Lökosit benimde yüksek çıktı canım bol su içiyorum dediğin gibi vajinal bakması lazım akıntın için anlaması için bidaha gittiğinde yogunlasrsa şöyle doktoruna aklnda kalmasın zaten ilaç vermiyor bana vermemişti ilk zamanlar kaşıntım akntmdan dolayı elma sirkesi su karışımı yaptrdi doktor bana onla rahatladm. Hormonlardan değişiyor akıntılar gebelikte.Dün hafif açık yeşil gibi gördüm sanki.koku yanma herhangi birşey hissetmiyorum ama sağlık ocağında idrar tahlili yapıldı.lökosit fazlaydı.doktoruma danıştım.gebelikte yükselir dedi.ondan da rahat edemedim heralde akıntı gördükçe.sadece bazen batma oluyor aşağıda.başka sorun hissetmiyorum ben.muayeneye gidince anlıycam inşallah
Sağol arkadaşım.vajinal bakılması korkutmasa şimdiye çoktan gitmiştim.inşallah sorun yoktur.Lökosit benimde yüksek çıktı canım bol su içiyorum dediğin gibi vajinal bakması lazım akıntın için anlaması için bidaha gittiğinde yogunlasrsa şöyle doktoruna aklnda kalmasın zaten ilaç vermiyor bana vermemişti ilk zamanlar kaşıntım akntmdan dolayı elma sirkesi su karışımı yaptrdi doktor bana onla rahatladm. Hormonlardan değişiyor akıntılar gebelikte.
1 2 gundn bisi olmz canim da soyle mutlaka yani bi tahlil yapsnCnm bugun temızlık fln yaptık esimle unuttum bıle kaşıntıyı.cok yoruldum bacaklarim kasildi.dus aldim suan kaşıntı yok pazartesi fln gitsem gec olurmu sence. Merkezde degiliz kendi doktoruma carsamba randevu almayi dusunuyorum ama cmrtesi ilceye acile de gidebilirim
Sağolsunlar canım olmasalar ne yapacaktık bilmemSelam guzel anneleryine kontroldeydk bugun yine nst sukur yolunda hersey. Dr sana gozumuz gibi bakicaz artik biraz daha goturucez diyo kan verdk. Nst de hic durmuyor bebekler sizinde oyle mi icimde savas cikti sanki
Saye- sevindm canim sagolsnlar isin gorulsn sen hicbisi yapma yat
Barnimm cok sevindm canim masallah hep boyle devam etsin
Kızlar bebeği hastaneden çıkarmak için ana kucağı yeterli demi portbebe almaya gerek varmı doğar doğmaz anakucağına koyabiliyoruz demi bundan aldım 0-13 kg diyor
Tabi ki bunlar yaşına gelene kadar kullanılıyor ancak zaten canım hastaneden bende bununla cikaricam Allah izin verirse.Kızlar bebeği hastaneden çıkarmak için ana kucağı yeterli demi portbebe almaya gerek varmı doğar doğmaz anakucağına koyabiliyoruz demi bundan aldım 0-13 kg diyor
Sevindim cnm bidaha masraf olacaktıBu yeterli canım bende iki tane var bundan
Tabi ki bunlar yaşına gelene kadar kullanılıyor ancak zaten canım hastaneden bende bununla cikaricam Allah izin verirse.
Valla sorma sendemi bendemiAllahın izniyle inşallah canım heyecan dorukta
Sevindim cnm bidaha masraf olacaktı
Banada eğer kan akışı daha fazla bozulmazsa haziran 3.veya 4.haftası dedi eşimde askerde olucak o tarihlerde iyice stres basıyorValla sorma sendemi bendemivakitde geçmiyor haziranın 20 sinden sonra dedi geceleri düşünmekten uyuyamıyorum nasıl olacak ne yapicam diye ilk deneyim olunca daha farklı oluyor sanırım
Doğumdan sonra mı gelecek canım esin yanında kalacak birileri vardır ama ?Banada eğer kan akışı daha fazla bozulmazsa haziran 3.veya 4.haftası dedi eşimde askerde olucak o tarihlerde iyice stres basıyor
Canım sorun yapma birşey olmaz Allahın izniyle. Bende de akıntı oluyor. Koku kaşıntı yanma vb olmadığı sürece normal. Yine de için rahat etsin bi kontrole git.Sağol arkadaşım.vajinal bakılması korkutmasa şimdiye çoktan gitmiştim.inşallah sorun yoktur.
Doğumdan sonra gelicek canım annem var sadeceDoğumdan sonra mı gelecek canım esin yanında kalacak birileri vardır ama ?
Bebek arabası ne model aldın? Bu parça bazı bebek arabalarında da oluyor sanırım dimi?Kızlar bebeği hastaneden çıkarmak için ana kucağı yeterli demi portbebe almaya gerek varmı doğar doğmaz anakucağına koyabiliyoruz demi bundan aldım 0-13 kg diyor
Canım arabayıda aynı marka aldım ama travel değil baston olarak geçiyor travel olanlar ağır oluyormuş daha sonra kullanması zor oluyormuş bak resmini ekliyimBebek arabası ne model aldın? Bu parça bazı bebek arabalarında da oluyor sanırım dimi?
Ben de baston tipi almayı düşünüyorum ama bazıları pusetle takım satılıyormuş. Bize puseti abim verecek, herhangi bir baston tipi arabaya puset takılır mı acaba? Yoksa sadece aynı marka araba ve pusetle mi uyumlu oluyor kiCanım arabayıda aynı marka aldım ama travel değil baston olarak geçiyor travel olanlar ağır oluyormuş daha sonra kullanması zor oluyormuş bak resmini ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?