- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Bu gece hiç uyuyamadım resmenMasallah canimmm. Yakinda hayatinin en buyuk sorumlulugu kollarinda olacakinsallah saglicakla dogurursun alirsin kucagina
Bu gece hiç uyuyamadım resmen
rüyalar gördüm durdum inşallah iyi bi anne olabilirim canım
bi yandanda korku sardı beni
Oyy Maşallah seninki tosuncuk olacak canımGünaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı
Oğlum 2700 gram
46cm olmuş
33+4 üz normalde ama
35+0 çıktık
31 mayısta tekrar kontrol var
Bayramdan sonrada tekrar gelirsin
Büyük bi ihtimal 15,20 haziran
arası için sezeryan günü veririm dedi
1 ay bile kalmadı resmen
Artık gün sayıyorum
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Ya ben ne gördüm rüyamda bugün bebeğimi dogurmusum battaniyeye sarıp babasının kucağına vermişler hayır benim prenses kızım kayinpederime benziyordu şaka gibi yaaa babasına razydm da kp olunca bı burkuldm
Maşallah canım gözünaydın sağlığı yerinde. Son ana kadar belli olmaz belki haftasında kalır normal olur sağlıklı olsunda. Oradaki drdan memnun kaldın mıSelam kızlar bugün doktor günüydü 2100 gr olmuş. Eskiden büyümedi %78 çıkıyordu şimdi %53lerde, büyümesi yavaşladı haftasını yakalıyor. Birazda kafası büyümese kafamız 35+0 böyle giderse normal zor
Bende yapmak istiyorumGunaydiin can kuslarrryenibi hobi edinicem bugun sans dileyin. Ogluma keceden kapi susu yapicam biraz mesakatli olacak ilk olmasina ragmen. becerebilirsem sonra da bebislere yapicam.
Canım benim biri maxi cosi kardeşim almış çok pahalı oSelam kizlarSaye- foto atar misiniz veya marka model ne. Fikrim yok bu konuda pek de evde de puset kullanisli olir die dusunuyorm bi is yaparken
Maşallah canım sağlıkla gelsin çok az kalmışGünaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı
Oğlum 2700 gram
46cm olmuş
33+4 üz normalde ama
35+0 çıktık
1 ay bile kalmadı resmen
Artık gün sayıyorum
Canım balım örgü evi var. İnstagramdan bak adrese de yoluyorlar. Sana biraz uzak orası gitmen zor olabilir. Netten de alabilirsin n11,gittigidiyor hepsinde varCanim yaa ablam ondan ogluma yapmisti dedigin gibi bende bebeklere yapmak istedim ama buralarda ne kasnak ne etamin ipi bulamadim gitti.o yuzden keceden bundan yapicam. Hos kecenin rengi bile kalmamis okul zamani degil diye bu aksam baska yerede bakicam insallah kirmizi mavi falan bulurumEki Görüntüle 2271898
Maşallah kilosu çok iyi canım aynen az zamanımız kaldiGünaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı
Oğlum 2700 gram
46cm olmuş
33+4 üz normalde ama
35+0 çıktık
1 ay bile kalmadı resmen
Artık gün sayıyorum
Maşallah kilosu çok iyi canım aynen az zamanımız kaldiGünaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı
Oğlum 2700 gram
46cm olmuş
33+4 üz normalde ama
35+0 çıktık
1 ay bile kalmadı resmen
Artık gün sayıyorum
Ohh ne güzel, sen yap da sonra nasıl yaptığını bize de anlatırsınGunaydiin can kuslarrryenibi hobi edinicem bugun sans dileyin. Ogluma keceden kapi susu yapicam biraz mesakatli olacak ilk olmasina ragmen. becerebilirsem sonra da bebislere yapicam.
