Hayirli olsun canim. Cinsiyeti belli mi
Cokkk tesekkurler ediyorum oğluşum olacak 13. Haftadan gosterdı kendını sonra da hep erkek dedı dr. Talha olacak ısmı de nasipse. 2lı 3lu tarama detaylı ultrason seker yuklemesı hepsini yaptırdım. Dr uö ıstedı. Seker yuklemesınde 50 ml kullandı dr. Hepsi cokkk sukur temız cıktı. Sımdı buyuyoruz gün gectıkce. 5. Gun embrıyosu oğlusum

Ahh kizlar ahh bende rekor 22 kilo almis bulunuyorum ama resimlerde goruyosunuz cok mu sisko duruyorum
hiç öyle durmuyorsun emin ol ☺ ben hep geniş kesim giyiyorum dar bi kıyafette ben de koyacağım buraya
Benim karnım ve göğüslerim buyudu 80 bedenden 90 bedene çıktım
Kol bacak basen ayni
Kız olunca kalçalar genişler derler. Dogru mu?
yok valla genişlemesini çok istedim ama olmadı
Günaydın kızlar doktor günü bugün 3 den buyana uyuyamadm doğru düzgün.
Ben de aynen öyle uykusuz kaliyorum hala... bir tanıdık ne kadar evham yapıyorsun demişti bilse işin aslını
Zor bulduk ☺ güzel haberler alırsın inşallah
Günaydın bugün benim de Dr günüm inşallah bebişleri görebilirim 5+6 günlüğüz İstanbul serin hatta ben üşüyorum
hayırlı haberler alırsın inşallah
göğüs hassasiyeti ve şişlikler gelip gidebiliyor takılma hiç... benim mide bulandım olmadı hiç

Masallah sag salim dogur insallah

Orkide_sever hülyacım bizden taraf serin kız gel çok tatlı bir rüzgar var
Ahh canim cikabilsem keske evden valla gelirdim. Dun aksam cocugu konyagoz hastanesine goturdum araba bile cok etkiledi aksam kasiklarimda tuhaf bi agri vardi.
Ben kurdum vantilatoru efil efil karsisinda yatiyoruz oglusla. Aksilik yol yapim calismasina basladilar. dun bi anda firtina cikti balkon kum dolmus. Bi kat silmem sart yoksa eve eve yavastan doluyolar

Artık bizi herşey etkiliyor. Salı endokrin günü şimdiden kabusum oldu araba kullanmak taa fakülteye gitmek. Akşamına kesin ağrım olur. Dün burda da bir anda çıktı bir saat kadar çok güzel yağmur yağdı. Benim kedi balkondaydı ödü koptu rüzgardan arkama saklanır yazık

Arada geçip sonra tekrar geri geliyor o haftalarda hiç merak etme belli bir zaman sonra da tamamen geçiyor. Ben de aynı korkuları yaşamıştım

Esin biraksaydi yaa keske canim. Kullanmadigim halde beni etkiledi araba surmek ayri zahmet.
Aynen dun once firtina cikti her yer toz bulutu oldu sonra saganak basladi ve bitti. Ne garup yer her sey bi anda oluyor

Kızlar ciktm doktordan kuzum çok az kilo almış 1800 gram olmuş boyu 45 cm haftasına göre 2 hafta geri şuan kordon kan akışına baktı normal dedi yapısal diyor yapacak bişey yok dedi 2 aydr aynı pozisyonda dönmemiş makat pozisyonda 36 ya kadar dönmezse sezeryan dedi ortalama 150 gram alıyor buna göre 2800 doğum kilosu olur dedi haftaya nstye giricem 39. Da alırız doğuma dedi makat duzelmezse eger.

Son düzenleme:
Kızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki

20li haftalarda bile daha sertti normal mi bu durum

Doktor her bebek bir değil normal bu diyor ama
Canım sıķıliyo böyle olunca☹
Normal canım benimde bı ara öyleydi sonra düzeldi doktor artk bu haftalardan sonra bebeğin hareketlerini say dedi 2 saatte bı hareket etmesi lazım dedi korkma kimi bebekler sakin oluyor

Bende bazen öyle hissediyorum inşallah bişey yoktur
Inşallah çarşamba kontrolüm var ama dayanamicam sanırım
Iftardan sonra acile giderim diye düşünüyorum
Dünden beri çok cılız cılız hareketleri var

Bazıları diyo ya bi vuruyo gece uykudan zıplayarak kalkıyorum diye
Bende öyle bisey olmadi hić

Benimki en fazla göbeğime kumanda koyunca onu titretiyor

Inşallah herşey yolundadirda
babası gibi uyuşuklugundandır tüm bunlar

Esin biraksaydi yaa keske canim. Kullanmadigim halde beni etkiledi araba surmek ayri zahmet.
Aynen dun once firtina cikti her yer toz bulutu oldu sonra saganak basladi ve bitti. Ne garup yer her sey bi anda oluyor
Canım tüm günümü alıyor maalesef endokrin eşimin sürekli izin alması lazım çok zor mecburen kendim gideceğim artık. evet mevsimler karışık iç Anadolu işte karasal iklim
Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil canım. Bende bebeğimin biri baş gelişe dönsün diye sürekli konuşuyorum onunla inşallah anne sözü dinler
Kızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki

20li haftalarda bile daha sertti normal mi bu durum

Doktor her bebek bir değil normal bu diyor ama
Canım sıķıliyo böyle olunca☹
Canım benim sağdaki bebeğimin hareketleri diğerine göre hem az hem zayıf pozisyonuna bağlı sanırım

Canım benim sağdaki bebeğimin hareketleri diğerine göre hem az hem zayıf pozisyonuna bağlı sanırım
Canım son kontrolde doktor dediki
Altta ve üstte plesenta var bebek arada kalıyor çok az bir alanı var hareket etse bile sen plasentadan hissetmezsin

Solda açık biyer var sadece oraya vurdugunda hissedersin dedi

Ama 2hafta geçti nerdeyse hiç mi pozisyonu değişmedi bu yavrunun

Bide sonradan aklıma geldi plesenta çok mu büyük bişey hem altta hem üstte olsun anlamadım valla

Canım benimkinin bu durumu haftalardır aynı. Hiç değişmedi pozisyonda değiştiremiyor yer olmayınca. İçin rahat etmiyorsa hastaneye git sen gene de.

Doktorun dedigine bakma canim kilosu az olsa bile sagligi yerinde olsun. 40a kadar bi sorun olmazsa girme sezaryana

Doktorun dedigine bakma canim kilosu az olsa bile sagligi yerinde olsun. 40a kadar bi sorun olmazsa girme sezaryana
Dönerse normal alırız dönmezse sezeryan dedi işte canım bakalım kiloyu çok şey yapmadım sağlıklı olsun yeter bana eşimde bende küçük doğmuşz zaten dönmemesi gerdi beni 2 aydr gidiyorum aynı pozisyonda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…