Meraklandm kız iyice bitirde at bari
Dur kizin isminde kararsizlik yasiyoruz benimkiyle en son gökçe demistim hatta kestim bile ama beyimizin icine sinmemis. Dolunayi cok istedim ona da hic razi degil en basindan beri. Soyle bi isim karar verelim diyorum oruclu yaa kafa yerinde degil bisey de bulamadi icraatlarim suanlik durdu

Benimki biraz ulkucu modunda dolastigi icin basta asena dedi. O ismi koyarsan bosarim seni dedim. Ülkü olsun diyo aslaaa dedim. Tek ortak kararimiz anamin adi melek

Selam kızlar. Maşallah herkes iyi çok şükür. Bugün muayenem vardı benim oğlum yüzünü hiç göstermiyor :) anasına naz yapıyor herhalde:)) 1 hafta ilerden devam ediyoruz ama ben yaklaşık 8 kilo almışım :)) doktorum kontrollü git dedi. İkinci gebelikte gerçekten daha çabuk kilo alınıyormuş :)) dikkat edicem artık

Canım 3 isim belirleyip kura çekin bari

Ben en son 23 haftada gördüm kızın yüzünü o gün bugün yok ortada kayboldu dahada ümidim yok doğumda ancak gorucem sanırım

Ayy zaten bi ton para verdirdi kalsiyum magnezyum kasirik ilac almistim. Kalsiyuma ayri magnezyuma ayri bi de bu karisik ilac mi olacak yoksa. nidicard vitamin derken vallahi gozumu aciyorum ilac kapatiyorum ilac oldum resmen

Hiç sorma yedi buçukta maraton başlıyor yatana kadar ilaç

Kızlar dün 10-15dkda bi bel ağrısıyla birlikte vajen/makat ağrım oldu. Gecede 4-5 kerekarın ağrısıyla uyandım. Bugünde olursa eğer nst çekilmeye gidicem, korktum erken gelecek diye. Yani ben hep bebek nedeniyle sertleşiyordur diyordum şiddeti arttı sadece karnım sertleşiyordu şimdi alttan ağrıda eşilk ettii inş yalancı ağrılardır. Dün sıkıldım haziran annelerini okudum mayısta doğurmuşlsr küveze giren var miadında olduğu halde. Hep 36 bi gelse diyorumda onunda garantisi yokmuş yani.

Gunaydinnn
kizlar magnezyum kullaniyorum sabah aksam ayriyeten magnezyum kalsiyum falan karisik ilac iciyorum soda da iciyorum ama 3 gecedir bacagima kramp giriyor yetmiyo mu acaba aldigim magnezyum
Yetmiyor olabilir canım doktoruna söyle belki değiştirir. Benim nde gece kasılma oluyor magnezyum u içmeyi unutuyorum . Birkaç gündür de temizlik yapıyorum.bacagimin kasılan yerinde varis oldu bugün hiç basamıyom üstüne

Evet canim maalesef 36nin da garantisi yok. Insallah saglikla gelissin bebeklerimiz de kuveze gerek kalmasin. Aman ihmal etme ben oglumda sanci cekmedim ama anlatanlar belden kasiklara hafifte olabilir adet sancisi gibi sanci cektiklerini soyluyolar. Insallah degildir catin aciliyodur onun agrisidir

Seninle çok yakınız canım bakalım hangimiz önce doguracak

Canım aman dikkat et daha da gecmezse git mutlaka dediğin gibi belli olmuyor kuvez işi erken doğum bı sebep tabiki ama gününde dogupta girende oluyor Allah korusun sağlıkla gelsinler ne zaman olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…