Denicem canim. Simdide serum taktilar

Kıyamam yaa çok zor cidden. Benim de daha şimdiden şişlik oldukça dizlerim, topuklarım ağrıyor seni düşünemiyorum iki bebekle
Sana da gecmis olsum canim. Seninde cok erken baslamis sisligin. Benim hastanede yattiktan sonra oldu git gidede sisiyorum sanki. Ama benim daha cok hareketsiz kalmaktan sanki

Acile neden gittim canım ağrın mi vardı kacirmisim ben rahim ağzı iyi gayet seni Allah'ın izni ile 37 ye kadar götürür bence bebislerde iyi şükür tansiyon falanda iyi daha ne olsun bide artk bu haftalarda yalancı kasılmalar sancılar olur açılmada yokmuş bak.

Yuruyemiyommm sistimmm cocugu disciye getirmistim hastane yakindi ugradim serum nst idrar falan. Simdide biri doguruyo onu dinliyorum. Aman kizlad bunun gibi bosuna bagirmayin salmayin sesinizi

Yuruyemiyommm sistimmm cocugu disciye getirmistim hastane yakindi ugradim serum nst idrar falan. Simdide biri doguruyo onu dinliyorum. Aman kizlad bunun gibi bosuna bagirmayin salmayin sesinizi
Hay Allah iyiliğini versin geçerken bı nstye gireyim bari demiş canım sen hareketsizlestnya hastaneden beri ondanda sisiyorsun bence bide tuzu azalt ya da bırak ikiz olunca bizdeki normal şişlik sende iki katı oluyor normal yani.

aynen havam degissin diye geldim yine nstye bagladilar tobe yaa

Hehe zilliye bak ya alan da var yani donse ya gizem yaratiyo dogunca gorucz ancak iste zatn az kaldi senin baya

Masallah canim iyi olmam guzel icin rahat etsn ihmal etmemek lazim. Of her hfta nst skti beni de demek ondan sislik olayi. Benm tansiyonum dusuk ama ayaklarim kendindn gecti artik sekli bozuldu popis ikisi de senin demek. Benim birinin basi asagiya inms baya orda duruyo

Aman asagida dursun digeri de donsun normal dogurursun

Hiç anlamıyorumki rengi baya açık pembe peçeteyle silince geldi nişan nasıl birşey ?
Bende yasamadim ama yasayanlardan duydugum kadariyla kirmizi pembe sari beyazimsi renkte leke yada kan pihtisi gibi veya beyaz olursa kesik gibi bisey oluyomus. Hemen dogum olmaz haftalar sonra bile doguran var ama ihmal etme ne diye. Bu aralar vajinal muayene olmadin dimi

Yok canım olmadım bugün kontrolüm vardı sancım flnda çıkmamıştı bu neyden oldu anlamadım doktoruma msj attım ama daha görmedi olmazsa biraz daha bekleyip arasammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…