C A N O kiz seri like'ci napiyosun
napim yemek yapıyorum, hain kaynana balkonda oturuyor agrım var.
Aynısı şuanda bendede var. Ayakta kalmak istemiyor. Sanki çıkacak gibi oluyor. Karnım sertleşiyor. Hep yatmak istiyor
Yarın kontrolum var.

Aynısı şuanda bendede var. Ayakta kalmak istemiyor. Sanki çıkacak gibi oluyor. Karnım sertleşiyor. Hep yatmak istiyor
Yarın kontrolum var.
Benim barsaklarımla alakalı galiba. Yani düşünüyorum sabah kalktığımda yok 9da kahvaltımı yapıyorum yarım saat sonra başlıyor. Özellikle öğle yemeğinden sonra4-6 arası çok sık kasılıyorıçum, istirahat daha kötü yürüyüş daha iyi geliyor. Birde son bi aydır 3-4 günde bi tuvalete gidiyorum ilaçla genelde. Barsak şiş gaz dolu suyun fazla karnım şiş birde midede gaz bem rahim sıkışıp kasılıyor

Yarın kontrolum var.
Hey Allah'im iki isin ucundan tutsa yaa.
valla ayakta kalmaya gelmiyo dedigin gibi benimde garip bi his olusuyo yuruyemiyorum bacaklarimin acisindan otursam kalkamiyorum sanki bacaklarim takiliyo oyle kaliyorum falan. Esimde isten geldi noldu sana diyo elim yuzum sismis korkuttu

Her iş bitince kocasına yemek koymaya geliyor
Sende dikkat et canım. Bu donemde vucut ödem yapabiliyor. Bide şişlik tansiyon belirtisi de olabilir.
Evet kabızlık da tetikleyebilir. Allah muhafaza makat çatlağı falan yapabilir. İlaç falan kullanmıyor musun

Ben en son 23 haftada gördüm kızın yüzünü o gün bugün yok ortada kayboldu dahada ümidim yok doğumda ancak gorucem sanırım
Oy siz tekte bile goremiyosunuz demek kizlar utangac oluyo canim prensesler surpriz yapcak annelerine saglkla gelsn minnos kizcen❤ ctesi kontrolde esim hala yuzleri donuk mu acaba diyo dr kim kaybetms sen foto bulcan huz gorcen ikizde suan diyo icerisi karman corman artik kollar backlar plesantalar diyo

Nidicard kalp ve tansiyon hapi yaa buna ragmen cikar mi tansiyon?
Valla esim oyle diyince aklima gebelik zehirlenmesi geldi iftardan sonra cocugun yer tutucusu dustu disciye gidicez ordan bi hastaneye gecip tansiyonuma baktirayim

Nidicard kalp ve tansiyon hapi yaa buna ragmen cikar mi tansiyon?
Valla esim oyle diyince aklima gebelik zehirlenmesi geldi iftardan sonra cocugun yer tutucusu dustu disciye gidicez ordan bi hastaneye gecip tansiyonuma baktirayim
Tansiyonun yükselse anlarsın zaten, kafaya vuruyor. İnsallah sorun çıkmaz
Şu günler hayırlısı ile, geçseydi bi

Insallah canimmm amin. Valla cok siddetli vurmazsa anlamam canim bas agrisi ne diye. Dun aksam da burdaki zuccaciyeye ugramistim ordaki kizda dedi elin yuzun cok sismis abla diye. Ben elimden falan degilde ayaklarimdan anliyorum uzanmama ragmen sisligi inmiyo. Ayy cok korktum ben

Ayy bi de su var ben ilk suanki doktoruma gittigimde acilen iceri hasta almislardi hatta size de soyledim 35.haftada gebelik zehirlenmesi varmis. Kadin gayet iyi hissediyorum kendimi demisti doktora

Sen bencede git bir doktora, belki ilaçlar yan etkide yapabilir. İlaçların yan etkilerini okudun mu hiç?

Yani ne vicdansız bu kadınlar, oysa kadın kadını daha çok anlamalı. Benimkide her sabah 11de oğluna menemen yapmaya gelirdi simitler sıkma meyve suları.. bana göya gözü gibi bakıyo herkese ölürüm onlar için diyo 4 günde 1 yemek gelirdi, oda gelirse. Biz her öğün farklı pişiririz annemden öyle gördük. İnşallah rabbim seni kimseye muhtaç ermez güç kuvvet verir.
Alıyorum canım dulcolax diye bi tablet, oda karın krampı yapıyor diye 2 gün bekliyorum çıkış olmazsa alıyorum ilacı.

Allah biliyor canım, yapacak bir şey yok. Kendi annen gibi olmuyor malesef.

İnşaallah fayda eder. Gebeliğin her türlü sıkıntısı oluyor ne yazık kiadet olacak mışım gibi agrım oluyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…