Aayy cok sevimli canimmm. Ama biliyosun bunu once sen kullanmalisin kokun sinsin
Öyleymiş canım gelsin ben yatayım önce bunlarla
Çok tatlı, mışıl mışıl uykuları olur inşallah. Benim oglan hala uyku arkadaşı ile yatıyor. Nereye gitsem getiriyorum. 4 senede 4 şehir gezdi bi yerde unutmaya gelmiyor alışınca
Alıştırmak zor oldu mu canım. Birde faydasını gördün mğ

Öyleymiş canım gelsin ben yatayım önce bunlarla

Alıştırmak zor oldu mu canım. Birde faydasını gördün mğ
Alıştırmak zor olmadı. Faydası da kolay uyumasını saglıyor. Fakat her, gittiğin yere onları da getiriyorsun. Valize önce onu koyuyor bi kere annemde unutmuşum. Kargo ile gönderdiler. Uyurken onada iyi geceler dememi istiyor. Üstünü örttürüyor. Onla konuşuyor. Bıraktırmak zor olacak

Eyvah eyvah birer tane de yedek mi alsaydım büyüdükçe kendiliğinden bırakır belki canım

Amin çok sağolun. Evet Allah’a sığınıyoruz inşallah ikisi de sağlıklıdır . Burun kemiği oluşumu var dedi dr tek sorun erkek bebeğimizde aradakı iki hafta içinde aniden ense kalınlaşması. Cok haklısınız elimden geldiğince üzülmemeye calisiyorum ama bazen de tutamıyorum kendımı . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Cok sağol canım. Dr un dediği kan tahlili ikizlerde pek güvenilir sonuç vermiyormuş onun yerine ense kalınlığı olan bebeğime amniyosentez onerıyor. Ama sonuç iyi ya da kötü aldırmak istemiyoruz ama yine de cok üzülüyoruz . Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

Doktorun hangi kan testini güvenilir bulmadı? İkili tarama güvenilir değil ama fetal dnayı tüm perinatoglar ikizler için öneriyor şaşırdım

Iyi geceler kizlar valla uykusuz uykusuz takiliyorum artik. Gecenin bu saati uyandim ve uyuyamiyorum. hos belki vucudum az rahat etse uyucam ama rahat edemiyorum sagima donemiyorum sirt ustu yatamiyorum solum deseniz kalcam koptuuu koptuuu. Uykuya simdiden hasretimmm. Deliksiz uyudugum geceleri ozledim. Esimi kiskaniyorum uyuyo diyeeee

Sorma canım ya bende de geceleri nefes darlığı başladi yatağa yatinca nefes alamiyorum oturarak uyumaya çalışıyorum iki gündür

Zor valla, bi anda iki çocuk anası oluyorsunuz. Ben bile aralarında 4 yaş olmasına ragmen düşünüyorum geçende oglana, kardeşin tekme atıyor dedim. "Karnını döv" dedi.

çocuklar bir alem. İşin açığı bende bizi ne maceralar bekliyor merak ediyorum canım bakalım yaşayıp göreceğiz
Hee yerlerim ağrıyoe benimde hülyacım. Gecede on kere kalkıyorum. Sağına neden yatmıyorsun

Sorma canım ya bende de geceleri nefes darlığı başladi yatağa yatinca nefes alamiyorum oturarak uyumaya çalışıyorum iki gündür
Sirt ustu yatarsam ister istemez nefes alamiyorum ben canim bi de kasilmalarimi tetikliyo bunu anladim. Bende oturarak uyumaya calisicam da nasil nereye yaslanicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…