Sagol canim evet kil gibi koku var sanki. Ayy Allah korusun bu tarz seyler vucutta durdukca buyuyormus bi de. Rabbim korumus yavrumu
Evet canım Allah korumuş
Yaa çok güzel olmuş bayıldım. Bende heves ettim

Evet canım Allah korumuş

Yaa çok güzel olmuş bayıldım. Bende heves ettim
Yap bebislere canim altina da bebeklerimin odasi yazarsin sende iki erkek bebek olur arabada cok guzel durur. Kece ayni renk ip elyaf bir de silikon tabancasi lazim. Bunlari alirken esim hazirini alsaydin diyo sanki cok para vermisim gibi bilmiyo ki haziri 150 200 tl ne gerek var evdeyim oyalanirim elimden de geliyor. paran cebini sktiysa ver bende dursun dedim

Bunların hepsi bende mevcut keçe dahil. Yapayım ben dur hafta içi

Canım çok geçmiş olsun sen yinede antibiyotikli damla varsa kullan cımbızla almışsın birde beyaz noktacık olmuş göz iltihabına çevirmesin.

Bende bunu begendim benim geçen seneden perdem, lambam, abajurum var uçaklı, bunuda duvara asarım dedim 200 pahalı geldi düşünüyorum hala

Eklentiler

• 3B638A7B-F31E-4B24-88C1-EA78C5A4355B.webp
    39 KB · Görüntüleme: 36
Sagol canim. Yeri iltihap gibiymis kullaniyorum antibiyotikli damla. Zaten en basindan beri kullaniyoduk da ise yaramamisti. Insallah bi kac gune duzelir gozu yavrumun. Malzemelerini bulma imkanin varsa cok basit seyler canim hem insani oyaliyo hem el emegi bence kendin yapmayi dene

Bu tablo üzerine kokulu taşmış onun kalıbını nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Ablam resim yapar o boyasını yaparda kalıp sorun

Bu tablo üzerine kokulu taşmış onun kalıbını nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Ablam resim yapar o boyasını yaparda kalıp sorun
Ilk resimdeki evet kalipla yapilmis nette bir cok hazir kalip var canim bi goz gezdir belki bulursun aynisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…