Benimkisi 2 aydr aynı pozisyonda canım tembel sanki birazCanım son kontrolde doktor dediki
Altta ve üstte plesenta var bebek arada kalıyor çok az bir alanı var hareket etse bile sen plasentadan hissetmezsin
Solda açık biyer var sadece oraya vurdugunda hissedersin dedi
Ama 2hafta geçti nerdeyse hiç mi pozisyonu değişmedi bu yavrunun
Bide sonradan aklıma geldi plesenta çok mu büyük bişey hem altta hem üstte olsun anlamadım valla
Inşallahçarşamba kontrolüm var ama dayanamicam sanırım
Iftardan sonra acile giderim diye düşünüyorum
Dünden beri çok cılız cılız hareketleri var
Bazıları diyo ya bi vuruyo gece uykudan zıplayarak kalkıyorum diye
Bende öyle bisey olmadi hić
Benimki en fazla göbeğime kumanda koyunca onu titretiyor
Inşallah herşey yolundadirda
babası gibi uyuşuklugundandır tüm bunlar
Tembel anam bunlarBenimkide halası gibi uyusuklugundan sanırsam insan 2 aydr yerinden oynamaxmi ya...
Canım haftan baya olmus bebeğin buyumustur hareket edecek alanları daralıyor boyle olması normal bi hamilelik geçirdim bana normal geldi yaniKızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki
20li haftalarda bile daha sertti normal mi bu durum
Doktor her bebek bir değil normal bu diyor ama
Canım sıķıliyo böyle olunca☹
Kucağıma alaym tek uyutmasn raziyz herseylerine Allah biliyor ne çok istedik bu kuzularıTembel anam bunlar
Doğduklarında da kesin tam tersi olurlar bizi 1 dakika uyutmazlar
Hele bi doğsunlarda sıpalar uykusuz kalmaya razıyız tabi
Canım bazı anne adayları diyorkiCanım haftan baya olmus bebeğin buyumustur hareket edecek alanları daralıyor boyle olması normal bi hamilelik geçirdim bana normal geldi yani
Benimki de kaç haftadır değiştirmedi ya. Hergün konuşuyorum oğlum dön güzel güzel buluşalım diyeDönerse normal alırız dönmezse sezeryan dedi işte canım bakalım kiloyu çok şey yapmadım sağlıklı olsun yeter bana eşimde bende küçük doğmuşz zaten dönmemesi gerdi beni2 aydr gidiyorum aynı pozisyonda zaten
Benikinin kafası baya midemin altında halaBenimki de kaç haftadır değiştirmedi ya. Hergün konuşuyorum oğlum dön güzel güzel buluşalım diyebana mıısn demiyor çocuk. Diğeri kafayı bile yerleştirmiş vajinaya
Benimki sol kaburgamla akraba oldu resmen bazen öyle zorluyor ki kırılacak sanıyorumBenikinin kafası baya midemin altında hala32 den sonra inmesi gerekiyor normalde umarm son anda döner belki seninki ardından bi atak yapıp donuverir yeri yok çocuğun zaten
Canım benim doktorum yeri daraldıkça hareketlerinde eskiye göre bir nebze azalma olur korkma dediKızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki
Cnm kordonunda sorun yoksa problem olmuyormuş bende çok takıyordum ama benimkinin kordonunda direnç var maalesef 2 bazen 3 hafta fark oluyor eğ bu aralarda gidip geliyorKızlar ciktm doktordan kuzum çok az kilo almış 1800 gram olmuş boyu 45 cm haftasına göre 2 hafta geri şuan kordon kan akışına baktı normal dedi yapısal diyor yapacak bişey yok dedi 2 aydr aynı pozisyonda dönmemiş makat pozisyonda 36 ya kadar dönmezse sezeryan dedi ortalama 150 gram alıyor buna göre 2800 doğum kilosu olur dedi haftaya nstye giricem 39. Da alırız doğuma dedi makat duzelmezse eger.
