Ben dün uygulamaya her karın sertleşmemi girdim, bukadar sıkmı canım seninde?Allah biliyor canım, yapacak bir şey yok. Kendi annen gibi olmuyor malesef.
İnşaallah fayda eder. Gebeliğin her türlü sıkıntısı oluyor ne yazık kiadet olacak mışım gibi agrım oluyor benimde
Aynen canım valla benimkinin yüzü sırtıma dönük doğal olarak görünmüyor yüz üstü yani direk her gitmemde soruyorum hocam yüzü yinemi görünmüyor sana şurdan bı yüzlü ultrason fotosu vereyim diyorOy siz tekte bile goremiyosunuz demek kizlar utangac oluyo canimprensesler surpriz yapcak annelerine saglkla gelsn minnos kizcen❤ ctesi kontrolde esim hala yuzleri donuk mu acaba diyo dr kim kaybetms sen foto bulcan huz gorcen ikizde suan diyo icerisi karman corman artik kollar backlar plesantalar diyo
Canım dediğin gibi haftasıyla değil de bebeğin gelişimiyle alakalı küvez meselesi. İnşallah sağ Salim kucağımıza alıp çıkarız bebeklerimizi vakti zamanındaKızlar dün 10-15dkda bi bel ağrısıyla birlikte vajen/makat ağrım oldu. Gecede 4-5 kerekarın ağrısıyla uyandım. Bugünde olursa eğer nst çekilmeye gidicem, korktum erken gelecek diye. Yani ben hep bebek nedeniyle sertleşiyordur diyordum şiddeti arttı sadece karnım sertleşiyordu şimdi alttan ağrıda eşilk ettii inş yalancı ağrılardır. Dün sıkıldım haziran annelerini okudum mayısta doğurmuşlsr küveze giren var miadında olduğu halde. Hep 36 bi gelse diyorumda onunda garantisi yokmuş yani.
Şeker olunca bizdahada risk altındayız ciğer gelişimi içinCanım dediğin gibi haftasıyla değil de bebeğin gelişimiyle alakalı küvez meselesi. İnşallah sağ Salim kucağımıza alıp çıkarız bebeklerimizi vakti zamanında
Evet canım. Drum yüksek seyretmesin haftası iyi de olsa ciğer gelişimleri sorun olur dedi. Bende bu hafta çok kaçamak yaptım. Şekerim çok yükselmedi ama genede bilmiyorum vicdan yaptımŞeker olunca bizdahada risk altındayız ciğer gelişimi için
Masallah canim gozun aydin insallah doktorun dedigi zamani saglicakla gorursunuzHayırlı akşamlar arkadaşlar
Rabbim hepinizi korusun inşallah bütün bebişler vaktinde sağlıcakla doğsun
Benim bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda drum haftasını transfer tarihine 15gün ekleyerek hesaplıyor adet tarihiyle 5-6gün fark ediyor
Buna göre 6+2 deyim
Bebişlerini ikisi 6+5 çıktı
Diğeri 7+2
Çok şükür gayet iyiler kanama bölgesi yok düşük tehlikem yok rahim ağzı çok iyi dedi
Eğer 31 haftayı tamamlarsak yeterli olacakmış
Beşinci ayda da sizin kullandığınız bu haplara başlayacakmışım erken doğum olmasın diye şimdilik bu kadar
Ohh ne güzel maşallah canım, ama sen yine de dikkat et kendine fazla yorma kendini. İnşallah üçünü de sağlıkla kucağına alırsınHayırlı akşamlar arkadaşlar
Benim bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda drum haftasını transfer tarihine 15gün ekleyerek hesaplıyor adet tarihiyle 5-6gün fark ediyor
Buna göre 6+2 deyim
Diğeri 7+2
Çok şükür gayet iyiler kanama bölgesi yok düşük tehlikem yok rahim ağzı çok iyi dedi
Beşinci ayda da sizin kullandığınız bu haplara başlayacakmışım erken doğum olmasın diye şimdilik bu kadar
Canım tuzu azalat hatta mümkünse tamamen tuzsuz beslen şişliğe bayağa faydası oluyor. Ben de gebelik zehirlenmesi riski varKizlar bende acile geldim her zamanki doktor yoktu bu da yeni doktor gibi bisey burdaki doktorun yaninda stajyerdi insallah dogru tani koymustur herseye. Tansiyon 12 ye 6 mi 8 mi neydi. Durumumu anlattim falan. Once bebislere bakildi 1800le 1850 olmuslar. Durumlari gayet iyi dedi. Kabul edersen rahimagzina asagidan bakim ustten goremedim dedi. Kabul ettim tabi debil debil anca soyundum falan bakti 3.8 dedi ne kadar dogru emin olamadim. Acilman varmiydi dedi bu arada nedense ekrana garip bakti. yoktu dedim bi anda bakti sormadan insallah bisey olmaz. Acilma yok dedi. Simdide nstye bagladilar. Agrilarimi sordum bebekler popis gelis ondan olabilir dedi. Sisligimi sordum tansiyon normal ikiz oldugu icin dedi.
