- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Aman geçmiş olsun canım iyiki fark ettin daha kötü olmadan nasıl rahatlamstr çocuk şimdi ah bu doktoklar yani ellerindeki makinalarla bak yeter ne kadar basit biseymis 10 gündür boşuna çekti, damla kullandı.Kizlar verilmis sadakamiz varmis. Cocugun gozu damlalara ragmen 10 gundur duzelmemisti. Ozellikle sabahlari acamiyodu batiyo kasiniyo diyodu. Ellerimi antibakteriyel sabunla iyice yikadim yatirdim onume. Bi actim ki ust goz kapaginin icinde bi beyazlik var once arpacik gibi biseydir sandim ama icim rahat etmedi hafiften tirnagimla sivazladim ustunden beyaz bi katman kalkti icinde de sivri beyaz bisey var şoka girdim elim ayagima dolandi hemen kalkip cimbizi aldim onu ordan cektim o ufacik beyaz sey cek cek bitmedi sanki. Cocuk nasil rahatladi sarildi optu batmiyo artik anne dedi benimde icim rahatladi.Eki Görüntüle 2272960 Eki Görüntüle 2272961 aman kizlar hepiniz coluk cocuk sahibi olacaksiniz insallah aklinizda bulunsun bu durum. Ben 2 kere doktora goturdum de goremediler
Sagol canim. Aynen yaa o kadar da bakmislardi nasil goremedi farketmediler hayret yani yarinda goturucektim doktora yoksa. Yarim santim var batmis yavruma bende bazen kiziyodum nazlaniyo mu diye ozur diledim evladimdannn.Aman geçmiş olsun canım iyiki fark ettin daha kötü olmadan nasıl rahatlamstr çocuk şimdi ah bu doktoklar yani ellerindeki makinalarla bak yeter ne kadar basit biseymis 10 gündür boşuna çekti, damla kullandı.
Geçmiş olsun canımKizlar verilmis sadakamiz varmis. Cocugun gozu damlalara ragmen 10 gundur duzelmemisti. Ozellikle sabahlari acamiyodu batiyo kasiniyo diyodu. Ellerimi antibakteriyel sabunla iyice yikadim yatirdim onume. Bi actim ki ust goz kapaginin icinde bi beyazlik var once arpacik gibi biseydir sandim ama icim rahat etmedi hafiften tirnagimla sivazladim ustunden beyaz bi katman kalkti icinde de sivri beyaz bisey var şoka girdim elim ayagima dolandi hemen kalkip cimbizi aldim onu ordan cektim o ufacik beyaz sey cek cek bitmedi sanki. Cocuk nasil rahatladi sarildi optu batmiyo artik anne dedi benimde icim rahatladi.Eki Görüntüle 2272960 Eki Görüntüle 2272961 aman kizlar hepiniz coluk cocuk sahibi olacaksiniz insallah aklinizda bulunsun bu durum. Ben 2 kere doktora goturdum de goremediler
Geçmiş olsun canım Allah korumuş.... iyiki fark etmişsinSagol canim. Aynen yaa o kadar da bakmislardi nasil goremedi farketmediler hayret yani yarinda goturucektim doktora yoksa. Yarim santim var batmis yavruma bende bazen kiziyodum nazlaniyo mu diye ozur diledim evladimdannn.
Geçmiş olsun canım
Sagolun kizlar Allah razi olsunGeçmiş olsun canım Allah korumuş.... iyiki fark etmişsin
Çok geçmiş olsun resmen kıymık saplanmış oraya. Yazık yavrum nasıl durmuş onunla günlerce. Gözümüze bi toz kaçsa deli ediyor bizi. Allahtan fark etmişsinKizlar verilmis sadakamiz varmis. Cocugun gozu damlalara ragmen 10 gundur duzelmemisti. Ozellikle sabahlari acamiyodu batiyo kasiniyo diyodu. Ellerimi antibakteriyel sabunla iyice yikadim yatirdim onume. Bi actim ki ust goz kapaginin icinde bi beyazlik var once arpacik gibi biseydir sandim ama icim rahat etmedi hafiften tirnagimla sivazladim ustunden beyaz bi katman kalkti icinde de sivri beyaz bisey var şoka girdim elim ayagima dolandi hemen kalkip cimbizi aldim onu ordan cektim o ufacik beyaz sey cek cek bitmedi sanki. Cocuk nasil rahatladi sarildi optu batmiyo artik anne dedi benimde icim rahatladi.Eki Görüntüle 2272960 Eki Görüntüle 2272961 aman kizlar hepiniz coluk cocuk sahibi olacaksiniz insallah aklinizda bulunsun bu durum. Ben 2 kere doktora goturdum de goremediler
Sagol canimmm. Kirpige yada saca da benziyo canim ama gunlerce yavrum cekti bosuna. Doktora guvendim keske simdiye kadar baksaydimÇok geçmiş olsun resmen kıymık saplanmış oraya. Yazık yavrum nasıl durmuş onunla günlerce. Gözümüze bi toz kaçsa deli ediyor bizi. Allahtan fark etmişsin
