Benim oglandan takı yastığım var bu bebe pek masrafsız oldu. Abisinin eskileri ile büyüyecek garibim
Valla canım herşey o kadar pahaliki benim etrafımda ne küçük bebeği olan var ne bişey o yüzden geçen bı hesap yaptım doğum parasıyla beraber 20 binden fazla para gitmiş olacak o yüzden herşeyini saklayacm ikinci olursa diye olmazsa da birilerine veririm bana kimsenin faydası olmadı şahsen birilerine faydam olsun hiç olmazsa.

Haklısın canım, insan herşeye ihtiyaç duyuyor. Osu busu derken dünyanın masrafı oluyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun, bebişler de saglıkla gelsinde hersey hallolur

Maşallah canım gözünaydın sağlığı yerinde. Son ana kadar belli olmaz belki haftasında kalır normal olur sağlıklı olsunda. Oradaki drdan memnun kaldın mı
Canım doğuma kimin gireceği belli olmadığı için açıkcası ben önemsemedim. Ama 2 haftada 1 kg almışım ve şekerlerin bugün 149-152 çıktı, burda diet yapamıyorum

Crinone jelse bendede kahverengi lekelenme yapıyordu.

Aynen canm bnde bide iki tane cok yerde kaplar evde ne guzel darisi bizlere artik kaynvalidem ben kucagmda tutarm yemek yapcksn diyo ya cocuk kucaga alismasn yanmda biri yokken naparim ben hangisni alirm istemiyorm oyle seler alstrmayn dedim
Yaa bende sırf o yüzden kv gelsin istemiyorum. Bebek bakmak benim işim,bana ihtiyacı var, evimi temizleyeyim yemeğimi yapayım istemiyorum, bunları yapması gereken kv bence, annenin yükünü hafifletecek.

Iyi geceler kizlar benimki 2 bucukta seslenmeme ragmen geri uyuya kalmis sahuru kacirdi yarini ac susuz tutacak
Allah yardımcısı olsun canım
Kızlar düne kadar göbeği kaşınırdı.dün gece bütün vücudumun kasintisindan uyuyamadim neden olabilir sizce karacigerle alakalı mi acaba doktora gidicem galiba gecmezse
Bencede bir doktora görün. Her yerin kaşınması normal bir durum değil

Benimde tokluk şekerim 160 çıktı bu sabah aynı şeyi yiyip bunu nasıl başardığımı anlamıyorum senin işin orda daha zor dediğin gibi
Kızlar düne kadar göbeği kaşınırdı.dün gece bütün vücudumun kasintisindan uyuyamadim neden olabilir sizce karacigerle alakalı mi acaba doktora gidicem galiba gecmezse
Canım devam ederse karaciğer fonksiyon testlerine baktır. Aile hekiminde bakar normal şartlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…