Hadi bakalım canım 2 3 gün var aramızda sanırım benim doktor 20 sinden sonra alırız dönmezse dedi.Seninle çok yakınız canım bakalım hangimiz önce doguracak
napim yemek yapıyorum, hain kaynana balkonda oturuyor
Aynısı şuanda bendede var. Ayakta kalmak istemiyor. Sanki çıkacak gibi oluyor. Karnım sertleşiyor. Hep yatmak istiyorKızlar dün 10-15dkda bi bel ağrısıyla birlikte vajen/makat ağrım oldu. Gecede 4-5 kerekarın ağrısıyla uyandım. Bugünde olursa eğer nst çekilmeye gidicem, korktum erken gelecek diye. Yani ben hep bebek nedeniyle sertleşiyordur diyordum şiddeti arttı sadece karnım sertleşiyordu şimdi alttan ağrıda eşilk ettii inş yalancı ağrılardır. Dün sıkıldım haziran annelerini okudum mayısta doğurmuşlsr küveze giren var miadında olduğu halde. Hep 36 bi gelse diyorumda onunda garantisi yokmuş yani.
Hayırlısı olsun canım saglicakla kavusalim inşHadi bakalım canım 2 3 gün var aramızda sanırım benim doktor 20 sinden sonra alırız dönmezse dedi.
Benim barsaklarımla alakalı galiba. Yani düşünüyorum sabah kalktığımda yok 9da kahvaltımı yapıyorum yarım saat sonra başlıyor. Özellikle öğle yemeğinden sonra4-6 arası çok sık kasılıyorıçum, istirahat daha kötü yürüyüş daha iyi geliyor. Birde son bi aydır 3-4 günde bi tuvalete gidiyorum ilaçla genelde. Barsak şiş gaz dolu suyun fazla karnım şiş birde midede gaz bem rahim sıkışıp kasılıyornapim yemek yapıyorum, hain kaynana balkonda oturuyoragrım var.
Aynısı şuanda bendede var. Ayakta kalmak istemiyor. Sanki çıkacak gibi oluyor. Karnım sertleşiyor. Hep yatmak istiyor
Yarın kontrolum var.
Hey Allah'im iki isin ucundan tutsa yaa.napim yemek yapıyorum, hain kaynana balkonda oturuyoragrım var.
Aynısı şuanda bendede var. Ayakta kalmak istemiyor. Sanki çıkacak gibi oluyor. Karnım sertleşiyor. Hep yatmak istiyor
Yarın kontrolum var.
Her iş bitince kocasına yemek koymaya geliyorHey Allah'im iki isin ucundan tutsa yaa.
valla ayakta kalmaya gelmiyo dedigin gibi benimde garip bi his olusuyo yuruyemiyorum bacaklarimin acisindan otursam kalkamiyorum sanki bacaklarim takiliyo oyle kaliyorum falan. Esimde isten geldi noldu sana diyo elim yuzum sismis korkuttu
Evet kabızlık da tetikleyebilir. Allah muhafaza makat çatlağı falan yapabilir. İlaç falan kullanmıyor musunBenim barsaklarımla alakalı galiba. Yani düşünüyorum sabah kalktığımda yok 9da kahvaltımı yapıyorum yarım saat sonra başlıyor. Özellikle öğle yemeğinden sonra4-6 arası çok sık kasılıyorıçum, istirahat daha kötü yürüyüş daha iyi geliyor. Birde son bi aydır 3-4 günde bi tuvalete gidiyorum ilaçla genelde. Barsak şiş gaz dolu suyun fazla karnım şiş birde midede gaz bem rahim sıkışıp kasılıyor
Oy siz tekte bile goremiyosunuz demek kizlar utangac oluyo canimBen en son 23 haftada gördüm kızın yüzünü o gün bugün yok ortada kayboldudahada ümidim yok doğumda ancak gorucem sanırım
Bi cvbindaki ekten gordm cok guzel olms hazir gibi eline saglk canim masallahSagol canim tesekkur ederim. Asil bebislerinki guzel olacak insallah
Nidicard kalp ve tansiyon hapi yaa buna ragmen cikar mi tansiyon?Her iş bitince kocasına yemek koymaya geliyor
Sende dikkat et canım. Bu donemde vucut ödem yapabiliyor. Bide şişlik tansiyon belirtisi de olabilir.
Evet kabızlık da tetikleyebilir. Allah muhafaza makat çatlağı falan yapabilir. İlaç falan kullanmıyor musun ☹
Tesekkur ederim canimBi cvbindaki ekten gordm cok guzel olms hazir gibi eline saglk canim masallah
Tansiyonun yükselse anlarsın zaten, kafaya vuruyor. İnsallah sorun çıkmazNidicard kalp ve tansiyon hapi yaa buna ragmen cikar mi tansiyon?
