Bende ondan aldm canım 9 aya kadar kullanilandan umarm heryere giderken kullanısli olur bebek rahat eder içinde
Selam kizlar Saye- foto atar misiniz veya marka model ne. Fikrim yok bu konuda pek de evde de puset kullanisli olir die dusunuyorm bi is yaparken

Son haftalarda yakın haftasını yakalıyor çoğu bebek canım inşallah kafasıda normal seyrine döner abim böyleymiş benimde annem çok zor doğurdum ama doğdu demişti sağlıkla gelsinde nasıl geleceğini o belirler zaten.

Valla ya tam koca kafa ölçüm %97 küsür çıkıyor

Gunaydiin can kuslarrr yenibi hobi edinicem bugun sans dileyin. Ogluma keceden kapi susu yapicam biraz mesakatli olacak ilk olmasina ragmen. becerebilirsem sonra da bebislere yapicam.
Oo kolay gelsin hulyacim hadi bakalım güzel güzel susler yap ben minnosa kasnakla yapicam kanaviçe isliycm ismini kızına öyle yapabilirsn fikir olur belki

Selam kizlar Saye- foto atar misiniz veya marka model ne. Fikrim yok bu konuda pek de evde de puset kullanisli olir die dusunuyorm bi is yaparken

Ben bu ikiliyi almstm canım Trendyoldan indirimde idi o zaman puseti araba koltuğu oluyor genelde o yüzden aldm içine sigamayack seviyeye gelene kadar bunu kullanrm sonrası için Maxi cosi alicam büyüme özelliği olanlardan evde nasıl olur bunlar ancak kullanca görürüz.

Günaydın kızlar

Dün kontrolümüz vardı
Oğlum 2700 gram
46cm olmuş

33+4 üz normalde ama
35+0 çıktık

31 mayısta tekrar kontrol var

Bayramdan sonrada tekrar gelirsin
Büyük bi ihtimal 15,20 haziran
arası için sezeryan günü veririm dedi

1 ay bile kalmadı resmen
Artık gün sayıyorum

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı

Oo kolay gelsin hulyacim hadi bakalım güzel güzel susler yap ben minnosa kasnakla yapicam kanaviçe isliycm ismini kızına öyle yapabilirsn fikir olur belki
Canim yaa ablam ondan ogluma yapmisti dedigin gibi bende bebeklere yapmak istedim ama buralarda ne kasnak ne etamin ipi bulamadim gitti. o yuzden keceden bundan yapicam. Hos kecenin rengi bile kalmamis okul zamani degil diye bu aksam baska yerede bakicam insallah kirmizi mavi falan bulurum

Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Masallah canimmm. Yakinda hayatinin en buyuk sorumlulugu kollarinda olacak insallah saglicakla dogurursun alirsin kucagina

Kolay gelsin canım

Bulursun inşallah canım bende bu aralar bişeyler bulmakta zorlanıyorum adete tükendi herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…