Aynen canım sonrası rahat oğlan iyice abi olacak zaten yardımı olur size diğerleride kreslik vakte bile gelir ohh sonra rahatValla 2 tane oldugunu dusundukce bana o zamanda uyku yok gibi. Esim bile dun 3 4 sene zorlucak ama sonra rahat edicez hepsi buyumus olacak diyo
Yaa ben videoda gordum donmeyen bebegi doktor elleriyle donduruyo anne karninda. Bizim doktorlar mi yapmaya korkuyoKızlar bu aralar secde pozisyonundaym bebek döner miş öyle yapınca düzenli yapıyorm inşallah dönersürekli konuşuyorm yapabilirsn annecm dönebilirsn diye
Onu bende gördüm canim ama yabancı bı dotkordu Benim izlediğim zormuş riskleri varmış karnindan döndrmenin daha önce yapmayan bı doktora yaptrmam şahsen Allah korusunn bişey olur falan.Yaa ben videoda gordum donmeyen bebegi doktor elleriyle donduruyo anne karninda. Bizim doktorlar mi yapmaya korkuyo
Doktoruna sor belki daha once yapmistirOnu bende gördüm canim ama yabancı bı dotkordu Benim izlediğim zormuş riskleri varmış karnindan döndrmenin daha önce yapmayan bı doktora yaptrmam şahsen Allah korusunn bişey olur falan.
Kızlar bu aralar secde pozisyonundaym bebek döner miş öyle yapınca düzenli yapıyorm inşallah dönersürekli konuşuyorm yapabilirsn annecm dönebilirsn diye
Canım riskleri var drun tecrübeli olması lazım. Pek risk almak isteyen olacağını sanmamYaa ben videoda gordum donmeyen bebegi doktor elleriyle donduruyo anne karninda. Bizim doktorlar mi yapmaya korkuyo
Ben her turlu sezaryan olucam ama benim biri bas biri popoydu. Son 2 ultrasonda ikiside makat gelisli duruyor. Karnimin durusundan artik donerlerse anliyorumbende başlayacağım o hareketlere bu seferde baş geliş olan makat dönermiş çok gülerim
Canım riskleri var drun tecrübeli olması lazım. Pek risk almak isteyen olacağını sanmam
Sanmıyorum genelde sezeryan yaptırıyor zaten o riske girmez bile yaniDoktoruna sor belki daha once yapmistir
Aynen benimkide öyle duruyor nerde o çocuğun çevirecek babayiğit kafası midemn altında sağ kaburgama yakın ayaklari sol kasktaBen her turlu sezaryan olucam ama benim biri bas biri popoydu. Son 2 ultrasonda ikiside makat gelisli duruyor. Karnimin durusundan artik donerlerse anliyorummesela suan ikiside makat cunki karnim damla gibi alti daha dolgun
Ay senin öyle bı durumda var demibende başlayacağım o hareketlere bu seferde baş geliş olan makat dönermiş çok gülerim
Canım riskleri var drun tecrübeli olması lazım. Pek risk almak isteyen olacağını sanmam
Ben anlayamıyorum ya döndükleriniBen her turlu sezaryan olucam ama benim biri bas biri popoydu. Son 2 ultrasonda ikiside makat gelisli duruyor. Karnimin durusundan artik donerlerse anliyorummesela suan ikiside makat cunki karnim damla gibi alti daha dolgun
Ay senin öyle bı durumda var demibence baş geliş geldikten sonra son anda dönebilir seninki yeri açılacak ya inşallah hareketler ise yarar.
Canım yok bugün sadece endokrine gittim. Fuat beye haftaya gideceğim nasipse. Endokrin de insülin dozunu attırdı. İki hafta sonra kontrol dedi kuzumSaye- naptin doktor isini canim. Bebiktolari gordun mu?
Gecmis olsun canim. Insallah iyi gelirde daha da arttirmazlar dozu.Canım yok bugün sadece endokrine gittim. Fuat beye haftaya gideceğim nasipse. Endokrin de insülin dozunu attırdı. İki hafta sonra kontrol dedi kuzum
Sağol canım inşallah. İki hafta sonra tekrar kontrol bakalım ne diyecek.Gecmis olsun canim. Insallah iyi gelirde daha da arttirmazlar dozu.
Cnm ikiz daha zordur Allah kolaylık versinAyy ne guzel keske bende oyle uyusam hatta bayilsam 3 4 saat kadar
Bu doktorlardaki gebelik sonlandırma telaşı isteği nedir anlamıyorum gerçekten. Siz en doğrusunu yapmışsınız. Rabbim o minicik kuzulara can vermiş. Sağlıkla kavuşun inşallahMerhaba arkadaşlar ay ben bugün çok yoruldum ama çok şükür endokrin hallettim bezmialem de ücretli ama yapacak bir şey yok ilacın dozunu ayarladı üç hafta sonra tekrar gidicem ayrıca bugün üç minik kuzunun kalp atışını dinledik harikaydı üçüde haftasına uyumlu ama üçüz olunca beni perinatoloji ye gönderdiler cumaya randevu aldım çapadan kadındoğuma onlar yönlendirecek gittiğim her Dr hemen birinin kalbini durdurma derdinde asla dedim rabbim bana onları nasip etdiyse onun bir bildiği vardır gittiği yere kadar götürürüm inşallah
Merhaba arkadaşlar ay ben bugün çok yoruldum ama çok şükür endokrin hallettim bezmialem de ücretli ama yapacak bir şey yok ilacın dozunu ayarladı üç hafta sonra tekrar gidicem ayrıca bugün üç minik kuzunun kalp atışını dinledik harikaydı üçüde haftasına uyumlu ama üçüz olunca beni perinatoloji ye gönderdiler cumaya randevu aldım çapadan kadındoğuma onlar yönlendirecek gittiğim her Dr hemen birinin kalbini durdurma derdinde asla dedim rabbim bana onları nasip etdiyse onun bir bildiği vardır gittiği yere kadar götürürüm inşallah
Ya benimde doktorum transfer öncesi uyarmıştı üçüz olursa birini sonlandırmak zorunda kalabiliriz diye. Açıklaması da ilerleyen haftalarda çeşitli riskler oluşabilir, rahim 3 bebeği taşıyamayabilir erken doğum sonucu üçünü de kaybedebilirsin, diğer ikisinin yaşama hakkını ellerinden almamalıyız vs demişti. Ama üçüz olup üçünü de sağlıklı doğuran çok var, en kötüyü düşünürsek zaten baştan yandık. Allah ömür verdiyse bişeycik olmazBu doktorlardaki gebelik sonlandırma telaşı isteği nedir anlamıyorum gerçekten. Siz en doğrusunu yapmışsınız. Rabbim o minicik kuzulara can vermiş. Sağlıkla kavuşun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?