Valla esim oyle diyince aklima gebelik zehirlenmesi geldi iftardan sonra cocugun yer tutucusu dustu disciye gidicez ordan bi hastaneye gecip tansiyonuma baktirayim
Insallah canimmm amin. Valla cok siddetli vurmazsa anlamam canim bas agrisi ne diye. Dun aksam da burdaki zuccaciyeye ugramistim ordaki kizda dedi elin yuzun cok sismis abla diye. Ben elimden falan degilde ayaklarimdan anliyorum uzanmama ragmen sisligi inmiyo. Ayy cok korktum benTansiyonun yükselse anlarsın zaten, kafaya vuruyor. İnsallah sorun çıkmaz
Şu günler hayırlısı ile, geçseydi bi
Ayy bi de su var ben ilk suanki doktoruma gittigimde acilen iceri hasta almislardi hatta size de soyledim 35.haftada gebelik zehirlenmesi varmis. Kadin gayet iyi hissediyorum kendimi demisti doktoraTansiyonun yükselse anlarsın zaten, kafaya vuruyor. İnsallah sorun çıkmaz
Şu günler hayırlısı ile, geçseydi bi
Sen bencede git bir doktora, belki ilaçlar yan etkide yapabilir. İlaçların yan etkilerini okudun mu hiç?Insallah canimmm amin. Valla cok siddetli vurmazsa anlamam canim bas agrisi ne diye. Dun aksam da burdaki zuccaciyeye ugramistim ordaki kizda dedi elin yuzun cok sismis abla diye. Ben elimden falan degilde ayaklarimdan anliyorum uzanmama ragmen sisligi inmiyo. Ayy cok korktum ben
Agzını hayra aç kız. Sorun çıkmaz inşallahAyy bi de su var ben ilk suanki doktoruma gittigimde acilen iceri hasta almislardi hatta size de soyledim 35.haftada gebelik zehirlenmesi varmis. Kadin gayet iyi hissediyorum kendimi demisti doktora
Yani ne vicdansız bu kadınlar, oysa kadın kadını daha çok anlamalı. Benimkide her sabah 11de oğluna menemen yapmaya gelirdi simitler sıkma meyve suları.. bana göya gözü gibi bakıyo herkese ölürüm onlar için diyo 4 günde 1 yemek gelirdi, oda gelirse. Biz her öğün farklı pişiririz annemden öyle gördük. İnşallah rabbim seni kimseye muhtaç ermez güç kuvvet verir.Her iş bitince kocasına yemek koymaya geliyor
Sende dikkat et canım. Bu donemde vucut ödem yapabiliyor. Bide şişlik tansiyon belirtisi de olabilir.
Evet kabızlık da tetikleyebilir. Allah muhafaza makat çatlağı falan yapabilir. İlaç falan kullanmıyor musun
Bakmadim canim doktor sadece nidicard cok bas agrisi yapar dedi. Onu da simdiye kadar hissetmedimSen bencede git bir doktora, belki ilaçlar yan etkide yapabilir. İlaçların yan etkilerini okudun mu hiç?
Amin canim aminnn. Bi de ayni kadini son kontrolde gordum bebisi kucagindaydi ayy nasil sevindim onlari gorunceAgzını hayra aç kız. Sorun çıkmaz inşallah
Allah biliyor canım, yapacak bir şey yok. Kendi annen gibi olmuyor malesef.Yani ne vicdansız bu kadınlar, oysa kadın kadını daha çok anlamalı. Benimkide her sabah 11de oğluna menemen yapmaya gelirdi simitler sıkma meyve suları.. bana göya gözü gibi bakıyo herkese ölürüm onlar için diyo 4 günde 1 yemek gelirdi, oda gelirse. Biz her öğün farklı pişiririz annemden öyle gördük. İnşallah rabbim seni kimseye muhtaç ermez güç kuvvet verir.
Alıyorum canım dulcolax diye bi tablet, oda karın krampı yapıyor diye 2 gün bekliyorum çıkış olmazsa alıyorum ilacı.
evet, önceki gebeliğimde bende kullanmıştım. Bende de yapmamıştı.Bakmadim canim doktor sadece nidicard cok bas agrisi yapar dedi. Onu da simdiye kadar hissetmedim
Darısı bizlerin başınaAmin canim aminnn. Bi de ayni kadini son kontrolde gordum bebisi kucagindaydi ayy nasil sevindim onlari gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?