Çok tatlı, mışıl mışıl uykuları olur inşallah. Benim oglan hala uyku arkadaşı ile yatıyor. Nereye gitsem getiriyorum. 4 senede 4 şehir gezdiANCHOR UYKU ARKADAŞIM MULİNELİ SET FIRSAT ÜRÜNLERİ Anchor
ANCHOR UYKU ARKADAŞIM MULİNELİ SET FIRSAT ÜRÜNLERİ Anchorwww.madamella.com
Kızlar bebeklere uyku arkadaşı aldım. Bakın bakalım beğenecek misiniz☺ Daha elime ulaşmadı ama
Amin canimMaşallah maşallah, agız tadınız bozulmasın
Öyleymiş canımAayy cok sevimli canimmm. Ama biliyosun bunu once sen kullanmalisin kokun sinsin
Alıştırmak zor oldu mu canım. Birde faydasını gördün mğÇok tatlı, mışıl mışıl uykuları olur inşallah. Benim oglan hala uyku arkadaşı ile yatıyor. Nereye gitsem getiriyorum. 4 senede 4 şehir gezdibi yerde unutmaya gelmiyor alışınca
Aynen bende, oglan anca uyudu. Sağ kaburga agrsından her gece yatamıyorumAmin canimgeldik eve sukur attim kendimi yatagimaaaaa
Alıştırmak zor olmadı. Faydası da kolay uyumasını saglıyor. Fakat her, gittiğin yere onları da getiriyorsun. Valize önce onu koyuyorÖyleymiş canımgelsin ben yatayım önce bunlarla
Alıştırmak zor oldu mu canım. Birde faydasını gördün mğ
Eyvah eyvahAlıştırmak zor olmadı. Faydası da kolay uyumasını saglıyor. Fakat her, gittiğin yere onları da getiriyorsun. Valize önce onu koyuyorbi kere annemde unutmuşum. Kargo ile gönderdiler. Uyurken onada iyi geceler dememi istiyor. Üstünü örttürüyor. Onla konuşuyor. Bıraktırmak zor olacak
İnşaallah bırakırEyvah eyvahbirer tane de yedek mi alsaydım büyüdükçe kendiliğinden bırakır belki canım
Balıkesir deyiz canım. Ama bebeklerimize İzmir’de tedaviyle kavuşmuştukCnm slm sen hangi şehirdeydin?
ANCHOR UYKU ARKADAŞIM MULİNELİ SET FIRSAT ÜRÜNLERİ Anchor
ANCHOR UYKU ARKADAŞIM MULİNELİ SET FIRSAT ÜRÜNLERİ Anchorwww.madamella.com
Kızlar bebeklere uyku arkadaşı aldım. Bakın bakalım beğenecek misiniz☺ Daha elime ulaşmadı ama
Amin çok sağolun. Evet Allah’a sığınıyoruz inşallah ikisi de sağlıklıdır . Burun kemiği oluşumu var dedi dr tek sorun erkek bebeğimizde aradakı iki hafta içinde aniden ense kalınlaşması. Cok haklısınız elimden geldiğince üzülmemeye calisiyorum ama bazen de tutamıyorum kendımı . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versinTevekkül edin dua edin Rabbim saglikla kavuştursun... iş arkadaşımda da aynı durum olmuş hatta burun kemiği ile ilgili de sıkıntı var demişler gel gör ki çocuk şimdi 8 yaşında gayet sağlıklı. Herşeyin en iyisini bilen Allah... o kadar zaman beklemişsiniz bununla kendinizi strese sokup bebekleri de kendinizi de üzmeyin.
Benim 3 lü testimde risk oranı biraz yüksek çıktı ve aynı önerileri doktorum bana da yaptı ama ne ense kalınlığı ne de ayrıntılı ultrasonda bi aksilik çıkmadı. Buna rağmen o testleri önerdiler. Ben de şunu dedim bunu tespit ettiğinizde erken tedavi olanağı var mı? Cevap tabiki hayır. Peki ben bu bebeği öyle ya da böyle dünyaya getirecek miyim? Cevap evet... o zaman kendime de bebeğime de bu stresi yaşatmama gerek yok diye düşündüm.
Biraz uzun oldu ama içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın ama kendinizi lütfen yıpratmayın.
