Canim 7.500 tl cok yaa altin makasla mi kesicekler gobek bagini
Hiç sorma kuzum vallaha 3750 doktor istiyor 3500 hastane istiyor +800 fotoğraf çekimi dediler onunla 8 bini geçio aylık kontrol ücretide 400 tl veriyorum kan akışında problem var korkumdan başka yere gidemedim

Geçmiş olsun canım valla dediğin kadar var şaka bir yana ne yiyeceksn sen zaten diyettesn az kaldı inşallah bebislerinz doğunca istediğini yersin.

kizlar magnetler yaptm böyle mevlit için lavanta torbaları can sıkıntısından evde artk napacagimi şaşırdm yapamam sonra diye nasıl olmus? Eki Görüntüle 2268710
Neguzel el emeginle yaptin canim guzel olms hazir gibi
Sigorta gecmiyormu nakit mi oduyorsunz 150 mesela canim? Kontrol suresi icin de ucret almiyorlar genelde tum hastanelerde canim
Hepsi çok zaten 3 binde çok 6 binde çok allahm yardım etsin valla hepimize o paraya bebeğime bı sürü şey yapardm ilk bebeğim korku bilinmezlikle kimseye gidemedim hayirlisi artk.
Senin yapcagn yerde mi6 bin canim
Cok haklisin canim yaa acsin zaten neyle doyacaksin

Teşekkür ederim canım elyafta olur iğnelik olarak kullanilir hatta ben doldurdum lavantayi bu arada bebeklerinizin beşik kenarlarına lavanta asin mutlaka eskiden besiklere asarlarmis bebeği sakinlestirirmis.

Teşekkür ederim canım böyle böyle geciricem 5 haftayida. Hayirlsyla inşallah

Beni de kesin 2 haftada bir belki haftada bir cagirir artik canim.
Amin canim rabbim beterinden korusun halimize sukur

Hiç sorma kuzum vallaha 3750 doktor istiyor 3500 hastane istiyor +800 fotoğraf çekimi dediler onunla 8 bini geçio aylık kontrol ücretide 400 tl veriyorum kan akışında problem var korkumdan başka yere gidemedim
Ooo masraflara bak rabbim maddi manevi yardim etsin insallah. Eslere guc kuvvet versin

Sigorta var canim sigorta anlasmali zaten 150 olmus hali. En son ayin 2 sinde gittigim icin o gunu baz aliyolar

Geçmiş olsun canım valla dediğin kadar var şaka bir yana ne yiyeceksn sen zaten diyettesn az kaldı inşallah bebislerinz doğunca istediğini yersin.
İnşallah canım hayırlısıyla geçer bu günler. Her gittiğimde bir şey çıkıyor şaşkınım Allah beterinden korusun
Evet canım senin de sıklaşır artık kontroller, varsın öyle olsun ne yapalım

Ahhh ahhh bi de utanmadan foto çekimine de ayrıca mı para istiyorlar yandık biz yandık.

Sigorta var canim sigorta anlasmali zaten 150 olmus hali. En son ayin 2 sinde gittigim icin o gunu baz aliyolar
Oyy yiksk canim ya allaj yardimcinz olsn vala sukrettm halime sigorta payim yuksk iyiki.
Siz iki haftada bi gitmiyomusnz zatn canim ya ben bi suredir ole gidiyordm smdi her hafta dedi gozumde buyuyo resmen en son gittgmde o karaciger degerni begnmedi blki ondn her hfta dedi ay sagsaglim doguralim inss hepimizzz

En son gittigimde 2 en gec 3 haftada bir gel demisti canim. Bende ayin 2 sinde gitmistim 22sine randevu almistim 20 gun sonra gidicektim iste bunlar geldi basimiza artik haftada bir falan cagirir.

Kizlar cok kotuyum Nidicard ictim magnezyum ictim kasilmalarim kesilmedi. Bobregim mi belim mi anlayamadim bi agri var ve cocuklar cok asagida oturuyoken rahatsiz ediyor.

Kizlar cok kotuyum Nidicard ictim magnezyum ictim kasilmalarim kesilmedi. Bobregim mi belim mi anlayamadim bi agri var ve cocuklar cok asagida oturuyoken rahatsiz ediyor.
Olmadı bi acile git üniversite fln nst ve rahim ağzına baksınlar ücret ödemek istemiyorsan canım. Sen böyle dedikçe iyiki annenlere gitmemişsin diyorum ikizlerle en yakın hastane 2-3 saat diyordun.

Olmadı bi acile git üniversite fln nst ve rahim ağzına baksınlar ücret ödemek istemiyorsan canım. Sen böyle dedikçe iyiki annenlere gitmemişsin diyorum ikizlerle en yakın hastane 2-3 saat diyordun.
Evet canim iyiki gitmemisim orda hic sansimiz olmazdi. Birazdan azalmazsa gidicem

Ahhh ahhh bi de utanmadan foto çekimine de ayrıca mı para istiyorlar yandık biz yandık.
Evet canım ayrı istediler oda süslemede ayrıymış 670 liradan başlıyor onu yaptırmıycam foto olsun yeter egepolü bilmiyorum ama bu medikalin çalışma şekli sen ümit hanıma devam demi

Evet canım ayrı istediler oda süslemede ayrıymış 670 liradan başlıyor onu yaptırmıycam foto olsun yeter egepolü bilmiyorum ama bu medikalin çalışma şekli sen ümit hanıma devam demi
Evet. Ya izmirde iyi hastanelerde zaten doğum 4000 liradan başlıyor 2-3 bin fark için sakın doktorunu değiştirme diyor ailem, zaten doktorumu çok seviyorum ama bazen de kendimi kazıklanıyor gibi hissediyorum ne yalan söyleyeyim ümit hanımin elinde olsa maddi konu da çok kolaylıklar sağlar eminim ama merkez bu konularda bayağa katı. Mesela detaylı ultrason olacak bu ay ümit hanım bana sadece görüşme için randevu al boşuna bi de bana muayne ücreti ödemek zorunda kalma sadece detaylının ücretini ödemiş olursun dedi, ben sormadan bunu onun düşünmesi bile çok hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…