Hayırlı olsun sağsalim kucağına almak nasip olsunkızlar bende transferın 23 cu gunu bugun
kese gozuktu kalp ıcın daha randevu gunumuzu aldık beklıyoruzç
fakat bende lekelenme oluyo kahve rengı
olanlar oldumu normalmı ?
bitane jell kullanıyorum oda tahriş yaptı hepHayırlı olsun sağsalim kucağına almak nasip olsun
Normal canım bende çok yaşadım
Kırmızı renge dönerse sancı vs eşlik ederse ihmal etme doktoruna haber ver
Zaten gerekli ilaçları alıyorsun korkma büyük ihtimal jel den kaynaklıdırbitane jell kullanıyorum oda tahriş yaptı hep
onu sıkıyorum , cıkardıktan sonra hep kahve rengı parcalar gelıyor. Doktor normal dedi. Aktif adet kanaması gelirse haber ver dedi
Şuan gobekten prolutex kalcadan 2 ampul progestan sabah aksam 1.
Ve vajınal jell. Yanı gunde 4 kere progestan takvıyesi alıyorum baya çok
Kan sulandırıcı ilaçları bıraktırdı doktor bana ..
teşekkür ederim inş kalp atışını da duyarızzzz...Zaten gerekli ilaçları alıyorsun korkma büyük ihtimal jel den kaynaklıdır
Aynem doktorunun dediği gibi taze kan şeklinde olursa tehlikeli oluyor kahvrengi lekeler genelde içerde önceden kalmış olanlar oluyormuş bana doktorum hep öyle açıklamıştı
Kan sulandırıcıyı kanamayı tetiklemesin diye belirli haftadan sonra bıraktırıyorlar
Sende son durum ne canım? Erken doğum riski hala var mı?Zaten gerekli ilaçları alıyorsun korkma büyük ihtimal jel den kaynaklıdır
Aynem doktorunun dediği gibi taze kan şeklinde olursa tehlikeli oluyor kahvrengi lekeler genelde içerde önceden kalmış olanlar oluyormuş bana doktorum hep öyle açıklamıştı
Kan sulandırıcıyı kanamayı tetiklemesin diye belirli haftadan sonra bıraktırıyorlar
Kızlar bu aralar secde pozisyonundaym bebek döner miş öyle yapınca düzenli yapıyorm inşallah dönersürekli konuşuyorm yapabilirsn annecm dönebilirsn diye
yaaa ne güzelbu gece rüyamda kızımı gördümemzirdim uyudu altını temizledim uyudu sakin benim bebegim diye düsündüm
vakit artık biraz daha hızlı gecsede bebeklerimizi alsak kucağımıza ne güzel olur
maşallah canım kilosu çok iyiymişGünaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı
Oğlum 2700 gram
46cm olmuş
33+4 üz normalde ama
35+0 çıktık
1 ay bile kalmadı resmen
Artık gün sayıyorum
maşallah Hülya ne yetenek var sende nasıl yapıyorsun bunlarıCanim yaa ablam ondan ogluma yapmisti dedigin gibi bende bebeklere yapmak istedim ama buralarda ne kasnak ne etamin ipi bulamadim gitti.o yuzden keceden bundan yapicam. Hos kecenin rengi bile kalmamis okul zamani degil diye bu aksam baska yerede bakicam insallah kirmizi mavi falan bulurumEki Görüntüle 2271898
Sagol canim. Taslak cikardim kaliplarini aldim aksam elyafla bi kac renk daha kece bulmasi kaldiKolay gelsin canım
Okul zamani bitti herdry bitti resmen canim. Tekte cikamiyorum aksamda iftardan sonra cogu yer kapatmis oluyorBulursun inşallah canım bende bu aralar bişeyler bulmakta zorlanıyorum adete tükendi herşey
Korkma canim dunyaya gelen bi sekilde buyuyor sen stres yapmaBu gece hiç uyuyamadım resmen
rüyalar gördüm durdum inşallah iyi bi anne olabilirim canım
bi yandanda korku sardı beni
Maşallah gayet iyisiniz canım. Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahGünaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı
Oğlum 2700 gram
46cm olmuş
33+4 üz normalde ama
35+0 çıktık
1 ay bile kalmadı resmen
Artık gün sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?