Onlarda demek gebe gelsinde bakalım diyemi bekliyorlar olsun bak bebiş doğmuş sen ordayken şahit oldun sayılırOyle de az once zaten bagladilar serumdan sonra yine bagladilar cocuk uyumus arabada skildim cikicam
Canım sumuskmsu biseymiydi ağrın varsa Nişan olabilir gerçi bı kadın nişan gelmiş bı hafta sonra doğurmuş burda okumuştum bı yerde doktorunu ara direk bence bekleme hiç.Kızlar peçeteye pembe renk kanama geldi 1 damla bu ne olabilir
Aynen canim ara sorYok canım olmadım bugün kontrolüm vardı sancım flnda çıkmamıştı bu neyden oldu anlamadım doktoruma msj attım ama daha görmedi olmazsa biraz daha bekleyip arasammı
Doguran dogurana anam doktor icerden gelemedi ki esim mesaj atip duruyo. Kimse kalmadi gitti hepsi dogumaOnlarda demek gebe gelsinde bakalım diyemi bekliyorlar olsun bak bebiş doğmuş sen ordayken şahit oldun sayılırçık tabi oglanda uyumuş yazık .
Ayy masallah bereketli demek oralar ay darısı bize artk kendi doğumumu görmek istiyorumDoguran dogurana anam doktor icerden gelemedi ki esim mesaj atip duruyo. Kimse kalmadi gitti hepsi doguma
Insallah canim. Sende bi avazda kurtulursun. Biri daha dogum yapmis hemsireler ciglik kiyamet birini cagiriyolardi dogurdu diyeAyy masallah bereketli demek oralar ay darısı bize artk kendi doğumumu görmek istiyorum
Ayy ne güzel tecrubelidir belki ya da kolay doguruyodr benim ablam kendi kendine doğurur o derece yani son kızını hastanede kendi doğurdu desem yalan olmazInsallah canim. Sende bi avazda kurtulursun. Biri daha dogum yapmis hemsireler ciglik kiyamet birini cagiriyolardi dogurdu diyene guzel kadinin giki cikmadi
Herkesin kismeti kaderi farkli canim. Moralim bozuldu meger bebeklerden biri kotu dogmus ondan doktor gelememis.Ayy ne güzel tecrubelidir belki ya da kolay doguruyodr benim ablam kendi kendine doğurur o derece yani son kızını hastanede kendi doğurdu desem yalan olmazdoktor sen tecrubelisin demiş dikiş bile atmamislardi sadece içe atmslardi ablama çekmedim ya ona yanarım
Canım bildiğim kadarıyla nişanda mukuslu kan oluyor. Senin sırf kan ise nişan değildir. Doktorun geri dönünce bizede haberdar etHiç anlamıyorumki rengi baya açık pembe peçeteyle silince geldi nişan nasıl birşey ?
Yok sümüksü değil hani adet öncesi gelir ya açık pembe öyleydi aradım bebeğin hareketlerinş takip et azalma olursa hemen nst çektir durumu haber ver dedi bide düzenli gelip giden kasılma bel ağrısı varmı diyr sordu onlar yok şuanda of korktum yaCanım sumuskmsu biseymiydi ağrın varsa Nişan olabilir gerçi bı kadın nişan gelmiş bı hafta sonra doğurmuş burda okumuştum bı yerde doktorunu ara direk bence bekleme hiç.
Belki kilcal damar catlamistir canim onemli biseyde olmayabilir devami yoksa endiselenme. Bu arada ciktim ben geldim eveYok sümüksü değil hani adet öncesi gelir ya açık pembe öyleydi aradım bebeğin hareketlerinş takip et azalma olursa hemen nst çektir durumu haber ver dedi bide düzenli gelip giden kasılma bel ağrısı varmı diyr sordu onlar yok şuanda of korktum ya
Kızlar peçeteye pembe renk kanama geldi 1 damla bu ne olabilir
Geçmiş olsun canım, son durumun nasıl?Yok sümüksü değil hani adet öncesi gelir ya açık pembe öyleydi aradım bebeğin hareketlerinş takip et azalma olursa hemen nst çektir durumu haber ver dedi bide düzenli gelip giden kasılma bel ağrısı varmı diyr sordu onlar yok şuanda of korktum ya
Şimdi hastaneden geldim nst tansiyon baktılar herşey normal çıktı hayırlısı bilmiyorum artık nedir bu kanamaGeçmiş olsun canım, son durumun nasıl?
Çok şükür canım bende şimdi hastaneden geldim nst tansiyon normal eve gönderdilrt hayırlısı bakalımBelki kilcal damar catlamistir canim onemli biseyde olmayabilir devami yoksa endiselenme. Bu arada ciktim ben geldim eve
Geçmiş olsun canimÇok şükür canım bende şimdi hastaneden geldim nst tansiyon normal eve gönderdilrt hayırlısı bakalım
Normalde onlem amacli aksamlari 1 tane kullaniyodum kasilmalardan sonra sabah aksam kullan dedi. 2.muayenede kasilmalar devam ediyo dedigimde gunde 3 e cikarabilirsin dedi. 200 mglik kullaniyorumKızlar siz kasılma için doktora gittiğinizde progesteronun dozunu artırdı mı?
Ne guzel canim bak sende de bisey yokmus. Devami gelmediyse endiselenmeÇok şükür canım bende şimdi hastaneden geldim nst tansiyon normal eve gönderdilrt hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?