- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Hadi insallah hersey guzel gecer canimGünaydın kızlar endokrin günü
Canim benim en basindan beri sag kaburga acim var yaa yatarsam eger uyusuyo gibi oluyo kaburgam. acisina duramiyorum. Soluma da yatsam sonra sag kaburga acim hemen gecmiyo keske acimasa da donusumlu yatsammmçocuklar bir alem. İşin açığı bende bizi ne maceralar bekliyor merak ediyorum canım bakalım yaşayıp göreceğiz
Hee yerlerim ağrıyoe benimde hülyacım. Gecede on kere kalkıyorum. Sağına neden yatmıyorsun
Iyi geceler kizlar valla uykusuz uykusuz takiliyorum artik. Gecenin bu saati uyandim ve uyuyamiyorum. hos belki vucudum az rahat etse uyucam ama rahat edemiyorum sagima donemiyorum sirt ustu yatamiyorum solum deseniz kalcam koptuuu koptuuu. Uykuya simdiden hasretimmm. Deliksiz uyudugum geceleri ozledim. Esimi kiskaniyorum uyuyo diyeeee
Bende sol kalcamin acisindan duramiyorum artik canim duzgun bile oturamaz oldum. Dun gece yatakta ters dondum yattim bayir asagi yatar gibi oldu ama en azindan degisik geldi uyudumaynı dert bendede var canım 10 kere kalkıyorum gece bende sağıma böbreğimdeki genişleme yüzünden yatamıyorum sabah artık solum uyuşuk kalkıyorum
günaydın herkese
Kanla yapılan herhangi bir test güvenilir olmaz dedi. Tekrardan bu fetal DNA yi sorucam doktoruma. Cok teşekkürlerDoktorun hangi kan testini güvenilir bulmadı? İkili tarama güvenilir değil ama fetal dnayı tüm perinatoglar ikizler için öneriyor şaşırdım
Ayyy kıyamam canım ya gerçekten zor. Benim de daha şimdiden el ayak şişmeye başladı geceleri ve sanırım şişlikten kaynaklı el bileğimde korkunç bir ağrı oluyor 3-4 gündür, ağrı yüzünden derin uykuya bi türlü dalamıyorım. Bu gece de her hareket etmeye çalışmamda bi yerime kramp girdiIyi geceler kizlar valla uykusuz uykusuz takiliyorum artik. Gecenin bu saati uyandim ve uyuyamiyorum. hos belki vucudum az rahat etse uyucam ama rahat edemiyorum sagima donemiyorum sirt ustu yatamiyorum solum deseniz kalcam koptuuu koptuuu. Uykuya simdiden hasretimmm. Deliksiz uyudugum geceleri ozledim. Esimi kiskaniyorum uyuyo diyeeee
Dün koltukta uyudum başta sonra yatağa geçtim bendeSirt ustu yatarsam ister istemez nefes alamiyorum ben canim bi de kasilmalarimi tetikliyo bunu anladim. Bende oturarak uyumaya calisicam da nasil nereye yaslanicam bilmiyorum
Canım ayni durumdaym sahurda kalktm mi geri uyuyamıyorum sol lop sağ lop gitti zaten bide dönerken dönülmuyor adamda rahatsız oluyor iyice nefes darlığı zaten iki adım atiyorm tekliyorm valla havasız kalmamak lazım dışarı çıkıp hava almak gerekiyormuş nefes için evde bunaliyor insan arada oturulacak şekilde çıkılması lazım esin dünkü gibi arada götürsün seni parklar böyle yeşil yerlere inan rahat ediyosn biraz.Iyi geceler kizlar valla uykusuz uykusuz takiliyorum artik. Gecenin bu saati uyandim ve uyuyamiyorum. hos belki vucudum az rahat etse uyucam ama rahat edemiyorum sagima donemiyorum sirt ustu yatamiyorum solum deseniz kalcam koptuuu koptuuu. Uykuya simdiden hasretimmm. Deliksiz uyudugum geceleri ozledim. Esimi kiskaniyorum uyuyo diyeeee