Normalde az tuketiyorum canim. Zaten esim ekstra tuz kattigi icin normalden de az katiyorum. Tamamen kesmek icin esimle cocuga ayri kendime ayri yemek yapmam lazim onunla nasil ugrasicam ki canimCanım tuzu azalat hatta mümkünse tamamen tuzsuz beslen şişliğe bayağa faydası oluyor. Ben de gebelik zehirlenmesi riski varşişliklerim oluyor tuzsuz yemenin bayağa faydası oluyor.
Ben tamamen tuzsuz yapıyorum, eşimin yemeğini tabağa alınca onun tabağına tuz atıyorumNormalde az tuketiyorum canim. Zaten esim ekstra tuz kattigi icin normalden de az katiyorum. Tamamen kesmek icin esimle cocuga ayri kendime ayri yemek yapmam lazim onunla nasil ugrasicam ki canim
Canım neyseki herşey yolunda çok şükür. Bana açıklık içim 23. Haftada bakılmıştı bende tedirgin olmuştım ama çok şükür sorun olmadıKizlar bende acile geldim her zamanki doktor yoktu bu da yeni doktor gibi bisey burdaki doktorun yaninda stajyerdi insallah dogru tani koymustur herseye. Tansiyon 12 ye 6 mi 8 mi neydi. Durumumu anlattim falan. Once bebislere bakildi 1800le 1850 olmuslar. Durumlari gayet iyi dedi. Kabul edersen rahimagzina asagidan bakim ustten goremedim dedi. Kabul ettim tabi debil debil anca soyundum falan bakti 3.8 dedi ne kadar dogru emin olamadim. Acilman varmiydi dedi bu arada nedense ekrana garip bakti. yoktu dedim bi anda bakti sormadan insallah bisey olmaz. Acilma yok dedi. Simdide nstye bagladilar. Agrilarimi sordum bebekler popis gelis ondan olabilir dedi. Sisligimi sordum tansiyon normal ikiz oldugu icin dedi.
Ben kasar peynur yiyom sabahlariBen tamamen tuzsuz yapıyorum, eşimin yemeğini tabağa alınca onun tabağına tuz atıyorumen azından sulu yemekleri öyle yapabilirsin sen de bir de sabah kahvaltı için tuzlu peynir yerine tuzsuz lor al mesela. Bu kadar tedbirin bile faydası olur
Sagol canim. Oglum da 1 kez doguma gidince bakilmisti. Simdide zorlanmadim acimadi ama bi tedirgin etti. Insallah bizede bisey olmaz. Bu arada acaba rahimagzini dogru olcmus olabilir miCanım neyseki herşey yolunda çok şükür. Bana açıklık içim 23. Haftada bakılmıştı bende tedirgin olmuştım ama çok şükür sorun olmadı
Şişlik oldukça ağrı da yapıyor o sıkıntı oluyorBen kasar peynur yiyom sabahlaricok severim 1 kilo kasari biraksalar tek seferde yerim o derece. Daha da dikkat edeyim bakim faydasi olacak mi yoksa bu benim kaderim mi
Ayy ayaklarimin resmini ablama attim bugun. Plastik eldiveni sisirirsin yaa parmaklar kisalir ustu siser falan ayagin ayni ona benziyo dedi dusunBugün Benimde ayaklarım şişti ya
Benim agrim ic bacaklarda canim cok afedersiniz seyimle bacagimin birlestigi yerde yurumekte oturup kalkmakta o kadar zorlaniyorum kiŞişlik oldukça ağrı da yapıyor o sıkıntı oluyor
saat aralıkları çok sıkı değilmi sence. Ben bu kadar ince hesap yapmadım hiçBen dün uygulamaya her karın sertleşmemi girdim, bukadar sıkmı canım seninde?
Maşallah minnoşlara, saglıkla sıhhatle büyüsünlerHayırlı akşamlar arkadaşlar
Buna göre 6+2 deyim
Diğeri 7+2
İyi olmanıza sevindim canım, bencede tuz tüketimini azalt. Senin için daha iyi olur belkiKizlar bende acile geldim her zamanki doktor yoktu bu da yeni doktor gibi bisey burdaki doktorun yaninda stajyerdi insallah dogru tani koymustur herseye. Tansiyon 12 ye 6 mi 8 mi neydi. Durumumu anlattim falan. Once bebislere bakildi 1800le 1850 olmuslar. Durumlari gayet iyi dedi. Kabul edersen rahimagzina asagidan bakim ustten goremedim dedi. Kabul ettim tabi debil debil anca soyundum falan bakti 3.8 dedi ne kadar dogru emin olamadim. Acilman varmiydi dedi bu arada nedense ekrana garip bakti. yoktu dedim bi anda bakti sormadan insallah bisey olmaz. Acilma yok dedi. Simdide nstye bagladilar. Agrilarimi sordum bebekler popis gelis ondan olabilir dedi. Sisligimi sordum tansiyon normal ikiz oldugu icin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?