anladım geçmiş olsun canım benim de böyle giderse başlatacak gibi sabah ve öğlen yükseliyor bende akşam düşüyor. bugun olçum tekrarı yapıyorum düşmüş hafta sonu yükselince sebze beyaz et yaptım hemen dengeye ancak bugun geldi sanırımCanım Çarşamba gideceğim Fuat beye. Salı da endokrine gideceğim nasipse
Allah bir daha yaşatmasın canım. Yorulmaya gelmiyor dün altı üstü hastaneye gittim iki üç saat geve ağrım çok oldu. İnsülin bugün yaptım ama gene yüksek çıktı.salı da dozunu artırır sanırım
Canım sabah açlık tokluk şekerleri yüksek çıkıyor benim o yüzden başlandı insülin
doğru söylemiş, artık dogsunda bitsin diyecegiz. Her yerimiz batacakhayrolsun kızlar :) dün yakın arkadaşım uykusuz günler başladı mı diye gözümü korkuttu valla
uyuyamayacaksın diyorben uyku azlık nasıl olacak
İnşaallah canım, sende saglıkla kucağına al. Az zamanın kalmış. Rabbim bir avaz da kurtarsınGünaydın. Rüyalar görecek kadar derin uyumaniza imrendim valla. Döne döne sabah oldu yine bana. Rüyalarıniz hayra çıksın inşallah.
Bende yüzde bişey yapmadı. Başım çok agrıdı ama ondan mı bilemedim. Çok ilaç aldım. İnşallah geçer canımKızlar slmm ciğer geliştirici iğneden sonra yan etki gördünüzmü sabah kalktım yüzüm kıpkırmızı hala geçmedi güneşte yanmış gibiyim
Yüzüm ellerim yanıyor resmen eşim ateşim var sandı birazdan 2 doz daha vurulucam bakalım nolucakBende yüzde bişey yapmadı. Başım çok agrıdı ama ondan mı bilemedim. Çok ilaç aldım. İnşallah geçer canım
Allahın izniyle haftaya bu saatlerde minigim kucağımda olur inşallah. Benim için geri sayım başladı. Hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar diliyorum. Benim burnumda hamilelikte polip oluştu. Gece gündüz tıkanıktim bi de kanamaya başladı burnum doğum nasıl olur o anda da kanamaya başlarsa ofof.doğru söylemiş, artık dogsunda bitsin diyecegiz. Her yerimiz batacak
İnşaallah canım, sende saglıkla kucağına al. Az zamanın kalmış. Rabbim bir avaz da kurtarsın
İnşaallah canım, bu polip şimdi herkeste heryerde çıkıyor.Allahın izniyle haftaya bu saatlerde minigim kucağımda olur inşallah. Benim için geri sayım başladı. Hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar diliyorum. Benim burnumda hamilelikte polip oluştu. Gece gündüz tıkanıktim bi de kanamaya başladı burnum doğum nasıl olur o anda da kanamaya başlarsa ofof.
Canım bende olduKızlar slmm ciğer geliştirici iğneden sonra yan etki gördünüzmü sabah kalktım yüzüm kıpkırmızı hala geçmedi güneşte yanmış gibiyim
Ne yiyeceğimi de şaşırdım canım artık ben ne yesem yüksek bu şeker. Sabahları özellikle.anladım geçmiş olsun canım benim de böyle giderse başlatacak gibi sabah ve öğlen yükseliyor bende akşam düşüyor. bugun olçum tekrarı yapıyorum düşmüş hafta sonu yükselince sebze beyaz et yaptım hemen dengeye ancak bugun geldi sanırım
Iyi dileklerin için teşekkür ederim. Yarin kontrol var. Tahliller yapilip anestezi ile konuşulacak. Doktor 15 mayis dedi önceki kontrolde ama yarin değişir mi bilmiyorum. Dogum sezaryen olacak. Spinal istiyorum ama doktor uygun görürse tabi. Cantam da hazır bayadirİnşaallah canım, bu polip şimdi herkeste heryerde çıkıyor.benim de safrakesesinde var. Mecbur ameliyat olacağım, dogumdan sonra. Sorunsuz, sıkıntısız dogum yaparsın inşallah. Herşeyin hazır mı?
