Kızlar bu aralar secde pozisyonundaym bebek döner miş öyle yapınca düzenli yapıyorm inşallah döner sürekli konuşuyorm yapabilirsn annecm dönebilirsn diye
Yaa ben videoda gordum donmeyen bebegi doktor elleriyle donduruyo anne karninda. Bizim doktorlar mi yapmaya korkuyo

Yaa ben videoda gordum donmeyen bebegi doktor elleriyle donduruyo anne karninda. Bizim doktorlar mi yapmaya korkuyo
Onu bende gördüm canim ama yabancı bı dotkordu Benim izlediğim zormuş riskleri varmış karnindan döndrmenin daha önce yapmayan bı doktora yaptrmam şahsen Allah korusunn bişey olur falan.

Kızlar bu aralar secde pozisyonundaym bebek döner miş öyle yapınca düzenli yapıyorm inşallah döner sürekli konuşuyorm yapabilirsn annecm dönebilirsn diye
bende başlayacağım o hareketlere bu seferde baş geliş olan makat dönermiş çok gülerim
Canım riskleri var drun tecrübeli olması lazım. Pek risk almak isteyen olacağını sanmam

bende başlayacağım o hareketlere bu seferde baş geliş olan makat dönermiş çok gülerim

Canım riskleri var drun tecrübeli olması lazım. Pek risk almak isteyen olacağını sanmam
Ben her turlu sezaryan olucam ama benim biri bas biri popoydu. Son 2 ultrasonda ikiside makat gelisli duruyor. Karnimin durusundan artik donerlerse anliyorum mesela suan ikiside makat cunki karnim damla gibi alti daha dolgun

Ben her turlu sezaryan olucam ama benim biri bas biri popoydu. Son 2 ultrasonda ikiside makat gelisli duruyor. Karnimin durusundan artik donerlerse anliyorum mesela suan ikiside makat cunki karnim damla gibi alti daha dolgun
Aynen benimkide öyle duruyor nerde o çocuğun çevirecek babayiğit kafası midemn altında sağ kaburgama yakın ayaklari sol kaskta

Ay senin öyle bı durumda var demi bence baş geliş geldikten sonra son anda dönebilir seninki yeri açılacak ya inşallah hareketler ise yarar.

Ben anlayamıyorum ya döndüklerini sadece sağdakinin kafasının yukarda olduğunu anlıyorum sağolsun kaburgamla akraba olduğu için. Ya dönerlerse normal doğum şansım var belki bir ihtimal döner diyorum

Merhaba arkadaşlar ay ben bugün çok yoruldum ama çok şükür endokrin hallettim bezmialem de ücretli ama yapacak bir şey yok ilacın dozunu ayarladı üç hafta sonra tekrar gidicem ayrıca bugün üç minik kuzunun kalp atışını dinledik harikaydı üçüde haftasına uyumlu ama üçüz olunca beni perinatoloji ye gönderdiler cumaya randevu aldım çapadan kadındoğuma onlar yönlendirecek gittiğim her Dr hemen birinin kalbini durdurma derdinde asla dedim rabbim bana onları nasip etdiyse onun bir bildiği vardır gittiği yere kadar götürürüm inşallah

Bu doktorlardaki gebelik sonlandırma telaşı isteği nedir anlamıyorum gerçekten. Siz en doğrusunu yapmışsınız. Rabbim o minicik kuzulara can vermiş. Sağlıkla kavuşun inşallah

Bu doktorlardaki gebelik sonlandırma telaşı isteği nedir anlamıyorum gerçekten. Siz en doğrusunu yapmışsınız. Rabbim o minicik kuzulara can vermiş. Sağlıkla kavuşun inşallah
Ya benimde doktorum transfer öncesi uyarmıştı üçüz olursa birini sonlandırmak zorunda kalabiliriz diye. Açıklaması da ilerleyen haftalarda çeşitli riskler oluşabilir, rahim 3 bebeği taşıyamayabilir erken doğum sonucu üçünü de kaybedebilirsin, diğer ikisinin yaşama hakkını ellerinden almamalıyız vs demişti. Ama üçüz olup üçünü de sağlıklı doğuran çok var, en kötüyü düşünürsek zaten baştan yandık. Allah ömür verdiyse bişeycik olmaz ama tabi üçüz gebelik zor, hiç kendini yorma hatta mümkünse ev işi vs yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…