- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Canim buyuk ihtimalle ayni marka ve pusete uyumlu olanlara takabilirsin cunki cogu bastonun o ozelligi yok.Ben de baston tipi almayı düşünüyorum ama bazıları pusetle takım satılıyormuş. Bize puseti abim verecek, herhangi bir baston tipi arabaya puset takılır mı acaba? Yoksa sadece aynı marka araba ve pusetle mi uyumlu oluyor kibilgisizlik diz boyu sen İnternetten mi aldın?
Bende hiç anlamıyorumki canım internetten okuya okuya bişiler aldım hep bence abindeki parçayı yanına alıp onunla deneyerek mağazalardan alabilirsin yada internetten arattır o hangi arabalara uyuyor diyeBen de baston tipi almayı düşünüyorum ama bazıları pusetle takım satılıyormuş. Bize puseti abim verecek, herhangi bir baston tipi arabaya puset takılır mı acaba? Yoksa sadece aynı marka araba ve pusetle mi uyumlu oluyor kibilgisizlik diz boyu sen İnternetten mi aldın?
Bence gayet kullanışlı ve güzel. Hayırlı günlerde saglıkla kullanın :)Araba bu üstünede ilk yıl bu ana kucağını takıcaz
Maşallah kuzucuklara, zamanında saglıkla gelirler inşallah :)Selam guzel anneleryine kontroldeydk bugun yine nst sukur yolunda hersey. Dr sana gozumuz gibi bakicaz artik biraz daha goturucez diyo kan verdk. Nst de hic durmuyor bebekler sizinde oyle mi icimde savas cikti sanki
Saye- sevindm canim sagolsnlar isin gorulsn sen hicbisi yapma yat
@Barnimm cok sevindm canim masallah hep boyle devam etsin
Tam yatan baston bebek arabası alırsak minnakları ilk aylar pusetsiz arabaya koyabilir miyiz?Canim buyuk ihtimalle ayni marka ve pusete uyumlu olanlara takabilirsin cunki cogu bastonun o ozelligi yok.
Bu arada kizlar normal bebek arabasi almayin tam yatan baston alin. Ben buyuk ihtimalle seneye yaza alirim arabalari.
Oglumda normal bebek arabasi kullandim pesinden ablam kizina baston aldi bin pisman olmustum baston almadigima
Yanımda götürüp denemek de iyi fikirBende hiç anlamıyorumki canım internetten okuya okuya bişiler aldım hep bence abindeki parçayı yanına alıp onunla deneyerek mağazalardan alabilirsin yada internetten arattır o hangi arabalara uyuyor diye
Şükür canım annen var en aznda esinde gelir doğumdan sonra sen bebişini düşünDoğumdan sonra gelicek canım annem var sadece
Yok canım puset olmadan olmaz, kucakta götüreceksen ayrı ama o da güvenli değil bence. Bazı bebek arabalarının puseti yanında satılıyor o tür bir şey alırsan olabilirTam yatan baston bebek arabası alırsak minnakları ilk aylar pusetsiz arabaya koyabilir miyiz?
Çok şükür canım annem elim ayağım aylardır o yanımda eşim şehir dışında çalışıyordu alışığım aslında biraz daŞükür canım annen var en aznda esinde gelir doğumdan sonra sen bebişini düşün
Travel kullanan kimi gördüysem bebek yaşına girdikten sonra baston aldı cnm boşuna 2 kes paraYanımda götürüp denemek de iyi fikirçevremde de herkes ayrı fikirde olunca kafam karşıyor kimi travel al diyor kimi baston ama bana da baston tipi mantıklı geliyor çünkü uzun vadeli oluyor
Amin cnm inşallah hepimizBence gayet kullanışlı ve güzel. Hayırlı günlerde saglıkla kullanın :)
Maşallah kuzucuklara, zamanında saglıkla gelirler inşallah :)
Belli değil canım geçen hafta baş ölçümü %97,5 çıktı yani 3 hafta önde, ama karın kilo yavaşlamış haftasını bulmuştu. Yani bu kadar önde gitmeye devam ederse normal zor gibi, bende yaban ellerde normal istiyorumki canuk ayaklanayım. Ben önde doğururum gibi geliyoDogumun nasıl olacak, sezaryan mı normal mi? Aramızda 1 gün var, bakalım önce hangimiz doguracak
Allah yardımcın oldun hasta bak yaşlı bak çocuk bak birde bebek büyüt. Yani sağlık sorunu yoksa eşin mi dese acaba en azından bi yemek yapsa yeter, çok iyi dayanıyorsun.Sakın sen silme, yıkamaya verirsin canım. Benim evde battı, kaynanam var ama bi iş yapmıyor eşim yapıyor arada. Kendi yapmana benzemiyor. Haziranın 15 inden sonra bütün halıları yıkamaya vereceğim.
