Hiç sorma kuzum vallaha 3750 doktor istiyor 3500 hastane istiyor +800 fotoğraf çekimi dediler onunla 8 bini geçio aylık kontrol ücretide 400 tl veriyorum kan akışında problem var korkumdan başka yere gidemedimCanim 7.500 tl cok yaa altin makasla mi kesicekler gobek bagini
Geçmiş olsun canım valla dediğin kadar var şaka bir yana ne yiyeceksn sen zaten diyettesn az kaldı inşallah bebislerinz doğunca istediğini yersin.Kızlar bu arada benim insülinim 6 üniteye çıktı sabahları. Bugün ki sürpriz de trigliserit çok yükselmiş kan yağı yani. Haftaya tekrar bakalım dedi. Beslenmede karbonhidrata galan dikkat et diyordedim hocam fotosentez yapsam nasıl olur hali hazırda az yiyorum zaten adamda şaşırdı takip edelim dedi
Neguzel el emeginle yaptin canim guzel olms hazir gibikizlar magnetler yaptm böyle mevlit için lavanta torbaları can sıkıntısından evde artk napacagimi şaşırdm yapamam sonra diye nasıl olmus? Eki Görüntüle 2268710
Sigorta gecmiyormu nakit mi oduyorsunz 150 mesela canim? Kontrol suresi icin de ucret almiyorlar genelde tum hastanelerde canimAyy valla canim ben tek doktora gittigim halde taktim yani. Ayni hastaneye gelen azer hanim var kadin dogum o hala 110 tlymis ucreti. Ayy bi de ben cumartesi hastaneden ciktim yaa persembe aradan alalim sizi dediler bi daha ucret vermem gerekecekmiy ki?
Senin yapcagn yerde mi6 bin canimHepsi çok zaten 3 binde çok 6 binde çokallahm yardım etsin valla hepimize o paraya bebeğime bı sürü şey yapardm ilk bebeğim korku bilinmezlikle kimseye gidemedim hayirlisi artk.
Cok haklisin canim yaa acsin zaten neyle doyacaksinKızlar bu arada benim insülinim 6 üniteye çıktı sabahları. Bugün ki sürpriz de trigliserit çok yükselmiş kan yağı yani. Haftaya tekrar bakalım dedi. Beslenmede karbonhidrata galan dikkat et diyordedim hocam fotosentez yapsam nasıl olur hali hazırda az yiyorum zaten adamda şaşırdı takip edelim dedi
Teşekkür ederim canım elyafta olur iğnelik olarak kullanilir hatta ben doldurdum lavantayi bu arada bebeklerinizin beşik kenarlarına lavanta asin mutlaka eskiden besiklere asarlarmis bebeği sakinlestirirmis.Çok güzel olmuş canım, benimde kardşeim yapmıştı ben sırf lavanta koydular sandım meğersem elyafla güzel sekil veril aralarına lavanta serpiştirmişler, ellerine sağlık.
Tamam canım unutmadığın için ok teşekkürler Allah razı olsun.
Canım benim trigliseritte çok yüksekti, geçen gebeliğimde gebelikte normalmiş sanırım doğum sonrası düşmüştü. Birde karatay diyorki bir annenin kolestrol parametleri yüksekse zaten şeker vardır bu nedenle şeker yüklemeye gerek yok. Sanırım bizde şeker olduğu için bende baktırsam yüksek çıkar.
Teşekkür ederim canım böyle böyle geciricem 5 haftayida. Hayirlsyla inşallahNeguzel el emeginle yaptin canim guzel olms hazir gibi
Sigorta gecmiyormu nakit mi oduyorsunz 150 mesela canim? Kontrol suresi icin de ucret almiyorlar genelde tum hastanelerde canim
Senin yapcagn yerde mi6 bin canim
Cok haklisin canim yaa acsin zaten neyle doyacaksin
Beni de kesin 2 haftada bir belki haftada bir cagirir artik canim.Evet canım başka yerlere göre iyi gerçekten Başkent’te falan daha pahalı. Hastanede iyi. Yeni doğan yoğun bakım dru da çok iyiymiş araştırdım. Ne yapalım bebekler iyi oldun da biz idare edeceğiz artık. Benim kontroller iki haftada bire çıktı ayda 300 vereceğiz o zaman neyseki az kaldı
Hiç sorma canım ya. Gerçekten yiyip içsem içim yanmaz ya. Doyarak kalktığım bir sofra yok şu gebe halimle ya Allah beterinden korusun ne yapayım
Ooo masraflara bak rabbim maddi manevi yardim etsin insallah. Eslere guc kuvvet versinHiç sorma kuzum vallaha 3750 doktor istiyor 3500 hastane istiyor +800 fotoğraf çekimi dediler onunla 8 bini geçio aylık kontrol ücretide 400 tl veriyorum kan akışında problem var korkumdan başka yere gidemedim
Sigorta var canim sigorta anlasmali zaten 150 olmus hali. En son ayin 2 sinde gittigim icin o gunu baz aliyolarNeguzel el emeginle yaptin canim guzel olms hazir gibi
Sigorta gecmiyormu nakit mi oduyorsunz 150 mesela canim? Kontrol suresi icin de ucret almiyorlar genelde tum hastanelerde canim
Senin yapcagn yerde mi6 bin canim
Cok haklisin canim yaa acsin zaten neyle doyacaksin
İnşallah canım hayırlısıyla geçer bu günler. Her gittiğimde bir şey çıkıyor şaşkınım Allah beterinden korusunGeçmiş olsun canım valla dediğin kadar var şaka bir yana ne yiyeceksn sen zaten diyettesn az kaldı inşallah bebislerinz doğunca istediğini yersin.
