Bu doktorlardaki gebelik sonlandırma telaşı isteği nedir anlamıyorum gerçekten. Siz en doğrusunu yapmışsınız. Rabbim o minicik kuzulara can vermiş. Sağlıkla kavuşun inşallah
Amin canım inşallah o kadar güzel atan bir kalp nasıl hiç bir sebep yokken sonlandırıl üstelik yıllarca evlat istedikten sonra hiç bir zaman buna tamam diyemem

Evet zor ama dediğin gibi doğuranda çok ben rabbime sığındım inşallah o verdiği canları koruyup kucağımıza almayıda nasip edecek

Evet zor ama dediğin gibi doğuranda çok ben rabbime sığındım inşallah o verdiği canları koruyup kucağımıza almayıda nasip edecek
Bence de sen hep olumlu düşün. Ayyy ne güzel ev de bi anda 3 tatlı bebiş olacak doktora haklısınız tamam demiştim ama üçüz olsaydı ben de hiç birine kıyamazdım

Bence de sen hep olumlu düşün. Ayyy ne güzel ev de bi anda 3 tatlı bebiş olacak doktora haklısınız tamam demiştim ama üçüz olsaydı ben de hiç birine kıyamazdım
İnanki kıyılmaz canım nasıl güzeller hepsi kendine bir yer bulmuş yapışmış hergün büyüyor o kadar büyük bir mucize ki bakmaya doyamadığım bir cana nasıl sen git sen kal derim hepsi benim bir parçam

Kızlar dünkü sonuçlardan idrar kirli kanda düşük çıkms ilaç kullanmama rağmen idrardada hiç bı belirti olmadı yani yanma hissi falan anlamadm valla yazdım şimdi doktora ne yapmam lazım diye cvp bekliyorum.

Gözünaydın canım maşallah dr sana riskleri anlatır canım sen kendin içim en iyisini bilirsin. Ben olsam bende sonlandırmazdım. Ama sen dikkat et ev işlerine vs çok asılma. Mümkünse dinlenerek geçir. Birde perinatoloji zaten yönlendirmişler iyi bir dr bul ve onunla devam et sona kadar. Benim ikiz olduğu için ben hem kadın Doğuma hem perinataloga gidiyorum

Bende pozitif Mesajlar veriyorum çocuklara uyuyacak benim çocuklarım yormayacak annelerini galan diye hayaller hayatlar
Bende veriyorum o mesajları benim oğlan zaten çok nazlım surat bile hep 5 karış
evet benimkilerde durum karışık. Birbirlerine inat mı ediyorlar ne yapıyor bu sıpalar bilmem.
Ayy canım benim ikizlerdeyken birinin ayakları diğerinin kafasındaydı hep tekmelerdi. Çok değişik duygular.
Canım yok bugün sadece endokrine gittim. Fuat beye haftaya gideceğim nasipse. Endokrin de insülin dozunu attırdı. İki hafta sonra kontrol dedi kuzum
Canım tokluk insülin kullananlarda yine 140mı senin insülinle düzene girdi diye biliyorum neden artırdı.
Açıkcası canım ben baştan 3 embriyo transferi yaptırmazdım doktorlar başarı artsın diye 3 transfer edebiliyor benim doktorum 2ye bile karşı. Evet başımızdan çok şey geçti ama hala zamanımız var bebekler için. Ben 37 yaşındayım ikizlerimi kaybettim tek yunurtalığım var yinede üç embriyo istemezdim, bu tedavimde de 1 koydurttum. Ha bi şekilde bölündü 3üz oldu ozamanda 12. Haftanın gelmesini beklerdim ve eğer kendiliğinden kayıp olmuyorsa doktorun dediğini yapıp birinden vazgeçerdim. İkiz üçüz çoğul gebelikleri görüyorum bizim sayfada bile ikiz olup 30. Haftada erken doğum riski atlayan annelerimiz varki üçüz çok büyük bir risk. herkesin aynı olacak herkes kötü sey yaşayacak diye birşey yok tabi. Ama diğer arkadaşımıza doktorun dediği gibi kötü birşey olursa diğer 2sinin suçu ne?
Bu arada recep has var çapada ben onun şişlideki özel kliniğinde takipliyim tavsiye ederim. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın seni sağlıkla kucağına al inşallaj, senin için dua edeceğim, bebeklerimle 14 gün yoğunbakımda kaldım kimse o acıları yaşasın istemiyorum.

İstesem de yapamıyorum canım çok uykum var sürekli yatıp dinleniyorum yaptığım herşeyi de yavaş yavaş yapıyorum gerisi Rabbime emanet

Şimdilik beklemek bence en iyisi Dr umda yine kalp durması falan olabilir herşey 12 haftaya kadar belli olacak dedi hem drumu çok seviyorum hem çok güveniyorum henüz o sonlandırma falan demedi onun için beklemek en mantıklısı canım

laiyka canım sabah açlık 90-95 arası tokluklarda hep 140-160 arası çıkmaya başladı. Halbuki yediğim aynı. Kaç aydır hep aynı kahvaltıyı yapıyorum. Öğlen akşam güzel çıkıyor kaçamak yapmadığım müddetçe. Birde trigliserit yüksek benim geçen hafta 850 eleseydi bu hafta 700 e düşmüş onu da takip edecek

Ben onun asık suratını yerim ne değişik duygular. İkisi birden çok hareket etmezdi önceden şimdi bir başlıyorlar karnım şekilden şekle giriyor rabbim sağlıkla doğduklarını da göstersin inşallah bizlere

Benimde idrar da lökosit çıktı sonra kültür yaptırdık üreme çıkmayınca ilaç vermedi canım belki öyle yaptırır sanada
Benim kanda düşük sanırım bu hafta damardan ilaç vericeklermiş

Bende de ister heralde yarın araym mjla anlaşamıyorm adamla 4 saat sonra dönüyor bı mja 11 çıkmış kan ilaç kullanıyorum demek hiç etki etmiyor...

Benim kan sayımı normal ama demir depom baya tükenmiş o yüzden takcaz dedi ferritin diye geçiyor onada baktırdınmı
Hemogram idrar troid istedi sadece canım benden sonuçlar düşük çıkms yarın arayip soracm işte şimdi geç oldu idrar için bol su içiyorum zaten dahada arttrdm ilaç alma istemiyorm bide onun için az kaldı zaten doğuma kan için de ne yapar bilmiyorum

Yoğurt limon bunlarda temizliyormuş canım bilgin olsun asit özelliğinden

Cnm kaşıntı fln mı oldu ne için bakıyorlar ben kaçırdım sanırım
Belirtisi kasintiymis zaten canim. Bnde vrdi cildimin kurumasina verdim hic aklima gelpde doktora solememstm saglik ocaginin kan tstinde cikti sora dr da surkli yapmaya bsladi iste kasnti vardimi cok dedi evet dedim. Cildmde biraz alerjk benm karaciger vs aklima bile gelmemsti en cok avuc ici ve ayakta goruluyo elimin ici kipkrmizi olup kasiniyodu vucut genelndede oluyodu ilacla biraz rahatladm. Sanirm erken dogumu tetkleyebiliyo budurum ondn onemsiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…