Ay canım çok geçmiş olsun rabbim korumuşKizlar verilmis sadakamiz varmis. Cocugun gozu damlalara ragmen 10 gundur duzelmemisti. Ozellikle sabahlari acamiyodu batiyo kasiniyo diyodu. Ellerimi antibakteriyel sabunla iyice yikadim yatirdim onume. Bi actim ki ust goz kapaginin icinde bi beyazlik var once arpacik gibi biseydir sandim ama icim rahat etmedi hafiften tirnagimla sivazladim ustunden beyaz bi katman kalkti icinde de sivri beyaz bisey var şoka girdim elim ayagima dolandi hemen kalkip cimbizi aldim onu ordan cektim o ufacik beyaz sey cek cek bitmedi sanki. Cocuk nasil rahatladi sarildi optu batmiyo artik anne dedi benimde icim rahatladi.Eki Görüntüle 2272960 Eki Görüntüle 2272961 aman kizlar hepiniz coluk cocuk sahibi olacaksiniz insallah aklinizda bulunsun bu durum. Ben 2 kere doktora goturdum de goremediler
Cok gecmiş olsun iyki farketmişsinKizlar verilmis sadakamiz varmis. Cocugun gozu damlalara ragmen 10 gundur duzelmemisti. Ozellikle sabahlari acamiyodu batiyo kasiniyo diyodu. Ellerimi antibakteriyel sabunla iyice yikadim yatirdim onume. Bi actim ki ust goz kapaginin icinde bi beyazlik var once arpacik gibi biseydir sandim ama icim rahat etmedi hafiften tirnagimla sivazladim ustunden beyaz bi katman kalkti icinde de sivri beyaz bisey var şoka girdim elim ayagima dolandi hemen kalkip cimbizi aldim onu ordan cektim o ufacik beyaz sey cek cek bitmedi sanki. Cocuk nasil rahatladi sarildi optu batmiyo artik anne dedi benimde icim rahatladi.Eki Görüntüle 2272960 Eki Görüntüle 2272961 aman kizlar hepiniz coluk cocuk sahibi olacaksiniz insallah aklinizda bulunsun bu durum. Ben 2 kere doktora goturdum de goremediler
Ben de aynı hazırlık ve meraktayımKızlar Biberonlar cam değil pp diye geçenlerden aldım onlarda kaynatılıyormu birazdan temizliycem ama bide emzik lerdemi kaynatılcak
Yoksa hepsi kaynamış suyun içinde beklicekmi nasıl oluyor anlamadım
Evet pompayı sormayı unutmuşumCok gecmiş olsun iyki farketmişsin
Nasıl dayamış yazık yavrun kıyamam
Ben de aynı hazırlık ve meraktayım
Deneyimli bir anne yazsa keşke
Bi de gogus pompasının hangi kısmı sterilize ediliyor acep
Geçmiş olsun hülyacım sanki kıl gibi yada kirpik iyi fark etmişsinKizlar verilmis sadakamiz varmis. Cocugun gozu damlalara ragmen 10 gundur duzelmemisti. Ozellikle sabahlari acamiyodu batiyo kasiniyo diyodu. Ellerimi antibakteriyel sabunla iyice yikadim yatirdim onume. Bi actim ki ust goz kapaginin icinde bi beyazlik var once arpacik gibi biseydir sandim ama icim rahat etmedi hafiften tirnagimla sivazladim ustunden beyaz bi katman kalkti icinde de sivri beyaz bisey var şoka girdim elim ayagima dolandi hemen kalkip cimbizi aldim onu ordan cektim o ufacik beyaz sey cek cek bitmedi sanki. Cocuk nasil rahatladi sarildi optu batmiyo artik anne dedi benimde icim rahatladi.Eki Görüntüle 2272960 Eki Görüntüle 2272961 aman kizlar hepiniz coluk cocuk sahibi olacaksiniz insallah aklinizda bulunsun bu durum. Ben 2 kere doktora goturdum de goremediler
Sagol canim Allah razi olsunAy canım çok geçmiş olsun rabbim korumuş
Kızlar Biberonlar cam değil pp diye geçenlerden aldım onlarda kaynatılıyormu birazdan temizliycem ama bide emzik lerdemi kaynatılcak
Biberon emzik ne varsa kaynamasinda sorun olmayan kisik atese yakin kaynayan suyun icine batacak sekilde su dolu tencerede 5er dakika kaynatiyosunuz kizlar. Ben catalla hep sagina soluna cevirdim kaynattiklarimi. sonra cikarin kurumaya birakin. Gogus pompasinin seffaf meme kismi kaynatiliyor alt plastik kismi yikanacakCok gecmiş olsun iyki farketmişsin
Nasıl dayamış yazık yavrun kıyamam
Ben de aynı hazırlık ve meraktayım
Deneyimli bir anne yazsa keşke
Bi de gogus pompasının hangi kısmı sterilize ediliyor acep
Sagol canim evet kil gibi koku var sanki. Ayy Allah korusun bu tarz seyler vucutta durdukca buyuyormus bi de. Rabbim korumus yavrumuGeçmiş olsun hülyacım sanki kıl gibi yada kirpik iyi fark etmişsin
Valla canım ben cam aldm o yüzden kaynattm emzikleride kaynamış suda beklettim ne olur ne olmaz diye pompa zaten almadm hic bilmiyorm onuKızlar Biberonlar cam değil pp diye geçenlerden aldım onlarda kaynatılıyormu birazdan temizliycem ama bide emzik lerdemi kaynatılcak
Çok güzel olmuş canım geri kalan kısmı içi. Allah kolaylık versin sanaEki Görüntüle 2272990 bu arada kapi susumuzun bebeginin kafasini degistirdik begenmedikoglusum sabirsizlaninca astim kapisina altina bulut yapip adini yazmak kaldi. Biraz destan gibi uzun olacak bakalim nasil yazicam Alparslan'in odasi diye
Sagol canim altina bulut yapicam iste onunla da yarin ugrasirim benim minnaklar tekmeliyor yoksaÇok güzel olmuş canım geri kalan kısmı içi. Allah kolaylık versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?