Hareketleri dışardan belli oluyor mu seninkinin canım benimki titreme şeklinde belli oluyor amaCanım benim doktorum yeri daraldıkça hareketlerinde eskiye göre bir nebze azalma olur korkma dedi
Urfa 33 derece bugunGünaydın bugün benim de Dr günüm inşallah bebişleri görebilirim 5+6 günlüğüz İstanbul serin hatta ben üşüyorum
merhaba canım. bendede olmadı, sıkıntı yokMerhaba tecrübeli. Hamişler bişey sormak istiyorum yeni hamileyim 6+4 deyüz kalp atışlarıda duyduk ama benim kafama takılan bişey var benim göğüs hassasiyetim geçti bugün bebeğime bişey olmasından tedirginim mide bulantım zaten hiç olmadı
klimayı acacam da çarpar diye korkuyorumAyy evet canim cam kapi acik yatiyorum esimde oruclu olunca kani cekiliyo galiba hamilesin sana oyle geliyo diyo aksamlari. Valla vantilatoru cikardim bugun baska turlu cekemicem bu sicagi yatarken kan ter icinde kaliyorum. Sicaktan burnum bile kanamis
tam sıcaklarda geliyor bebelerde, ne yapalımO dert bendede var her yer sıcak sabah kalktm bahçeye oturdum esintideancak kesti.
merhaba, saglıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba arkadaslar bende 26 haftalık hamıleyım. Cogunuz 30 lardasınoz baktım kadarıyla. Tecrube olursunuz takıpteyım
Maşallah paşayaCokkk tesekkurler ediyorum oğluşum olacak 13. Haftadan gosterdı kendını sonra da hep erkek dedı dr. Talha olacak ısmı de nasipse. 2lı 3lu tarama detaylı ultrason seker yuklemesı hepsini yaptırdım. Dr uö ıstedı. Seker yuklemesınde 50 ml kullandı dr. Hepsi cokkk sukur temız cıktı. Sımdı buyuyoruz gün gectıkce. 5. Gun embrıyosu oğlusum
demek ki hurafeymişhiç öyle durmuyorsun emin ol ☺ ben hep geniş kesim giyiyorum dar bi kıyafette ben de koyacağım buraya
Benim karnım ve göğüslerim buyudu 80 bedenden 90 bedene çıktım
Kol bacak basen ayni
yok valla genişlemesini çok istedim ama olmadı
Ben de aynen öyle uykusuz kaliyorum hala... bir tanıdık ne kadar evham yapıyorsun demişti bilse işin aslını
Zor bulduk ☺ güzel haberler alırsın inşallah
hayırlı haberler alırsın inşallah
göğüs hassasiyeti ve şişlikler gelip gidebiliyor takılma hiç... benim mide bulandım olmadı hiç
Olsun canım, saglıkla dogsunda, kilo mühim degil. İllaki 39 a kadar alacak. Protein ağırlıklı beslen :)Kızlar ciktm doktordan kuzum çok az kilo almış 1800 gram olmuş boyu 45 cm haftasına göre 2 hafta geri şuan kordon kan akışına baktı normal dedi yapısal diyor yapacak bişey yok dedi 2 aydr aynı pozisyonda dönmemiş makat pozisyonda 36 ya kadar dönmezse sezeryan dedi ortalama 150 gram alıyor buna göre 2800 doğum kilosu olur dedi haftaya nstye giricem 39. Da alırız doğuma dedi makat duzelmezse eger.
