Canim benim en basindan beri sag kaburga acim var yaa yatarsam eger uyusuyo gibi oluyo kaburgam. acisina duramiyorum. Soluma da yatsam sonra sag kaburga acim hemen gecmiyo keske acimasa da donusumlu yatsammm

aynı dert bendede var canım 10 kere kalkıyorum gece bende sağıma böbreğimdeki genişleme yüzünden yatamıyorum sabah artık solum uyuşuk kalkıyorum
günaydın herkese

aynı dert bendede var canım 10 kere kalkıyorum gece bende sağıma böbreğimdeki genişleme yüzünden yatamıyorum sabah artık solum uyuşuk kalkıyorum
günaydın herkese
Bende sol kalcamin acisindan duramiyorum artik canim duzgun bile oturamaz oldum. Dun gece yatakta ters dondum yattim bayir asagi yatar gibi oldu ama en azindan degisik geldi uyudum

Doktorun hangi kan testini güvenilir bulmadı? İkili tarama güvenilir değil ama fetal dnayı tüm perinatoglar ikizler için öneriyor şaşırdım
Kanla yapılan herhangi bir test güvenilir olmaz dedi. Tekrardan bu fetal DNA yi sorucam doktoruma. Cok teşekkürler

Ayyy kıyamam canım ya gerçekten zor. Benim de daha şimdiden el ayak şişmeye başladı geceleri ve sanırım şişlikten kaynaklı el bileğimde korkunç bir ağrı oluyor 3-4 gündür, ağrı yüzünden derin uykuya bi türlü dalamıyorım. Bu gece de her hareket etmeye çalışmamda bi yerime kramp girdi

Canım ayni durumdaym sahurda kalktm mi geri uyuyamıyorum sol lop sağ lop gitti zaten bide dönerken dönülmuyor adamda rahatsız oluyor iyice nefes darlığı zaten iki adım atiyorm tekliyorm valla havasız kalmamak lazım dışarı çıkıp hava almak gerekiyormuş nefes için evde bunaliyor insan arada oturulacak şekilde çıkılması lazım esin dünkü gibi arada götürsün seni parklar böyle yeşil yerlere inan rahat ediyosn biraz.

Aman canim bol su ic magnezyumu ihmal etme kramplara iyi gelir

Aynen canim dun cok iyi geldi uzattim ayaklarimi kucuk yastigi da koydum belime efil efil cok guzel gecti nasipse haftaya da cikariz dedi. Dun gece resmen 2 saat uyudum 2 saat uyanik kaldim 2 saat daha uyudum derken zaten 12 bucukta yattim cocugun okul saatinde uyanmis oldum. 4 saat kime yeter yaa

Artik donerken karnim benden once donup yataga dustugu icin ici acir oldu bebislere bisey olacak diye korkuyorum.

Hadi insallah hersey guzel gecer canim
İnşallah canım
Canim benim en basindan beri sag kaburga acim var yaa yatarsam eger uyusuyo gibi oluyo kaburgam. acisina duramiyorum. Soluma da yatsam sonra sag kaburga acim hemen gecmiyo keske acimasa da donusumlu yatsammm
Anladım canım bende soluma yatarken zorlanıyorum karnım ağrıyor. Sağa yatıyorum bu seferde bacağıma kalçadan itibaren kramp giriyor. Çiş ayrı zaten on kere kalkıyorum. Neyseki az kaldı

Standart 2 saatte bir geceleri wcdeyim ona uyaniyorum zaten gelmese belki daha kaliteli uyucam eee sen naptin gittin mi doktora

Esas bu uykular lohusalıkta lazım bize süt için inşallah o zaman bebislerimz uslu olursa anneleri dinlenebilir

Standart 2 saatte bir geceleri wcdeyim ona uyaniyorum zaten gelmese belki daha kaliteli uyucam eee sen naptin gittin mi doktora
Gittim canım kan verdim. Öğleden sonra tekrar gideceğim sonuç göstereceğim insülin ayarlanacak galan iki üç saat oradayım öğleden sonra rahat

Valla 2 tane oldugunu dusundukce bana o zamanda uyku yok gibi. Esim bile dun 3 4 sene zorlucak ama sonra rahat edicez hepsi buyumus olacak diyo
Bende pozitif Mesajlar veriyorum çocuklara uyuyacak benim çocuklarım yormayacak annelerini galan diye hayaller hayatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…