Ilacin geneli iltihapli agrilar vs. Diyor da merak ettim. Gecenlerde sancilarimdan bende hastanede yattim 6 saatte bir di galiba bana da makattan fitil verildi sordugumda agri kesici dediler belki sana verilendendir
Aynı ilaç olabilir canım. Zaten kk okuyarak ögrendigim bi kaç ilaç var bu ikiz gebelikte onlarda Nidilat endol celestone. Sana da.sadece 1 2 gun verildi deil mi. Taburcu olurken de yazıldı mi o ilaçtan

Aynı ilaç olabilir canım. Zaten kk okuyarak ögrendigim bi kaç ilaç var bu ikiz gebelikte onlarda Nidilat endol celestone. Sana da.sadece 1 2 gun verildi deil mi. Taburcu olurken de yazıldı mi o ilaçtan
Bana nidicard magnorm ve progestan fitil yazildi canim senin ilactan yazilmadi. Benim asil sorunum kasilmalar oldugu icin oncelik kasilmalari hafifletmek. Senin agrin varmis sadece ona yazilmis

Hayırlısı olsun canım. Kayınvalide kanama dan sonra yemek yapmaya başladı. Yoksa onuda ben yapıyordum. Kayınpeder hasta diye bişey diyemiyor insan. Dogumda gidiyorlar artık. Kemoterapisi bitiyor.
Yok canim puset ayri bisey ama ilk aylar pusette de pek duramaz bebek gibi geliyor yari oturur pozisyonda kafasini tutamicak falan ne bileyim oglumda kullanmadim kullanmayi da dusunmedigim bisey araba puseti
Bende oglumda almadım, dedigin gibi oturur pozisyonun da duruyor gibi. İnsan kalça çıkıklıgı falan olur diye korkuyor
dogru düşünüyorsun. İlk zaman bebek arabası pek kullanışlı olmuyor. En güzeli baston. Bende iki tane var, biri çift yönlü digeri baston. Ben bile hep baston kullandım. Digeri fazla kullanışlı olmuyor, hemde yer battal ediyor
Ağrı icin verdi canim.
Toko da kasılma çıkmadı ama
Ilacin geneli iltihapli agrilar vs. Diyor da merak ettim. Gecenlerde sancilarimdan bende hastanede yattim 6 saatte bir di galiba bana da makattan fitil verildi sordugumda agri kesici dediler belki sana verilendendir
Hastanede banada makattan 2 kez fitil verildi ama adını bilmiyorum

Aynen canim zaten en fazla omru 6 ay olsun pusetlerin sonra akli erince durmuyorlar kacmaya calisiyorlar

Kızlar puset ve oto koltuğu için ısrarcı olunması gerektiğini düşünüyorum. Mesleğim gereği çok vaka gördüm ben Allah korusun kaza anında bebeğinizi kucağınızda tutmanın imkanı yok. Araçta da başka türlü korumak mümkün değil. Bana şu şekilde de lazım zaten çocukların aşısı kontrolleri vs eşim izin alamayacağı için ben götüreceğim araçta bana illa lazım olacak

Katılıyorum canım sana her koşulda olmali bence benim abimin 3 çocuğuda onlarla büyüdü öylede güzel biniyolardiki valla alışkanlıkla ve kararlılıkla ilgili hatta çok seviyolardi bı yere giderken önden koşup oturuyorlardı koltuklarına abim yurt dışında yaşıyor 3 ise araba koltuğundan inecek yaşa gelene kadar aracını büyüttüruyor devlet hepsi oturmak zorunda çünkü keşke bizdede öyle olsa ben şahsen devamlılık yapmayı düşünüyorum sana iki tane bide baş edemezsin mecbur alistrmak zorundasn koltuğa ikisinide.

Kızlar ben de tüp bebekle 20 hafta ikizlere gebeyim
Bu aksam karnimda sertlik olunca acile gittik. Endik fitil önerdiler ama bu rektal mi vajinal mi kullanılıyor? Aranızda kullanma olmuş muydu?
Rektal kullandım ben nstde sancım çıktığında. Adıda endol’dü.

Canım puset dediğin bebek arabası mı? Ana kucağı ilede oto koltuğu aynı şey değilmi

Selam kizlar. Ikiz gebeligi olan anneler doktorunuz ne zaman sezeryan olacağınızdan bahsetti mi hiç. Benim bebisleri 2 hafta önde hemde ilk günden beri. Merak içindeyim

Bu şekilde düşününce haklı buldum, sana şart

Yurt dışında bu işler için kesinlikle imtiyaz tanınmıyor canım haklısın. Kardeşim Almanya’da iki kızı var o arabaya oturup kemeri takmazsan asla durmuyorlar. Can güvenliği her şeyin önünde olmalı heleki çocuk savunmasız oluyor.
Rektal kullandım ben nstde sancım çıktığında. Adıda endol’dü.

Canım puset dediğin bebek arabası mı? Ana kucağı ilede oto koltuğu aynı şey değilmi
Canım pusetin resmini göndereyim anakucağı neye deniyor tam bilmiyorum ben de puset 0-13 kg oto koltuğu olarak geçiyor ayrıca

[QUOTE="Saye-, post: 60045478, member: 40006
Canım pusetin resmini göndereyim anakucağı neye deniyor tam bilmiyorum ben de puset 0-13 kg oto koltuğu olarak geçiyor ayrıca
Eki Görüntüle 2272930
[/QUOTE]
Puset ve oto koltuğu aynı şey ozaman. Ana kucağıda puset gibi oluyor titreşimi müziği ve sallanması olup yere koyuyorlar, anne bırakıp iş yapabiliyor. Tipi genellikle pusete benziyor.
Bazı yerlerde pusetlerede ana kucağı dendiğini gördüm şaşırdım bende.

Eklentiler

• 3852FC4B-B3FF-4B27-B784-DD29D0F7B9EF.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 29
Selam kizlar. Ikiz gebeligi olan anneler doktorunuz ne zaman sezeryan olacağınızdan bahsetti mi hiç. Benim bebisleri 2 hafta önde hemde ilk günden beri. Merak içindeyim
Gunaydin canim. Ayni durumdayiz en basindan beri benimkilerde onde cikiyor bu onlarin avantaji dedi doktorum ama benim onceki cocukta sezaryan olunca bunlarda kesin sezaryan diye bahsetmisti fakat daha bi gun veya su hafta olur demedi. Demesin de dursun bebisler icerde cikmasinlar

Gunaydinnnnnn kizlarrr cok guzel serin bir gece ve cok guzel serin bir sabahhh. Benimki pikeye durum olmusken ustume incecik carsaf aldim belki sererim diyee ama hic kullanmadim resmen yaniyorum

Kızlar bende başka model var hediye geldi ama chicco nun lite way diye modeli var travel sistem
Ama gövde kismi baston icine ana kucagi veya puset ne derseniz o oturuyor
Hem yeni doğan hem sonrası için gibi kombo geldi ama bilen bir satış görevlisine sormanizda fayda var

[QUOTE="Saye-, post: 60045478, member: 40006
Eki Görüntüle 2272930
Puset ve oto koltuğu aynı şey ozaman. Ana kucağıda puset gibi oluyor titreşimi müziği ve sallanması olup yere koyuyorlar, anne bırakıp iş yapabiliyor. Tipi genellikle pusete benziyor.
Bazı yerlerde pusetlerede ana kucağı dendiğini gördüm şaşırdım bende.
[/QUOTE]

Anladım şimdi canım ana kucağını Bazıları pusete de ana kucağı diyor evet. Oto koltuğu aslında puset

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…