Maşallah canım haftan ilerlemiş ne güzel. Bana 14. Haftada tüp bebek drum erkek dedi öylede devam ediyor çok şükürSelam hanımlar topiği kaldığım yerden okudum maşallah kızlar çok güzel dayandınız sabredin azcık daha kaldı ben daha yolu bile yarılamadım ama şükür artık bulantılar geçti nöbet usulü çalışıyırdum şimdi sabah 8 akşam 5 çalışıyorum halen alışamadım sabahları çok zır uyanıyorum cinsiyetlerimizi öğrenemedik göstermiyor sıpalar sizler kaçıncı haftalarda öğrendiniz ay sonu kontrolüm var inşallah bu sefer öğrenirz
Ederler inşallah canım. Araç koltuğu konusunda kararlı olmak gerekiyorBende ondan aldm canım 9 aya kadar kullanilandan umarm heryere giderken kullanısli olur bebek rahat eder içinde
Ben şubat ayından beri günde 2 kez içiyorum. Yinede bi fayda görmemişim. Damardan kan ilacı verildi 3,kez. Anca toparladı sanırım. Önümüzdeki hafta degerlere baktıracagım.Kızlar doktor demi ilacını günde ikiye çıkardı idrar içinde tekrar vericem haftaya verirken sıkıntı olmuş olabilir dedi hiç bı şikayetim olamadığı için üremeyede baktrcm bide demir ağırlıklı beslen dedi siz et ve yeşil sebze dışında ekstra fayda gördüğünüz ne tüketiyorsnz demir için ?
Ay valla bilmiyorum canım ne olacak damardan veririz falan demedi o kadar az görmedi demek doğumdan önce tekrar değerlendirir ona göre bişey yapar heralde . inşallah fayda eder.Ben şubat ayından beri günde 2 kez içiyorum. Yinede bi fayda görmemişim. Damardan kan ilacı verildi 3,kez. Anca toparladı sanırım. Önümüzdeki hafta degerlere baktıracagım.
İnşaallahAy valla bilmiyorum canım ne olacak damardan veririz falan demedi o kadar az görmedi demek doğumdan önce tekrar değerlendirir ona göre bişey yapar heralde . inşallah fayda eder.
Bende gittim canım ama göstermediler bacaklarını kapatmışlar sanırım 13+ 3 te gittim ama göremedi doktor11+6 da ikili tarama için gittiğim perinatolog söylemişti
Bu haftalarda ogrenebilirsn aslında canım ben 14.Haftada kız demişti kesin 16. Haftada söyledi değişmedi yani.
İyi olmanıza çok sevindim canım. Cinsiyet konusunda inşallah benim gibi olmazsın. Benimki ya bacakları sımsıkı kapatıyordu ya da toto üstü oturuyorduSelam hanımlar topiği kaldığım yerden okudum maşallah kızlar çok güzel dayandınız sabredin azcık daha kaldı ben daha yolu bile yarılamadım ama şükür artık bulantılar geçti nöbet usulü çalışıyırdum şimdi sabah 8 akşam 5 çalışıyorum halen alışamadım sabahları çok zır uyanıyorum cinsiyetlerimizi öğrenemedik göstermiyor sıpalar sizler kaçıncı haftalarda öğrendiniz ay sonu kontrolüm var inşallah bu sefer öğrenirz
Maşallah canım haftan ilerlemiş ne güzel. Bana 14. Haftada tüp bebek drum erkek dedi öylede devam ediyor çok şükür
Ederler inşallah canım. Araç koltuğu konusunda kararlı olmak gerekiyor
İyi olmanıza çok sevindim canım. Cinsiyet konusunda inşallah benim gibi olmazsın. Benimki ya bacakları sımsıkı kapatıyordu ya da toto üstü oturuyorduAnca 23.haftada detaylı ultrasonda (daha dün) kesinleşti. Kızım olacak inşallah bu seferde yüzünü dönmedi bi türlü yüzünün fotosunu alamadık tam, yüzünü dönse bile elleriyle kapatıyor sıpa inatçı mı olacak, utangaç mı çözemedim.
Ya ben de başlarda merak etmiyordum hiç ama 16.haftadan sonra herkes sormaya başladı, yelek örücem pembe mi olsun mavi mi baskıları başladıAyy maşallah canım maşallah ama ben tahmin etmiştim nazlı kızın geliyor utangaç yerim onu bensağlıkla gelsinler canım inan cinsiyette hiç gözüm yok ama insan merak ediyor işte
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canımİyi olmanıza çok sevindim canım. Cinsiyet konusunda inşallah benim gibi olmazsın. Benimki ya bacakları sımsıkı kapatıyordu ya da toto üstü oturuyorduAnca 23.haftada detaylı ultrasonda (daha dün) kesinleşti. Kızım olacak inşallah ☺ bu seferde yüzünü dönmedi bi türlü yüzünün fotosunu alamadık tam, yüzünü dönse bile elleriyle kapatıyor sıpa inatçı mı olacak, utangaç mı çözemedim.
İnşallah canım sizlerde bu süreci sağlıkla sıkıntısız geçirip kucaginza alirsnz inşallah kuzularıiiAy maşallah canım az kaldı sizin inşallah sağlıkla prensesini alırsın kucağına
Evet evet barış bey işinin uzmanı cidden, biz de memnun kaldıkHayırlı uğurlu olsun inşallah canımbarış bey çok ilgili dikkatli bir doktor bende cinsiyeti onda öğrenmiştim
Evet canım çok şükürCanım ikiside mi erkek senin maşallah paşalara sağlıkla gelsinler inşallah
gözünüz aydın canım, saglıkla gelsin Prensesİyi olmanıza çok sevindim canım. Cinsiyet konusunda inşallah benim gibi olmazsın. Benimki ya bacakları sımsıkı kapatıyordu ya da toto üstü oturuyorduAnca 23.haftada detaylı ultrasonda (daha dün) kesinleşti. Kızım olacak inşallah bu seferde yüzünü dönmedi bi türlü yüzünün fotosunu alamadık tam, yüzünü dönse bile elleriyle kapatıyor sıpa inatçı mı olacak, utangaç mı çözemedim.
Maşallah gelişimi gayet iyi bence. Normal dogum sezeryan fark etmezSelam kızlar bugün doktor günüydü 2100 gr olmuş. Eskiden büyümedi %78 çıkıyordu şimdi %53lerde, büyümesi yavaşladı haftasını yakalıyor. Birazda kafası büyümese kafamız 35+0 böyle giderse normal zor
Oyy masallah kuzucuga canim. Normal yada sezaryan hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Benimde oglumda nerseyim normal gitmesine ragmen son anda sezaryana dondu doktor cunku cocuk kemige yaslanmis icerde inemiyodu.Selam kızlar bugün doktor günüydü 2100 gr olmuş. Eskiden büyümedi %78 çıkıyordu şimdi %53lerde, büyümesi yavaşladı haftasını yakalıyor. Birazda kafası büyümese kafamız 35+0 böyle giderse normal zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?