- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Sagol canim. Kiz ben balkon kapisi acik ustume bisey sermeden yatiyorum hatta dun dus aldim oyle yattim hava cok sicak yatilmiyo baska turlu. Ama bel agrisi bende de var hafif sekilde karnimdan dolayi. Karpuz tasir gibi tasiyorum bazen ellerimleSağol canım o da olabilir. Şimdilik geçti bakalım tekrar edecek mi
Canım geçti şimdilik tekrar ederse gideceğim inşallah olmaz. Gece çok terliyorum ve üstümü açıyorum ondan mı acaba ya
Bayıldımellerine sağlık çok güzel olmuş
Evet canım uyku arkadaşı gibi bişeyler örüyorlar artık evde örgüye veririm kendimi oyalanacak bişeyler lazım olur insanaTesekkur ederim canimaz kalmis yakinda ogrenirsin cinsiyetini zaten senin dogum kisa gibi denk geliyo bol bol orersin orgu geliyosa elinden tavsan falanda orebilirsin onlardan da cok ordum
Aman canım yaşama inan ki hayattan soğudum berbat bir durum bide çalışıyorum çalışırken çok zor oluyıor Rabbiö sabır versin artık ağrıma dayanamıyorumBen oyle siddetli bas agrisi yasamadim canim. Hatta suan kasilmalari onlemek icin kullandigim nidicard cok bas agrisi yapar dedi doktor cok sukur yaa hissetmiyorum yada yasamiyorum bas agrisi
Canım bende 1 kg aldıktan sonra belim kopuyoe 3-4 gündür yükle alakalı heralde. Zaten benim belimde çukurdur normalde çukur olanlarda daha çok ağrı oluyormuş.Kızlar bel ağrım var benim ya bunu ciddiye almalımıyım acaba.
Canım ben bu gebeliğimde alındım kv’me. Herkese tüm akrabalarımıza onlar benim bitanem ben arkalarındayım yemek yapıyorum siliyorum vs kendini övüyor, eşime sabah 11de bi 10gün kahvaltı hazırladı hiç şaşmadı geldi ütüsünü yaptı, çünkü oğlu. Eşime yemekler götürdü eşim bigün yememiş birde diyorki o yemedi sana getirdim, sanki artıkçıyım ben. Bir gün öncesinde ne pişireyim dedi bende dedim oğlun şunları yer baharat koyma kafi, bekliyorumki yemek gelecek, oğluna 11de kahvaltı geldi ütüsünü yaptı, yemek nerde dedim yoruldum dün markete gidemedim dedi. Günde 10 kez dışarı çıkan bi kadın oğlu olsa aç bırakmaz gecenin 2sinde patates kızartır. Artık dolapta ne bulduysam kanaya kanaya yaptım. Çok kalbim kırık, mümkünse hiç gelmesin.Dogru dusunuyosn canim bebegn bize ihtiyaci var evle ilgili selere destk olsalar nekadr makbule gecer bncedesuan ramazanda tek basimaym calistigim halde idare ediyorum yemekleri yapiyorm yoruldm artik bide sahurada yetsin diyorm calsrken zor oluyo esimede kiyamiyorm aksam 12 de corba yapiyodm yatmadn kv yakn ama sormadi sagolsn
Bebek baskısından canımKızlar ya sizlere bi sorum olacak ben sanki bebeğimiz hareketlerini çok assagıda hissediyorum bazen vajinami tekmeliyor vajinama vurduğu an sanki aniden idrara sıkışıyor gbi oluyorum arada yanmam da oluyo afedersiniz tuvalete gidiyorum idrarım az az geliyor sanki sıkışıklığım hiç geçmiyor gbi acaba bebek baskı yaptığı icin mi böyle oluyor yoksa enfeksiyon mu kaptım sizler de yaşadınız mı böyle seyler normal mi yoksa korkmam mı gerekiyor anlamadım randevum Pazartesi günü size bi sorayım dedim
İnsallah öyledir de önemli birsey değildir karnımın alt kısmımda sanki sürekli bi dolgunduk hissi var korkuyorumBebek baskısından canım
Bebeklerde ağırlaşıyor dediğin gibi canım ne bileyim neye yoracağımı şaşırdımSagol canim. Kiz ben balkon kapisi acik ustume bisey sermeden yatiyorum hatta dun dus aldim oyle yattim hava cok sicak yatilmiyo baska turlu. Ama bel agrisi bende de var hafif sekilde karnimdan dolayi. Karpuz tasir gibi tasiyorum bazen ellerimle
Aynı şeyleri hala yaşıyorum sürekli tuvalet. Öyle bir tepikliyorlarki mesanemi incecik sızlıyor.Kızlar ya sizlere bi sorum olacak ben sanki bebeğimiz hareketlerini çok assagıda hissediyorum bazen vajinami tekmeliyor vajinama vurduğu an sanki aniden idrara sıkışıyor gbi oluyorum arada yanmam da oluyo afedersiniz tuvalete gidiyorum idrarım az az geliyor sanki sıkışıklığım hiç geçmiyor gbi acaba bebek baskı yaptığı icin mi böyle oluyor yoksa enfeksiyon mu kaptım sizler de yaşadınız mı böyle seyler normal mi yoksa korkmam mı gerekiyor anlamadım randevum Pazartesi günü size bi sorayım dedim
O zaman benimki de o yüzden canım. Benim belimde çukur normaldeCanım bende 1 kg aldıktan sonra belim kopuyoe 3-4 gündür yükle alakalı heralde. Zaten benim belimde çukurdur normalde çukur olanlarda daha çok ağrı oluyormuş.
