bu gece rüyamda kızımı gördüm emzirdim uyudu altını temizledim uyudu sakin benim bebegim diye düsündüm
vakit artık biraz daha hızlı gecsede bebeklerimizi alsak kucağımıza ne güzel olur
Rüyası bile güzel demi bende görüyorm bazen sürekli gülüyor benimkide bı an önce doğsun kucağıma alaym istiyorum günler yaklaştıkça sabirszlaniyorm rabbim herkesn yavrusunu bagislasn kollarına inşallah

evet ya o kadar güzel ki sabah gülümseyerek uyandım
amin inşallah

Kızlar doktor demi ilacını günde ikiye çıkardı idrar içinde tekrar vericem haftaya verirken sıkıntı olmuş olabilir dedi hiç bı şikayetim olamadığı için üremeyede baktrcm bide demir ağırlıklı beslen dedi siz et ve yeşil sebze dışında ekstra fayda gördüğünüz ne tüketiyorsnz demir için ?

Gecmis olsun canim. Ben gunlerdir demir ilacimi icmeyi unutuyorum yaa

Gecmis olsun canim. Ben gunlerdir demir ilacimi icmeyi unutuyorum yaa
Aman unutma canım iç bende hiç fayda etmemis demekki ikiye çıkardı sabah akşam içicem az kaldı zaten doğuma Allah izin verirse o zamana kadarda içerim doğumdan sonra malum bize çok lazm olacak o kanlar ayakta kalabilmek için .

Gun icinde bi ton ilac icince saat tutturamiyorum ilaca ac karnina icmek gerekiyo falan

Kızlarr ne diycem doğumdan sonra bebislerinizi hastaneye ya da bı yere götürürken ilk aşamada ne ile taşıyacaksnz daha küçük olacaklar elde taşımak için ya da hangisi daha rahat olur araba koltuğu sizce rahat olur mu?

Puset rahat olur sanırım canım ben onu götürecem hastaneye

Pusetimiz var canım iki tane. Dokuz aya kadar araç koltuğu olarak da kullanılıyor

Selam hanımlar topiği kaldığım yerden okudum maşallah kızlar çok güzel dayandınız sabredin azcık daha kaldı ben daha yolu bile yarılamadım ama şükür artık bulantılar geçti nöbet usulü çalışıyırdum şimdi sabah 8 akşam 5 çalışıyorum halen alışamadım sabahları çok zır uyanıyorum cinsiyetlerimizi öğrenemedik göstermiyor sıpalar sizler kaçıncı haftalarda öğrendiniz ay sonu kontrolüm var inşallah bu sefer öğrenirz

11+6 da ikili tarama için gittiğim perinatolog söylemişti

Bu haftalarda ogrenebilirsn aslında canım ben 14.Haftada kız demişti kesin 16. Haftada söyledi değişmedi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…