Oyyy MaşallahMerhaba. 14 mayis salı sabah spinal anestezi ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Genel olarak ikimizde iyiyiz. Benim tek sıkıntım dikiş yerlerim hala ağrıyor. Göğüs yaralarım da cabası. Bugün kizimla başbaşa kaldik ilk defa evde. Bizden haberler böyle. Darısı bekleyen herkese olsun. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasin.
Cnm slm sen hangi şehirdeydin?Amin cok sağolun. Dr ıkız olduğu için kanla yapılan hiçbir testi güvenilir bulmuyor. En güvenilir amnıyosentez dıyor o da tehlikeli bir uygulama istemiyoruz. Cok uğraştık bu bebekler için çok şimdi aniden böyle oldu
Tesekkur ederim. Hareketimi kisitladigi için zorluyor maalesef. Eğilmek oturup kalkmak zorSağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah. Darısı vaktiyle başımızadikişler bebeğe bakmanı zorlaştırdı mı?
AOyyy Maşallahcanım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yaralar acilarda geçince herşey daha güzel olacak bebeğin iyi olsun yeterki
Amin inşallah siz de sağlıkla zamaninda kavusursunuz bebeginize. Benim 7 yaşında bir kızım daha var tecrubeliyim aslinda bugün ler geçecek biliyorum ama yaşarken zor geliyorMasallah size, rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin. :)
Sezeryan olunca tabi zorlukları da oluyor. Zamanla gececek inşallah.
Bende spinal düşünüyorum. Oglumda da spinal olmuştu. Çok zorluk yaşamamıştım. İnşallah bu seferde yaşamam
Sezeryan işi de demekki şans işi, kimisi hemen toparlanıyor kimi 1 ay filan acı çekiyorGünlerdir tlf nu elime alamamistim.
Tesekkur ederim. Hareketimi kisitladigi için zorluyor maalesef. Eğilmek oturup kalkmak zor
Hayirli olsun minik prensessss. Rabbim saglikli huzurlu omur versin insallahhhMerhaba. 14 mayis salı sabah spinal anestezi ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Genel olarak ikimizde iyiyiz. Benim tek sıkıntım dikiş yerlerim hala ağrıyor. Göğüs yaralarım da cabası. Bugün kizimla başbaşa kaldik ilk defa evde. Bizden haberler böyle. Darısı bekleyen herkese olsun. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasin.
Sagol canim Allah razi olsunGeçmiş olsun hülya ım rabbim şifa versin
Gercekten oyle sans isi. Ben 1 haftada toparlandim ama gel bana sor yani desteksiz yuruyemem psikolojikte tabi dogrulamam. Yataktan kalkamam tek yatamam. Suan yatmaktan yanlarim agridi diyorum yaa o zamanda bi sure sirt ustu yatmak lazim kan akisi icin sirtim koptu dicem kesinnnSezeryan işi de demekki şans işi, kimisi hemen toparlanıyor kimi 1 ay filan acı çekiyorinşallah hemen iyileşir canım.
Kadıköy yakasında metin özata var ama hem sıra bulmak zormuş hemde fiyatlarvyüksek. Bence herhangi bi hastanenin endorinologuda dozu ayarlayabilir.,ben devlete gidiyordumİstanbul da olup endokrine giden varmı kızlar varsa nereye gidiyorsunuz benim başım tsh la belada transfer öncesi sıfırın altındayken şimdi 6.75 olmuş iyi bir Dr bulmam lazım bir an önce
Amin. Cümlemizin evladina inşallah. Darısı sizlere olsun inşallah. Vaktinde sağlıcakla. ..Hayirli olsun minik prensessss. Rabbim saglikli huzurlu omur versin insallahhh
Yok kiz hic bisey goturmucem de yapmicam da ☺Orkide_sever canım sen hastane için kapı süsü götürecek misin
Sonlara dogru ister istemez suyu azaliyor bebeklerin canimKızlar benim vajinal akıntı genel de su gibi oluyor bazen farklı oluyor ama bu yeni olan bişey değil.neredeyse genel için başından beri.bazen afedersiniz ısrar kaçırma bile olabiliyor. Yalnız bu hafta doktor bebeğin suyu birazcık az demişti 1 2 bardak gibi boşalma olursa önemli.digerleri önemli değil az az gelebilir dedi.sizlerin de böyle su gibi oluyormu
Öyleymiş canım her hafta kafama takacak bişey buluyorumSonlara dogru ister istemez suyu azaliyor bebeklerin canim
Surekli arastirmakta iyi degil isteÖyleymiş canım her hafta kafama takacak bişey buluyorumsürekli internette araştırma iyice kafam karisiyor
Haklısın canımSurekli arastirmakta iyi degil iste
Canım afedersin günde üç dört çamaşır değiştiriyorum sürekli ıslak. Progestandan mı oluyor bilmem ama bende de durum farklı değilKızlar benim vajinal akıntı genel de su gibi oluyor bazen farklı oluyor ama bu yeni olan bişey değil.neredeyse genel için başından beri.bazen afedersiniz ısrar kaçırma bile olabiliyor. Yalnız bu hafta doktor bebeğin suyu birazcık az demişti 1 2 bardak gibi boşalma olursa önemli.digerleri önemli değil az az gelebilir dedi.sizlerin de böyle su gibi oluyormu
Yok kiz hic bisey goturmucem de yapmicam da ☺
Devlete gidiyorum canım çapa tıp fakültesine dahiliye bölümüne oradaki Dr lar malisef endokrine sevk açmıyor sevk olmadanda randevu vermiyorlar bugünki Dr kaç defa hocasını aradı oda telefonu açmadı bebekler üç tane birde ben dozu ayarlamakta sıkıntı yaşadı benimde içim rahat etmediKadıköy yakasında metin özata var ama hem sıra bulmak zormuş hemde fiyatlarvyüksek. Bence herhangi bi hastanenin endorinologuda dozu ayarlayabilir.,ben devlete gidiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?