Canım afedersin günde üç dört çamaşır değiştiriyorum sürekli ıslak. Progestandan mı oluyor bilmem ama bende de durum
Canım progesteronu gece uyguladığım için sabah bayağı geliyor akıntım akşama azalıyor. Ben çareyi pente atletimi kesip bez yaparak buldum. Yıkayıp ütüleyip sık sık bez değişiyorum.

Canım bende tıp fak çalışıyorum genel dahiliyeye gidersin muayene olursun doktor gerekli görürse sistem üzerinden endokrin kaydı açar sende sekreterlikten randevu alırsın. İstlun sistemi mi farklıki?

Canım ben direk endokrin hocasına özel randevu muayenesi aldım. Sende öyle yap özel muayene yapıyorlarsa orada. Sevk beklemekten iyidir

Ben sadece gece koyduğum halde sıkıntı. Seninkini 35temi kesecek bana 36 dedi.
35 de bırakırız demişti canım geçen kontrolde. Haftaya Perşembe nasipse 34 kesinleşir artık bırakıp bırakmayacağım. Bana bir hafta daha devam ettirir gibi geliyor. Belki prolutonu bıraktırır

Canım afedersin günde üç dört çamaşır değiştiriyorum sürekli ıslak. Progestandan mı oluyor bilmem ama bende de durum farklı değil

Çikolata götüreceğim ben gelen giden yesin
Ablam bebek kurabiyesi yapicakti isimli falan da o da istanbulda burda kimsemiz yok diye annemlere gidersem oraya getirir heralde.

Gecmis olsun canim. Kordon da damar eksikligini ayrintilida mi soylemislerdi?
Cok bi gerilik degilmis canim 1 hafta normal bence
Evet canim orada soylenmsti. Smdiye kadr iyi gittk zatn 2 3 hftadir bole. Evet orasi oylede aralarnda 500 gr var ins toparlar bebegim dogana kadr kuvoze girck die korkuyorm

Korkma Allahın izniyle saglıkla gelecekler anne sütünün sonu daha yaglı oluyormuş küçüğünü en son emzirirsin belki
Aminn canim bilmiyordum sagolasn bilgi icin kucukler dhaa atak olup cabuk toparliyor diyorlar bakalim sglikli olsn kuvoze girmesn yetr ki yoksa rakam hfta onemli degl

Cnm gözünaydın maşallah kuzulara
Karaciğer için hangi testleri istediler
Sagol canim hormon tstleri yazn bolumde cikiyo sonuc syfasnda ole gordum AST ALT die bi degerlere bakiyolar kanla. Takp ediyolr cktgndn beri Bu ctesi tkrar kanimdn bakilcakms ilac sabah aksama cikti. Su surexi hayirlisiyla hepimz tamamlasak ins

Sagol canim hormon tstleri yazn bolumde cikiyo sonuc syfasnda ole gordum AST ALT die bi degerlere bakiyolar kanla. Takp ediyolr cktgndn beri Bu ctesi tkrar kanimdn bakilcakms ilac sabah aksama cikti. Su surexi hayirlisiyla hepimz tamamlasak ins
Cnm kaşıntı fln mı oldu ne için bakıyorlar ben kaçırdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…