Onlarda demek gebe gelsinde bakalım diyemi bekliyorlar olsun bak bebiş doğmuş sen ordayken şahit oldun sayılır çık tabi oglanda uyumuş yazık .
Doguran dogurana anam doktor icerden gelemedi ki esim mesaj atip duruyo. Kimse kalmadi gitti hepsi doguma

Insallah canim. Sende bi avazda kurtulursun. Biri daha dogum yapmis hemsireler ciglik kiyamet birini cagiriyolardi dogurdu diye ne guzel kadinin giki cikmadi
Ayy ne güzel tecrubelidir belki ya da kolay doguruyodr benim ablam kendi kendine doğurur o derece yani son kızını hastanede kendi doğurdu desem yalan olmaz doktor sen tecrubelisin demiş dikiş bile atmamislardi sadece içe atmslardi ablama çekmedim ya ona yanarım

Herkesin kismeti kaderi farkli canim. Moralim bozuldu meger bebeklerden biri kotu dogmus ondan doktor gelememis.

Canım sumuskmsu biseymiydi ağrın varsa Nişan olabilir gerçi bı kadın nişan gelmiş bı hafta sonra doğurmuş burda okumuştum bı yerde doktorunu ara direk bence bekleme hiç.
Yok sümüksü değil hani adet öncesi gelir ya açık pembe öyleydi aradım bebeğin hareketlerinş takip et azalma olursa hemen nst çektir durumu haber ver dedi bide düzenli gelip giden kasılma bel ağrısı varmı diyr sordu onlar yok şuanda of korktum ya

Belki kilcal damar catlamistir canim onemli biseyde olmayabilir devami yoksa endiselenme. Bu arada ciktim ben geldim eve

Kızlar peçeteye pembe renk kanama geldi 1 damla bu ne olabilir
Geçmiş olsun canım, son durumun nasıl?

Gunaydin kizlarrrr Allah'tan okulun kapanmasina az kaldi yoksa carsamba gunleri cinnet krizlerine girebilirim anam bu cocuk buyudukce hic biseye karar veremez oldu. Dun disciyi beklerken kadin meyve suyumu gazoz mu icersin dedi bi karar veremedi. Simdide sabah sabah kiyafet begenemedi birini giydi birini cikardi. Bu simdiden boyleyse buyuyunce dusunemiyorum. Kararlarini kendi versin diye karismiyorum ama fazla abartiyo bu yasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…