Sagol canim ben whatsapp kullaniyorum en sosyal agim burasi buldugum kadariyla yapicam biseyler maksat evde oturmaktan bunalmamak

Yapmadim kiz yapicam insallah aynisi olmasa da ilk denemede benzetmeye calisicam. Bebisler icinde cicek ve organze kurdele aldim onlara da biseyler yapicam sonra insallah. Hatta onlar biterse tuval alip boyucam

Evet canım bugün 2 doz daha ciğer geliştirici yapıldı fark 2 haftaydı bu hafta 3 oldu bir 2 bir 3 arası gidip geliyor kontrolleri haftada 1 e düşürdü barış bey pazartesi tekrar gidicem bakalım
Ama yine de öyle böyle derken 35.haftaya merdiven dayamışsın çok şükür inşallah azıcık daha idare eder bebiş ve sonra sağlıkla doğar.

Anladim canim travel aldin sen ben ole almadim arabayi zatn ikiz oldugundan normal puset bakaym biraz. Salincaklardn korktum onermiyoda drlar ilk zamanlar beyin acisindan. Bi markada hep bebekler olms ya allah korisin. Bide 5 6 ay kullancam die bi ton para vermk de istemedm

Masallah canim oglusina cok az kalmis artik heyecanli bekleyis saglikla kucagina al inss darisi basimiza

Tabi canım sallanma olayı bende istemiyorm ablam bu evde kullanılan sabitlenen ana kucaklarndan kullanmıştı ay koyardı ona bebeğini bütün işini yapardı küçücük bebişin nelere ihtiyacı oluyor işte

Tamam canim sagolasn

Aynen canm bnde bide iki tane cok yerde kaplar evde ne guzel darisi bizlere artik kaynvalidem ben kucagmda tutarm yemek yapcksn diyo ya cocuk kucaga alismasn yanmda biri yokken naparim ben hangisni alirm istemiyorm oyle seler alstrmayn dedim

Aynen canm bnde bide iki tane cok yerde kaplar evde ne guzel darisi bizlere artik kaynvalidem ben kucagmda tutarm yemek yapcksn diyo ya cocuk kucaga alismasn yanmda biri yokken naparim ben hangisni alirm istemiyorm oyle seler alstrmayn dedim
Olsun artık napacaksn senin evin artık hep kalabalık olacak Allah'ın izni ile herşeyden ikitane heleki kız çocuğu süsü pusu sen bakma kv o giidnde calisiyosn bide sen tek başına kucaksiz alissn bebek ben sese herşeye alistiracm Allah nasip ederse

Evet canim Allah bu gunlerimizi aratmasn bnde oyle dusunuyorm canim sallamaya kucaga karsiyim anneye zorluk. Sese gurultuye alsmali sora bi yerde uyutmak cok zor oluyo cok saknmamak lazim yani teyzem ikizlerine tek bakti kendi kendine uyuyodu bebekler bstn agliyolardi azalarak alstilar mecburen

Gönlümüze göre büyütmek nasip etsin rabbim canım az kaldı hepimzin arka arkaya doğumlara gireriz artık hayirlisyla

Kizlar elyaf ne kadar pahaliii kilosu 20 tl dedi agzim acik kaldi. Ustumde para yoktu esime aldirayim yemekten sonra
Hadi yaa hic bilmiyordum 2 yastiga nekadar gider acaba. uyku setinin icinden kucuk yatma yastigi disinda taki yastigi da cikti allahtan onla ugrasmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…