Benimkisi 2 aydr aynı pozisyonda canım tembel sanki biraz yüzüde sırtıma dönük hiç görünmüyor doğunca görürsün dedi doktor

Benimkide halası gibi uyusuklugundan sanırsam insan 2 aydr yerinden oynamaxmi ya...

Kızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki

20li haftalarda bile daha sertti normal mi bu durum

Doktor her bebek bir değil normal bu diyor ama
Canım sıķıliyo böyle olunca☹
Canım haftan baya olmus bebeğin buyumustur hareket edecek alanları daralıyor boyle olması normal bi hamilelik geçirdim bana normal geldi yani

Canım haftan baya olmus bebeğin buyumustur hareket edecek alanları daralıyor boyle olması normal bi hamilelik geçirdim bana normal geldi yani
Canım bazı anne adayları diyorki
Son ay iyice kemikleştiği için canımı yakıyor
Hiç uyutmuyor
Demekki herkeste bir olmuyormuş

Benimki de kaç haftadır değiştirmedi ya. Hergün konuşuyorum oğlum dön güzel güzel buluşalım diye bana mıısn demiyor çocuk. Diğeri kafayı bile yerleştirmiş vajinaya

Benimki de kaç haftadır değiştirmedi ya. Hergün konuşuyorum oğlum dön güzel güzel buluşalım diye bana mıısn demiyor çocuk. Diğeri kafayı bile yerleştirmiş vajinaya
Benikinin kafası baya midemin altında hala 32 den sonra inmesi gerekiyor normalde umarm son anda döner belki seninki ardından bi atak yapıp donuverir yeri yok çocuğun zaten

Benikinin kafası baya midemin altında hala 32 den sonra inmesi gerekiyor normalde umarm son anda döner belki seninki ardından bi atak yapıp donuverir yeri yok çocuğun zaten
Benimki sol kaburgamla akraba oldu resmen bazen öyle zorluyor ki kırılacak sanıyorum bakalım nasipte ne var belki rüyalarımda gördüğüm gibi birini evde doğururum

Canım benim doktorum yeri daraldıkça hareketlerinde eskiye göre bir nebze azalma olur korkma dedi

Cnm kordonunda sorun yoksa problem olmuyormuş bende çok takıyordum ama benimkinin kordonunda direnç var maalesef 2 bazen 3 hafta fark oluyor eğ bu aralarda gidip geliyor

Günaydın bugün benim de Dr günüm inşallah bebişleri görebilirim 5+6 günlüğüz İstanbul serin hatta ben üşüyorum
Urfa 33 derece bugun
merhaba canım. bendede olmadı, sıkıntı yok
Saglıkla kucağına alırsın inşallah :)
klimayı acacam da çarpar diye korkuyorum
O dert bendede var her yer sıcak sabah kalktm bahçeye oturdum esintide ancak kesti.
tam sıcaklarda geliyor bebelerde, ne yapalım
Merhaba arkadaslar bende 26 haftalık hamıleyım. Cogunuz 30 lardasınoz baktım kadarıyla. Tecrube olursunuz takıpteyım
merhaba, saglıkla kucağına alırsın inşallah
Maşallah paşaya
demek ki hurafeymiş
Olsun canım, saglıkla dogsunda, kilo mühim degil. İllaki 39 a kadar alacak. Protein ağırlıklı beslen :)

Cnm kordonunda sorun yoksa problem olmuyormuş bende çok takıyordum ama benimkinin kordonunda direnç var maalesef 2 bazen 3 hafta fark oluyor eğ bu aralarda gidip geliyor
Kordonda bı sıkınti yok dedi doktor canım gayet iyi dedi yemem icmemdede sıkıntı faydalı herşeyi yiyorm ama bizim kıza yaramıyor anlaşılan

Belki genetiktir her ölçümmü geriden geliyor baş kafa karın? Sen yinede iyi beslen benim kardeşim kilo alırım diye canım istemiyor diyip yemedimpek 39 haftaşık 2500 gr doğdu son 10 gün doktor korkuttu biraz sabah 2 yunurta öğlen akşam istemeyerekte olsa yedi etleri.

Canım hareket etsün yeter bazen pozisyona bağlı hissetmiyorum. Plasentada bende 2 avuç büyüklüğünde vardı ama ikizdi, tek bebkte okadar büyükmü bilmiyorum. Çıkınca parçalarını saydılsr içerde kalmasındiyr

Beslenmeme de o kadar dikkat ettim ki en başından beri ama bizim kıza banamsin dememiş kordondada sıkıntı yok yaramiyor yiyip yiyip kilo almayanlardan olacak heralde.

Baştan beri faydalı herşeyi fazla fazla yiyorm etim sütüm en başından beri yumurtam eksik bırakmadım hiç en başından beri 1 hafta 2 hafta arasi fark vardı Kordon'da bişey çıkmadı doktorda yapisal dedi baş karında minik bacaklar uzun evlendiğinde 40 kilo olan halasndan aldysa demek geni

Hareketleri dışardan belli oluyor mu seninkinin canım benimki titreme şeklinde belli oluyor ama
Öyle derin derin dalgalanma olmuyor
O bendede olmuyor bende onu mrk ediyordum sanırım durdukları şekille fln alakalı mesela kafasının olduğu yeri acıtabiliyor bazen ama diğer bölgelerde öyle bir his yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…