Ohh valla ben hep evdeyim, bi yere gittiğim yok. Bi hastaneye gidiyorumBaba ogul parka getirdiler beniuzattim ayaklarimi efil efil esiyooo
Canım progesteronu gece uyguladığım için sabah bayağı geliyor akıntım akşama azalıyor. Ben çareyi pente atletimi kesip bez yaparak buldum. Yıkayıp ütüleyip sık sık bez değişiyorum.Canım afedersin günde üç dört çamaşır değiştiriyorum sürekli ıslak. Progestandan mı oluyor bilmem ama bende de durum
Canım bende tıp fak çalışıyorum genel dahiliyeye gidersin muayene olursun doktor gerekli görürse sistem üzerinden endokrin kaydı açar sende sekreterlikten randevu alırsın. İstlun sistemi mi farklıki?Devlete gidiyorum canım çapa tıp fakültesine dahiliye bölümüne oradaki Dr lar malisef endokrine sevk açmıyor sevk olmadanda randevu vermiyorlar bugünki Dr kaç defa hocasını aradı oda telefonu açmadı bebekler üç tane birde ben dozu ayarlamakta sıkıntı yaşadı benimde içim rahat etmedi
Canım ben direk endokrin hocasına özel randevu muayenesi aldım. Sende öyle yap özel muayene yapıyorlarsa orada. Sevk beklemekten iyidirDevlete gidiyorum canım çapa tıp fakültesine dahiliye bölümüne oradaki Dr lar malisef endokrine sevk açmıyor sevk olmadanda randevu vermiyorlar bugünki Dr kaç defa hocasını aradı oda telefonu açmadı bebekler üç tane birde ben dozu ayarlamakta sıkıntı yaşadı benimde içim rahat etmedi
Ben sadece gece koyduğum halde sıkıntı. Seninkini 35temi kesecek bana 36 dedi.laiyka canım günde üç kere koyuyorum progestanı ya başa çıkamıyorum İnan. 35 e az kaldı diye kendimi teselli ediyorum
35 de bırakırız demişti canım geçen kontrolde. Haftaya Perşembe nasipse 34 kesinleşir artık bırakıp bırakmayacağım. Bana bir hafta daha devam ettirir gibi geliyor. Belki prolutonu bıraktırırBen sadece gece koyduğum halde sıkıntı. Seninkini 35temi kesecek bana 36 dedi.
Ablam bebek kurabiyesi yapicakti isimli falan da o da istanbulda burda kimsemiz yok diye annemlere gidersem oraya getirir heralde.Canım afedersin günde üç dört çamaşır değiştiriyorum sürekli ıslak. Progestandan mı oluyor bilmem ama bende de durum farklı değil
Çikolata götüreceğim ben gelen giden yesin
1 haftanin sonunda iyi geldi valla burda iftar yaptik cay falan iciyoruz. Bunca saat cok sukur 1 kere kasilmam oldu bebislere de iyi geldi acik havaOhh valla ben hep evdeyim, bi yere gittiğim yok. Bi hastaneye gidiyorum
Evet canim orada soylenmsti. Smdiye kadr iyi gittk zatn 2 3 hftadir bole. Evet orasi oylede aralarnda 500 gr var ins toparlar bebegim dogana kadr kuvoze girck die korkuyormGecmis olsun canim. Kordon da damar eksikligini ayrintilida mi soylemislerdi?
Cok bi gerilik degilmis canim 1 hafta normal bence
Aminn canim bilmiyordum sagolasn bilgi icinKorkma Allahın izniyle saglıkla gelecekleranne sütünün sonu daha yaglı oluyormuş küçüğünü en son emzirirsin belki
Sagol canimCnm gözünaydın maşallah kuzulara
Karaciğer için hangi testleri istediler
Gozun aydin canim saglikla buyusun masallajAmin. Cümlemizin evladina inşallah. Darısı sizlere olsun inşallah. Vaktinde sağlıcakla. ..
Cnm kaşıntı fln mı oldu ne için bakıyorlar ben kaçırdım sanırımSagol canimhormon tstleri yazn bolumde cikiyo sonuc syfasnda ole gordum AST ALT die bi degerlere bakiyolar kanla. Takp ediyolr cktgndn beri Bu ctesi tkrar kanimdn bakilcakms ilac sabah aksama cikti. Su surexi hayirlisiyla hepimz tamamlasak ins
ANCHOR UYKU ARKADAŞIM MULİNELİ SET FIRSAT ÜRÜNLERİ Anchor
ANCHOR UYKU ARKADAŞIM MULİNELİ SET FIRSAT ÜRÜNLERİ Anchorwww.madamella.com
Kızlar bebeklere uyku arkadaşı aldım. Bakın bakalım beğenecek misiniz☺ Daha elime ulaşmadı ama
Çok güzel canım, uyusunda büyüsünler inşallahANCHOR UYKU ARKADAŞIM MULİNELİ SET FIRSAT ÜRÜNLERİ Anchor
Kızlar bebeklere uyku arkadaşı aldım. Bakın bakalım beğenecek misinizDaha elime ulaşmadı ama
İnşallah canımÇok tatlis canım tatlı uykulari olsun inşallah
Çok güzel canım, uyusunda büyüsünler inşallah
Maşallah maşallah, agız tadınız bozulmasın1 haftanin sonunda iyi geldi valla burda iftar yaptik cay falan iciyoruz. Bunca saat cok sukur 1 kere kasilmam oldu bebislere de iyi geldi acik hava
Aayy cok sevimli canimmm. Ama biliyosun bunu once sen kullanmalisin kokun sinsinANCHOR UYKU ARKADAŞIM MULİNELİ SET FIRSAT ÜRÜNLERİ Anchor
Kızlar bebeklere uyku arkadaşı aldım. Bakın bakalım beğenecek misiniz☺ Daha elime ulaşmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?