Evet canım Allah korumuşSagol canim evet kil gibi koku var sanki. Ayy Allah korusun bu tarz seyler vucutta durdukca buyuyormus bi de. Rabbim korumus yavrumu
Yaa çok güzel olmuş bayıldım. Bende heves ettimEki Görüntüle 2272990 bu arada kapi susumuzun bebeginin kafasini degistirdik begenmedikoglusum sabirsizlaninca astim kapisina altina bulut yapip adini yazmak kaldi. Biraz destan gibi uzun olacak bakalim nasil yazicam Alparslan'in odasi diye
Yap bebislere canim altina da bebeklerimin odasi yazarsin sende iki erkek bebek olur arabada cok guzel durur. Kece ayni renk ip elyaf bir de silikon tabancasi lazim. Bunlari alirken esim hazirini alsaydin diyo sanki cok para vermisim gibiEvet canım Allah korumuş
Yaa çok güzel olmuş bayıldım. Bende heves ettim
Bunların hepsi bende mevcutYap bebislere canim altina da bebeklerimin odasi yazarsin sende iki erkek bebek olur arabada cok guzel durur. Kece ayni renk ip elyaf bir de silikon tabancasi lazim. Bunlari alirken esim hazirini alsaydin diyo sanki cok para vermisim gibibilmiyo ki haziri 150 200 tl ne gerek var evdeyim oyalanirim elimden de geliyor. paran cebini sktiysa ver bende dursun dedim
Goz karari da kalip cikardin mi gerisi kolay zaten canimBunların hepsi bende mevcutkeçe dahil. Yapayım ben dur hafta içi
Evet canım temizlik maddeleri aklıma gelmemişti.kaşıntı geçti sadece karnımin bu noktası kasiniyo başka kalmadi1 2 gundn bisi olmz canim da soyle mutlaka yani bi tahlil yapsnsoguk suya falan tutarsn iyi geliyor. Temzlk maddeleride belki etkilemstir seni
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş... el emeği olunca tadı başka oluyor:))Goz karari da kalip cikardin mi gerisi kolay zaten canim
Sagol canim tesekkur ederimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş... el emeği olunca tadı başka oluyor:))
Kalıbı eşim çıkarır ben dikerimGoz karari da kalip cikardin mi gerisi kolay zaten canim
Ellerine saglık canım, çok güzel olmuşEki Görüntüle 2272990 bu arada kapi susumuzun bebeginin kafasini degistirdik begenmedikoglusum sabirsizlaninca astim kapisina altina bulut yapip adini yazmak kaldi. Biraz destan gibi uzun olacak bakalim nasil yazicam Alparslan'in odasi diye
Elde canim disardan dikisler gorunuyorKalıbı eşim çıkarır ben dikerimelinde mi dijtin canım makinayla mı diktin
Tesekkur ederim canimEllerine saglık canım, çok güzel olmuş
O zaman ben de dikerimElde canim disardan dikisler gorunuyor
Netten bakarsin canim garip bi dikisi var ama basitO zaman ben de dikerim ☺ Makina dikişini bilmem de eldeyse sorun yok
Tamam canım sağol YouTube dan bakayımNetten bakarsin canim garip bi dikisi var ama basit
Kizlar verilmis sadakamiz varmis. Cocugun gozu damlalara ragmen 10 gundur duzelmemisti. Ozellikle sabahlari acamiyodu batiyo kasiniyo diyodu. Ellerimi antibakteriyel sabunla iyice yikadim yatirdim onume. Bi actim ki ust goz kapaginin icinde bi beyazlik var once arpacik gibi biseydir sandim ama icim rahat etmedi hafiften tirnagimla sivazladim ustunden beyaz bi katman kalkti icinde de sivri beyaz bisey var şoka girdim elim ayagima dolandi hemen kalkip cimbizi aldim onu ordan cektim o ufacik beyaz sey cek cek bitmedi sanki. Cocuk nasil rahatladi sarildi optu batmiyo artik anne dedi benimde icim rahatladi.Eki Görüntüle 2272960 Eki Görüntüle 2272961 aman kizlar hepiniz coluk cocuk sahibi olacaksiniz insallah aklinizda bulunsun bu durum. Ben 2 kere doktora goturdum de goremediler
Sagol canim. Yeri iltihap gibiymis kullaniyorum antibiyotikli damla. Zaten en basindan beri kullaniyoduk da ise yaramamisti. Insallah bi kac gune duzelir gozu yavrumun. Malzemelerini bulma imkanin varsa cok basit seyler canim hem insani oyaliyo hem el emegi bence kendin yapmayi deneCanım çok geçmiş olsun sen yinede antibiyotikli damla varsa kullan cımbızla almışsın birde beyaz noktacık olmuş göz iltihabına çevirmesin.
Bende bunu begendim benim geçen seneden perdem, lambam, abajurum var uçaklı, bunuda duvara asarım dedim 200 pahalı geldi düşünüyorum hala
Bu tablo üzerine kokulu taşmış onun kalıbını nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Ablam resim yapar o boyasını yaparda kalıp sorunSagol canim. Yeri iltihap gibiymis kullaniyorum antibiyotikli damla. Zaten en basindan beri kullaniyoduk da ise yaramamisti. Insallah bi kac gune duzelir gozu yavrumun. Malzemelerini bulma imkanin varsa cok basit seyler canim hem insani oyaliyo hem el emegi bence kendin yapmayi dene
Ilk resimdeki evet kalipla yapilmis nette bir cok hazir kalip var canim bi goz gezdir belki bulursun aynisiniBu tablo üzerine kokulu taşmış onun kalıbını nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Ablam resim yapar o boyasını yaparda kalıp sorun
Evet canim cok guzel ve cok basit cakil tasini konyada bulman biraz zor olabilirEki Görüntüle 2273105
Kızlar benimde bu çok hoşuma gitti. Kedim var biliyorsunuz bizim aileye uygun bir şekilde yapılınca çok güzel olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?