Cokkk tesekkurler ediyorum oğluşum olacak 13. Haftadan gosterdı kendını sonra da hep erkek dedı dr. Talha olacak ısmı de nasipse. 2lı 3lu tarama detaylı ultrason seker yuklemesı hepsini yaptırdım. Dr uö ıstedı. Seker yuklemesınde 50 ml kullandı dr. Hepsi cokkk sukur temız cıktı. Sımdı buyuyoruz gün gectıkce. 5. Gun embrıyosu oğlusumHayirli olsun canim. Cinsiyeti belli mi
hiç öyle durmuyorsun emin ol ☺ ben hep geniş kesim giyiyorum dar bi kıyafette ben de koyacağım burayaAhh kizlar ahh bende rekor 22 kilo almis bulunuyorum ama resimlerde goruyosunuz cok mu sisko duruyorum
yok valla genişlemesini çok istedim ama olmadıKız olunca kalçalar genişler derler. Dogru mu?
Ben de aynen öyle uykusuz kaliyorum hala... bir tanıdık ne kadar evham yapıyorsun demişti bilse işin aslınıGünaydın kızlar doktor günü bugün 3 den buyana uyuyamadm doğru düzgün.
hayırlı haberler alırsın inşallahGünaydın bugün benim de Dr günüm inşallah bebişleri görebilirim 5+6 günlüğüz İstanbul serin hatta ben üşüyorum
göğüs hassasiyeti ve şişlikler gelip gidebiliyor takılma hiç... benim mide bulandım olmadı hiçMerhaba tecrübeli. Hamişler bişey sormak istiyorum yeni hamileyim 6+4 deyüz kalp atışlarıda duyduk ama benim kafama takılan bişey var benim göğüs hassasiyetim geçti bugün bebeğime bişey olmasından tedirginim mide bulantım zaten hiç olmadı
Olmayız inşallah canım bende doktoru bekliyorum visitteyms hastanede yarım saati bulur gelmesiInsallah canim valla suanki tek korkum hasta olmak. Dedigin gibi kisi atlattik cok sukur. bu havalarda bi sicak bi soguk derken basimiza bisey gelmez insallah
Hayırlı haberlerle gel canım inşallahGünaydın kızlar doktor günü bugün 3 den buyana uyuyamadm doğru düzgün.
Hayırlı haberlerle gel canımGünaydın bugün benim de Dr günüm inşallah bebişleri görebilirim 5+6 günlüğüz İstanbul serin hatta ben üşüyorum
Masallah sag salim dogur insallahCokkk tesekkurler ediyorum oğluşum olacak 13. Haftadan gosterdı kendını sonra da hep erkek dedı dr. Talha olacak ısmı de nasipse. 2lı 3lu tarama detaylı ultrason seker yuklemesı hepsini yaptırdım. Dr uö ıstedı. Seker yuklemesınde 50 ml kullandı dr. Hepsi cokkk sukur temız cıktı. Sımdı buyuyoruz gün gectıkce. 5. Gun embrıyosu oğlusum
Ahh canim cikabilsem keske evden valla gelirdim. Dun aksam cocugu konyagoz hastanesine goturdum araba bile cok etkiledi aksam kasiklarimda tuhaf bi agri vardi.Orkide_sever hülyacım bizden taraf serin kız gel çok tatlı bir rüzgar var
Artık bizi herşey etkiliyor. Salı endokrin günü şimdiden kabusum oldu araba kullanmak taa fakülteye gitmek. Akşamına kesin ağrım olur. Dün burda da bir anda çıktı bir saat kadar çok güzel yağmur yağdı. Benim kedi balkondaydı ödü koptu rüzgardanAhh canim cikabilsem keske evden valla gelirdim. Dun aksam cocugu konyagoz hastanesine goturdum araba bile cok etkiledi aksam kasiklarimda tuhaf bi agri vardi.