Canım ben bu gebeliğimde alındım kv’me. Herkese tüm akrabalarımıza onlar benim bitanem ben arkalarındayım yemek yapıyorum siliyorum vs kendini övüyor, eşime sabah 11de bi 10gün kahvaltı hazırladı hiç şaşmadı geldi ütüsünü yaptı, çünkü oğlu. Eşime yemekler götürdü eşim bigün yememiş birde diyorki o yemedi sana getirdim, sanki artıkçıyım ben. Bir gün öncesinde ne pişireyim dedi bende dedim oğlun şunları yer baharat koyma kafi, bekliyorumki yemek gelecek, oğluna 11de kahvaltı geldi ütüsünü yaptı, yemek nerde dedim yoruldum dün markete gidemedim dedi. Günde 10 kez dışarı çıkan bi kadın oğlu olsa aç bırakmaz gecenin 2sinde patates kızartır. Artık dolapta ne bulduysam kanaya kanaya yaptım. Çok kalbim kırık, mümkünse hiç gelmesin.
Canim ihmal etme doktoruna sole bende oleydim karaciger enzmlerinde yukselme cikti isteKızlar düne kadar göbeği kaşınırdı.dün gece bütün vücudumun kasintisindan uyuyamadim neden olabilir sizce karacigerle alakalı mi acaba doktora gidicem galiba gecmezse
cok guzel yapmissin masallahEki Görüntüle 2272399 kapi susumuzun on kismi bitti. Keske daha cok renk bulabilseydimyarinda balonlari yapicam
Ozatn sana yardm etmiyorms ki canim ogluna bakiyormis esas basta sana destk olmali zatn zor geciyor torununu tasiyorsunCanım bende 1 kg aldıktan sonra belim kopuyoe 3-4 gündür yükle alakalı heralde. Zaten benim belimde çukurdur normalde çukur olanlarda daha çok ağrı oluyormuş.
Canım ben bu gebeliğimde alındım kv’me. Herkese tüm akrabalarımıza onlar benim bitanem ben arkalarındayım yemek yapıyorum siliyorum vs kendini övüyor, eşime sabah 11de bi 10gün kahvaltı hazırladı hiç şaşmadı geldi ütüsünü yaptı, çünkü oğlu. Eşime yemekler götürdü eşim bigün yememiş birde diyorki o yemedi sana getirdim, sanki artıkçıyım ben. Bir gün öncesinde ne pişireyim dedi bende dedim oğlun şunları yer baharat koyma kafi, bekliyorumki yemek gelecek, oğluna 11de kahvaltı geldi ütüsünü yaptı, yemek nerde dedim yoruldum dün markete gidemedim dedi. Günde 10 kez dışarı çıkan bi kadın oğlu olsa aç bırakmaz gecenin 2sinde patates kızartır. Artık dolapta ne bulduysam kanaya kanaya yaptım. Çok kalbim kırık, mümkünse hiç gelmesin.
