Lökosit benimde yüksek çıktı canım bol su içiyorum dediğin gibi vajinal bakması lazım akıntın için anlaması için bidaha gittiğinde yogunlasrsa şöyle doktoruna aklnda kalmasın zaten ilaç vermiyor bana vermemişti ilk zamanlar kaşıntım akntmdan dolayı elma sirkesi su karışımı yaptrdi doktor bana onla rahatladm. Hormonlardan değişiyor akıntılar gebelikte.

Sağol arkadaşım.vajinal bakılması korkutmasa şimdiye çoktan gitmiştim.inşallah sorun yoktur.

Kızlar bebeği hastaneden çıkarmak için ana kucağı yeterli demi portbebe almaya gerek varmı doğar doğmaz anakucağına koyabiliyoruz demi bundan aldım 0-13 kg diyor

Eklentiler

• 6E43553A-2D88-4050-ADCC-1A5467C8811C.webp
    28 KB · Görüntüleme: 42
1 2 gundn bisi olmz canim da soyle mutlaka yani bi tahlil yapsn soguk suya falan tutarsn iyi geliyor. Temzlk maddeleride belki etkilemstir seni

Selam guzel anneler yine kontroldeydk bugun yine nst sukur yolunda hersey. Dr sana gozumuz gibi bakicaz artik biraz daha goturucez diyo kan verdk. Nst de hic durmuyor bebekler sizinde oyle mi icimde savas cikti sanki
Saye- sevindm canim sagolsnlar isin gorulsn sen hicbisi yapma yat
Barnimm cok sevindm canim masallah hep boyle devam etsin

Sağolsunlar canım olmasalar ne yapacaktık bilmem

Kızlar bebeği hastaneden çıkarmak için ana kucağı yeterli demi portbebe almaya gerek varmı doğar doğmaz anakucağına koyabiliyoruz demi bundan aldım 0-13 kg diyor
Tabi ki bunlar yaşına gelene kadar kullanılıyor ancak zaten canım hastaneden bende bununla cikaricam Allah izin verirse.

Valla sorma sendemi bendemi vakitde geçmiyor haziranın 20 sinden sonra dedi geceleri düşünmekten uyuyamıyorum nasıl olacak ne yapicam diye ilk deneyim olunca daha farklı oluyor sanırım
Banada eğer kan akışı daha fazla bozulmazsa haziran 3.veya 4.haftası dedi eşimde askerde olucak o tarihlerde iyice stres basıyor

Bebek arabası ne model aldın? Bu parça bazı bebek arabalarında da oluyor sanırım dimi?

Canım arabayıda aynı marka aldım ama travel değil baston olarak geçiyor travel olanlar ağır oluyormuş daha sonra kullanması zor oluyormuş bak resmini ekliyim
Ben de baston tipi almayı düşünüyorum ama bazıları pusetle takım satılıyormuş. Bize puseti abim verecek, herhangi bir baston tipi arabaya puset takılır mı acaba? Yoksa sadece aynı marka araba ve pusetle mi uyumlu oluyor ki bilgisizlik diz boyu sen İnternetten mi aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…