- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Sagol canim ben whatsapp kullaniyorum en sosyal agim burasiMaşallah canım gözünaydın sağlığı yerinde. Son ana kadar belli olmaz belki haftasında kalır normal olur sağlıklı olsunda. Oradaki drdan memnun kaldın mı
Bende yapmak istiyorum ☺ Model seçemedim
Canım benim biri maxi cosi kardeşim almış çok pahalı oBen ikincisini ebebekten aldım oda güzel indirimdeydi 300 liraydı dolapta olmasa çıkarıp resmini çekerdim de akşam atayım sana
Maşallah canım sağlıkla gelsin çok az kalmış
Canım balım örgü evi var. İnstagramdan bak adrese de yoluyorlar. Sana biraz uzak orası gitmen zor olabilir. Netten de alabilirsin n11,gittigidiyor hepsinde var
Youtube da hersey var canim indirdim ordan takip edip yapiyorum en zor yanini bitirdim kalip cikarmak insallah guzel durur bitirdigim halini de atarimmOhh ne güzel, sen yap da sonra nasıl yaptığını bize de anlatırsın
Yapmadim kiz yapicam insallahhamile pilatesinde de yaptırıyolar ben hala gidiyorum salonda doğuracağım sanırım
yaaa ne güzelben de görüyorum geçen rüyamda ağlamasın diye dans ediyorduk birlikte
büyük hasret sonucu sağlıkla kavuşuruz inşallah
maşallah canım kilosu çok iyiymişbizi haberdar et doğuma giderken
benim doktorum buyuk ihtimal 38+3'de alırım dedi 28 hazirana geliyor
asıl 36 hafta bitimindeki kontrolde belli olacakmış, bayramdan sonraki salı gitcem bakalım ne dicek
maşallah Hülya ne yetenek var sende nasıl yapıyorsun bunları
Evet canım bugün 2 doz daha ciğer geliştirici yapıldı fark 2 haftaydı bu hafta 3 oldu bir 2 bir 3 arası gidip geliyor kontrolleri haftada 1 e düşürdü barış bey pazartesi tekrar gidicem bakalımSende son durum ne canım? Erken doğum riski hala var mı?
Ama yine de öyle böyle derken 35.haftaya merdiven dayamışsın çok şükürEvet canım bugün 2 doz daha ciğer geliştirici yapıldı fark 2 haftaydı bu hafta 3 oldu bir 2 bir 3 arası gidip geliyor kontrolleri haftada 1 e düşürdü barış bey pazartesi tekrar gidicem bakalım
Amin inşallah canım bi 36 yı görsek en az çok iyi olucakAma yine de öyle böyle derken 35.haftaya merdiven dayamışsın çok şükürinşallah azıcık daha idare eder bebiş ve sonra sağlıkla doğar.
Anladim canim travel aldin sen ben ole almadim arabayi zatn ikiz oldugundanEki Görüntüle 2271876
Ben bu ikiliyi almstm canım Trendyoldan indirimde idi o zaman puseti araba koltuğu oluyor genelde o yüzden aldm içine sigamayack seviyeye gelene kadar bunu kullanrm sonrası için Maxi cosi alicam büyüme özelliği olanlardan evde nasıl olur bunlar ancak kullanca görürüz.
