Maşallah ne güzel son aylara gelmişsiniz güzel anneler rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dualarım hep sizinle ilk sayfada hala adımı listede görünce içim cız ediyor ama rabbim o kadar yüceki bir yavrumun aldı üç tane birden verdi

Eğer ayrıca ve fazla ücret istenirse ben doğum fotosu çektirmemeyi düşünüyorum ama sizler ne dersiniz? Profesyonel foto makinemiz var zaten odaya geçince eşim bol bol foto çeker sonra onlarla kendimiz albüm yaparız diye düşünüyorum ama. Sadece doğum anı fotoları olmamış olur

Kizlar cok kotuyum Nidicard ictim magnezyum ictim kasilmalarim kesilmedi. Bobregim mi belim mi anlayamadim bi agri var ve cocuklar cok asagida oturuyoken rahatsiz ediyor.
Canım biraz geçti diye yazmışsın inşallah tekrarlamaz. Olmadı kontrolünü yarın yaptır erkene al
Canım maşallah rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Allah çok büyük gerçekten

En son gittigimde 2 en gec 3 haftada bir gel demisti canim. Bende ayin 2 sinde gitmistim 22sine randevu almistim 20 gun sonra gidicektim iste bunlar geldi basimiza artik haftada bir falan cagirir.
Anladim canim beni bayadir 2 hftada bi aliyodu. Belli olmuyo ki bi anda hersey degisebiliyor. Suan iyi ama blki yarim saat sora degisebilir diyorlar. Seni yakndan takip etmeli artik canim allah korusun. 36 37 lere kadar tutmaya caliscklar bzleri hayirlisiyla inss bu arada artik yatip dinleniyosn dimi sen evde

Ben odada halimiz biraz toparlamsken duzgunken ceklmeyi dusunuyorm canim pro makine vrdi. Dogumhanede hemsireden rica etsk ceker bikac bnce hatira olarak

Canim masallah 3 uz mu nasip oldu❤sende saglikla bu gunlere ve daha otesine gel ins cok sevibdim gercektn dedigin gibi cok yuce sukurler olsn
Bnde olmuyor diye uzuluyordum sora sukur ne guzel gonlume gore ikiz nasip etti bunun icinmis meger diyordum sukurler olsun

Evet canım üçüz şok oldum aynı zamanda çok mutlu oldum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Ben odada halimiz biraz toparlamsken duzgunken ceklmeyi dusunuyorm canim pro makine vrdi. Dogumhanede hemsireden rica etsk ceker bikac bnce hatira olarak
Ben de bi şansımı denerim ben asıl doğumdan sonra bebeklerle stüdyoda yapılan çekimlere bayılıyorum, değişik fonlar kostümler filan çok ojinal şeyler çıkıyor

kizlar magnetler yaptm böyle mevlit için lavanta torbaları can sıkıntısından evde artk napacagimi şaşırdm yapamam sonra diye nasıl olmus? Eki Görüntüle 2268710
çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım.
Kizlar cok kotuyum Nidicard ictim magnezyum ictim kasilmalarim kesilmedi. Bobregim mi belim mi anlayamadim bi agri var ve cocuklar cok asagida oturuyoken rahatsiz ediyor.
devam ederse bir doktora görün, ihmal etme
Her şerde bir hayır vardır. Rabbim bir aldı, üç verdi. Saglıkla kucağına alırsın inşallah.

Ben de bi şansımı denerim ben asıl doğumdan sonra bebeklerle stüdyoda yapılan çekimlere bayılıyorum, değişik fonlar kostümler filan çok ojinal şeyler çıkıyor
Bnde canim ya 1 hfta 10 gunlk halde ne guzel cekiyorlar masum melekleri dogmda odada bikac kare icin 1000 tl ve useri fiyt istiyorlar onu kendimz de cekeriz odada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…