Oluyor canım o korkma sancin falan olmadığı sürece hepimz yaşadık hemen hemen enfeksiyon da idrarda yanma falan olur idrar rengin değişir kask sancn da olur usutunce falan bende hala oluyor ayaklar aşağıda olduğu için idrara sıkıştırıyor hele tekma atarsa tuvalete zor yetişiyormKızlar ya sizlere bi sorum olacak ben sanki bebeğimiz hareketlerini çok assagıda hissediyorum bazen vajinami tekmeliyor vajinama vurduğu an sanki aniden idrara sıkışıyor gbi oluyorum arada yanmam da oluyo afedersiniz tuvalete gidiyorum idrarım az az geliyor sanki sıkışıklığım hiç geçmiyor gbi acaba bebek baskı yaptığı icin mi böyle oluyor yoksa enfeksiyon mu kaptım sizler de yaşadınız mı böyle seyler normal mi yoksa korkmam mı gerekiyor anlamadım randevum Pazartesi günü size bi sorayım dedim
Canım enfeksiyon da olabilir, rahim idrar kanalına, böbreklere baskı da yapıyor olabilir. İstersen gerekli tahlilleri bi yaptır tedbir olsun. Ben de arada idrar yaparken falan resmen sağ idrar kanalımda baskı hissediyordum, dün ultrasonla bakıldı sağ böbrek hafif şişmiş, bebekten olabilir dediler.Kızlar ya sizlere bi sorum olacak ben sanki bebeğimiz hareketlerini çok assagıda hissediyorum bazen vajinami tekmeliyor vajinama vurduğu an sanki aniden idrara sıkışıyor gbi oluyorum arada yanmam da oluyo afedersiniz tuvalete gidiyorum idrarım az az geliyor sanki sıkışıklığım hiç geçmiyor gbi acaba bebek baskı yaptığı icin mi böyle oluyor yoksa enfeksiyon mu kaptım sizler de yaşadınız mı böyle seyler normal mi yoksa korkmam mı gerekiyor anlamadım randevum Pazartesi günü size bi sorayım dedim
Cnm bugun temızlık fln yaptık esimle unuttum bıle kaşıntıyı.cok yoruldum bacaklarim kasildi.dus aldim suan kaşıntı yok pazartesi fln gitsem gec olurmu sence. Merkezde degiliz kendi doktoruma carsamba randevu almayi dusunuyorum ama cmrtesi ilceye acile de gidebilirimCanim ihmal etme doktoruna sole bende oleydim karaciger enzmlerinde yukselme cikti istekanla surkli takip ediyolar artisin durumunu sabah aksam hap iciyorum. Surkli kontrolde tutuyo dr yarin yine gidixem Aklinda olsun
cok guzel yapmissin masallah
Ozatn sana yardm etmiyorms ki canim ogluna bakiyormis esas basta sana destk olmali zatn zor geciyor torununu tasiyorsunbir oncekinde neler atlatmssn destk olmali. Arada bi tabklik birakirdi benmkide ama oglunn yedklerini zatn bnde ole dusunuyorm sen gibi az yaparm guc yaparm kendim yaparm biriside sunu yaptm demesn enazindan
Aile hekimliği varmı canım olduğun yerdeCnm bugun temızlık fln yaptık esimle unuttum bıle kaşıntıyı.cok yoruldum bacaklarim kasildi.dus aldim suan kaşıntı yok pazartesi fln gitsem gec olurmu sence. Merkezde degiliz kendi doktoruma carsamba randevu almayi dusunuyorum ama cmrtesi ilceye acile de gidebilirim
Aile hekimliği varmı canım olduğun yerde
Ilçede var canım oraya da gidebilirim pzrtesi
Benim vardı doktor muayenede valf takip rahim ağzına baktı enfeksiyon değil hormonlara bağlı rahim ağzı değilmiş dediYardım edebilcek olan var mı hanımlar.hafif sarımsı akıntı oluyor.şüpheleniyorum enfeksiyon falan varsa diye.iyice taktım,birşey var veya yok öğrenmeden rahat edemiycem;ancak bunu anlamak için vajinal muayene şart belli ki.nasıl olacak bu iş.akıntıdan örnek alırlarsa rahimağzından almazlar heralde değil mi? Doktora gideceğim ama bu dönemlerde vajinal bakılan oldu mu merak ettim.
Hafif sarımsı akıntı bende de oluyor arada. Doktorum kötü koku, ağrı gibi belirtiler olmadıkça sorun olmaz dedi. Sanırım hormonlardan da kaynaklanabiliyor krem-sarı akıntı. Ama isterse doktoruna danış yine de onlar örnek alacak olursa bile bebeğe zarar vermeyecek şekilde hallederler.Yardım edebilcek olan var mı hanımlar.hafif sarımsı akıntı oluyor.şüpheleniyorum enfeksiyon falan varsa diye.iyice taktım,birşey var veya yok öğrenmeden rahat edemiycem;ancak bunu anlamak için vajinal muayene şart belli ki.nasıl olacak bu iş.akıntıdan örnek alırlarsa rahimağzından almazlar heralde değil mi? Doktora gideceğim ama bu dönemlerde vajinal bakılan oldu mu merak ettim.
GünaydııııınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?