Ben kurdum vantilatoru efil efil karsisinda yatiyoruz oglusla. Aksilik yol yapim calismasina basladilar. dun bi anda firtina cikti balkon kum dolmus. Bi kat silmem sart yoksa eve eve yavastan doluyolar
Arada geçip sonra tekrar geri geliyor o haftalarda hiç merak etme belli bir zaman sonra da tamamen geçiyor. Ben de aynı korkuları yaşamıştımMerhaba tecrübeli. Hamişler bişey sormak istiyorum yeni hamileyim 6+4 deyüz kalp atışlarıda duyduk ama benim kafama takılan bişey var benim göğüs hassasiyetim geçti bugün bebeğime bişey olmasından tedirginim mide bulantım zaten hiç olmadı
Esin biraksaydi yaa keske canim. Kullanmadigim halde beni etkiledi araba surmek ayri zahmet.Artık bizi herşey etkiliyor. Salı endokrin günü şimdiden kabusum oldu araba kullanmak taa fakülteye gitmek. Akşamına kesin ağrım olur. Dün burda da bir anda çıktı bir saat kadar çok güzel yağmur yağdı. Benim kedi balkondaydı ödü koptu rüzgardanarkama saklanır yazık
Normal canım benimde bı ara öyleydi sonra düzeldi doktor artk bu haftalardan sonra bebeğin hareketlerini say dedi 2 saatte bı hareket etmesi lazım dedi korkma kimi bebekler sakin oluyorKızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki
20li haftalarda bile daha sertti normal mi bu durum
Doktor her bebek bir değil normal bu diyor ama
Canım sıķıliyo böyle olunca☹
Bende bazen öyle hissediyorum inşallah bişey yokturKızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki
InşallahBende bazen öyle hissediyorum inşallah bişey yoktur
Canım tüm günümü alıyor maalesef endokrin eşimin sürekli izin alması lazım çok zor mecburen kendim gideceğim artık.Esin biraksaydi yaa keske canim. Kullanmadigim halde beni etkiledi araba surmek ayri zahmet.
Aynen dun once firtina cikti her yer toz bulutu oldu sonra saganak basladi ve bitti. Ne garup yer her sey bi anda oluyor
Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil canım. Bende bebeğimin biri baş gelişe dönsün diye sürekli konuşuyorum onunla inşallah anne sözü dinlerKızlar ciktm doktordan kuzum çok az kilo almış 1800 gram olmuş boyu 45 cm haftasına göre 2 hafta geri şuan kordon kan akışına baktı normal dedi yapısal diyor yapacak bişey yok dedi 2 aydr aynı pozisyonda dönmemiş makat pozisyonda 36 ya kadar dönmezse sezeryan dedi ortalama 150 gram alıyor buna göre 2800 doğum kilosu olur dedi haftaya nstye giricem 39. Da alırız doğuma dedi makat duzelmezse eger.
Canım benim sağdaki bebeğimin hareketleri diğerine göre hem az hem zayıf pozisyonuna bağlı sanırımKızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki
Canım son kontrolde doktor dedikiCanım benim sağdaki bebeğimin hareketleri diğerine göre hem az hem zayıf pozisyonuna bağlı sanırım
Canım benimkinin bu durumu haftalardır aynı. Hiç değişmedi pozisyonda değiştiremiyor yer olmayınca. İçin rahat etmiyorsa hastaneye git sen gene de.Canım son kontrolde doktor dediki
Altta ve üstte plesenta var bebek arada kalıyor çok az bir alanı var hareket etse bile sen plasentadan hissetmezsin
Solda açık biyer var sadece oraya vurdugunda hissedersin dedi
Ama 2hafta geçti nerdeyse hiç mi pozisyonu değişmedi bu yavrunun
Bide sonradan aklıma geldi plesenta çok mu büyük bişey hem altta hem üstte olsun anlamadım valla
Doktorun dedigine bakma canim kilosu az olsa bile sagligi yerinde olsun. 40a kadar bi sorun olmazsa girme sezaryanaKızlar ciktm doktordan kuzum çok az kilo almış 1800 gram olmuş boyu 45 cm haftasına göre 2 hafta geri şuan kordon kan akışına baktı normal dedi yapısal diyor yapacak bişey yok dedi 2 aydr aynı pozisyonda dönmemiş makat pozisyonda 36 ya kadar dönmezse sezeryan dedi ortalama 150 gram alıyor buna göre 2800 doğum kilosu olur dedi haftaya nstye giricem 39. Da alırız doğuma dedi makat duzelmezse eger.
Dönerse normal alırız dönmezse sezeryan dedi işte canım bakalım kiloyu çok şey yapmadım sağlıklı olsun yeter bana eşimde bende küçük doğmuşz zaten dönmemesi gerdi beniDoktorun dedigine bakma canim kilosu az olsa bile sagligi yerinde olsun. 40a kadar bi sorun olmazsa girme sezaryana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?