Aman canim bol su ic magnezyumu ihmal etme kramplara iyi gelirAyyy kıyamam canım ya gerçekten zor. Benim de daha şimdiden el ayak şişmeye başladı geceleri ve sanırım şişlikten kaynaklı el bileğimde korkunç bir ağrı oluyor 3-4 gündür, ağrı yüzünden derin uykuya bi türlü dalamıyorım. Bu gece de her hareket etmeye çalışmamda bi yerime kramp girdi
Ayy ne guzel keske bende oyle uyusam hatta bayilsam 3 4 saat kadarDün koltukta uyudum başta sonra yatağa geçtim bende
Aynen canim dun cok iyi geldi uzattim ayaklarimi kucuk yastigi da koydum belime efil efil cok guzel gecti nasipse haftaya da cikariz dedi. Dun gece resmen 2 saat uyudum 2 saat uyanik kaldim 2 saat daha uyudum derken zaten 12 bucukta yattim cocugun okul saatinde uyanmis oldum. 4 saat kime yeter yaaCanım ayni durumdaym sahurda kalktm mi geri uyuyamıyorum sol lop sağ lop gitti zaten bide dönerken dönülmuyor adamda rahatsız oluyor iyice nefes darlığı zaten iki adım atiyorm tekliyorm valla havasız kalmamak lazım dışarı çıkıp hava almak gerekiyormuş nefes için evde bunaliyor insan arada oturulacak şekilde çıkılması lazım esin dünkü gibi arada götürsün seni parklar böyle yeşil yerlere inan rahat ediyosn biraz.
İnşallah canımHadi insallah hersey guzel gecer canim
Anladım canım bende soluma yatarken zorlanıyorum karnım ağrıyor. Sağa yatıyorum bu seferde bacağıma kalçadan itibaren kramp giriyor. Çiş ayrı zaten on kere kalkıyorum. Neyseki az kaldıCanim benim en basindan beri sag kaburga acim var yaa yatarsam eger uyusuyo gibi oluyo kaburgam. acisina duramiyorum. Soluma da yatsam sonra sag kaburga acim hemen gecmiyo keske acimasa da donusumlu yatsammm
Standart 2 saatte bir geceleri wcdeyim ona uyaniyorum zaten gelmese belki daha kaliteli uyucamİnşallah canım ☺
Anladım canım bende soluma yatarken zorlanıyorum karnım ağrıyor. Sağa yatıyorum bu seferde bacağıma kalçadan itibaren kramp giriyor. Çiş ayrı zaten on kere kalkıyorum. Neyseki az kaldı
Bence hamileler için zararsız uyku ilacı icat edilmeliAyy ne guzel keske bende oyle uyusam hatta bayilsam 3 4 saat kadar
Esas bu uykular lohusalıkta lazım bize süt için inşallah o zaman bebislerimz uslu olursa anneleri dinlenebilirAynen canim dun cok iyi geldi uzattim ayaklarimi kucuk yastigi da koydum belime efil efil cok guzel gecti nasipse haftaya da cikariz dedi. Dun gece resmen 2 saat uyudum 2 saat uyanik kaldim 2 saat daha uyudum derken zaten 12 bucukta yattim cocugun okul saatinde uyanmis oldum. 4 saat kime yeter yaa
Valla 2 tane oldugunu dusundukce bana o zamanda uyku yok gibi. Esim bile dun 3 4 sene zorlucak ama sonra rahat edicez hepsi buyumus olacak diyoEsas bu uykular lohusalıkta lazım bize süt için inşallah o zaman bebislerimz uslu olursa anneleri dinlenebilir
Gittim canım kan verdim. Öğleden sonra tekrar gideceğim sonuç göstereceğim insülin ayarlanacak galan iki üç saat oradayım öğleden sonra rahatStandart 2 saatte bir geceleri wcdeyim ona uyaniyorum zaten gelmese belki daha kaliteli uyucameee sen naptin gittin mi doktora
Bende pozitif Mesajlar veriyorum çocuklara uyuyacak benim çocuklarım yormayacak annelerini galan diyeValla 2 tane oldugunu dusundukce bana o zamanda uyku yok gibi. Esim bile dun 3 4 sene zorlucak ama sonra rahat edicez hepsi buyumus olacak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?