Adet sancısı gibi sancı fln olursa hiç bekleme doktoruna haber ver canım kasıklarına doğru vurursa da aynı şekilde
Tamam canım sağol takip edeyim karnımda ağrı yok gibi şimdilik. Bu nasıl bir şeydir nerem ağrıyor nerem ağrımıyot ayırt edemiyorum

Belden kasıga vurursa sancı olabilir. Belse de agırlık önde oldugu için oluyordur. Bebekler kilo aldıkça sırta ve bele baskı oluyor haliyle. Sen yinede dıkkat et canım.
Sağol canım şimdilik sadece belim ağrıyor takip edeyim gideyim olmazsa
Canım yatmaktanda ağrır bel ağrısı yayılır adet ağrısı gibi olursa ara doktorunu bence. Benimde bazen belim ağrıyor geceleri yan yatmaktan ama adet ağrısı gibi oluncada anlıyorm.
Bilemedi ki canım ya belki de yatmaktan veya cantanemin dediği gibi bebeklerde ağırlık yapıyor olabilir.

Selam kızlar baş ağrılarınız olmuş muydu hiç 15 gündür bir türlü geçmeyen baş aprım var ne parol ne minoset hiçbiri fayda etmiyor ne yapacağımı şaşırdım doktorum tek aeferlik apranax iç dedi tansiyonum da normal ama saçlarımı yolduruyor resmen bu ağrı

Sağol canım şimdilik sadece belim ağrıyor takip edeyim gideyim olmazsa

Bilemedi ki canım ya belki de yatmaktan veya cantanemin dediği gibi bebeklerde ağırlık yapıyor olabilir.

Canım geçmiş olsun kötü bişey olmasın da artık bebişlerinde alanı daralıyor ya canım belki ondan oluyodur ağrıların

Yaa maşallah nasıl güzel olmuş bayılıyorum böyle hamarat hatunlara bende cinsiyeti öğrenseydim yelek başlayacaktım elimden bitel yelek geliyo
Tesekkur ederim canim az kalmis yakinda ogrenirsin cinsiyetini zaten senin dogum kisa gibi denk geliyo bol bol orersin orgu geliyosa elinden tavsan falanda orebilirsin onlardan da cok ordum

Ben oyle siddetli bas agrisi yasamadim canim. Hatta suan kasilmalari onlemek icin kullandigim nidicard cok bas agrisi yapar dedi doktor cok sukur yaa hissetmiyorum yada yasamiyorum bas agrisi

Canım geçmiş olsun kötü bişey olmasın da artık bebişlerinde alanı daralıyor ya canım belki ondan oluyodur ağrıların
Sağol canım o da olabilir. Şimdilik geçti bakalım tekrar edecek mi
Saye- canim aksama kadar gecmezse bi acile git nst cektir kontrol ol
Canım geçti şimdilik tekrar ederse gideceğim inşallah olmaz. Gece çok terliyorum ve üstümü açıyorum ondan mı acaba ya
Eki Görüntüle 2272399 kapi susumuzun on kismi bitti. Keske daha cok renk bulabilseydim yarinda balonlari yapicam
Bayıldım ellerine sağlık çok güzel olmuş

Dogru dusunuyosn canim bebegn bize ihtiyaci var evle ilgili selere destk olsalar nekadr makbule gecer bncede suan ramazanda tek basimaym calistigim halde idare ediyorum yemekleri yapiyorm yoruldm artik bide sahurada yetsin diyorm calsrken zor oluyo esimede kiyamiyorm aksam 12 de corba yapiyodm yatmadn kv yakn ama sormadi sagolsn

Oldu canım olmaz mı hiç ben bol su ve yürüyüşle ilaçsız atlattım ayağıma sıcak su enseme buz koyuyordm oda biraz rahatlatmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…