Benim evde vardı canım görümcem okul öncesi öğretmeniydi bı sürü böyle ıvır zıvır malzemesi vardı onlardan yaptm ama nette de satılıyor.Ayyy çok güzel olmuş. Ya bunların malzemeleri filan nerden alınıyor İnternetten mi?
Benim ikiz olsa demek 7 bin 8 bin verirmisim keşke bende 3 binleri falan duysaydim şehirden şehire bu kadar fark edebiliyor demek daha bide normal bı hastane tercih etmeme rağmen bu böyleBi sok daha soyliyim kizlar fuat beyin sadece muayene ucreti degil dogum ucretide degismis. Ikiz gebelik dogum 3 bin tl olmus.
Ayy valla canim ben tek doktora gittigim halde taktim yani. Ayni hastaneye gelen azer hanim var kadin dogum o hala 110 tlymis ucreti. Ayy bi de ben cumartesi hastaneden ciktim yaa persembe aradan alalim sizi dediler bi daha ucret vermem gerekecekmiy ki?Orkide_sever , kontrol giriş tarihin den itibaren 10 gün dür canım, dediğin gibi hafta sonu da sayılır. 184 bimer i arayıp bir soracağım bir sonraki muayene ye gidip faturasını alayım da.. Özel hastanler yüzde 200 e kadar fark alabilir bu yasaldır. Ama aşıyor ise yasal değildir. Kesin kılıfını uydururlarda işte bakalım. Birde perinatolog a devam ettiğim için ayda 500 ona 150 de buna oldu şimdi. Hayırlısı bakalım. Allah yardımcımız olsun tek sınandığımız maddiyat olsun
Valla canim tek gebelik olsa devleti tercih edicem ama ikiz olunca maalesef ozele gideyim dedim de halimiz su siralar belli 3 bin bile cok geldiBenim ikiz olsa demek 7 bin 8 bin verirmisim keşke bende 3 binleri falan duysaydim şehirden şehire bu kadar fark edebiliyor demek daha bide normal bı hastane tercih etmeme rağmen bu böyleneyse ki az kaldı muayne ücretleri biter yakında.
Girişinin yapıldığı günün üzerine 10 gün say canım, eğer geçiyor ise evet malesef alıyorlar. 10.gün ise geçmemiş ise alamazlar. Doğum ücretine de maşallah 500 TL birden zam geldi valla hep biz ikiz gebelerden dolayı sanırımAyy valla canim ben tek doktora gittigim halde taktim yani. Ayni hastaneye gelen azer hanim var kadin dogum o hala 110 tlymis ucreti. Ayy bi de ben cumartesi hastaneden ciktim yaa persembe aradan alalim sizi dediler bi daha ucret vermem gerekecekmiy ki?
Hepsi çok zaten 3 binde çok 6 binde çokValla canim tek gebelik olsa devleti tercih edicem ama ikiz olunca maalesef ozele gideyim dedim de halimiz su siralar belli 3 bin bile cok geldi
Ben yatışmsonrası kontrole gittiğim sgklı 360 ödedim canım. Çünkü acikden kadın doğum acil girişi yapılmamış normal acil muayene girişi yapılmış bana kadın doğuma açmamız lazım diyip ücret talep ettilerAyy valla canim ben tek doktora gittigim halde taktim yani. Ayni hastaneye gelen azer hanim var kadin dogum o hala 110 tlymis ucreti. Ayy bi de ben cumartesi hastaneden ciktim yaa persembe aradan alalim sizi dediler bi daha ucret vermem gerekecekmiy ki?
Onuda aradim ogrendim canim. Onceki ayaktan muayene ayin 2 sindeymis. Hastanede ki yatisimda o 10 gun icinde oldugu icin ayin 2 sini baz almislar. Yani gidersem 150 tl vericekmisim.Girişinin yapıldığı günün üzerine 10 gün say canım, eğer geçiyor ise evet malesef alıyorlar. 10.gün ise geçmemiş ise alamazlar. Doğum ücretine de maşallah 500 TL birden zam geldi valla hep biz ikiz gebelerden dolayı sanırım
Valla bisey bilmemezlikten her yerden opuyolar insani canim. Yani hamile insan belli neden normalden giris yapilmis sacmalik. Bizde cikarken dosyamiza dogum yazilmis esimden dogum parasi almaya kalkmislar.Ben yatışmsonrası kontrole gittiğim sgklı 360 ödedim canım. Çünkü acikden kadın doğum acil girişi yapılmamış normal acil muayene girişi yapılmış bana kadın doğuma açmamız lazım diyip ücret talep ettiler
Bende aynı korkudan dolayı gidemedim 7500 vericem allahım sağsalim doğurmayı nasip etsin herkeseHepsi çok zaten 3 binde çok 6 binde çokallahm yardım etsin valla hepimize o paraya bebeğime bı sürü şey yapardm ilk bebeğim korku bilinmezlikle kimseye gidemedim hayirlisi artk.
Canim 7.500 tl cok yaa altin makasla mi kesicekler gobek baginiBende aynı korkudan dolayı gidemedim 7500 vericem allahım sağsalim doğurmayı nasip etsin herkese
Gerçekten çok şaşırdım canım yaOrkide_sever Saye- kızlar sadece Fuat bey in muayene ücreti 150 TL olmuş bugün giden biri yazmış başka bir formda denk deldim.
