- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Ilacin geneli iltihapli agrilar vs. Diyor da merak ettim. Gecenlerde sancilarimdan bende hastanede yattim 6 saatte bir di galiba bana da makattan fitil verildi sordugumda agri kesici dediler belki sana verilendendirAğrı icin verdi canim.
Toko da kasılma çıkmadı ama
Aynı ilaç olabilir canım. Zaten kk okuyarak ögrendigim bi kaç ilaç var bu ikiz gebelikte onlarda Nidilat endol celestone. Sana da.sadece 1 2 gun verildi deil mi. Taburcu olurken de yazıldı mi o ilaçtanIlacin geneli iltihapli agrilar vs. Diyor da merak ettim. Gecenlerde sancilarimdan bende hastanede yattim 6 saatte bir di galiba bana da makattan fitil verildi sordugumda agri kesici dediler belki sana verilendendir
Bana nidicard magnorm ve progestan fitil yazildi canim senin ilactan yazilmadi. Benim asil sorunum kasilmalar oldugu icin oncelik kasilmalari hafifletmek. Senin agrin varmis sadece ona yazilmisAynı ilaç olabilir canım. Zaten kk okuyarak ögrendigim bi kaç ilaç var bu ikiz gebelikte onlarda Nidilat endol celestone. Sana da.sadece 1 2 gun verildi deil mi. Taburcu olurken de yazıldı mi o ilaçtan
Hayırlısı olsun canım. Kayınvalide kanama dan sonra yemek yapmaya başladı. Yoksa onuda ben yapıyordum. Kayınpeder hasta diye bişey diyemiyor insan. Dogumda gidiyorlar artık. Kemoterapisi bitiyor.Belli değil canım geçen hafta baş ölçümü %97,5 çıktı yani 3 hafta önde, ama karın kilo yavaşlamış haftasını bulmuştu. Yani bu kadar önde gitmeye devam ederse normal zor gibi, bende yaban ellerde normal istiyorumki canuk ayaklanayım. Ben önde doğururum gibi geliyo
Allah yardımcın oldun hasta bak yaşlı bak çocuk bak birde bebek büyüt. Yani sağlık sorunu yoksa eşin mi dese acaba en azından bi yemek yapsa yeter, çok iyi dayanıyorsun.
Canım bastonlara oto koltuğu olarak kullanılan anakucakları takılabiliyormuvarsa hangi markada
Bende oglumda almadım, dedigin gibi oturur pozisyonun da duruyor gibi. İnsan kalça çıkıklıgı falan olur diye korkuyorYok canim puset ayri bisey ama ilk aylar pusette de pek duramaz bebek gibi geliyor yari oturur pozisyonda kafasini tutamicak falan ne bileyim oglumda kullanmadim kullanmayi da dusunmedigim bisey araba puseti
dogru düşünüyorsun. İlk zaman bebek arabası pek kullanışlı olmuyor. En güzeli baston. Bende iki tane var, biri çift yönlü digeri baston. Ben bile hep baston kullandım. Digeri fazla kullanışlı olmuyor, hemde yer battal ediyorBende daha almadım bebek arabası. Bizim bebelerde tam yaZın ortasında doğuyor yani temmuzda doğsa zaten 1 ay zor çıkarım dışarı, ağustos sonu çıkmaya başlasak ekime kadar anca 2 ay gezdirirm dedim. Yani 2 ay içinde 2000-3000vermeye gerek varmı? Acaba 1 yıl bekleyip bastonmu alsam demiştim, çünkü traveldan vaZgeçip baston alan çok fazla. Bastonlarda yenidoğana uygun değilmiş. Bende 2-3 ay kangru/slinglemi idare etsem diyordum.
Şimdi senin dediğin bu model eğer yeni doğan ve sonrası için uygunsa bende alayım
Ağrı icin verdi canim.
Toko da kasılma çıkmadı ama
Hastanede banada makattan 2 kez fitil verildi ama adını bilmiyorumIlacin geneli iltihapli agrilar vs. Diyor da merak ettim. Gecenlerde sancilarimdan bende hastanede yattim 6 saatte bir di galiba bana da makattan fitil verildi sordugumda agri kesici dediler belki sana verilendendir
Aynen canim zaten en fazla omru 6 ay olsun pusetlerin sonra akli erince durmuyorlar kacmaya calisiyorlarHayırlısı olsun canım. Kayınvalide kanama dan sonra yemek yapmaya başladı. Yoksa onuda ben yapıyordum. Kayınpeder hasta diye bişey diyemiyor insan. Dogumda gidiyorlar artık. Kemoterapisi bitiyor.
