Dogumun nasıl olacak, sezaryan mı normal mi? Aramızda 1 gün var, bakalım önce hangimiz doguracakGünaydııııın
Bi kac gundur sakindim yaa delirticek bisey yapmislar baba oguldun vermis cocugun eline salata tabagini benim akil kupu kocam. Kafasi 1 karis havada oglumda adim gibi eminim onune bakmamistir tv de kafa yurumustur dokmusler salata suyunu boylu boyunca haliya daha simdi farkettim tazesiyle insana soylememisler ki sileyim. Cildirmak uzereyim birinden birini parcalicam. Halimda şagi duz bi hali degil artik ugrasip durucam iki buklum.
Canım benim sakın uğraşma halıyla filan akşam eşine sildir. Daha yeni atlattığın riski unuttun sanırımBi kac gundur sakindim yaa delirticek bisey yapmislar baba oguldun vermis cocugun eline salata tabagini benim akil kupu kocam. Kafasi 1 karis havada oglumda adim gibi eminim onune bakmamistir tv de kafa yurumustur dokmusler salata suyunu boylu boyunca haliya daha simdi farkettim tazesiyle insana soylememisler ki sileyim. Cildirmak uzereyim birinden birini parcalicam. Halimda şagi duz bi hali degil artik ugrasip durucam iki buklum.
Ne güzel. Benim temizliğe gelecek kimsem de yokGünaydın kızlar. Annemle teyZem geldi temizlik yapıyorlar sağolsunlar
Allah razı olsun canım onlar gelmese benim iş yaştı. Kaç aydır yattığım için evin önce toplanması lazımdı. Yoksa dışardan gelen kimse zor yapardı. Bayramdan sonraya bende birini bulurum sanırım tekrardan kirlenirNe güzel. Benim temizliğe gelecek kimsem de yokdoğuma yakın birini tutup temizleticem evi dip köşe.
Ahh ahh kiymetini bil ellerini op valla canim keske benimde gelenim olsaGünaydın kızlar. Annemle teyZem geldi temizlik yapıyorlar sağolsunlar
Kiz daha yeni gitti geldi yikamaya oturdum bulasik deterjaniyla sildim biseyler yaptim kuruyunca bakicam durumunaCanım yıkamaya ver bari uğraşma
Canım benim gebeligimin başından beri sarı akintm var hatta şuan çoğaldı bile doktoruma dedim kokusuz da endişe etme dedi zaten kötü akıntı kendini belli eder hemen.Yardım edebilcek olan var mı hanımlar.hafif sarımsı akıntı oluyor.şüpheleniyorum enfeksiyon falan varsa diye.iyice taktım,birşey var veya yok öğrenmeden rahat edemiycem;ancak bunu anlamak için vajinal muayene şart belli ki.nasıl olacak bu iş.akıntıdan örnek alırlarsa rahimağzından almazlar heralde değil mi? Doktora gideceğim ama bu dönemlerde vajinal bakılan oldu mu merak ettim.
Unutmadim da bunlar benim riskimden habersiz gibi davraniyo yaa ona daha cok sinir oluyorum. Benimki kazik yetismis kazik gidecek belli de cocuk bari babasina cekmesinCanım benim sakın uğraşma halıyla filan akşam eşine sildir. Daha yeni atlattığın riski unuttun sanırım
Pazartesi kontrol var canım gidince doktora söylüycem gerekli tahlilleri yapar bakalım ne çıkacakCanım enfeksiyon da olabilir, rahim idrar kanalına, böbreklere baskı da yapıyor olabilir. İstersen gerekli tahlilleri bi yaptır tedbir olsun. Ben de arada idrar yaparken falan resmen sağ idrar kanalımda baskı hissediyordum, dün ultrasonla bakıldı sağ böbrek hafif şişmiş, bebekten olabilir dediler.
Onu takmak sorun değil demek ki.içim içimi yiyeceğine ben de baktırayım.sağol arkadaşımBenim vardı doktor muayenede valf takip rahim ağzına baktı enfeksiyon değil hormonlara bağlı rahim ağzı değilmiş dedi
Doktorum başka şehirde,bulunduğum yerde bakıtıcam canım.crinone jel ben de enfeksiyon yapıyordu hafif.onu bırakınca yavaştan başlamıştı akıntı.şimdi biraz daha çok gibi.öğrenicem inşallahHafif sarımsı akıntı bende de oluyor arada. Doktorum kötü koku, ağrı gibi belirtiler olmadıkça sorun olmaz dedi. Sanırım hormonlardan da kaynaklanabiliyor krem-sarı akıntı. Ama isterse doktoruna danış yine de onlar örnek alacak olursa bile bebeğe zarar vermeyecek şekilde hallederler.
Dün hafif açık yeşil gibi gördüm sanki.koku yanma herhangi birşey hissetmiyorum ama sağlık ocağında idrar tahlili yapıldı.lökosit fazlaydı.doktoruma danıştım.gebelikte yükselir dedi.ondan da rahat edemedim heralde akıntı gördükçe.sadece bazen batma oluyor aşağıda.başka sorun hissetmiyorum ben.muayeneye gidince anlıycam inşallahCanım benim gebeligimin başından beri sarı akintm var hatta şuan çoğaldı bile doktoruma dedim kokusuz da endişe etme dedi zaten kötü akıntı kendini belli eder hemen.
Haklısın canım hakları ödenmez vallaAhh ahh kiymetini bil ellerini op valla canim keske benimde gelenim olsa
Canım ben senin endişelendim valla yalan yok. Yorma kendiniKiz daha yeni gitti geldi yikamaya oturdum bulasik deterjaniyla sildim biseyler yaptim kuruyunca bakicam durumuna
Maşallah canım, saglıkla büyüsünlerGünaydın güzel anneler nasılsınız
Ben dün perinatoloji için çapaya gittim önce kadın doğum muayene etti sonra yukarı gönderdi haftaya randevu verdiler üçüde gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu alınması gerek falan demediler içim rahat etti hatta Dr muayene ederken nazlayıp durdu bebekleri çok hoşuma gitti
Sakın sen silme, yıkamaya verirsin canım. Benim evde battı, kaynanam var ama bi iş yapmıyor eşim yapıyor arada. Kendi yapmana benzemiyor. Haziranın 15 inden sonra bütün halıları yıkamaya vereceğim.Bi kac gundur sakindim yaa delirticek bisey yapmislar baba oguldun vermis cocugun eline salata tabagini benim akil kupu kocam. Kafasi 1 karis havada oglumda adim gibi eminim onune bakmamistir tv de kafa yurumustur dokmusler salata suyunu boylu boyunca haliya daha simdi farkettim tazesiyle insana soylememisler ki sileyim. Cildirmak uzereyim birinden birini parcalicam. Halimda şagi duz bi hali degil artik ugrasip durucam iki buklum.
Allah kolaylık versin canımGünaydın kızlar. Annemle teyZem geldi temizlik yapıyorlar sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?