- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Sagol canim. Bugun de havuz gunu dun ben girme gozun boyleyken dedim. Babasi girsin bisey olmaz dedi cocukta cok istedi havlusunu falan yollamistim. Ogretmeni aradi gozu boyleyken neden havuz esyalarini yolladiniz dedi. Bilmiyo ki baba ogul laf dinlemiyolar. Siz konusun ikna edin bende girmesini istemiyorum dedim.Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun. Insallah hersey temiz cikar canimAminn inşallah canımsağlık ocağındaym şuan kan idrar troid bakılacak sanırım son kez .
İnşallah canım senin kuzuyada geçmiş olsun yeni okudum mjlari Bahar alerjisi falan varmı senin kuzunun.Gecmis olsun. Insallah hersey temiz cikar canim
İnşallah canım yarın alırım sonucu artık.İnşaallah canım sorun çıkmaz. Hepsi temiz çıkar :)
Canım havuza gitmese iyi olur tabii. Öğretmeni halleder durumu sen sıkma canınıSagol canim. Bugun de havuz gunu dun ben girme gozun boyleyken dedim. Babasi girsin bisey olmaz dedi cocukta cok istedi havlusunu falan yollamistim. Ogretmeni aradi gozu boyleyken neden havuz esyalarini yolladiniz dedi. Bilmiyo ki baba ogul laf dinlemiyolar. Siz konusun ikna edin bende girmesini istemiyorum dedim.
Sagol canim. Yok gozune kalem sokmus ust kismini cizmis. Kendi kendine cok guzel zarar verirİnşallah canım senin kuzuyada geçmiş olsun yeni okudum mjlari Bahar alerjisi falan varmı senin kuzunun.
Insallah dinler canim. Uzulmesini de istemiyorum zaten ben skintili donemdeyim yat yat kafayi yedim. Ustune cocugun durumlari duygularimin her anini zirvede yasiyorumCanım havuza gitmese iyi olur tabii. Öğretmeni halleder durumu sen sıkma canını
Çocuk işte canım orantisiz hareket ediyorlar bazen benim yigenimdr kolunu kırdı oyun oynarken hiç kendilerini korumuyolar bu yaşlarda.Sagol canim. Yok gozune kalem sokmus ust kismini cizmis. Kendi kendine cok guzel zarar verir
Az kaldı canım sabredeceğiz ne yapalım. Neyseki gebeliğin son zamanlarında çıktı bu durumumuz baştan beri yatmak zorunda olanlara Allah sabır versinInsallah dinler canim. Uzulmesini de istemiyorum zaten ben skintili donemdeyim yat yat kafayi yedim. Ustune cocugun durumlari duygularimin her anini zirvede yasiyorum
Allah korusun canim. Gecmis olsun yegenine. bu yasina kadar ne hastalik ne bisey hic bilmedik. Bu sene herseyle karsilasmaya basladikÇocuk işte canım orantisiz hareket ediyorlar bazen benim yigenimdr kolunu kırdı oyun oynarken hiç kendilerini korumuyolar bu yaşlarda.
Aynen canim cok sukur halimize. Valla ben arada kalkip mutfaga giriyorum. tamamen hareketsiz kalmakda yaramiyorAz kaldı canım sabredeceğiz ne yapalım. Neyseki gebeliğin son zamanlarında çıktı bu durumumuz baştan beri yatmak zorunda olanlara Allah sabır versin
Bende giriyorum gün içinde mutfağa canım oluyor o kadarAynen canim cok sukur halimize. Valla ben arada kalkip mutfaga giriyorum. tamamen hareketsiz kalmakda yaramiyor
Girmese daha iyi olur tabi. Sonuçta ortak kullanım alanı. Dahada zarar alır. Çocuklar bazen degil, çoğu kez laftan anlamıyor :)Sagol canim. Bugun de havuz gunu dun ben girme gozun boyleyken dedim. Babasi girsin bisey olmaz dedi cocukta cok istedi havlusunu falan yollamistim. Ogretmeni aradi gozu boyleyken neden havuz esyalarini yolladiniz dedi. Bilmiyo ki baba ogul laf dinlemiyolar. Siz konusun ikna edin bende girmesini istemiyorum dedim.
Merhaba. 14 mayis salı sabah spinal anestezi ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Genel olarak ikimizde iyiyiz. Benim tek sıkıntım dikiş yerlerim hala ağrıyor. Göğüs yaralarım da cabası. Bugün kizimla başbaşa kaldik ilk defa evde. Bizden haberler böyle. Darısı bekleyen herkese olsun. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasin.
Geçmiş olsun hülya ım rabbim şifa versinSagol canim. Yok gozune kalem sokmus ust kismini cizmis. Kendi kendine cok guzel zarar verir
Sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah. Darısı vaktiyle başımızaMerhaba. 14 mayis salı sabah spinal anestezi ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Genel olarak ikimizde iyiyiz. Benim tek sıkıntım dikiş yerlerim hala ağrıyor. Göğüs yaralarım da cabası. Bugün kizimla başbaşa kaldik ilk defa evde. Bizden haberler böyle. Darısı bekleyen herkese olsun. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasin.
Tsh malesef gebelikte çok oynuyor. Benim doktorum kendisi yaptı takibini ilaç dozunu vs kendisi ayarladı. Benim de ilk 3 ay aşırı düştü, meğer vücudum beta hgc yi tiroid hormonu sanıyormuş. Şimdi de yükselmeye başladı ilaç dozunu arttırıcaz kesin.İstanbul da olup endokrine giden varmı kızlar varsa nereye gidiyorsunuz benim başım tsh la belada transfer öncesi sıfırın altındayken şimdi 6.75 olmuş iyi bir Dr bulmam lazım bir an önce
Masallah size, rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin. :)Merhaba. 14 mayis salı sabah spinal anestezi ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Genel olarak ikimizde iyiyiz. Benim tek sıkıntım dikiş yerlerim hala ağrıyor. Göğüs yaralarım da cabası. Bugün kizimla başbaşa kaldik ilk defa evde. Bizden haberler böyle. Darısı bekleyen herkese olsun. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?