Esim bi kac farkli boy alfabe ciktisi aldi geldi kalibini alicam ama bizim cocugun adi cok uzun yaa. Simli eva kullanmayi dusunuyorum isimde. Kucuk yapsam nasil kesicem buyuk hic olmaz dedigim gibi adi uzun oluyor nasil sigdiricam acaba yarin baya kafa patlatmam lazim

Cnm özele bakarmısın

Evet canim farkli guzel. Bizim orda sahilden cakil tasi toplayip boyayip para kazananlar var canim. Tablo gibi yapiyolar saksi veya deniz kabuklarindan susler falan. Hayal gucu olsun yeter ki
Evet onlarda çok güzel oluyor canım. Bakalım becerebilecek miyim

Kızlar belim kopuyo bu 2-3 gündür hiç iyi değilim. Bel ağrısıyla aynı anda birde makata doğru ağrı oluyor, düzensiz diye önemsemiyorum ana vücut kendini ayarlıyor bence. Şu bayramda bi geçseydi..

Kızlar belim kopuyo bu 2-3 gündür hiç iyi değilim. Bel ağrısıyla aynı anda birde makata doğru ağrı oluyor, düzensiz diye önemsemiyorum ana vücut kendini ayarlıyor bence. Şu bayramda bi geçseydi..
Bazen benimde makata vuruyor. Bel agrısı, kaburgayı hiç sorma zaten

Ayy bel agrisi ve ozellikle ic bacaklarim cok agriyo aciyo benim. nerdeyse koltuga zorla kaldiriyorum bacagimi neden olabilir ki

Kızlar az önce kahverengi lekelenmeler olmaya başladı Dr aradım normal olabilir çoğalırsa ara beni tekrar dedi çok korkuyorum yaşayanınız oldumu bugün 7+1 deyim sabah progestan iğnemide vuruldum

Kızlar bugun kontrol vardı şimdi geldim bebeğimin durumu iyiymiş fakat doktor rahim ağzı biraz incelmiş erken doğum riski olabilir dedi aç karna ve tok karna kan istedi öğlenden sonra sonuçlar icin tekrar gidicem o üzüntüyle rahim agzının kaç mm olduğu sormayı unuttum doktor dinlen bol bol dedi zaten sürekli dinleniyorum agır bi iş yapmıyorum birde bayramın 4. Günü abimin dügünü var gitsem birsey olur diye korkuyorum gitmesem cok üzülücem napıcam bilmiyorum moralim çok bozuldu öğlenden sonra doktora bi sorayım bakalım o ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…