Bende oglumda almadım, dedigin gibi oturur pozisyonun da duruyor gibi. İnsan kalça çıkıklıgı falan olur diye korkuyor
dogru düşünüyorsun. İlk zaman bebek arabası pek kullanışlı olmuyor. En güzeli baston. Bende iki tane var, biri çift yönlü digeri baston. Ben bile hep baston kullandım. Digeri fazla kullanışlı olmuyor, hemde yer battal ediyor
Hastanede banada makattan 2 kez fitil verildi ama adını bilmiyorum
Katılıyorum canım sana her koşulda olmali bence benim abimin 3 çocuğuda onlarla büyüdü öylede güzel biniyolardiki valla alışkanlıkla ve kararlılıkla ilgili hatta çok seviyolardi bı yere giderken önden koşup oturuyorlardı koltuklarınaKızlar puset ve oto koltuğu için ısrarcı olunması gerektiğini düşünüyorum. Mesleğim gereği çok vaka gördüm ben Allah korusun kaza anında bebeğinizi kucağınızda tutmanın imkanı yok. Araçta da başka türlü korumak mümkün değil. Bana şu şekilde de lazım zaten çocukların aşısı kontrolleri vs eşim izin alamayacağı için ben götüreceğim araçta bana illa lazım olacak
Rektal kullandım ben nstde sancım çıktığında. Adıda endol’dü.Kızlar ben de tüp bebekle 20 hafta ikizlere gebeyim
Bu aksam karnimda sertlik olunca acile gittik. Endik fitil önerdiler ama bu rektal mi vajinal mi kullanılıyor? Aranızda kullanma olmuş muydu?
Canım puset dediğin bebek arabası mı? Ana kucağı ilede oto koltuğu aynı şey değilmiKızlar puset ve oto koltuğu için ısrarcı olunması gerektiğini düşünüyorum. Mesleğim gereği çok vaka gördüm ben Allah korusun kaza anında bebeğinizi kucağınızda tutmanın imkanı yok. Araçta da başka türlü korumak mümkün değil. Bana şu şekilde de lazım zaten çocukların aşısı kontrolleri vs eşim izin alamayacağı için ben götüreceğim araçta bana illa lazım olacak
Ben de hepsi çorbaRektal kullandım ben nstde sancım çıktığında. Adıda endol’dü.
Canım puset dediğin bebek arabası mı? Ana kucağı ilede oto koltuğu aynı şey değilmi
Bu şekilde düşününce haklı buldum, sana şartKızlar puset ve oto koltuğu için ısrarcı olunması gerektiğini düşünüyorum. Mesleğim gereği çok vaka gördüm ben Allah korusun kaza anında bebeğinizi kucağınızda tutmanın imkanı yok. Araçta da başka türlü korumak mümkün değil. Bana şu şekilde de lazım zaten çocukların aşısı kontrolleri vs eşim izin alamayacağı için ben götüreceğim araçta bana illa lazım olacak
Yurt dışında bu işler için kesinlikle imtiyaz tanınmıyor canım haklısın. Kardeşim Almanya’da iki kızı var o arabaya oturup kemeri takmazsan asla durmuyorlar. Can güvenliği her şeyin önünde olmalı heleki çocuk savunmasız oluyor.Katılıyorum canım sana her koşulda olmali bence benim abimin 3 çocuğuda onlarla büyüdü öylede güzel biniyolardiki valla alışkanlıkla ve kararlılıkla ilgili hatta çok seviyolardi bı yere giderken önden koşup oturuyorlardı koltuklarınaabim yurt dışında yaşıyor 3 ise araba koltuğundan inecek yaşa gelene kadar aracını büyüttüruyor devlet hepsi oturmak zorunda çünkü keşke bizdede öyle olsa ben şahsen devamlılık yapmayı düşünüyorum sana iki tane bide baş edemezsin mecbur alistrmak zorundasn koltuğa ikisinide.
Canım pusetin resmini göndereyimRektal kullandım ben nstde sancım çıktığında. Adıda endol’dü.
Canım puset dediğin bebek arabası mı? Ana kucağı ilede oto koltuğu aynı şey değilmi
Gunaydin canim. Ayni durumdayiz en basindan beri benimkilerde onde cikiyor bu onlarin avantaji dedi doktorum ama benim onceki cocukta sezaryan olunca bunlarda kesin sezaryan diye bahsetmisti fakat daha bi gun veya su hafta olur demedi. Demesin de dursun bebisler icerde cikmasinlarSelam kizlar. Ikiz gebeligi olan anneler doktorunuz ne zaman sezeryan olacağınızdan bahsetti mi hiç. Benim bebisleri 2 hafta önde hemde ilk günden beri. Merak içindeyim
Gunaydinnnnnn kizlarrrcok guzel serin bir gece ve cok guzel serin bir sabahhh. Benimki pikeye durum olmusken ustume incecik carsaf aldim belki sererim diyee ama hic kullanmadim resmen yaniyorum
Puset ve oto koltuğu aynı şey ozaman. Ana kucağıda puset gibi oluyor titreşimi müziği ve sallanması olup yere koyuyorlar, anne bırakıp iş yapabiliyor. Tipi genellikle pusete benziyor.[QUOTE="Saye-, post: 60045478, member: 40006
Canım pusetin resmini göndereyimanakucağı neye deniyor tam bilmiyorum ben de puset 0-13 kg oto koltuğu olarak geçiyor ayrıca
Eki Görüntüle 2272930
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?