Cok gidicegi kesin canim. Benimki yarin isten geliyoken alicak 1kilo bakim ne kadar geliyoHadi yaa hic bilmiyordum2 yastiga nekadar gider acaba. uyku setinin icinden kucuk yatma yastigi disinda taki yastigi da cikti allahtan onla ugrasmadm
Ne guzel iste kiz ne kadar sansli. Bu devirde hersey kat ve kat pahali olmuskenBenim oglandan takı yastığım varbu bebe pek masrafsız oldu. Abisinin eskileri ile büyüyecek garibim
Saglıkla gelsinde ben yine ona yeni alırımNe guzel iste kiz ne kadar sansli. Bu devirde hersey kat ve kat pahali olmusken
Valla canım herşey o kadar pahaliki benim etrafımda ne küçük bebeği olan var ne bişey o yüzden geçen bı hesap yaptım doğum parasıyla beraber 20 binden fazla para gitmiş olacak o yüzden herşeyini saklayacm ikinci olursa diye olmazsa da birilerine veririm bana kimsenin faydası olmadı şahsen birilerine faydam olsun hiç olmazsa.Benim oglandan takı yastığım varbu bebe pek masrafsız oldu. Abisinin eskileri ile büyüyecek garibim
Haklısın canım, insan herşeye ihtiyaç duyuyor. Osu busu derken dünyanın masrafı oluyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun, bebişler de saglıkla gelsinde hersey hallolurValla canım herşey o kadar pahaliki benim etrafımda ne küçük bebeği olan var ne bişey o yüzden geçen bı hesap yaptım doğum parasıyla beraber 20 binden fazla para gitmiş olacak o yüzden herşeyini saklayacm ikinci olursa diye olmazsa da birilerine veririm bana kimsenin faydası olmadı şahsen birilerine faydam olsun hiç olmazsa.
Canım doğuma kimin gireceği belli olmadığı için açıkcası ben önemsemedim. Ama 2 haftada 1 kg almışım ve şekerlerin bugün 149-152 çıktı, burda diet yapamıyorumMaşallah canım gözünaydın sağlığı yerinde. Son ana kadar belli olmaz belki haftasında kalır normal olur sağlıklı olsunda. Oradaki drdan memnun kaldın mı
Crinone jelse bendede kahverengi lekelenme yapıyordu.bitane jell kullanıyorum oda tahriş yaptı hep
onu sıkıyorum , cıkardıktan sonra hep kahve rengı parcalar gelıyor. Doktor normal dedi. Aktif adet kanaması gelirse haber ver dedi
Şuan gobekten prolutex kalcadan 2 ampul progestan sabah aksam 1.
Ve vajınal jell. Yanı gunde 4 kere progestan takvıyesi alıyorum baya çok
Kan sulandırıcı ilaçları bıraktırdı doktor bana ..
Yaa bende sırf o yüzden kv gelsin istemiyorum. Bebek bakmak benim işim,bana ihtiyacı var, evimi temizleyeyim yemeğimi yapayım istemiyorum, bunları yapması gereken kv bence, annenin yükünü hafifletecek.Aynen canm bnde bide iki tane cok yerde kaplar evdene guzel darisi bizlere artik kaynvalidem ben kucagmda tutarm yemek yapcksn diyo ya cocuk kucaga alismasn yanmda biri yokken naparim ben hangisni alirm istemiyorm oyle seler alstrmayn dedim
Allah yardımcısı olsun canımIyi geceler kizlarbenimki 2 bucukta seslenmeme ragmen geri uyuya kalmis sahuru kacirdi yarini ac susuz tutacak
Bencede bir doktora görün. Her yerin kaşınması normal bir durum değilKızlar düne kadar göbeği kaşınırdı.dün gece bütün vücudumun kasintisindan uyuyamadim neden olabilir sizce karacigerle alakalı mi acaba doktora gidicem galiba gecmezse
Benimde tokluk şekerim 160 çıktı bu sabah aynı şeyi yiyip bunu nasıl başardığımı anlamıyorumCanım doğuma kimin gireceği belli olmadığı için açıkcası ben önemsemedim. Ama 2 haftada 1 kg almışım ve şekerlerin bugün 149-152 çıktı, burda diet yapamıyorum
Crinone jelse bendede kahverengi lekelenme yapıyordu.
Yaa bende sırf o yüzden kv gelsin istemiyorum. Bebek bakmak benim işim,bana ihtiyacı var, evimi temizleyeyim yemeğimi yapayım istemiyorum, bunları yapması gereken kv bence, annenin yükünü hafifletecek.
Canım devam ederse karaciğer fonksiyon testlerine baktır. Aile hekiminde bakar normal şartlardaKızlar düne kadar göbeği kaşınırdı.dün gece bütün vücudumun kasintisindan uyuyamadim neden olabilir sizce karacigerle alakalı mi acaba doktora gidicem galiba gecmezse
Evet karaciğerle alakalı olabilir bi kan tahlili yapılmasında fayda var.Kızlar düne kadar göbeği kaşınırdı.dün gece bütün vücudumun kasintisindan uyuyamadim neden olabilir sizce karacigerle alakalı mi acaba doktora gidicem galiba gecmezse
Yok canım çok güzel ellerine sağlık ama yorma kendini.Eki Görüntüle 2272296 oglusumun kapi susunun arabasi bittidaha cooookkk yolumuz varrr. Bazi yerleri yamuk altinin dikisi falan gorunuyo ama ilk denemeye ve goz karari kalip cikarmaya gore bence iyi oldu
Yok canim ne yorulmasi ugrasmak cok iyi geldi masa basindayim zaten dikerken de koltukta ayaklarimi uzatiyorumYok canım çok güzel ellerine sağlık ama yorma kendini.
Çok güzel olmuşEki Görüntüle 2272296 oglusumun kapi susunun arabasi bittidaha cooookkk yolumuz varrr. Bazi yerleri yamuk altinin dikisi falan gorunuyo ama ilk denemeye ve goz karari kalip cikarmaya gore bence iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?