anladım geçmiş olsun canım benim de böyle giderse başlatacak gibi sabah ve öğlen yükseliyor bende akşam düşüyor. bugun olçum tekrarı yapıyorum düşmüş hafta sonu yükselince sebze beyaz et yaptım hemen dengeye ancak bugun geldi sanırım

hayrolsun kızlar :) dün yakın arkadaşım uykusuz günler başladı mı diye gözümü korkuttu valla
uyuyamayacaksın diyor ben uyku azlık nasıl olacak
doğru söylemiş, artık dogsunda bitsin diyecegiz. Her yerimiz batacak
Günaydın. Rüyalar görecek kadar derin uyumaniza imrendim valla. Döne döne sabah oldu yine bana. Rüyalarıniz hayra çıksın inşallah.
İnşaallah canım, sende saglıkla kucağına al. Az zamanın kalmış. Rabbim bir avaz da kurtarsın

doğru söylemiş, artık dogsunda bitsin diyecegiz. Her yerimiz batacak

İnşaallah canım, sende saglıkla kucağına al. Az zamanın kalmış. Rabbim bir avaz da kurtarsın
Allahın izniyle haftaya bu saatlerde minigim kucağımda olur inşallah. Benim için geri sayım başladı. Hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar diliyorum. Benim burnumda hamilelikte polip oluştu. Gece gündüz tıkanıktim bi de kanamaya başladı burnum doğum nasıl olur o anda da kanamaya başlarsa ofof.

İnşaallah canım, bu polip şimdi herkeste heryerde çıkıyor. benim de safrakesesinde var. Mecbur ameliyat olacağım, dogumdan sonra. Sorunsuz, sıkıntısız dogum yaparsın inşallah. Herşeyin hazır mı?
Normal mi olacak? Sezeryan mı? :)

Kızlar slmm ciğer geliştirici iğneden sonra yan etki gördünüzmü sabah kalktım yüzüm kıpkırmızı hala geçmedi güneşte yanmış gibiyim
Canım bende oldu Morasigi da yaşamış aynı etkiyi dün konuştuk hatta
Ne yiyeceğimi de şaşırdım canım artık ben ne yesem yüksek bu şeker. Sabahları özellikle.

Iyi dileklerin için teşekkür ederim. Yarin kontrol var. Tahliller yapilip anestezi ile konuşulacak. Doktor 15 mayis dedi önceki kontrolde ama yarin değişir mi bilmiyorum. Dogum sezaryen olacak. Spinal istiyorum ama doktor uygun görürse tabi. Cantam da hazır bayadir
Erken doğum ihtimali vardı çünkü. Bende doğumdan sonra polip yüzünden ameliyat olcam maalesef. Rabbim dertlerimize şifa versin cümlemizin

Canım bende oldu Morasigi da yaşamış aynı etkiyi dün konuştuk hatta

Ne yiyeceğimi de şaşırdım canım artık ben ne yesem yüksek bu şeker. Sabahları özellikle.
Aynen pasta çörek ağzıma sürmüyorum. meyve bile kontrollü yoğurtla ona rağmen yuseldi. normalde 130 oluyordu maksimum son 3 gündür 3 defa 150 gördüm işte kahvaltı ve ogle yemeği 1 saat sonrası. bugun geri 120-100 civarina geri düştü şükür. sat'ta itibaren 8 buçuk kilo aldım. sanırım doğuma kadar 12 kiloyu ya görürürüz ya da göremeyiz

Yüzüm ellerim yanıyor resmen eşim ateşim var sandı birazdan 2 doz daha vurulucam bakalım nolucak
Ayy evet canim bende ole oldm ellerimin ici kizarp kasiniyodu ates gibi. Yuzum 2 gun kizarik gitti gecti sora. Senin doz da fazla daha cok etki gorebilirsin

Benimkilerde şu an aynı kıpır kıpır. Sağdaki kuzumda kafayı kaburgalara sokuyor yusyuvarlak
Gecms olsn canim ya okadr dikat ediyorsun uzuldm senin elinde degildi zatn boyle kontrolde olur ins onemli seker helede cogulda Allah korusun.
Benmkilerde kipir kipir ya isyernde calsrken de hic durmuyorlar iyice sert sert ani hareketler acikinca daha fena oluyo sanki ole hissediyorum doyuramiyorm bu cocuklari uyandgim an basliyorlar sahura kalkiyorum ayni sekil sanirm hepimizin bebisleri hareketli yaramaz olcak

Kizlar karninda bazen kasıkta bazen göbekte kalp atisi gibi hissediyorum hickirik oldugunu biliyorum ama kasilma boyle olmuyor degilmi.kasılma yasayanlar nasil oluyor acaba bi tarif edebilirmisiniz

Dogumun yaklasmis canim bizde heralde sona dogru oyle olacaz.Allah saglikla kavustursun
Amin hepimizi inşallah sağlıkla kavustursun. Inşallah olmazsınız benim gibi yaa uykusuzluk baş dönmesi yapıyor bende gündüzümde bu yüzden zor geçiyor. Şikayet etmiyorum bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun. Ayni ta da benzer şeyleri yaşayan arkadaşlarla Dertleşmek iyi geliyor İşte.

Canim simdiye kadar gormemistim bu tarz ruya kasilmalara takildim galiba ustune uykumun arasinda agri cekiyomusum uyaninca anladim o etkiledi heralde ruyami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…