Sekerin icin test mi verdin canim?Bilmiyorum ki canım ya ne düşüneceğimi şaşırdım. Alt komşum iftara çağırdı eşimi orda bırakıp eve geçtim oturamadım bir saat o kadar rahatsız etti. Hemen magnezyum içtim yattım rahatladı biraz. Yarın kontrolüm bakalım ne diyecek
Canım inan ki anlamadım ben. Tecrübeli arkadaşlarıma sordum onlarda normal diyor. Bugün rahatım hastaneye endokrine gittim geldim öğleden sonra da sonuç göstermek için gideceğim
Aynen kalkarken nereye dayansam tutunsam diye debeleniyorum uyku sersemi. Yatarken kalkarken karnim aciyo yer cekimine karsi koyamiyoruz artik.Orkide_sever canım tuvalet meselesi benim için de aynı, saat başı kalk. Kalkmak ayrı yatmak ayrı sıkıntı
Şeker ve troid için kan verdim canım ya. İki haftada bir bu var birdeSekerin icin test mi verdin canim?
Hiç sorma bacağıma kramp giriyor birde tuvalet dışında onun ağrısına uyanıyorumAynen kalkarken nereye dayansam tutunsam diye debeleniyorum uyku sersemi. Yatarken kalkarken karnim aciyo yer cekimine karsi koyamiyoruz artik.
Ayy gecmis olsun canim yaa su seker isi ne zormus. iyiki bi de o cikmadi bizde. Su halimin ustune rabbim biliyo cekemezdim.Şeker ve troid için kan verdim canım ya. İki haftada bir bu var birde
Hiç sorma bacağıma kramp giriyor birde tuvalet dışında onun ağrısına uyanıyorumAz kaldı hayırlısıyla bitseydi
Aman canım çok zor şeker durumu iyi ki de çıkmadı. Resmen nefis mücadelesi bu.yesen vicdan azabı yemesen bir türlüAyy gecmis olsun canim yaa su seker isi ne zormus. iyiki bi de o cikmadi bizde. Su halimin ustune rabbim biliyo cekemezdim.
Bende dun naptiysam sol bacak icim aciyo. Ayagin kayar aniden sonra aci girer yaa ic kismina ayni aci var zor yuruyorum. Yerde yemek yiyoduk artik masaya gecme vakti geldi
Ayy yatmaktan da olur mu acaba canim. Ben artik yastik koyuyorum bacak arasina acaba hafif havada diye mi olduAman canım çok zor şeker durumu iyi ki de çıkmadı. Resmen nefis mücadelesi bu.yesen vicdan azabı yemesen bir türlüCanım iç bacak ağrısı bende de oluyor bazen. Ben sürekli yatmama bağlıyorum
Oluyor canım maalesef. Koyduğun yastık yüksekse ince yastık koy o da etkilerAyy yatmaktan da olur mu acaba canim. Ben artik yastik koyuyorum bacak arasina acaba hafif havada diye mi oldu
Canım doktora sorabildin mi son trimesterda tsh kaç olmalı diyeBilmiyorum ki canım ya ne düşüneceğimi şaşırdım. Alt komşum iftara çağırdı eşimi orda bırakıp eve geçtim oturamadım bir saat o kadar rahatsız etti. Hemen magnezyum içtim yattım rahatladı biraz. Yarın kontrolüm bakalım ne diyecek
Canım inan ki anlamadım ben. Tecrübeli arkadaşlarıma sordum onlarda normal diyor. Bugün rahatım hastaneye endokrine gittim geldim öğleden sonra da sonuç göstermek için gideceğim
Ayy gercekten mi yaa. Ee doktor fiyati arttiysa dogum ucretleri vs.de artmismidir ki?Orkide_sever Saye- kızlar sadece Fuat bey in muayene ücreti 150 TL olmuş bugün giden biri yazmış başka bir formda denk deldim.
Benimde bu ay doktorlar 2600 küsür bi gece yatış 1000 ilaçlar 300 fln tuttu. Gerçektende çok külfetli sağlıkla doğsunlarda başka bişey istemiyorum. Benim bi ayda verdiğim paraya insanlar doğum yapıyor
Gercekten de oyle canim sen daha cok harciyosun. Benim yatis isimde ansizin olunca esim zorlandi gercekten bisey demedi ama zaten alisverisler vs. Derken cok acilmamaya calismistik. Rabbim doguma kadar dusurmesin bi daha hastanede yatmaya insallah.Benimde bu ay doktorlar 2600 küsür bi gece yatış 1000 ilaçlar 300 fln tuttu. Gerçektende çok külfetli sağlıkla doğsunlarda başka bişey istemiyorum. Benim bi ayda verdiğim paraya insanlar doğum yapıyor
İst bu konuda çok pahalıGercekten de oyle canim sen daha cok harciyosun. Benim yatis isimde ansizin olunca esim zorlandi gercekten bisey demedi ama zaten alisverisler vs. Derken cok acilmamaya calismistik. Rabbim doguma kadar dusurmesin bi daha hastanede yatmaya insallah.
Ayyy çok güzel olmuş. Ya bunların malzemeleri filan nerden alınıyor İnternetten mi?kizlar magnetler yaptm böyle mevlit için lavanta torbaları can sıkıntısından evde artk napacagimi şaşırdm yapamam sonra diye nasıl olmus? Eki Görüntüle 2268710
Oyle canim orda hersey pahaliİst bu konuda çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?