Kordonda bı sıkınti yok dedi doktor canım gayet iyi dedi yemem icmemdede sıkıntı faydalı herşeyi yiyorm ama bizim kıza yaramıyor anlaşılanCnm kordonunda sorun yoksa problem olmuyormuş bende çok takıyordum ama benimkinin kordonunda direnç var maalesef 2 bazen 3 hafta fark oluyor eğ bu aralarda gidip geliyor
Belki genetiktir her ölçümmü geriden geliyor baş kafa karın? Sen yinede iyi beslen benim kardeşim kilo alırım diye canım istemiyor diyip yemedimpek 39 haftaşık 2500 gr doğdu son 10 gün doktor korkuttu biraz sabah 2 yunurta öğlen akşam istemeyerekte olsa yedi etleri.Kızlar ciktm doktordan kuzum çok az kilo almış 1800 gram olmuş boyu 45 cm haftasına göre 2 hafta geri şuan kordon kan akışına baktı normal dedi yapısal diyor yapacak bişey yok dedi 2 aydr aynı pozisyonda dönmemiş makat pozisyonda 36 ya kadar dönmezse sezeryan dedi ortalama 150 gram alıyor buna göre 2800 doğum kilosu olur dedi haftaya nstye giricem 39. Da alırız doğuma dedi makat duzelmezse eger.
Canım hareket etsün yeter bazen pozisyona bağlı hissetmiyorum. Plasentada bende 2 avuç büyüklüğünde vardı ama ikizdi, tek bebkte okadar büyükmü bilmiyorum. Çıkınca parçalarını saydılsr içerde kalmasındiyrKızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki
Beslenmeme de o kadar dikkat ettim ki en başından beri ama bizim kıza banamsin dememiş kordondada sıkıntı yok yaramiyor yiyip yiyip kilo almayanlardan olacak heralde.Urfa 33 derece bugun
merhaba canım. bendede olmadı, sıkıntı yok
Saglıkla kucağına alırsın inşallah :)
klimayı acacam da çarpar diye korkuyorum
tam sıcaklarda geliyor bebelerde, ne yapalım
merhaba, saglıkla kucağına alırsın inşallah
Maşallah paşaya
demek ki hurafeymiş
Olsun canım, saglıkla dogsunda, kilo mühim degil. İllaki 39 a kadar alacak. Protein ağırlıklı beslen :)
Baştan beri faydalı herşeyi fazla fazla yiyorm etim sütüm en başından beri yumurtam eksik bırakmadım hiç en başından beri 1 hafta 2 hafta arasi fark vardı Kordon'da bişey çıkmadı doktorda yapisal dedi baş karında minik bacaklar uzun evlendiğinde 40 kilo olan halasndan aldysa demek geniBelki genetiktir her ölçümmü geriden geliyor baş kafa karın? Sen yinede iyi beslen benim kardeşim kilo alırım diye canım istemiyor diyip yemedimpek 39 haftaşık 2500 gr doğdu son 10 gün doktor korkuttu biraz sabah 2 yunurta öğlen akşam istemeyerekte olsa yedi etleri.
Canım hareket etsün yeter bazen pozisyona bağlı hissetmiyorum. Plasentada bende 2 avuç büyüklüğünde vardı ama ikizdi, tek bebkte okadar büyükmü bilmiyorum. Çıkınca parçalarını saydılsr içerde kalmasındiyr
Olabilir cnm çekmiştir zayıf birineKordonda bı sıkınti yok dedi doktor canım gayet iyi dedi yemem icmemdede sıkıntı faydalı herşeyi yiyorm ama bizim kıza yaramıyor anlaşılan
O bendede olmuyor bende onu mrk ediyordum sanırım durdukları şekille fln alakalı mesela kafasının olduğu yeri acıtabiliyor bazen ama diğer bölgelerde öyle bir his yokHareketleri dışardan belli oluyor mu seninkinin canım benimki titreme şeklinde belli oluyor ama
Öyle derin derin dalgalanma olmuyor
Fit kizlarmz olacak desene sutlerimz yarar inşallahOlabilir cnm çekmiştir zayıf birine2800 olsa bile çok çok iyi benim doktor bana 2 kg hedefi koymuştu şimdi 2500 e yaklaşsak bile yeter diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?