Oyle bi israrim yok en sagliklisi ne olacksa dr ne onereckse onu dinlicemAman asagida dursun digeri de donsun normal dogurursun
Oyle bi israrim yok en sagliklisi ne olacksa dr ne onereckse onu dinlicemdigeri hep yukarda ya zor ikisinin de asagi donmesi anca donerse normal olir ikizlerde zatn de bnde olmick gibi birinin kordonundan dolayi riske atmicak dr suan oyle gorunuyo. Ikizde birini normal digerini sezaryen dogurani okuduktan sora tirstim zaten
Allah'ım şifa versin mübarek günlerde bebislere çocuklara küçüklere bişey olunca hiç dayanamıyormHerkesin kismeti kaderi farkli canim. Moralim bozuldu meger bebeklerden biri kotu dogmus ondan doktor gelememis.
Amin canim bende cok kotu oldum orda. Kuvez falan getirdiler. Orda ki butun kizlarin yuzu dusmus kimisi aglamis falan. Insallah rabbim saglik verir bebege de annesine de kavusurlar.Allah'ım şifa versin mübarek günlerde bebislere çocuklara küçüklere bişey olunca hiç dayanamıyorm
Canım naptın dünden beri durumun nasıl iyimisin ? Rahim ağzından da geliyor olabilir öyle kalınti gibiyse.Yok sümüksü değil hani adet öncesi gelir ya açık pembe öyleydi aradım bebeğin hareketlerinş takip et azalma olursa hemen nst çektir durumu haber ver dedi bide düzenli gelip giden kasılma bel ağrısı varmı diyr sordu onlar yok şuanda of korktum ya
Demek öylesine bi şeydi canım telaş etme bak sancin olsa çıkardi muhakkak .Şimdi hastaneden geldim nst tansiyon baktılar herşey normal çıktı hayırlısı bilmiyorum artık nedir bu kanama
Amin canım inşallahMasallah canim gozun aydin insallah doktorun dedigi zamani saglicakla gorursunuz
Amin canım Allah razı olsunsaat aralıkları çok sıkı değilmi sence. Ben bu kadar ince hesap yapmadım hiç
Maşallah minnoşlara, saglıkla sıhhatle büyüsünler
İyi olmanıza sevindim canım, bencede tuz tüketimini azalt. Senin için daha iyi olur belki
Ben magnezyum kalsiyum karisik bi ilac kullaniyorum canim vicium diyeGünaydın kızlar
Geçen hafta karnimda sertlesme olmuştu fakat nst de bisey çıkmamıştı.2 gün endol ve haftada 1 depo progesteron basladi doktorum. Magnezyum diasporal diye bir tozdan zaten 6.haftadan beri içiyordum onUn için bisey demedi. Yalniz gaz kabizlik karnımı daha da sertleştiriyor o yüzden kalsiyumu süt ürünlerinden yeteri kadar alamıyorum.siz kalsiyum desteği olarak ne kullanıyorsunuz? Osteocare mi başka bir şey mi?
Badem de çok güzel bir kalsiyum kaynağı badem de yiyebilirsinGünaydın kızlar
Geçen hafta karnimda sertlesme olmuştu fakat nst de bisey çıkmamıştı.2 gün endol ve haftada 1 depo progesteron basladi doktorum. Magnezyum diasporal diye bir tozdan zaten 6.haftadan beri içiyordum onUn için bisey demedi. Yalniz gaz kabizlik karnımı daha da sertleştiriyor o yüzden kalsiyumu süt ürünlerinden yeteri kadar alamıyorum.siz kalsiyum desteği olarak ne kullanıyorsunuz? Osteocare mi başka bir şey mi?
Bi sorun çıkmamasına çok sevindim canım. Ha gayret yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldin, az daha dayanır inşallah bebişÇok şükür canım bende şimdi hastaneden geldim nst tansiyon normal eve gönderdilrt hayırlısı bakalım
İnşallah canım saolasın bi 10 gün daha dursaBi sorun çıkmamasına çok sevindim canım. Ha gayret yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldin, az daha dayanır inşallah bebiş
Bidaha hiç gelmedi hastanedeki ebe idrarda yanma varmı dedi ondanda olabilir dedi dünde biraz yanma vardıDemek öylesine bi şeydi canım telaş etme bak sancin olsa çıkardi muhakkak .
Allah raZı olsunGeçmiş olsun canim
Olmaz inşallah canım. Eve de gelmişsin bir problem yok çok şükürSagol canim. Oglum da 1 kez doguma gidince bakilmisti. Simdide zorlanmadim acimadi ama bi tedirgin etti. Insallah bizede bisey olmaz. Bu arada acaba rahimagzini dogru olcmus olabilir mi
Dün akşam ayaklarımı mayalanmış hamur gibi görünce çok şaşırdım ya. Hiç olmamıştıAyy ayaklarimin resmini ablama attim bugun. Plastik eldiveni sisirirsin yaa parmaklar kisalir ustu siser falan ayagin ayni ona benziyo dedi dusun
Günde üçe çıktı canım benimkiniKızlar siz kasılma için doktora gittiğinizde progesteronun dozunu artırdı mı?
Maalesef böyle bir kitap yazılmış ve bunu savunan birileri de var aklım almıyor. Pis kokuşmuş zihniyet. Dört yıl olmuş bir de basılalı kimbilir hangi sapığa yol gösterdi. Yazarı gözaltına alınmış inşallah cezasını çekerKizlar ben sosyal ag kullanan biri degilim. Kullananlardan kucuk bir ricam var. Bildigim kadariyla bir kitabin yayindan kalkmasi icin imza kampanyasi duzenlenmis. Zumrut apartmani diye. Icinde sadece pedofilik dusuncelerle yazilmis igrenc icerikler var. Ben dun aksam okudum netten 1 sayfasi yayinlanmis. Aman siz okumayin cok kotu oldum insanligimdan, boyleleriyle ayni havayi soluduguma tiksindim. Boyle igrenc insanlar oldugunu bildikce evlatlarim icin daha cok endiselenir oldum. Siz de sosyal ag uzerinden baslatilan imza kampanyasina denk gelirseniz lutfen katilin.
Canım neden olmasın gayet güzel bir isim. Eşinde istiyorsa bence olabilirKizlar esime kizimizin gobek adi habibe olsun dedim cicamin adi onunda gonlu olsun dedim. Istersen adi olarak koy dedi. melek habibe yada habibe melek? Hem annemin hem ananemin gonlu olsamiy ki
Canım geçmiş olsun. Benden de gelmişti idrar yolu enfeksiyonu olmuşum meğer. Seninde omdan olabilirİnşallah canım saolasın bi 10 gün daha dursa
Teşekkür ederim canım. Ben de alsam dena olmayacak.Ben magnezyum kalsiyum karisik bi ilac kullaniyorum canim vicium diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?