Maşallah canım haftan ilerlemiş ne güzel. Bana 14. Haftada tüp bebek drum erkek dedi öylede devam ediyor çok şükür
Bende ondan aldm canım 9 aya kadar kullanilandan umarm heryere giderken kullanısli olur bebek rahat eder içinde
Ederler inşallah canım. Araç koltuğu konusunda kararlı olmak gerekiyor

Ben şubat ayından beri günde 2 kez içiyorum. Yinede bi fayda görmemişim. Damardan kan ilacı verildi 3,kez. Anca toparladı sanırım. Önümüzdeki hafta degerlere baktıracagım.

Ben şubat ayından beri günde 2 kez içiyorum. Yinede bi fayda görmemişim. Damardan kan ilacı verildi 3,kez. Anca toparladı sanırım. Önümüzdeki hafta degerlere baktıracagım.
Ay valla bilmiyorum canım ne olacak damardan veririz falan demedi o kadar az görmedi demek doğumdan önce tekrar değerlendirir ona göre bişey yapar heralde . inşallah fayda eder.

İyi olmanıza çok sevindim canım. Cinsiyet konusunda inşallah benim gibi olmazsın. Benimki ya bacakları sımsıkı kapatıyordu ya da toto üstü oturuyordu Anca 23.haftada detaylı ultrasonda (daha dün) kesinleşti. Kızım olacak inşallah bu seferde yüzünü dönmedi bi türlü yüzünün fotosunu alamadık tam, yüzünü dönse bile elleriyle kapatıyor sıpa inatçı mı olacak, utangaç mı çözemedim.

Maşallah canım haftan ilerlemiş ne güzel. Bana 14. Haftada tüp bebek drum erkek dedi öylede devam ediyor çok şükür

Ederler inşallah canım. Araç koltuğu konusunda kararlı olmak gerekiyor

Canım ikiside mi erkek senin maşallah paşalara sağlıkla gelsinler inşallah

Ayy maşallah canım maşallah ama ben tahmin etmiştim nazlı kızın geliyor utangaç yerim onu ben sağlıkla gelsinler canım inan cinsiyette hiç gözüm yok ama insan merak ediyor işte

Ayy maşallah canım maşallah ama ben tahmin etmiştim nazlı kızın geliyor utangaç yerim onu ben sağlıkla gelsinler canım inan cinsiyette hiç gözüm yok ama insan merak ediyor işte
Ya ben de başlarda merak etmiyordum hiç ama 16.haftadan sonra herkes sormaya başladı, yelek örücem pembe mi olsun mavi mi baskıları başladı göstermedi deyince millet inanmıyordu Rabbim hayırlısını versin ama inşallah senin de en az biri kızdır inşallah. Gebelik takibine kiminle devam ediyorsun?

Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım barış bey çok ilgili dikkatli bir doktor bende cinsiyeti onda öğrenmiştim

gözünüz aydın canım, saglıkla gelsin Prenses
Maşallah gelişimi gayet iyi bence. Normal dogum sezeryan fark etmez
Bebiş saglıkla dogsun, önemli olan bu

Oyy masallah kuzucuga canim. Normal yada sezaryan hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Benimde oglumda nerseyim normal gitmesine ragmen son anda sezaryana dondu doktor cunku cocuk kemige yaslanmis icerde inemiyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…