Canım gebelikte 2,5 sınırmış. Tsh a sabah aç karna ve erken baktırmak gerekir o şekilde baktırsın tekrar ve dru değerlendirsin dediCanım doktora sorabildin mi son trimesterda tsh kaç olmalı diye
Canım eline sağlık çok güzel olmuşkizlar magnetler yaptm böyle mevlit için lavanta torbaları can sıkıntısından evde artk napacagimi şaşırdm yapamam sonra diye nasıl olmus? Eki Görüntüle 2268710
Saol canım heyecanlar işte öyle vakit geçiriyorumGerçekten çok şaşırdım canım ya
Canım gebelikte 2,5 sınırmış. Tsh a sabah aç karna ve erken baktırmak gerekir o şekilde baktırsın tekrar ve dru değerlendirsin dedi
Canım eline sağlık çok güzel olmuş
Ahh canim sen iyi yanindan dusunuyosun. Bence hastasi cok diye zam yapmistir gibi geliyo ama yapacak bisey yok hala baska yerlere gire uygun bi doktor.Orkide_sever canım okudum Doğum ücreti de zamlanmış yarın kontrole gidince bakalım ne diyecekler. Adamın hastası çok fazla olduğu in artırmışlardır bence ücreti. Biraz olsun rahatlar düşüncesiyle gibi geldi
Canim gecmis olsun. Kiz cikmayan kalmadi sende hayrolsun yaa.Kızlar bu arada benim insülinim 6 üniteye çıktı sabahları. Bugün ki sürpriz de trigliserit çok yükselmiş kan yağı yani. Haftaya tekrar bakalım dedi. Beslenmede karbonhidrata galan dikkat et diyordedim hocam fotosentez yapsam nasıl olur hali hazırda az yiyorum zaten adamda şaşırdı takip edelim dedi
Evet canım başka yerlere göre iyi gerçekten Başkent’te falan daha pahalı. Hastanede iyi. Yeni doğan yoğun bakım dru da çok iyiymiş araştırdım. Ne yapalım bebekler iyi oldun da biz idare edeceğiz artık. Benim kontroller iki haftada bire çıktı ayda 300 vereceğiz o zaman neyseki az kaldıAhh canim sen iyi yanindan dusunuyosun. Bence hastasi cok diye zam yapmistir gibi geliyo ama yapacak bisey yok hala baska yerlere gire uygun bi doktor.
Hiç sorma canım ya. Gerçekten yiyip içsem içim yanmaz ya. Doyarak kalktığım bir sofra yok şu gebe halimle ya Allah beterinden korusun ne yapayımCanim gecmis olsun. Kiz cikmayan kalmadi sende hayrolsun yaa.
Çok güzel olmuş canım, benimde kardşeim yapmıştı ben sırf lavanta koydular sandım meğersem elyafla güzel sekil veril aralarına lavanta serpiştirmişler, ellerine sağlık.kizlar magnetler yaptm böyle mevlit için lavanta torbaları can sıkıntısından evde artk napacagimi şaşırdm yapamam sonra diye nasıl olmus? Eki Görüntüle 2268710
Tamam canım unutmadığın için ok teşekkürler Allah razı olsun.Gerçekten çok şaşırdım canım ya
Canım gebelikte 2,5 sınırmış. Tsh a sabah aç karna ve erken baktırmak gerekir o şekilde baktırsın tekrar ve dru değerlendirsin dedi
Canım eline sağlık çok güzel olmuş
Canım benim trigliseritte çok yüksekti, geçen gebeliğimde gebelikte normalmiş sanırım doğum sonrası düşmüştü. Birde karatay diyorki bir annenin kolestrol parametleri yüksekse zaten şeker vardır bu nedenle şeker yüklemeye gerek yok. Sanırım bizde şeker olduğu için bende baktırsam yüksek çıkar.Kızlar bu arada benim insülinim 6 üniteye çıktı sabahları. Bugün ki sürpriz de trigliserit çok yükselmiş kan yağı yani. Haftaya tekrar bakalım dedi. Beslenmede karbonhidrata galan dikkat et diyordedim hocam fotosentez yapsam nasıl olur hali hazırda az yiyorum zaten adamda şaşırdı takip edelim dedi
Canım bende normal sanıyordum da dedi ki 500-600 kabul edilebilir ama senin ki 800 çıkmış. 1000 in üstünde pankreatit riski oluşuyor riske aymayalım takip edelim dediÇok güzel olmuş canım, benimde kardşeim yapmıştı ben sırf lavanta koydular sandım meğersem elyafla güzel sekil veril aralarına lavanta serpiştirmişler, ellerine sağlık.
Tamam canım unutmadığın için ok teşekkürler Allah razı olsun.
Canım benim trigliseritte çok yüksekti, geçen gebeliğimde gebelikte normalmiş sanırım doğum sonrası düşmüştü. Birde karatay diyorki bir annenin kolestrol parametleri yüksekse zaten şeker vardır bu nedenle şeker yüklemeye gerek yok. Sanırım bizde şeker olduğu için bende baktırsam yüksek çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?