Ellerine saglık canım, gayet güzel olmuşEki Görüntüle 2272296 oglusumun kapi susunun arabasi bittidaha cooookkk yolumuz varrr. Bazi yerleri yamuk altinin dikisi falan gorunuyo ama ilk denemeye ve goz karari kalip cikarmaya gore bence iyi oldu
Sancı gibimi canım yoksa ayakta fln mı yoruldun yük gibimiKızlar bel ağrım var benim ya bunu ciddiye almalımıyım acaba.
Canım ayakta kalmadım genelde yatıp oturuyorum. Belimin tam ortasında ağrı. Nadiren geçiyor tekrar başlıyor.Sancı gibimi canım yoksa ayakta fln mı yoruldun yük gibimi
Adet sancısı gibi sancı fln olursa hiç bekleme doktoruna haber ver canım kasıklarına doğru vurursa da aynı şekildeCanım ayakta kalmadım genelde yatıp oturuyorum. Belimin tam ortasında ağrı. Nadiren geçiyor tekrar başlıyor.
Tamam canım sağol takip edeyim karnımda ağrı yok gibi şimdilik. Bu nasıl bir şeydir nerem ağrıyor nerem ağrımıyot ayırt edemiyorumAdet sancısı gibi sancı fln olursa hiç bekleme doktoruna haber ver canım kasıklarına doğru vurursa da aynı şekilde
Belden kasıga vurursa sancı olabilir. Belse de agırlık önde oldugu için oluyordur. Bebekler kilo aldıkça sırta ve bele baskı oluyor haliyle. Sen yinede dıkkat et canım.Kızlar bel ağrım var benim ya bunu ciddiye almalımıyım acaba.
Canım yatmaktanda ağrır bel ağrısı yayılır adet ağrısı gibi olursa ara doktorunu bence. Benimde bazen belim ağrıyor geceleri yan yatmaktan ama adet ağrısı gibi oluncada anlıyorm.Kızlar bel ağrım var benim ya bunu ciddiye almalımıyım acaba.
Sağol canım şimdilik sadece belim ağrıyor takip edeyim gideyim olmazsaBelden kasıga vurursa sancı olabilir. Belse de agırlık önde oldugu için oluyordur. Bebekler kilo aldıkça sırta ve bele baskı oluyor haliyle. Sen yinede dıkkat et canım.
Bilemedi ki canım ya belki de yatmaktan veya cantanemin dediği gibi bebeklerde ağırlık yapıyor olabilir.Canım yatmaktanda ağrır bel ağrısı yayılır adet ağrısı gibi olursa ara doktorunu bence. Benimde bazen belim ağrıyor geceleri yan yatmaktan ama adet ağrısı gibi oluncada anlıyorm.
Sağol canım şimdilik sadece belim ağrıyor takip edeyim gideyim olmazsa
Bilemedi ki canım ya belki de yatmaktan veya cantanemin dediği gibi bebeklerde ağırlık yapıyor olabilir.
Çok güzel olmuş
Tesekkur ederim kizlarEllerine saglık canım, gayet güzel olmuş
Tesekkur ederim canimYaa maşallah nasıl güzel olmuş bayılıyorum böyle hamarat hatunlara bende cinsiyeti öğrenseydim yelek başlayacaktım elimden bitel yelek geliyo
Ben oyle siddetli bas agrisi yasamadim canim. Hatta suan kasilmalari onlemek icin kullandigim nidicard cok bas agrisi yapar dedi doktor cok sukur yaa hissetmiyorum yada yasamiyorum bas agrisiSelam kızlar baş ağrılarınız olmuş muydu hiç 15 gündür bir türlü geçmeyen baş aprım var ne parol ne minoset hiçbiri fayda etmiyor ne yapacağımı şaşırdım doktorum tek aeferlik apranax iç dedi tansiyonum da normal ama saçlarımı yolduruyor resmen bu ağrı
Sağol canım o da olabilir. Şimdilik geçti bakalım tekrar edecek miCanım geçmiş olsun kötü bişey olmasın da artık bebişlerinde alanı daralıyor ya canım belki ondan oluyodur ağrıların
Canım geçti şimdilik tekrar ederse gideceğim inşallah olmaz. Gece çok terliyorum ve üstümü açıyorum ondan mı acaba yaSaye- canim aksama kadar gecmezse bi acile git nst cektir kontrol ol
BayıldımEki Görüntüle 2272399 kapi susumuzun on kismi bitti. Keske daha cok renk bulabilseydimyarinda balonlari yapicam
Dogru dusunuyosn canim bebegn bize ihtiyaci var evle ilgili selere destk olsalar nekadr makbule gecer bncedeCanım doğuma kimin gireceği belli olmadığı için açıkcası ben önemsemedim. Ama 2 haftada 1 kg almışım ve şekerlerin bugün 149-152 çıktı, burda diet yapamıyorum
Crinone jelse bendede kahverengi lekelenme yapıyordu.
Yaa bende sırf o yüzden kv gelsin istemiyorum. Bebek bakmak benim işim,bana ihtiyacı var, evimi temizleyeyim yemeğimi yapayım istemiyorum, bunları yapması gereken kv bence, annenin yükünü hafifletecek.
Oldu canım olmaz mı hiç ben bol su ve yürüyüşle ilaçsız atlattım ayağıma sıcak su enseme buz koyuyordm oda biraz rahatlatmıştı.Selam kızlar baş ağrılarınız olmuş muydu hiç 15 gündür bir türlü geçmeyen baş aprım var ne parol ne minoset hiçbiri fayda etmiyor ne yapacağımı şaşırdım doktorum tek aeferlik apranax iç dedi tansiyonum da normal ama saçlarımı yolduruyor resmen bu ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?