Canim buyuk ihtimalle ayni marka ve pusete uyumlu olanlara takabilirsin cunki cogu bastonun o ozelligi yok.
Bu arada kizlar normal bebek arabasi almayin tam yatan baston alin. Ben buyuk ihtimalle seneye yaza alirim arabalari.
Oglumda normal bebek arabasi kullandim pesinden ablam kizina baston aldi bin pisman olmustum baston almadigima

Bende hiç anlamıyorumki canım internetten okuya okuya bişiler aldım hep bence abindeki parçayı yanına alıp onunla deneyerek mağazalardan alabilirsin yada internetten arattır o hangi arabalara uyuyor diye

Araba bu üstünede ilk yıl bu ana kucağını takıcaz
Bence gayet kullanışlı ve güzel. Hayırlı günlerde saglıkla kullanın :)
Maşallah kuzucuklara, zamanında saglıkla gelirler inşallah :)

Tam yatan baston bebek arabası alırsak minnakları ilk aylar pusetsiz arabaya koyabilir miyiz?

Bende hiç anlamıyorumki canım internetten okuya okuya bişiler aldım hep bence abindeki parçayı yanına alıp onunla deneyerek mağazalardan alabilirsin yada internetten arattır o hangi arabalara uyuyor diye
Yanımda götürüp denemek de iyi fikir çevremde de herkes ayrı fikirde olunca kafam karşıyor kimi travel al diyor kimi baston ama bana da baston tipi mantıklı geliyor çünkü uzun vadeli oluyor

Tam yatan baston bebek arabası alırsak minnakları ilk aylar pusetsiz arabaya koyabilir miyiz?
Yok canım puset olmadan olmaz, kucakta götüreceksen ayrı ama o da güvenli değil bence. Bazı bebek arabalarının puseti yanında satılıyor o tür bir şey alırsan olabilir

Yanımda götürüp denemek de iyi fikir çevremde de herkes ayrı fikirde olunca kafam karşıyor kimi travel al diyor kimi baston ama bana da baston tipi mantıklı geliyor çünkü uzun vadeli oluyor
Travel kullanan kimi gördüysem bebek yaşına girdikten sonra baston aldı cnm boşuna 2 kes para

Dogumun nasıl olacak, sezaryan mı normal mi? Aramızda 1 gün var, bakalım önce hangimiz doguracak
Belli değil canım geçen hafta baş ölçümü %97,5 çıktı yani 3 hafta önde, ama karın kilo yavaşlamış haftasını bulmuştu. Yani bu kadar önde gitmeye devam ederse normal zor gibi, bende yaban ellerde normal istiyorumki canuk ayaklanayım. Ben önde doğururum gibi geliyo

Allah yardımcın oldun hasta bak yaşlı bak çocuk bak birde bebek büyüt. Yani sağlık sorunu yoksa eşin mi dese acaba en azından bi yemek yapsa yeter, çok iyi dayanıyorsun.

Araba bu üstünede ilk yıl bu ana kucağını takıcaz
Canım bastonlara oto koltuğu olarak kullanılan anakucakları takılabiliyormu varsa hangi markada

Cnm bu benim aldığım öyle puset takılıyor markası maxi cosi dana bebek arabası

Yok canim puset ayri bisey ama ilk aylar pusette de pek duramaz bebek gibi geliyor yari oturur pozisyonda kafasini tutamicak falan ne bileyim oglumda kullanmadim kullanmayi da dusunmedigim bisey araba puseti

Cnm bu benim aldığım öyle puset takılıyor markası maxi cosi dana bebek arabası
Bende daha almadım bebek arabası. Bizim bebelerde tam yaZın ortasında doğuyor yani temmuzda doğsa zaten 1 ay zor çıkarım dışarı, ağustos sonu çıkmaya başlasak ekime kadar anca 2 ay gezdirirm dedim. Yani 2 ay içinde 2000-3000vermeye gerek varmı? Acaba 1 yıl bekleyip bastonmu alsam demiştim, çünkü traveldan vaZgeçip baston alan çok fazla. Bastonlarda yenidoğana uygun değilmiş. Bende 2-3 ay kangru/slinglemi idare etsem diyordum.
Şimdi senin dediğin bu model eğer yeni doğan ve sonrası için uygunsa bende alayım

Evet canım uygun ben özellikle onun için araştırdım bu modeli anakucağı ile birlikte alırsan 1 yaşa kadar öyle kullanıyorsun ben sana resim atıyım anakucağı takılmış halini

Eklentiler

• 37FF09D9-56C7-4977-BDB5-76A8C88E65D9.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ben de tüp bebekle 20 hafta ikizlere gebeyim
Bu aksam karnimda sertlik olunca acile gittik. Endik fitil önerdiler ama bu rektal mi vajinal mi kullanılıyor? Aranızda kullanma olmuş muydu?
Canim baktimda netten arkadan diyor. Sana ne icin verdi ki doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…