Geçmiş olsun canım
Sagol canim. Bugun de havuz gunu dun ben girme gozun boyleyken dedim. Babasi girsin bisey olmaz dedi cocukta cok istedi havlusunu falan yollamistim. Ogretmeni aradi gozu boyleyken neden havuz esyalarini yolladiniz dedi. Bilmiyo ki baba ogul laf dinlemiyolar. Siz konusun ikna edin bende girmesini istemiyorum dedim.

Canım havuza gitmese iyi olur tabii. Öğretmeni halleder durumu sen sıkma canını

Insallah dinler canim. Uzulmesini de istemiyorum zaten ben skintili donemdeyim yat yat kafayi yedim. Ustune cocugun durumlari duygularimin her anini zirvede yasiyorum
Az kaldı canım sabredeceğiz ne yapalım. Neyseki gebeliğin son zamanlarında çıktı bu durumumuz baştan beri yatmak zorunda olanlara Allah sabır versin

Çocuk işte canım orantisiz hareket ediyorlar bazen benim yigenimdr kolunu kırdı oyun oynarken hiç kendilerini korumuyolar bu yaşlarda.
Allah korusun canim. Gecmis olsun yegenine. bu yasina kadar ne hastalik ne bisey hic bilmedik. Bu sene herseyle karsilasmaya basladik

Girmese daha iyi olur tabi. Sonuçta ortak kullanım alanı. Dahada zarar alır. Çocuklar bazen degil, çoğu kez laftan anlamıyor :)

Kaktus00 merhaba canım
Dogumun gerçekleşti mi?
Bebiş ve sen, nasılsınız?
Merhaba. 14 mayis salı sabah spinal anestezi ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Genel olarak ikimizde iyiyiz. Benim tek sıkıntım dikiş yerlerim hala ağrıyor. Göğüs yaralarım da cabası. Bugün kizimla başbaşa kaldik ilk defa evde. Bizden haberler böyle. Darısı bekleyen herkese olsun. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasin.

İstanbul da olup endokrine giden varmı kızlar varsa nereye gidiyorsunuz benim başım tsh la belada transfer öncesi sıfırın altındayken şimdi 6.75 olmuş iyi bir Dr bulmam lazım bir an önce

Sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah. Darısı vaktiyle başımıza dikişler bebeğe bakmanı zorlaştırdı mı?

İstanbul da olup endokrine giden varmı kızlar varsa nereye gidiyorsunuz benim başım tsh la belada transfer öncesi sıfırın altındayken şimdi 6.75 olmuş iyi bir Dr bulmam lazım bir an önce
Tsh malesef gebelikte çok oynuyor. Benim doktorum kendisi yaptı takibini ilaç dozunu vs kendisi ayarladı. Benim de ilk 3 ay aşırı düştü, meğer vücudum beta hgc yi tiroid hormonu sanıyormuş. Şimdi de yükselmeye başladı ilaç dozunu arttırıcaz kesin.

Masallah size, rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin. :)

Sezeryan olunca tabi zorlukları da oluyor. Zamanla gececek inşallah.
Bende spinal düşünüyorum. Oglumda da spinal olmuştu. Çok zorluk yaşamamıştım. İnşallah bu seferde yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…