Kontrolümüz çok iyi geçti hamd olsun Rabbime üç miniğimin de kalp atışı başlamış ama çok küçük oldukları için duyamadık sadece gördük benim Dr um son adeti değilde transfer tarihine göre hesap yapıyor ona göre 4+3 günlük olmuşuz

Eklentiler

• IMG_20190518_145329.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20190518_145320.webp
    35 KB · Görüntüleme: 28
Oyy maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah

Maşallah canım

Transfer tarihine göre hesap yapılmazki ama
Transfer tarihine 2 hafta eklenir
Hepimizinki öyle oldu

Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah

Maşallah canım

Transfer tarihine göre hesap yapılmazki ama
Transfer tarihine 2 hafta eklenir
Hepimizinki öyle oldu
Walla bende tam anlamadım canım ekledi sanırım ben ekrana bakmaktan hiç bişey soramadım bir dahaki kontrolümde sorarım ben adete göre hesapladım öyle devam edicem şimdilik

Benim dölledikleri günden 14 çıkardılar sanki adetimin 14. Günü birleşme olmuşta ogün döllenmiş gibi.
Transfer günün ne zamandı canım ?

Benim 18 ekimdi transferim

Normalde 30+5 yapıyor ama

Iğne kullandığımız zamandan hesaplama yapılıyor yani 2 hafta önceden

Bu yuzden şuan 32+5 iz

Zaten ultrasondada hep bu ölçülerde çıkıyor

Ay ne güzel rabbim kucağına almayi da nasip etsin transfer tarihin ve ilk betan kacti

Biyere cikip gezemiyorm ki artk mecbur ole olck oy bizim ozaman zor olcak desene ikizlerle canim bu asamalari hic dusunmemistim

Biyere cikip gezemiyorm ki artk mecbur ole olck oy bizim ozaman zor olcak desene ikizlerle canim bu asamalari hic dusunmemistim
Valla canim sicak konusunda cok zor olacak. Dedigim gibi rabbim affetsin ama hic sevmem sicagi. Haziran gibi dogsalar temmuza kadar lahusalik valla sicaklari dusundukce daraliyorum. Artik saclarimi falan kisacik kestiririm

Dölleme 20 ekim transfer 25ekim. Benim döllendiği tarih 20den 14 çıkarıp 6 ekim sat belirlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…