Sagol canım, şuan bi şikayetim yok çok şükür. İlaç kullanıyorum. Perşembe kontrole gidecegim

Son düzenleme:
İnşallah canım. Nasıl yorulduysam baya zorluyor beni bu akşam
Ayy dun aksamda ben oyleydim hemen yat uyu canim iyi geliyor.
Simdide benimkiler hickiriyo vuruyorlar. Kasiklarim da seyimde her yerde bi darbe var suan. Cok rahatsiz etti bi de utanmadan kendi hickiriklarindan rahatsiz olup tepiniyolar.

Ayy dun aksamda ben oyleydim hemen yat uyu canim iyi geliyor.
Simdide benimkiler hickiriyo vuruyorlar. Kasiklarim da seyimde her yerde bi darbe var suan. Cok rahatsiz etti bi de utanmadan kendi hickiriklarindan rahatsiz olup tepiniyolar.
Benimkilerde şu an aynı kıpır kıpır. Sağdaki kuzumda kafayı kaburgalara sokuyor yusyuvarlak

çok geçmiş olsun canım, rabbim yavrunu sana bağışlasın. İnşallah durur kanaman.
Kızlar bende insüline başlıyorum artık. Yarın sabahtan itibaren 4 ünite olarak. Haftaya tekrar kontrolüm var gerekirse dozu artacak laiyka canım sen nasılsın
Çok geçmiş olsun canım, sorunsuz geçirirsin inşallah. Hamilelik zor bir dönem, az kaldı

Kizlar yan komsum tasindi cok yalniz hissediyorum kendimi. En azindan bribirimizin kapi sesine cikar laf atardik hal hatir sorardik 7 daireli bina da 4 daire dolu biri de benim. Geri kalan 3unden hayir yok resmen gormuyorum bile. Insallah tez zamanda giden komsum gibi hal hatir soran biri gelir.

Kızlar bende insüline başlıyorum artık. Yarın sabahtan itibaren 4 ünite olarak. Haftaya tekrar kontrolüm var gerekirse dozu artacak laiyka canım sen nasılsın
Ben gitsem banada başlar canım. Sabah tokluklarım 140-145 çıkmaya başladı. Şimdilik daha iyiyim. Bebeğin eşyaları için yorulmuştum heralde. Bebiş kilo alıyor aldıkça servikse baskı yapıyor azıcıkta idrar oldummu başlıyo alt ağrılarım. Polip ilerleyen zamanlarda kanama yapabilir demişlerdi zaten.

evet diyet yapıyorum son 2 aydır bebek benden daha cok kilo aldı ara öğün atladım son günlerde yoğunluktan belki o yükseltti sana neden insülin başlattılar

Gunaydin kizlar. Cok kotu ruya gordum. Rabbim hayirlara yorsun insallah. Iki gozum iki cesme aglayarak kalktim. Rabbim gordugum ruyanin tersini cikarsin insallah
Hayırdır inşallah, aglayınca sevineceksin derler. Öylede olur. Bende rüyalar gördüm. Film senaryosu gibi
hayrolsun kızlar :) dün yakın arkadaşım uykusuz günler başladı mı diye gözümü korkuttu valla
uyuyamayacaksın diyor ben uyku azlık nasıl olacak

günaydın canlar
bende sürekli rüya görüyorum eşime diyorum film gibi rüyalar görüyorum :)
benide bulaşık makinesi boşaltmak çok zorluyor sağolsun eşim sürekli yapıyor ama o evde olmayınca dayanamıyorum yapıyorum ama sonra karnım sertleşiyo hemen

Bi daha ki randevun ne zaman canim?
Canım Çarşamba gideceğim Fuat beye. Salı da endokrine gideceğim nasipse
Allah bir daha yaşatmasın canım. Yorulmaya gelmiyor dün altı üstü hastaneye gittim iki üç saat geve ağrım çok oldu. İnsülin bugün yaptım ama gene yüksek çıktı.salı da dozunu artırır sanırım
evet diyet yapıyorum son 2 aydır bebek benden daha cok kilo aldı ara öğün atladım son günlerde yoğunluktan belki o yükseltti sana neden insülin başlattılar
Canım sabah açlık tokluk şekerleri yüksek çıkıyor benim o yüzden başlandı insülin

Günaydın kızlar rüyalar havada ucusmus yine az kaldı doğumlara ister istemez oluyor bende bugün benim fındığı dogurmusum çipil çipil gözleriyle gülüp duruyordu etrafa Orkide_sever canım hayra yor gözyaşı akitmssn bozar rüyayı derler hep doğumda aklmz bilinçaltı üstü hep aynı şeyi düşünüyor bu aralar biliyosn normal böyle rüyalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…