Bu gece hiç uyuyamadım resmen
rüyalar gördüm durdum inşallah iyi bi anne olabilirim canım
bi yandanda korku sardı beni
Ya ben ne gördüm rüyamda bugün bebeğimi dogurmusum battaniyeye sarıp babasının kucağına vermişler hayır benim prenses kızım kayinpederime benziyordu şaka gibi yaaa babasına razydm da kp olunca bı burkuldm

Oyy Maşallah seninki tosuncuk olacak canım rabbim sağlıkla koysun kucağına doğanın senin içine koyduğu o iç guduyle sanki hep anneymissn gibi olacaksn kimselere vermek istemeyeceksn nasıl tutarm derken bende 1 inde gidicem sonra bayramdan sonra gün vericem sanırım az kaldı kuzularimza kavusmamiza.

kayınpederini sürekli görüyosan aklında kalmıştır canım

Bizimki ultrasonlarda aynı ben dudakları burnu yüzünün yuvarlaklıği felan

Eşime diyorumki demekki sen beni daha çok sevmişsin bebek bana benzemiş

Aklında kalmış 2gun sonra bana diyo ki
sen beni niye sevmiyosun bak
bebek bana hiç benzememiş

Nasıl güldüm ya üzülmüş buna

Dedim şaka be yok öyle bisey
ben onu öylesine söyledim öyle rahatladı biraz

Maşallah canım gözünaydın sağlığı yerinde. Son ana kadar belli olmaz belki haftasında kalır normal olur sağlıklı olsunda. Oradaki drdan memnun kaldın mı
Gunaydiin can kuslarrr yenibi hobi edinicem bugun sans dileyin. Ogluma keceden kapi susu yapicam biraz mesakatli olacak ilk olmasina ragmen. becerebilirsem sonra da bebislere yapicam.
Bende yapmak istiyorum Model seçemedim
Selam kizlar Saye- foto atar misiniz veya marka model ne. Fikrim yok bu konuda pek de evde de puset kullanisli olir die dusunuyorm bi is yaparken
Canım benim biri maxi cosi kardeşim almış çok pahalı o Ben ikincisini ebebekten aldım oda güzel indirimdeydi 300 liraydı dolapta olmasa çıkarıp resmini çekerdim de akşam atayım sana
Maşallah canım sağlıkla gelsin çok az kalmış
Canım balım örgü evi var. İnstagramdan bak adrese de yoluyorlar. Sana biraz uzak orası gitmen zor olabilir. Netten de alabilirsin n11,gittigidiyor hepsinde var

Maşallah kilosu çok iyi canım aynen az zamanımız kaldi

Maşallah kilosu çok iyi canım aynen az zamanımız kaldi

kızlar bende transferın 23 cu gunu bugun
kese gozuktu kalp ıcın daha randevu gunumuzu aldık beklıyoruzç

fakat bende lekelenme oluyo kahve rengı
olanlar oldumu normalmı ?
Hayırlı olsun sağsalim kucağına almak nasip olsun
Normal canım bende çok yaşadım
Kırmızı renge dönerse sancı vs eşlik ederse ihmal etme doktoruna haber ver

Hayırlı olsun sağsalim kucağına almak nasip olsun
Normal canım bende çok yaşadım
Kırmızı renge dönerse sancı vs eşlik ederse ihmal etme doktoruna haber ver
bitane jell kullanıyorum oda tahriş yaptı hep
onu sıkıyorum , cıkardıktan sonra hep kahve rengı parcalar gelıyor. Doktor normal dedi. Aktif adet kanaması gelirse haber ver dedi

Şuan gobekten prolutex kalcadan 2 ampul progestan sabah aksam 1.
Ve vajınal jell. Yanı gunde 4 kere progestan takvıyesi alıyorum baya çok
Kan sulandırıcı ilaçları bıraktırdı doktor bana ..

Zaten gerekli ilaçları alıyorsun korkma büyük ihtimal jel den kaynaklıdır
Aynem doktorunun dediği gibi taze kan şeklinde olursa tehlikeli oluyor kahvrengi lekeler genelde içerde önceden kalmış olanlar oluyormuş bana doktorum hep öyle açıklamıştı
Kan sulandırıcıyı kanamayı tetiklemesin diye belirli haftadan sonra bıraktırıyorlar

teşekkür ederim inş kalp atışını da duyarızzzz...

Sende son durum ne canım? Erken doğum riski hala var mı?

Kızlar bu aralar secde pozisyonundaym bebek döner miş öyle yapınca düzenli yapıyorm inşallah döner sürekli konuşuyorm yapabilirsn annecm dönebilirsn diye
hamile pilatesinde de yaptırıyolar ben hala gidiyorum salonda doğuracağım sanırım
bu gece rüyamda kızımı gördüm emzirdim uyudu altını temizledim uyudu sakin benim bebegim diye düsündüm
vakit artık biraz daha hızlı gecsede bebeklerimizi alsak kucağımıza ne güzel olur
yaaa ne güzel ben de görüyorum geçen rüyamda ağlamasın diye dans ediyorduk birlikte
büyük hasret sonucu sağlıkla kavuşuruz inşallah
maşallah canım kilosu çok iyiymiş bizi haberdar et doğuma giderken
benim doktorum buyuk ihtimal 38+3'de alırım dedi 28 hazirana geliyor
asıl 36 hafta bitimindeki kontrolde belli olacakmış, bayramdan sonraki salı gitcem bakalım ne dicek
maşallah Hülya ne yetenek var sende nasıl yapıyorsun bunları

Maşallah gayet iyisiniz canım. Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…