Allah kolaylık versin canım
Canım bastonlara oto koltuğu olarak kullanılan anakucakları takılabiliyormuAraba bu üstünede ilk yıl bu ana kucağını takıcaz
Cnm bu benim aldığım öyle puset takılıyor markası maxi cosi dana bebek arabasıBelli değil canım geçen hafta baş ölçümü %97,5 çıktı yani 3 hafta önde, ama karın kilo yavaşlamış haftasını bulmuştu. Yani bu kadar önde gitmeye devam ederse normal zor gibi, bende yaban ellerde normal istiyorumki canuk ayaklanayım. Ben önde doğururum gibi geliyo
Allah yardımcın oldun hasta bak yaşlı bak çocuk bak birde bebek büyüt. Yani sağlık sorunu yoksa eşin mi dese acaba en azından bi yemek yapsa yeter, çok iyi dayanıyorsun.
Canım bastonlara oto koltuğu olarak kullanılan anakucakları takılabiliyormuvarsa hangi markada
Yok canim puset ayri bisey ama ilk aylar pusette de pek duramaz bebek gibi geliyor yari oturur pozisyonda kafasini tutamicak falan ne bileyim oglumda kullanmadim kullanmayi da dusunmedigim bisey araba pusetiTam yatan baston bebek arabası alırsak minnakları ilk aylar pusetsiz arabaya koyabilir miyiz?
Bende daha almadım bebek arabası. Bizim bebelerde tam yaZın ortasında doğuyor yani temmuzda doğsa zaten 1 ay zor çıkarım dışarı, ağustos sonu çıkmaya başlasak ekime kadar anca 2 ay gezdirirm dedim. Yani 2 ay içinde 2000-3000vermeye gerek varmı? Acaba 1 yıl bekleyip bastonmu alsam demiştim, çünkü traveldan vaZgeçip baston alan çok fazla. Bastonlarda yenidoğana uygun değilmiş. Bende 2-3 ay kangru/slinglemi idare etsem diyordum.Cnm bu benim aldığım öyle puset takılıyor markası maxi cosi dana bebek arabası
Evet canım uygun ben özellikle onun için araştırdım bu modeli anakucağı ile birlikte alırsan 1 yaşa kadar öyle kullanıyorsun ben sana resim atıyım anakucağı takılmış haliniBende daha almadım bebek arabası. Bizim bebelerde tam yaZın ortasında doğuyor yani temmuzda doğsa zaten 1 ay zor çıkarım dışarı, ağustos sonu çıkmaya başlasak ekime kadar anca 2 ay gezdirirm dedim. Yani 2 ay içinde 2000-3000vermeye gerek varmı? Acaba 1 yıl bekleyip bastonmu alsam demiştim, çünkü traveldan vaZgeçip baston alan çok fazla. Bastonlarda yenidoğana uygun değilmiş. Bende 2-3 ay kangru/slinglemi idare etsem diyordum.
Şimdi senin dediğin bu model eğer yeni doğan ve sonrası için uygunsa bende alayım
Bende daha almadım bebek arabası. Bizim bebelerde tam yaZın ortasında doğuyor yani temmuzda doğsa zaten 1 ay zor çıkarım dışarı, ağustos sonu çıkmaya başlasak ekime kadar anca 2 ay gezdirirm dedim. Yani 2 ay içinde 2000-3000vermeye gerek varmı? Acaba 1 yıl bekleyip bastonmu alsam demiştim, çünkü traveldan vaZgeçip baston alan çok fazla. Bastonlarda yenidoğana uygun değilmiş. Bende 2-3 ay kangru/slinglemi idare etsem diyordum.
Şimdi senin dediğin bu model eğer yeni doğan ve sonrası için uygunsa bende alayım
Canim baktimda netten arkadan diyor. Sana ne icin verdi ki doktor?Kızlar ben de tüp bebekle 20 hafta ikizlere gebeyim
Bu aksam karnimda sertlik olunca acile gittik. Endik fitil önerdiler ama bu rektal mi vajinal mi kullanılıyor? Aranızda kullanma olmuş muydu?
Ağrı icin verdi canim.Canim baktimda netten arkadan diyor. Sana ne icin verdi ki doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?