Masallah canim oglusina cok az kalmis artik heyecanli bekleyis saglikla kucagina al inss darisi basimizaGünaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı
Oğlum 2700 gram
46cm olmuş
33+4 üz normalde ama
35+0 çıktık
31 mayısta tekrar kontrol var
Bayramdan sonrada tekrar gelirsin
Büyük bi ihtimal 15,20 haziran
arası için sezeryan günü veririm dedi
1 ay bile kalmadı resmen
Artık gün sayıyorum
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Tabi canım sallanma olayı bende istemiyorm ablam bu evde kullanılan sabitlenen ana kucaklarndan kullanmıştı ay koyardı ona bebeğini bütün işini yapardı küçücük bebişin nelere ihtiyacı oluyor işteAnladim canim travel aldin sen ben ole almadim arabayi zatn ikiz oldugundannormal puset bakaym biraz. Salincaklardn korktum onermiyoda drlar ilk zamanlar beyin acisindan. Bi markada hep bebekler olms ya allah korisin. Bide 5 6 ay kullancam die bi ton para vermk de istemedm
Tamam canim sagolasnMaşallah canım gözünaydın sağlığı yerinde. Son ana kadar belli olmaz belki haftasında kalır normal olur sağlıklı olsunda. Oradaki drdan memnun kaldın mı
Bende yapmak istiyorum ☺ Model seçemedim
Canım benim biri maxi cosi kardeşim almış çok pahalı oBen ikincisini ebebekten aldım oda güzel indirimdeydi 300 liraydı dolapta olmasa çıkarıp resmini çekerdim de akşam atayım sana
Maşallah canım sağlıkla gelsin çok az kalmış
Canım balım örgü evi var. İnstagramdan bak adrese de yoluyorlar. Sana biraz uzak orası gitmen zor olabilir. Netten de alabilirsin n11,gittigidiyor hepsinde var
Aynen canm bnde bide iki tane cok yerde kaplar evdeTabi canım sallanma olayı bende istemiyorm ablam bu evde kullanılan sabitlenen ana kucaklarndan kullanmıştı ay koyardı ona bebeğini bütün işini yapardı küçücük bebişin nelere ihtiyacı oluyor işte
Olsun artık napacaksn senin evin artık hep kalabalık olacak Allah'ın izni ileAynen canm bnde bide iki tane cok yerde kaplar evdene guzel darisi bizlere artik kaynvalidem ben kucagmda tutarm yemek yapcksn diyo ya cocuk kucaga alismasn yanmda biri yokken naparim ben hangisni alirm istemiyorm oyle seler alstrmayn dedim
Evet canim Allah bu gunlerimizi aratmasnOlsun artık napacaksn senin evin artık hep kalabalık olacak Allah'ın izni ileherşeyden ikitane heleki kız çocuğu süsü pusu sen bakma kv o giidnde calisiyosn bide sen tek başına kucaksiz alissn bebek ben sese herşeye alistiracm Allah nasip ederse
Gönlümüze göre büyütmek nasip etsin rabbim canım az kaldı hepimzin arka arkaya doğumlara gireriz artık hayirlisylaEvet canim Allah bu gunlerimizi aratmasnbnde oyle dusunuyorm canim sallamaya kucaga karsiyim anneye zorluk. Sese gurultuye alsmali sora bi yerde uyutmak cok zor oluyo cok saknmamak lazim yani teyzem ikizlerine tek bakti kendi kendine uyuyodu bebekler bstn agliyolardi azalarak alstilar mecburen
Bende takı yastığı için alıcaktım canımKizlar elyaf ne kadar pahaliiikilosu 20 tl dedi agzim acik kaldi. Ustumde para yoktu esime aldirayim yemekten sonra
Valla ben evde fazla elyaf yastık vardı bozup yikayp tiftikleyp 2 tane yastık yaptım minnosaKizlar elyaf ne kadar pahaliiikilosu 20 tl dedi agzim acik kaldi. Ustumde para yoktu esime aldirayim yemekten sonra
Benim evde bozacak yastik bile yokBende takı yastığı için alıcaktım canım
Evdeki yastiklarimdan birini bozuyum bari
Amin canimGönlümüze göre büyütmek nasip etsin rabbim canım az kaldı hepimzin arka arkaya doğumlara gireriz artık hayirlisyla
Hadi yaa hic bilmiyordumKizlar elyaf ne kadar pahaliiikilosu 20 tl dedi agzim acik kaldi. Ustumde para yoktu esime aldirayim yemekten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?