Sekerin icin test mi verdin canim?

Sekerin icin test mi verdin canim?
Şeker ve troid için kan verdim canım ya. İki haftada bir bu var birde
Aynen kalkarken nereye dayansam tutunsam diye debeleniyorum uyku sersemi. Yatarken kalkarken karnim aciyo yer cekimine karsi koyamiyoruz artik.
Hiç sorma bacağıma kramp giriyor birde tuvalet dışında onun ağrısına uyanıyorum Az kaldı hayırlısıyla bitseydi

Şeker ve troid için kan verdim canım ya. İki haftada bir bu var birde

Hiç sorma bacağıma kramp giriyor birde tuvalet dışında onun ağrısına uyanıyorum Az kaldı hayırlısıyla bitseydi
Ayy gecmis olsun canim yaa su seker isi ne zormus. iyiki bi de o cikmadi bizde. Su halimin ustune rabbim biliyo cekemezdim.
Bende dun naptiysam sol bacak icim aciyo. Ayagin kayar aniden sonra aci girer yaa ic kismina ayni aci var zor yuruyorum. Yerde yemek yiyoduk artik masaya gecme vakti geldi

Aman canım çok zor şeker durumu iyi ki de çıkmadı. Resmen nefis mücadelesi bu.yesen vicdan azabı yemesen bir türlü Canım iç bacak ağrısı bende de oluyor bazen. Ben sürekli yatmama bağlıyorum

Aman canım çok zor şeker durumu iyi ki de çıkmadı. Resmen nefis mücadelesi bu.yesen vicdan azabı yemesen bir türlü Canım iç bacak ağrısı bende de oluyor bazen. Ben sürekli yatmama bağlıyorum
Ayy yatmaktan da olur mu acaba canim. Ben artik yastik koyuyorum bacak arasina acaba hafif havada diye mi oldu

Canım doktora sorabildin mi son trimesterda tsh kaç olmalı diye

Saye- julican evet canim simdi aradim 135+15 seklinde olmus yani 150tlye cikmis ucreti. Kontrol suresini sordum kontrol oldugumuz gunden sayarak hafta sonlari varsa hafta sonlari da dahil 10 gun diyor. Benimkine soyliyim bakim ne dicek. Doktor da beni cok sık cagiricak kesin.

Benimde bu ay doktorlar 2600 küsür bi gece yatış 1000 ilaçlar 300 fln tuttu. Gerçektende çok külfetli sağlıkla doğsunlarda başka bişey istemiyorum. Benim bi ayda verdiğim paraya insanlar doğum yapıyor

Benimde bu ay doktorlar 2600 küsür bi gece yatış 1000 ilaçlar 300 fln tuttu. Gerçektende çok külfetli sağlıkla doğsunlarda başka bişey istemiyorum. Benim bi ayda verdiğim paraya insanlar doğum yapıyor
Gercekten de oyle canim sen daha cok harciyosun. Benim yatis isimde ansizin olunca esim zorlandi gercekten bisey demedi ama zaten alisverisler vs. Derken cok acilmamaya calismistik. Rabbim doguma kadar dusurmesin bi daha hastanede yatmaya insallah.

Orkide_sever , kontrol giriş tarihin den itibaren 10 gün dür canım, dediğin gibi hafta sonu da sayılır. 184 bimer i arayıp bir soracağım bir sonraki muayene ye gidip faturasını alayım da.. Özel hastanler yüzde 200 e kadar fark alabilir bu yasaldır. Ama aşıyor ise yasal değildir. Kesin kılıfını uydururlarda işte bakalım. Birde perinatolog a devam ettiğim için ayda 500 ona 150 de buna oldu şimdi. Hayırlısı bakalım. Allah yardımcımız olsun tek sınandığımız maddiyat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…