Allah biliyor canım, yapacak bir şey yok. Kendi annen gibi olmuyor malesef.

İnşaallah fayda eder. Gebeliğin her türlü sıkıntısı oluyor ne yazık kiadet olacak mışım gibi agrım oluyor benimde
Ben dün uygulamaya her karın sertleşmemi girdim, bukadar sıkmı canım seninde?

Eklentiler

• 0655FB26-5023-45ED-8214-48C46CD0EE98.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 24
Aynen canım valla benimkinin yüzü sırtıma dönük doğal olarak görünmüyor yüz üstü yani direk her gitmemde soruyorum hocam yüzü yinemi görünmüyor sana şurdan bı yüzlü ultrason fotosu vereyim diyor öyle ısrar ettim ki her gitmemde napaym tontis suratını bı göreyim istedim olsun az kaldı gorucem zaten diyerekten kendimi teselli ediyorm

Canım dediğin gibi haftasıyla değil de bebeğin gelişimiyle alakalı küvez meselesi. İnşallah sağ Salim kucağımıza alıp çıkarız bebeklerimizi vakti zamanında

Şeker olunca bizdahada risk altındayız ciğer gelişimi için
Evet canım. Drum yüksek seyretmesin haftası iyi de olsa ciğer gelişimleri sorun olur dedi. Bende bu hafta çok kaçamak yaptım. Şekerim çok yükselmedi ama genede bilmiyorum vicdan yaptım

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Rabbim hepinizi korusun inşallah bütün bebişler vaktinde sağlıcakla doğsun

Benim bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda drum haftasını transfer tarihine 15gün ekleyerek hesaplıyor adet tarihiyle 5-6gün fark ediyor
Buna göre 6+2 deyim
Bebişlerini ikisi 6+5 çıktı
Diğeri 7+2
Çok şükür gayet iyiler kanama bölgesi yok düşük tehlikem yok rahim ağzı çok iyi dedi
Eğer 31 haftayı tamamlarsak yeterli olacakmış
Beşinci ayda da sizin kullandığınız bu haplara başlayacakmışım erken doğum olmasın diye şimdilik bu kadar

Masallah canim gozun aydin insallah doktorun dedigi zamani saglicakla gorursunuz

Kizlar bende acile geldim her zamanki doktor yoktu bu da yeni doktor gibi bisey burdaki doktorun yaninda stajyerdi insallah dogru tani koymustur herseye. Tansiyon 12 ye 6 mi 8 mi neydi. Durumumu anlattim falan. Once bebislere bakildi 1800le 1850 olmuslar. Durumlari gayet iyi dedi. Kabul edersen rahimagzina asagidan bakim ustten goremedim dedi. Kabul ettim tabi debil debil anca soyundum falan bakti 3.8 dedi ne kadar dogru emin olamadim. Acilman varmiydi dedi bu arada nedense ekrana garip bakti. yoktu dedim bi anda bakti sormadan insallah bisey olmaz. Acilma yok dedi. Simdide nstye bagladilar. Agrilarimi sordum bebekler popis gelis ondan olabilir dedi. Sisligimi sordum tansiyon normal ikiz oldugu icin dedi.

Ohh ne güzel maşallah canım, ama sen yine de dikkat et kendine fazla yorma kendini. İnşallah üçünü de sağlıkla kucağına alırsın

Canım tuzu azalat hatta mümkünse tamamen tuzsuz beslen şişliğe bayağa faydası oluyor. Ben de gebelik zehirlenmesi riski var şişliklerim oluyor tuzsuz yemenin bayağa faydası oluyor.

Canım tuzu azalat hatta mümkünse tamamen tuzsuz beslen şişliğe bayağa faydası oluyor. Ben de gebelik zehirlenmesi riski var şişliklerim oluyor tuzsuz yemenin bayağa faydası oluyor.
Normalde az tuketiyorum canim. Zaten esim ekstra tuz kattigi icin normalden de az katiyorum. Tamamen kesmek icin esimle cocuga ayri kendime ayri yemek yapmam lazim onunla nasil ugrasicam ki canim

Normalde az tuketiyorum canim. Zaten esim ekstra tuz kattigi icin normalden de az katiyorum. Tamamen kesmek icin esimle cocuga ayri kendime ayri yemek yapmam lazim onunla nasil ugrasicam ki canim
Ben tamamen tuzsuz yapıyorum, eşimin yemeğini tabağa alınca onun tabağına tuz atıyorum en azından sulu yemekleri öyle yapabilirsin sen de bir de sabah kahvaltı için tuzlu peynir yerine tuzsuz lor al mesela. Bu kadar tedbirin bile faydası olur

Canım neyseki herşey yolunda çok şükür. Bana açıklık içim 23. Haftada bakılmıştı bende tedirgin olmuştım ama çok şükür sorun olmadı

Ben kasar peynur yiyom sabahlari cok severim 1 kilo kasari biraksalar tek seferde yerim o derece. Daha da dikkat edeyim bakim faydasi olacak mi yoksa bu benim kaderim mi

Canım neyseki herşey yolunda çok şükür. Bana açıklık içim 23. Haftada bakılmıştı bende tedirgin olmuştım ama çok şükür sorun olmadı
Sagol canim. Oglum da 1 kez doguma gidince bakilmisti. Simdide zorlanmadim acimadi ama bi tedirgin etti. Insallah bizede bisey olmaz. Bu arada acaba rahimagzini dogru olcmus olabilir mi

Ben dün uygulamaya her karın sertleşmemi girdim, bukadar sıkmı canım seninde?
saat aralıkları çok sıkı değilmi sence. Ben bu kadar ince hesap yapmadım hiç
Maşallah minnoşlara, saglıkla sıhhatle büyüsünler
İyi olmanıza sevindim canım, bencede tuz tüketimini azalt. Senin için daha iyi olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…