere de hastanede pıhtı şeklinde kanama geldi. Progesteron vurduk kanama durmaya başladı. Doktor kese yerinde duruyor ama küçük dedi. Beta hcg perşembe 2061 bugün 9600 çıktı. Sizce bir sorun var mı? Yarın tekrar beta hcg bakacaz. Böyle bir durum yaşayan oldu mu. Kasık ağrılarım da devam ediyor hala
Çok geçmiş olsun canım, sorunsuz geçirirsin inşallah. Hamilelik zor bir dönem, az kaldıKızlar bende insüline başlıyorum artık. Yarın sabahtan itibaren 4 ünite olarak. Haftaya tekrar kontrolüm var gerekirse dozu artacaklaiyka canım sen nasılsın
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıcakla geçiririz bu süreciçok geçmiş olsun canım, rabbim yavrunu sana bağışlasın. İnşallah durur kanaman.
Çok geçmiş olsun canım, sorunsuz geçirirsin inşallah. Hamilelik zor bir dönem, az kaldı
Bi daha ki randevun ne zaman canim?Benimkilerde şu an aynı kıpır kıpır. Sağdaki kuzumda kafayı kaburgalara sokuyoryusyuvarlak
Ben gitsem banada başlar canım. Sabah tokluklarım 140-145 çıkmaya başladı. Şimdilik daha iyiyim. Bebeğin eşyaları için yorulmuştum heralde. Bebiş kilo alıyor aldıkça servikse baskı yapıyor azıcıkta idrar oldummu başlıyo alt ağrılarım. Polip ilerleyen zamanlarda kanama yapabilir demişlerdi zaten.Kızlar bende insüline başlıyorum artık. Yarın sabahtan itibaren 4 ünite olarak. Haftaya tekrar kontrolüm var gerekirse dozu artacaklaiyka canım sen nasılsın
Hayırdır inşallah, aglayınca sevineceksin derler. Öylede olur. Bende rüyalar gördüm. Film senaryosu gibiGunaydin kizlar. Cok kotu ruya gordum. Rabbim hayirlara yorsun insallah. Iki gozum iki cesme aglayarak kalktim. Rabbim gordugum ruyanin tersini cikarsin insallah
evet diyet yapıyorum son 2 aydır bebek benden daha cok kilo aldıSağol canım yok sabahları o kadar açlığa hep yüksek çıktı. Hayırlısı bakalım az kaldı neyseki dayanacağız
Canım benim şu an yediğim günde en fazla 1800 kalori o da kaçamak yaparsam. Sen beslenmez bebek diye düşünme karbonhidratı azalt. Şeker daha tehlikeli İnan ki. Ben 31. Haftaya giriyorum bak iki kilo almışım ama bebekler gayet gününde kiloları iyi. Birde öğünleri düzenli ye mutlaka. Ara öğün atlama. Sana diyet listesi verdiler mi
Gunaydin kizlar. Cok kotu ruya gordum. Rabbim hayirlara yorsun insallah. Iki gozum iki cesme aglayarak kalktim. Rabbim gordugum ruyanin tersini cikarsin insallah
hayrolsun kızlar :) dün yakın arkadaşım uykusuz günler başladı mı diye gözümü korkuttu vallaHayırdır inşallah, aglayınca sevineceksin derler. Öylede olur. Bende rüyalar gördüm. Film senaryosu gibi
Günaydın. Rüyalar görecek kadar derin uyumaniza imrendim valla. Döne döne sabah oldu yine bana. Rüyalarıniz hayra çıksın inşallah.Hayırdır inşallah, aglayınca sevineceksin derler. Öylede olur. Bende rüyalar gördüm. Film senaryosu gibi
Canım Çarşamba gideceğim Fuat beye. Salı da endokrine gideceğim nasipseBi daha ki randevun ne zaman canim?
Allah bir daha yaşatmasın canım. Yorulmaya gelmiyor dün altı üstü hastaneye gittim iki üç saat geve ağrım çok oldu. İnsülin bugün yaptım ama gene yüksek çıktı.salı da dozunu artırır sanırımBen gitsem banada başlar canım. Sabah tokluklarım 140-145 çıkmaya başladı. Şimdilik daha iyiyim. Bebeğin eşyaları için yorulmuştum heralde. Bebiş kilo alıyor aldıkça servikse baskı yapıyor azıcıkta idrar oldummu başlıyo alt ağrılarım. Polip ilerleyen zamanlarda kanama yapabilir demişlerdi zaten.
Canım sabah açlık tokluk şekerleri yüksek çıkıyor benim o yüzden başlandı insülinevet diyet yapıyorum son 2 aydır bebek benden daha cok kilo aldıara öğün atladım son günlerde yoğunluktan belki o yükseltti sana neden insülin başlattılar
Rüyalar tersine çıkarGunaydin kizlar. Cok kotu ruya gordum. Rabbim hayirlara yorsun insallah. Iki gozum iki cesme aglayarak kalktim. Rabbim gordugum ruyanin tersini cikarsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?