Ben de yatamıyorum. Sabaha kadar yatagın içinde 180 derece dönüyorum, yine yok yine yokIyi gecler kizlar dun cok guzel uyudum yaa simdide uyku yok banaaayatagin icinde debeleniyorum diger koltuga gecmeyi dusundum esim vermem yerimi dedi dondu arkasini uyudu
Kolay gelsin canım, resmini paylaşmayı unutmaGunaydiin can kuslarrryenibi hobi edinicem bugun sans dileyin. Ogluma keceden kapi susu yapicam biraz mesakatli olacak ilk olmasina ragmen. becerebilirsem sonra da bebislere yapicam.
Valla nasil rahat edicez yaa su son zamanlarda. Esimde gecende dogsunlar rahat edersin diyoBen de yatamıyorum. Sabaha kadar yatagın içinde 180 derece dönüyorum, yine yok yine yok
Unutmam canim insallah biseye benzetebilirimKolay gelsin canım, resmini paylaşmayı unutma
Ben ogluma hamileyken dogsada rahatlasam diyordum, dogurdum. Hamile halimi özler oldum. İçerdeyken iyi, dışarı çıkınca iş başlıyorValla nasil rahat edicez yaa su son zamanlarda. Esimde gecende dogsunlar rahat edersin diyobu lafi hatirlaticam sen de benimle aglarken dedim
Aynen canim anne olmanin en guzel yani hamilelik bence deBen ogluma hamileyken dogsada rahatlasam diyordum, dogurdum. Hamile halimi özler oldum. İçerdeyken iyi, dışarı çıkınca iş başlıyor
Selam kizlarBende ondan aldm canım 9 aya kadar kullanilandan umarm heryere giderken kullanısli olur bebek rahat eder içinde
Son haftalarda yakın haftasını yakalıyor çoğu bebek canım inşallah kafasıda normal seyrine döner abim böyleymiş benimde annem çok zor doğurdum ama doğdu demiştiSelam kızlar bugün doktor günüydü 2100 gr olmuş. Eskiden büyümedi %78 çıkıyordu şimdi %53lerde, büyümesi yavaşladı haftasını yakalıyor. Birazda kafası büyümese kafamız 35+0 böyle giderse normal zor
Valla ya tam koca kafa ölçüm %97 küsür çıkıyorSon haftalarda yakın haftasını yakalıyor çoğu bebek canım inşallah kafasıda normal seyrine döner abim böyleymiş benimde annem çok zor doğurdum ama doğdu demiştisağlıkla gelsinde nasıl geleceğini o belirler zaten.
Oo kolay gelsin hulyacim hadi bakalım güzel güzel susler yap ben minnosa kasnakla yapicam kanaviçe isliycm ismini kızına öyle yapabilirsn fikir olur belkiGunaydiin can kuslarrryenibi hobi edinicem bugun sans dileyin. Ogluma keceden kapi susu yapicam biraz mesakatli olacak ilk olmasina ragmen. becerebilirsem sonra da bebislere yapicam.
Selam kizlarSaye- foto atar misiniz veya marka model ne. Fikrim yok bu konuda pek de evde de puset kullanisli olir die dusunuyorm bi is yaparken
Canim yaa ablam ondan ogluma yapmisti dedigin gibi bende bebeklere yapmak istedim ama buralarda ne kasnak ne etamin ipi bulamadim gitti.Oo kolay gelsin hulyacim hadi bakalım güzel güzel susler yap ben minnosa kasnakla yapicam kanaviçe isliycm ismini kızına öyle yapabilirsn fikir olur belki
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımGünaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı
Oğlum 2700 gram
46cm olmuş
33+4 üz normalde ama
35+0 çıktık
31 mayısta tekrar kontrol var
Bayramdan sonrada tekrar gelirsin
Büyük bi ihtimal 15,20 haziran
arası için sezeryan günü veririm dedi
1 ay bile kalmadı resmen
Artık gün sayıyorum
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Masallah canimmm. Yakinda hayatinin en buyuk sorumlulugu kollarinda olacakGünaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı
Oğlum 2700 gram
46cm olmuş
33+4 üz normalde ama
35+0 çıktık
31 mayısta tekrar kontrol var
Bayramdan sonrada tekrar gelirsin
Büyük bi ihtimal 15,20 haziran
arası için sezeryan günü veririm dedi
1 ay bile kalmadı resmen
Artık gün sayıyorum
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Kolay gelsin canımCanim yaa ablam ondan ogluma yapmisti dedigin gibi bende bebeklere yapmak istedim ama buralarda ne kasnak ne etamin ipi bulamadim gitti.o yuzden keceden bundan yapicam. Hos kecenin rengi bile kalmamis okul zamani degil diye bu aksam baska yerede bakicam insallah kirmizi mavi falan bulurumEki Görüntüle 2271898
Inşallah canım benimMaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Bulursun inşallah canım bende bu aralar bişeyler bulmakta zorlanıyorum adete tükendi herşeyCanim yaa ablam ondan ogluma yapmisti dedigin gibi bende bebeklere yapmak istedim ama buralarda ne kasnak ne etamin ipi bulamadim gitti.o yuzden keceden bundan yapicam. Hos kecenin rengi bile kalmamis okul zamani degil diye bu aksam baska yerede bakicam insallah kirmizi mavi falan bulurumEki Görüntüle 2271898
Hayatında yaşamış olduğun en güzel an olacak canım o miss gibi bebek kokusu senin bir parçan boncuk gözler yumuk yumuk eller muhteşem bir duygu rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahInşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?