Dövüşmesinler diye ikisine de aynı aldımİnşaallah bırakırsen yedek işini bir düşün. Senin birde ikiz, biraz büyüyünce o senin bu benim tartışması bile olabilir
İnşallah canım Allah razı olsuncok güzelmis canım cok begendim güzel güzel uyusunlar insallah kuzucuklar
Ben onu duymadım canım, ama ikizlerde anne kanında fetal dna bakılıyor, bana geçen sene doktorum önermişti. Onun sonucuna göre gerekli görürsek eğer bebeği aldırmak istersen amniosentez dedi. Yani sen fetal dna yaptırıp %98-99 sonuç elde edebilirsin. Sanırım hangi bebekte olduğuna dair bilgi vermiyor ozaman amniyosentez yapılıyor.
Cok sağol canım. Dr un dediği kan tahlili ikizlerde pek güvenilir sonuç vermiyormuş onun yerine ense kalınlığı olan bebeğime amniyosentez onerıyor. Ama sonuç iyi ya da kötü aldırmak istemiyoruz ama yine de cok üzülüyoruz . Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
Cok sağol canım. Dr un dediği kan tahlili ikizlerde pek güvenilir sonuç vermiyormuş onun yerine ense kalınlığı olan bebeğime amniyosentez onerıyor. Ama sonuç iyi ya da kötü aldırmak istemiyoruz ama yine de cok üzülüyoruz . Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahBen onu duymadım canım, ama ikizlerde anne kanında fetal dna bakılıyor, bana geçen sene doktorum önermişti. Onun sonucuna göre gerekli görürsek eğer bebeği aldırmak istersen amniosentez dedi. Yani sen fetal dna yaptırıp %98-99 sonuç elde edebilirsin. Sanırım hangi bebekte olduğuna dair bilgi vermiyor ozaman amniyosentez yapılıyor.
Sende detaylı zamanına gelmişsin inşallah herşey yolundadır
Doktorun hangi kan testini güvenilir bulmadı? İkili tarama güvenilir değil ama fetal dnayı tüm perinatoglar ikizler için öneriyor şaşırdımCok sağol canım. Dr un dediği kan tahlili ikizlerde pek güvenilir sonuç vermiyormuş onun yerine ense kalınlığı olan bebeğime amniyosentez onerıyor. Ama sonuç iyi ya da kötü aldırmak istemiyoruz ama yine de cok üzülüyoruz . Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
Zor valla, bi anda iki çocuk anası oluyorsunuz.Dövüşmesinler diye ikisine de aynı aldım
İnşallah canım Allah razı olsun
Sorma canım ya bende de geceleri nefes darlığı başladi yatağa yatinca nefes alamiyorum oturarak uyumaya çalışıyorum iki gündürIyi geceler kizlar valla uykusuz uykusuz takiliyorum artik. Gecenin bu saati uyandim ve uyuyamiyorum. hos belki vucudum az rahat etse uyucam ama rahat edemiyorum sagima donemiyorum sirt ustu yatamiyorum solum deseniz kalcam koptuuu koptuuu. Uykuya simdiden hasretimmm. Deliksiz uyudugum geceleri ozledim. Esimi kiskaniyorum uyuyo diyeeee
Zor valla, bi anda iki çocuk anası oluyorsunuz.Ben bile aralarında 4 yaş olmasına ragmen düşünüyorum geçende oglana, kardeşin tekme atıyor dedim. "Karnını döv" dedi.
Hee yerlerim ağrıyoe benimde hülyacım. Gecede on kere kalkıyorum. Sağına neden yatmıyorsunIyi geceler kizlar valla uykusuz uykusuz takiliyorum artik. Gecenin bu saati uyandim ve uyuyamiyorum. hos belki vucudum az rahat etse uyucam ama rahat edemiyorum sagima donemiyorum sirt ustu yatamiyorum solum deseniz kalcam koptuuu koptuuu. Uykuya simdiden hasretimmm. Deliksiz uyudugum geceleri ozledim. Esimi kiskaniyorum uyuyo diyeeee
Sirt ustu yatarsam ister istemez nefes alamiyorum ben canim bi de kasilmalarimi tetikliyo bunu anladim. Bende oturarak uyumaya calisicam da nasil nereye yaslanicam bilmiyorumSorma canım ya bende de geceleri nefes darlığı başladi yatağa yatinca nefes alamiyorum oturarak uyumaya çalışıyorum iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?