- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Denicem canim. Simdide serum taktilarsaat aralıkları çok sıkı değilmi sence. Ben bu kadar ince hesap yapmadım hiç
Maşallah minnoşlara, saglıkla sıhhatle büyüsünler
İyi olmanıza sevindim canım, bencede tuz tüketimini azalt. Senin için daha iyi olur belki
Kıyamam yaa çok zor cidden. Benim de daha şimdiden şişlik oldukça dizlerim, topuklarım ağrıyor seni düşünemiyorum iki bebekleBenim agrim ic bacaklarda canim cok afedersiniz seyimle bacagimin birlestigi yerde yurumekte oturup kalkmakta o kadar zorlaniyorum ki
Sana da gecmis olsum canim. Seninde cok erken baslamis sisligin. Benim hastanede yattiktan sonra oldu git gidede sisiyorum sanki. Ama benim daha cok hareketsiz kalmaktan sankiKıyamam yaa çok zor cidden. Benim de daha şimdiden şişlik oldukça dizlerim, topuklarım ağrıyor seni düşünemiyorum iki bebekle
Acile neden gittim canım ağrın mi vardı kacirmisim ben rahim ağzı iyi gayet seni Allah'ın izni ile 37 ye kadar götürür bence bebislerde iyi şükür tansiyon falanda iyi daha ne olsun bide artk bu haftalarda yalancı kasılmalar sancılar olur açılmada yokmuş bak.Kizlar bende acile geldim her zamanki doktor yoktu bu da yeni doktor gibi bisey burdaki doktorun yaninda stajyerdi insallah dogru tani koymustur herseye. Tansiyon 12 ye 6 mi 8 mi neydi. Durumumu anlattim falan. Once bebislere bakildi 1800le 1850 olmuslar. Durumlari gayet iyi dedi. Kabul edersen rahimagzina asagidan bakim ustten goremedim dedi. Kabul ettim tabi debil debil anca soyundum falan bakti 3.8 dedi ne kadar dogru emin olamadim. Acilman varmiydi dedi bu arada nedense ekrana garip bakti. yoktu dedim bi anda bakti sormadan insallah bisey olmaz. Acilma yok dedi. Simdide nstye bagladilar. Agrilarimi sordum bebekler popis gelis ondan olabilir dedi. Sisligimi sordum tansiyon normal ikiz oldugu icin dedi.
Yuruyemiyommm sistimmmAcile neden gittim canım ağrın mi vardı kacirmisim ben rahim ağzı iyi gayet seni Allah'ın izni ile 37 ye kadar götürür bence bebislerde iyi şükür tansiyon falanda iyi daha ne olsun bide artk bu haftalarda yalancı kasılmalar sancılar olur açılmada yokmuş bak.
Yuruyemiyommm sistimmmcocugu disciye getirmistim hastane yakindi ugradim serum nst idrar falan. Simdide biri doguruyo onu dinliyorum. Aman kizlad bunun gibi bosuna bagirmayin salmayin sesinizi
Melek olacakti sanirm dimi canimTesekkur ederim canimkizimizin ismi de netlessin de bugun yarim biraktim bebisleriminkini de tamamlicam
Hay Allah iyiliğini versin geçerken bı nstye gireyim bari demiş canım sen hareketsizlestnya hastaneden beri ondanda sisiyorsun bence bide tuzu azalt ya da bırak ikiz olunca bizdeki normal şişlik sende iki katı oluyor normal yani.
Hehe zilliye bak ya alan da var yani donse ya gizem yaratiyoAynen canım valla benimkinin yüzü sırtıma dönük doğal olarak görünmüyor yüz üstü yani direk her gitmemde soruyorum hocam yüzü yinemi görünmüyor sana şurdan bı yüzlü ultrason fotosu vereyim diyoröyle ısrar ettim ki her gitmemde napaym tontis suratını bı göreyim istedim olsun az kaldı gorucem zaten diyerekten kendimi teselli ediyorm
Amin canim hepsi adiyla yasasin. Evet canim annemin adi o kesin de ikinci adi konusunda kararsisizMelek olacakti sanirm dimi canimhayirlisi olsn adlariyla saglkli mutlu buyusun kuzucuklar bizde ikinci kizimizin adini gec netlestirmstik
Masallah canim iyi olmam guzel icin rahat etsn ihmal etmemek lazim. Of her hfta nst skti beni deKizlar bende acile geldim her zamanki doktor yoktu bu da yeni doktor gibi bisey burdaki doktorun yaninda stajyerdi insallah dogru tani koymustur herseye. Tansiyon 12 ye 6 mi 8 mi neydi. Durumumu anlattim falan. Once bebislere bakildi 1800le 1850 olmuslar. Durumlari gayet iyi dedi. Kabul edersen rahimagzina asagidan bakim ustten goremedim dedi. Kabul ettim tabi debil debil anca soyundum falan bakti 3.8 dedi ne kadar dogru emin olamadim. Acilman varmiydi dedi bu arada nedense ekrana garip bakti. yoktu dedim bi anda bakti sormadan insallah bisey olmaz. Acilma yok dedi. Simdide nstye bagladilar. Agrilarimi sordum bebekler popis gelis ondan olabilir dedi. Sisligimi sordum tansiyon normal ikiz oldugu icin dedi.
Aman asagida dursun digeri de donsun normal dogurursunMasallah canim iyi olmam guzel icin rahat etsn ihmal etmemek lazim. Of her hfta nst skti beni dedemek ondan sislik olayi. Benm tansiyonum dusuk ama ayaklarim kendindn gecti artik sekli bozuldu popis ikisi de senin demek. Benim birinin basi asagiya inms baya orda duruyo
İyi oldu canım minnaklarn durumunuda öğrenmiş oldum hemaynen havam degissin diye geldim yine nstye bagladilar tobe yaa
Oyle de az once zaten bagladilar serumdan sonra yine bagladilar cocuk uyumus arabada skildim cikicamİyi oldu canım minnaklarn durumunuda öğrenmiş oldum hem
Nisan olmasin canim?Kızlar peçeteye pembe renk kanama geldi 1 damla bu ne olabilir
Hiç anlamıyorumki rengi baya açık pembe peçeteyle silince geldi nişan nasıl birşey ?Nisan olmasin canim?
Bende yasamadim ama yasayanlardan duydugum kadariyla kirmizi pembe sari beyazimsi renkte leke yada kan pihtisi gibi veya beyaz olursa kesik gibi bisey oluyomus. Hemen dogum olmaz haftalar sonra bile doguran var ama ihmal etme ne diye. Bu aralar vajinal muayene olmadin dimiHiç anlamıyorumki rengi baya açık pembe peçeteyle silince geldi nişan nasıl birşey ?
Yok canım olmadım bugün kontrolüm vardı sancım flnda çıkmamıştı bu neyden oldu anlamadım doktoruma msj attım ama daha görmedi olmazsa biraz daha bekleyip arasammıBende yasamadim ama yasayanlardan duydugum kadariyla kirmizi pembe sari beyazimsi renkte leke yada kan pihtisi gibi veya beyaz olursa kesik gibi bisey oluyomus. Hemen dogum olmaz haftalar sonra bile doguran var ama ihmal etme ne diye. Bu aralar vajinal muayene olmadin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?