Evet canım senin de sıklaşır artık kontroller, varsın öyle olsun ne yapalımBeni de kesin 2 haftada bir belki haftada bir cagirir artik canim.
Amin canim rabbim beterinden korusun halimize sukur
Ahhh ahhh bi de utanmadan foto çekimine de ayrıca mı para istiyorlarHiç sorma kuzum vallaha 3750 doktor istiyor 3500 hastane istiyor +800 fotoğraf çekimi dediler onunla 8 bini geçio aylık kontrol ücretide 400 tl veriyorum kan akışında problem var korkumdan başka yere gidemedim
Oyy yiksk canim ya allaj yardimcinz olsn valaSigorta var canim sigorta anlasmali zaten 150 olmus hali. En son ayin 2 sinde gittigim icin o gunu baz aliyolar
Siz iki haftada bi gitmiyomusnz zatn canim ya ben bi suredir ole gidiyordm smdi her hafta dedi gozumde buyuyo resmenBeni de kesin 2 haftada bir belki haftada bir cagirir artik canim.
Amin canim rabbim beterinden korusun halimize sukur
En son gittigimde 2 en gec 3 haftada bir gel demisti canim. Bende ayin 2 sinde gitmistim 22sine randevu almistim 20 gun sonra gidicektim iste bunlar geldi basimiza artik haftada bir falan cagirir.Oyy yiksk canim ya allaj yardimcinz olsn valasukrettm halime sigorta payim yuksk iyiki.
Siz iki haftada bi gitmiyomusnz zatn canim ya ben bi suredir ole gidiyordm smdi her hafta dedi gozumde buyuyo resmenen son gittgmde o karaciger degerni begnmedi blki ondn her hfta dedi ay sagsaglim doguralim inss hepimizzz ❤
Doktorunu ara canım direk ağrıyı anlat yatıp dinlen beline destek koyup geçmiyorum öyle yapıncaKizlar cok kotuyum Nidicard ictim magnezyum ictim kasilmalarim kesilmedi. Bobregim mi belim mi anlayamadim bi agri var ve cocuklar cok asagida oturuyoken rahatsiz ediyor.
Olmadı bi acile git üniversite fln nst ve rahim ağzına baksınlar ücret ödemek istemiyorsan canım. Sen böyle dedikçe iyiki annenlere gitmemişsin diyorum ikizlerle en yakın hastane 2-3 saat diyordun.Kizlar cok kotuyum Nidicard ictim magnezyum ictim kasilmalarim kesilmedi. Bobregim mi belim mi anlayamadim bi agri var ve cocuklar cok asagida oturuyoken rahatsiz ediyor.
Yok canim destek falan kaar etmiyor. Yatsam agriyo kalksam agriyoDoktorunu ara canım direk ağrıyı anlat yatıp dinlen beline destek koyup geçmiyorum öyle yapınca
Evet canim iyiki gitmemisim orda hic sansimiz olmazdi. Birazdan azalmazsa gidicemOlmadı bi acile git üniversite fln nst ve rahim ağzına baksınlar ücret ödemek istemiyorsan canım. Sen böyle dedikçe iyiki annenlere gitmemişsin diyorum ikizlerle en yakın hastane 2-3 saat diyordun.
Evet canım ayrı istediler oda süslemede ayrıymış 670 liradan başlıyor onu yaptırmıycam foto olsun yeter egepolü bilmiyorum ama bu medikalin çalışma şekli sen ümit hanıma devam demiAhhh ahhh bi de utanmadan foto çekimine de ayrıca mı para istiyorlaryandık biz yandık.
Haber ver bizede canım inşallah önemli birşey yokturEvet canim iyiki gitmemisim orda hic sansimiz olmazdi. Birazdan azalmazsa gidicem
Evet. Ya izmirde iyi hastanelerde zaten doğum 4000 liradan başlıyor 2-3 bin fark için sakın doktorunu değiştirme diyor ailem, zaten doktorumu çok seviyorum ama bazen de kendimi kazıklanıyor gibi hissediyorum ne yalan söyleyeyimEvet canım ayrı istediler oda süslemede ayrıymış 670 liradan başlıyor onu yaptırmıycam foto olsun yeter egepolü bilmiyorum ama bu medikalin çalışma şekli sen ümit hanıma devam demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?