Normal mi olacak? Sezeryan mı? :)
Aynen pasta çörek ağzıma sürmüyorum. meyve bile kontrollü yoğurtla ona rağmen yuseldi. normalde 130 oluyordu maksimum son 3 gündür 3 defa 150 gördüm işte kahvaltı ve ogle yemeği 1 saat sonrası. bugun geri 120-100 civarina geri düştü şükür. sat'ta itibaren 8 buçuk kilo aldım. sanırım doğuma kadar 12 kiloyu ya görürürüz ya da göremeyizCanım bende olduMorasigi da yaşamış aynı etkiyi dün konuştuk hatta
Ne yiyeceğimi de şaşırdım canım artık ben ne yesem yüksek bu şeker. Sabahları özellikle.
Meraba nasılsınız inşallah kanamanız durmuştur merak ettim siziÇok sağol canm Allah razı olsun
Bugunde ütüledim ama nasil yoruldim anlatamamAyy masallah canim senin bisey kalmamis rabbim hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsinnn. Bizim son premature kiyafetler ve penye battaniyeler vardi onlari yikattim utuledim canta hazirlamak kaldi.
Dogumun yaklasmis canim bizde heralde sona dogru oyle olacaz.Allah saglikla kavustursunGünaydın. Rüyalar görecek kadar derin uyumaniza imrendim valla. Döne döne sabah oldu yine bana. Rüyalarıniz hayra çıksın inşallah.
Çok sağolun. Kaybettim bebeğimi değerim 9600 den 3500e düştü. Şuan düşmesini bekliyorum.Meraba nasılsınız inşallah kanamanız durmuştur merak ettim sizi
Ayy evet canim bende ole oldm ellerimin ici kizarp kasiniyodu ates gibi. Yuzum 2 gun kizarik gitti gecti sora. Senin doz da fazla daha cok etki gorebilirsinYüzüm ellerim yanıyor resmen eşim ateşim var sandı birazdan 2 doz daha vurulucam bakalım nolucak
Gecms olsn canim ya okadr dikat ediyorsun uzuldmBenimkilerde şu an aynı kıpır kıpır. Sağdaki kuzumda kafayı kaburgalara sokuyoryusyuvarlak
Insallah sevinirim canim. Uyandigimda kasiklarimda agri vardi o yuzden sacma sapan ruya gordum heralde. Bu aksam da bi acile gidicemHayırdır inşallah, aglayınca sevineceksin derler. Öylede olur. Bende rüyalar gördüm. Film senaryosu gibi
Amin hepimizi inşallah sağlıkla kavustursun. Inşallah olmazsınız benim gibi yaa uykusuzluk baş dönmesi yapıyor bende gündüzümde bu yüzden zor geçiyor. Şikayet etmiyorum bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun. Ayni ta da benzer şeyleri yaşayan arkadaşlarla Dertleşmek iyi geliyor İşte.Dogumun yaklasmis canim bizde heralde sona dogru oyle olacaz.Allah saglikla kavustursun
Canim simdiye kadar gormemistim bu tarz ruya kasilmalara takildim galiba ustune uykumun arasinda agri cekiyomusum uyaninca anladim o etkiledi heralde ruyamiGünaydın kızlar rüyalar havada ucusmus yine az kaldı doğumlara ister istemez oluyor bende bugün benim fındığı dogurmusum çipil çipil gözleriyle gülüp duruyordu etrafaOrkide_sever canım hayra yor gözyaşı akitmssn bozar rüyayı derler hep doğumda aklmz bilinçaltı üstü hep aynı şeyi düşünüyor bu aralar biliyosn normal böyle rüyalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?